Blog

Be-Uniek

De grootste valkuilen tijdens de uitverkoop

DE GROOTSTE VALKUILEN TIJDENS DE UITVERKOOPZo voorkom je dat jij ze maakt. VALKUIL 1: KOPEN UIT VERLEIDINGOmdat alles goedkoper is, is de verleiding groot. Je onbewuste brein wordt hebberig, maar het grote gevaar is dat je kleding koopt die je niet draagt. Miskopen...

Lees meer
Ruil je flopper voor een topper

Ruil je flopper voor een topper

Hangt jouw kast vol met kleding in verschillende maten? Laat jij kleding die te klein is geworden in de kast hangen in de hoop dat het ooit weer past?Of ben je bang om kleding weg te doen en later spijt krijgt? Het leven is te mooi is om gefrustreerd voor je...

Lees meer
Van shit naar holy shit

Van shit naar holy shit

Dingen gaan niet altijd zoals je wilt dat ze gaan. Je raakt van slag door het horen van een bericht of door het zien van beelden op tv. En ook al weet je dat het leven niet bedoeld is om perfect te zijn. Dat je het ene moment waanzinnig licht kunt voelen en het andere...

Lees meer
Slim inkopen tijdens de SALE

Slim inkopen tijdens de SALE

Een blouse, blazer of broek verdwijnt veelal in je winkelmandje zonder dat je er bewust bij stil staat. Tijdens de uitverkoop is dit gevaar 90 x zo groot! Ik leg je graag uit hoe dit komt. Doe er je voordeel mee 😉 Wat veel mensen niet weten is dat het onbewuste DE...

Lees meer
Ik stop ermee!

Ik stop ermee!

Een paar weken geleden was ik 25 jaar samen met koen.Over een paar maanden ben ik 20 jaar ondernemer.Reden voor een feest. En toch stop ik ermee. Waarom? Waarmee? Ik stop met MOETEN! Ik ga voor LIEFDE en VERTROUWEN! Ik ga mijn bedrijf net zo zien, beschouwen en...

Lees meer
Powerdressing voor een LinkedIn profielfoto

Powerdressing voor een LinkedIn profielfoto

5 MEEST GEMAAKTE KLEDING MISSERS BIJ EEN PROFESSIONELE LINKEDIN PROFIELFOTO   Ken je dat gevoel? Je staat ´s morgens voor de kledingkast en overweegt wat je moet dragen voor de fotoshoot? Na het lezen van deze blog maak jij de veel gemaakte missers nooit meer....

Lees meer

Er bloeit iets moois dit voorjaar!

Er bloeit iets moois dit voorjaar! Elke voorjaarsvakantie en herfstvakantie ben ik druk in de weer om mijn huis op te ruimen. De rest van het jaar stoor ik me namelijk mateloos aan alle stapels papieren, tassen, jassen, huissleutels, lege postpakketjes en al het...

Lees meer
8 meest gemaakte kleding missers.

8 meest gemaakte kleding missers.

Ken je dat gevoel? Je staat ´s morgens voor de kledingkast en overweegt wat je moet dragen voor het geven van een presentatie? Na het lezen van deze blog maak je deze veel gemaakte missers nooit meer. Wat te dragen naar je werk kan een dagelijkse ‘struggle’...

Lees meer
Adres training & advies

Atoomweg 100
3542 AA Utrecht

Bel me op

(+31) 6 22 60 54 52

Adres kapsel advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Blijf op de hoogte van exclusieve tips en inspiratie

Ik hou niet van spam, dus wees niet bang dat je inbox vol raakt. Alleen waardevolle inhoud komt jouw kant op!