je mooiste kleuren, kleding en stijl

Je Uiterlijk

Je voelt je comfortabeler, mooier en zelfverzekerder wanneer je weet welk model blazer, broek, rok en jurk bij je figuur past. Welke kleuren jou laten stralen en wat je eigen unieke kledingstijl is.

blij zijn met je kleding en uiterlijk

Ga voor een uitstraling die klopt, want je bent zoveel leuker en mooier op je eigen unieke manier.

Je weet dat je geen onaantrekkelijke vrouw bent, en toch ben je vaker dan je wilt ontevreden over hoe je eruit ziet. Je haar zit nooit zoals het moet. Je hebt op zich best leuke kleding in je kast hangen, maar ergens gaat het mis: het is het nét niet. Kleding valt niet zoals het moet vallen of accentueert de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken. Ook lukt het je niet om een eigen kledingstijl te vinden. Doordat alles merk je dat je onzeker bent over hoe je eruitziet en dat straalt weer door naar hoe jij je van binnen voelt.

Kortom, je bent ontevreden of gefrustreerd zelfs en hebt concrete tips nodig!

Voel de magie

Ontdek hoe je kunt toveren met kleding en voel de magie. Met elke tovertruc wordt de magie groter en groter en voel jij je comfortabeler, zelfverzekerder en mooier.

Kleding en je figuur

Wil jij langer en slanker ogen? Een cupmaatje meer? Je vrouwelijke rondingen benadrukken of juist camoufleren? Door slimme tovertrucs voel jij je mooier en zelfverzekerder dan ooit.

Je eigen kledingstijl

Om een eigen kledingstijl te ontwikkelen is het helemaal niet nodig om je hele garderobe te vernieuwen. Juist bewustwording en kleine veranderingen hebben een heel groot effect.

Je mooiste kleuren

Je hebt van nature een combinatie van kleur en contrast die je UNIEK maakt. Ik laat je met speciale doeken zien welke kleuren jou laten stralen.

Het resultaat

Je staat niet meer ellenlang voor de spiegel te dubben, maar weet precies welke kleding en vormen passen bij jouw figuur, bij hoe je je voelt en bij je kledingstijl. Je weet welke kleuren jou die extra ‘schwung’ geven, waardoor je nog meer gaat stralen. Je haalt zekerheid uit je kleding en uitstraling. Je kleding leidt niet af, maar brengt juist de aandacht naar je gezicht en je inhoudelijke boodschap. Het plaatje klopt! Je voet je magisch mooi!

Hoe het werkt

 

Individueel advies

Wil jij gewoon lekker alle aandacht voor jezelf? Vind je het moeilijk om je kledingissues in de groep te delen. Dan kun je kiezen voor een individueel advies. Alles wat we bespreken blijft tussen jou en mij.

Dit mooie cadeau aan jezelf is

€333

Ben je toe aan een nieuw kapsel? Dat kan!

Ik gun jou haar dat altijd goed zit, dat makkelijk is, niet teveel tijd kost en bij je past. Maar bovenal gun ik je complimenten van de mensen om je heen. ‘He, wat zit je haar leuk!’

Dit is wat je krijgt

1,5 - 2 uur

R

het haar wordt geknipt

Q

het haar wordt niet gekleurd

Hoornbloemlaan 2 Vleuten

€ 177

Anderen over dit traject

“Trudy ziet dingen snel. Ik vind het prettig en mooi om te merken dat je desondanks de tijd neemt om de ander, mij in dit geval, op mijn eigen wijze ook tot herkenning, inzicht en een goed/tevreden gevoel te laten komen.

- Carlijn

“In de hektiek van alle dag is een kleding-, kleuren- en advies helemaal op jouw maat echt een cadeautje voor jezelf. Trudy neemt alle tijd om advies te geven. Je voelt je echt vrij bij haar om al je vragen te stellen. Ik ben met een heleboel ideeen naar huis gegaan en ben mijn kledingkast op een andere manier gaan bekijken en gebruiken. Trudy heeft mij echt geleerd om-te-denken over mijn kleding en hoe te combineren. Ik ben heel erg blij met haar tips!”.

- Els

From the basics to the finer details

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons? Plan een gratis kennismakingsgesprek. We bespreken je wensen en verlangens en je kunt vragen aan mij stellen. Na het gesprek weet je wat je zelf al goed kunt en waar je eventueel mijn hulp bij kunt gebruiken.

Let’s make some magic

  Voor en achternaam *

  E-mail *

  Adres training & advies

  Burg Verderlaan 9
  3544 AD Utrecht

  Bel me op

  (+31) 6 22 60 54 52

  Adres kapsel advies

  Hoornbloemlaan 2
  3452 BM Vleuten