optie 1 advies uiterlijk

 

Je mooiste kapsel, kleding, kleur en stijl

Kleding, kleur en stijl is een makkelijk middel om je weer leuker, comfortabeler en mooier te voelen!

Je weet dat je niet onaantrekkelijk bent en toch ben je vaker dan je wilt ontevreden over hoe je eruit ziet. Je haar zit nooit zoals het moet. Je hebt op zich best leuke kleding in je kast hangen, maar ergens gaat het mis: het is het nét niet. Kleding valt niet zoals het moet vallen of accentueert de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken. Ook lukt het je niet om een eigen kledingstijl te vinden. Doordat alles merk je dat je ontevreden bent over hoe je eruitziet en dat straalt weer door naar hoe jij je van binnen voelt.

Kortom; je bent gefrustreerd en hebt hulp nodig.

 

Wat als ik je vertel dat je kleding en stijl een makkelijk middel is om je weer leuker, comfortabeler en mooier te voelen!

kapsel- kleding- stijl- kleur- garderobe- shoppen- branding- imago

Dit gaan we doen

Samen gaan we aan de slag met je kleding, kleuren en stijl. Je krijgt inzicht in hoe je naar jezelf en je lichaam kijkt. We zoeken uit met welke kleding, kleuren en stijl jij je weer leuker, comfortabeler en mooier voelt.

Hierbij focussen we op drie dingen:

welke kleding doet goed voor je figuur

Wil jij langer en slanker ogen? Een cupmaatje meer of minder? Je vrouwelijke rondingen benadrukken of juist camoufleren? Ik leer je toveren met kleding. Na de figuuranalyse weet je welke pasvormen en modellen goed doen voor je figuur. En zie je in de winkel meteen welk model broek, blazer, shirt, blouse, rok en jurk bij jouw figuur past en welke absoluut niet.

welke kleuren laten jou stralen

Krijg je wel eens te horen dat je er vermoeid uitziet terwijl jij je mega fit voelt? Grote kans dat je een kleur draagt die jou er vermoeid uit laat zien. Je hebt van nature een combinatie van kleur (huid, haar, ogen) die jou UNIEK maakt. Ik laat je met speciale doeken zien met welke kleuren jij er frisser en stralender uitziet.

Als je wilt kijk ik ook of je de juiste make-up kleuren gebruikt.

Je ontwikkelt een eigen kledingstijl waar jij knetterblij van wordt

Heb je geen eigen kledingstijl en doe je maar wat? Zonde! Ik leer je in een paar uurtjes hoe je een eigen en unieke kledingstijl ontwikkelt. En een plus, je hoeft geen nieuwe garderobe aan te schaffen. Bewustwording en een paar kleine veranderingen zorgen voor een persoonlijke stijl waar jij knetterblij van wordt.

“You won’t believe

your eyes!”

“Trudy weet in korte tijd al wat je nodig hebt, qua uiterlijk, om jezelf zekerder te voelen. Zij heeft oog voor het gehele plaatje. Als je bij Trudy bent geweest, voel je je niet alleen een ander mens doordat zij wat moois met je haar, kleding of stijl heeft gedaan. Je voelt je ook een ander mens omdat je het gevoel hebt dat al je kwaliteiten gezien mogen worden!”

– Monique 

“Dank je wel voor je geweldige tips! Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm. Ongelofelijk veel heb ik opgestoken en volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden. Nogmaals heel erg bedankt!”

– Hetty

“Bij Trudy kreeg ik eindelijk een antwoord op de vragen die ik had, een reden waarom kleding soms niet lekker voelde. Mijn kast bleek een schatkist waar ik, met duidelijke tips, eindelijk mee uit de voeten kon. Het benadrukken van mijn pluspunten en wat meer lef in de ochtend zorgen ervoor dat ik de dag goed gekleed en vol zelfvertrouwen begin. Dank je wel voor de veilige sfeer, de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!”

– Sylvia

“Een paar keer ben ik bij Trudy geweest voor kledingadvies. Wat ben ik blij dat ik heb doorgezet. Ik vind zo iets best spannend maar binnen een paar minuten voelde ik me helemaal op mijn gemak. De adviezen en tips die zij me gaf had ik zelf nooit kunnen bedenken. Vooral ook de kleine nuances kunnen het verschil maken hoe je er uit kan zien. Het geeft mij meer zelfvertrouwen en door de capsules kom je er achter welke combinaties je kan maken en hoef je niet weer radeloos voor je kledingkast te staan. Echt een aanrader als je je zelf een cadeautje wilt geven!

– Miriam

“Tijdens onze jaarlijkse bijeenkomst van mijn zussen en schoonzussen werden we verrast met een kleuranalyse voor kleding en make-up. We waren nieuwsgierig en het was spannend en verrassend hoe verschillend de adviezen waren. Dit gaf zeer veel bruikbare informatie over welke kleuren bij ieder van ons persoonlijk het beste pasten. Het was liefdevol en professioneel verzorgd, dank je wel Trudy. We hebben er met z’n allen van genoten. Ook kreeg ik voor mijn verjaardag een bijzondere verrassing: een stijlanalyse. Dat was echt een leuk, praktisch cadeau om te ontvangen. Door de adviezen van Trudy heb ik meer inzicht gekregen in welke stijl van kleding en kleuren mij de uitstraling geven die bij me past. Ik kan jullie aanraden dit jezelf of een ander cadeau te geven.

– Nelly

kapsel kleding kledingstijl garderobe en online shoppen

JE INVESTERING

INDIVIDUEEL

Wil jij gewoon lekker alle aandacht voor jezelf? Vind je het moeilijk om je kledingissues in de groep te delen. Dan gaan we 1-op-1 aan de slag waardoor ik alle aandacht heb voor jou en we alles open kunnen bespreken.

Dit mooie cadeau aan jezelf is:

€333

Extra Bonus

Ook na het advies ben ik er voor je. Je kunt mij tot één maand na onze sessie kosteloos feedback vragen, twijfelgevalletjes delen en je nieuwste aankopen showen. Zo haal je alles uit het advies, jezelf én je kledingkast en straal je als nooit tevoren

 

“You won’t believe

your eyes!”

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Trudy Nabuurs Be-Uniek
Adres Kantoor Be-Uniek

Atoomweg 100
3542 AA Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel me op

06-22605452

    Voor en achternaam *

    E-mail *

    Telefoonnummer*

    Kom in verbinding met mij en laat je inspireren