kapsel – kleding – stijl – garderobe – shoppen

Je Uiterlijk

Je bent zoveel leuker en mooier op je eigen manier!

Wil jij blij zijn als je jezelf in de spiegel ziet?

one-stop shop

uiterlijke vormgever

Kleding,

you love it or you hate it. Bij jou is dat laatste met enige regelmaat het geval. Niet dat je kleding niet leuk vindt, maar je bent echt een beetje zoekende of gefrustreerd zelfs. Het lukt je maar niet om de juiste kledingstijl te vinden, die de kracht uitstraalt die je binnenin je voelt. Of je merkt dat je onzeker bent over hoe je eruitziet en dat straalt dan weer door naar hoe jij je van binnen voelt. Kortom, je hebt hulp nodig!

 

Je buitenkant

Tijdens dit traject leer je toveren met kleding! Na het advies weet je precies welke blazer, broek, rok en jurk bij je figuur passen. Je ontdekt je eigen kledingstijl en je weet welke kleuren en vormen jou die extra ‘schwung’ geven, waardoor je nog meer gaat stralen, van binnen en van buiten

Kleding en je figuur

Wil jij langer en slanker ogen? Een cupmaatje meer? Je vrouwelijke rondingen benadrukken of juist camoufleren? Door slimme kledingtrucs voel jij je mooier en zelfverzekerder dan ooit.

Je eigen kledingstijl

Om een eigen kledingstijl te ontwikkelen is het helemaal niet nodig om je hele garderobe te vernieuwen. Juist bewustwording en kleine veranderingen hebben een heel groot effect.

Je mooiste kleuren

Je hebt van nature een combinatie van kleur en contrast die je UNIEK maakt. Ik laat je met speciale doeken zien welke kleuren jou laten stralen.

Het resultaat

Je staat niet meer ellenlang voor die kledingkast te dubben, maar weet precies welke kleding, kleuren en vormen passen bij jouw figuur, bij hoe je je voelt en bij je kledingstijl. Je haalt zekerheid uit je kleding en uitstraling. Je kleding leidt niet af, maar brengt juist de aandacht naar je gezicht en je inhoudelijke boodschap. Het plaatje klopt!

Hoe het werkt

 

Individueel advies

We gaan 1-op-1 aan de slag waardoor ik alle aandacht heb voor jou en we alles open kunnen bespreken in een veilige omgeving. Je krijgt inzicht in hoe je zelf naar kleding, vormen, kleuren en jezelf kijkt. We zoeken uit hoe we jouw innerlijke kracht naar buiten kunnen vertalen. Alles wat we tijdens deze ochtend of middag bespreken blijft tussen jou en mij.

Dit mooie cadeau aan jezelf kost

€ 297

Ben je toe aan een nieuw kapsel?

Dat kan!

Ik gun jou haar dat altijd goed zit, dat makkelijk is, niet teveel tijd kost en bij je past. Maar bovenal gun ik je complimenten van de mensen om je heen. ‘He, wat zit je haar leuk!’

Dit is wat je krijgt

1,5 - 2 uur

R

het haar wordt geknipt

Q

het haar wordt niet gekleurd

Hoornbloemlaan 2 Vleuten

€ 177

Anderen over dit traject

“Trudy ziet dingen snel. Ik vind het prettig en mooi om te merken dat je desondanks de tijd neemt om de ander, mij in dit geval, op mijn eigen wijze ook tot herkenning, inzicht en een goed/tevreden gevoel te laten komen.

- Carlijn

“Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm. Ik heb ongelooflijk veel opgestoken in die paar uurtjes. Volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden”.

- Hetty

Let’s work together to impress

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons?  Voel je vrij om direct contact met me op te nemen.

BEZOEKADRES

Burg Verderlaan 9 

3544 AD Utrecht

+31 6 22 60 54 52

ADRES KAPSEL ADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten

info@be-uniek.nl

Let’s work together to impress

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons?  Voel je vrij om direct contact met me op te nemen.

BEZOEKADRES

Burg Verderlaan 9

3544 AD Utrecht

ADRES KAPSEL ADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten

+31 6 22 60 54 52

info@be-uniek.nl