Hallo, ik ben Trudy

Ik ben geen modepopje dat de hele tijd aan het winkelen is en altijd maar in de spiegel kijkt. Sterker nog: ik vind shoppen helemaal niet zo leuk! Ik probeerde wel altijd onderscheidend en authentiek te zijn met mijn kleding. Zo kan ik kan me nog een roze gordijnenbroek herinneren, gewoon omdat die ‘eigen’ voelde. Waarom dan toch mijn fascinatie met uiterlijk? Omdat het uiterlijk zoveel kan betekenen voor hoe je je van binnen voelt. Dat komt natuurlijk niet uit het niets.

 

Mijn reis

Ik zat heel jong in een complexe relatie met iemand die zijn plek in de wereld helaas niet kon vinden. Ik hield ontiegelijk veel van hem en zag hem worstelen. Hij verloor. Hij weet het helaas niet, maar hij heeft mij heel veel gegeven. Door hem ben ik al heel vroeg gaan nadenken over waarom ik hier ben en wat mijn doel is in het leven. Daardoor wist ik al op jonge leeftijd wie ik was, maar dat kon ik vervolgens niet goed vertalen naar de buitenwereld toe. Ik had moeite om, wie ik van binnen was, te laten zien aan de buitenwereld. Toen ik deze verbinding wel had gemaakt, zag ik wat dat voor mijn eigenwaarde betekende en hoeveel gelukkiger ik ervan werd. Al snel concludeerde ik: dat wil ik ook voor anderen doen.

 

En opeens klopte het

Ik had een kappersopleiding gevolgd. En opeens klopte dat dus. In mijn werk als kapper merkte ik al snel dat wanneer ik wat meer aandacht gaf aan een klant en echt luisterde, zij veel gelukkiger werd. Ze voelde zich gehoord en begrepen. Toen dacht ik: hoe fijn zou het zijn als ik dat kan met het hele uiterlijk? Ik volgde een opleiding voor kleur- en stijladvies en kreeg les van een kunstenares die de binnenkant naar de buitenkant kon vertalen. Toen viel het kwartje: dat is wat ik wil!

In die opleiding werd gezegd: je komt heel dicht bij de mens, maar je blijft altijd in kleding praten. Je bent geen therapeut. Daar was ik het niet mee eens. Ik zag dat veel vrouwen belemmerende overtuigingen hadden en hoe kun je iemand blij maken als die belemmeringen en gedachten blijven bestaan? Ik kon dat niet laten gebeuren en ondernam wederom actie.

Ik besloot om een NLP & life coach opleiding te volgen. Daar gaat het om hoe het onderbewuste brein werkt: wat er gebeurt als jij in gesprek bent met een ander, hoe overtuigingen werken, de filters die je hebt die generaliseert wat jij waarneemt. Denk maar aan een man in een rode sportauto. Wat denk je daarbij? Womanizer, compensatiegedrag, midlifecrisis? Dat is een ander (voor)oordeel dan wanneer iemand in een groene Volvo rijdt. Dat vind ik rete-interessant en met mijn expertise kan ik daar heel makkelijk handreikingen geven in hoe je dat voor jou kunt laten werken.

 

Maar dan sta je vervolgens voor je kledingkast

Maar dan sta je vervolgens voor je kledingkast en dan heb je daar weer een probleem. Zo ontpopten de verschillende problemen zich voor me en zocht ik daar een gepaste oplossing bij. Zo heb ik nog bij Zalon/Zalando gewerkt om vrouwen te kleden. Daar kwam ik weer tot de conclusie dat ik veel persoonlijker wilde werken en kwam uiteindelijk tot mijn huidige garderobetool, waarmee ik dat dus wel kan.

In al deze jaren heb ik mij ontwikkeld tot een one-stop-shop. Alles met als doel om vrouwen te zien groeien voor die spiegel. Voor die glimlach, die schouders die naar achteren gaan en om die trots en bewondering in hun ogen te zien.

Mijn Unieke stijl

Mijn kernkwaliteiten zijn: VERBINDEN – OOG VOOR DETAIL – WAARDIG – GEPASSIONEERD – CREATIEF 

In elk outfit komen deze kernkwaliteiten tot uiting. Afhankelijk waar ik naartoe ga, wat de gelegenheid vraagt, wat het doel van mijn afspraak is, bepaal ik welk kernkwaliteit het meest zichtbaar is.

Je kunt je voorstellen dat het kernwoord ‘oog voor detail’ minder zichtbaar is als ik een wandeling maak met mijn man en meer zichtbaar is op het moment dat ik een incompany training geef. 

Nieuwsgierig geworden naar jouw kenrkwaliteiten? 

Let’s connect!

Ik omring me graag met enthousiaste en ondernemende mensen, want echte resultaten bereik je immers pas wanneer er verbinding is.

Let’s work together to impress

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons?  Voel je vrij om direct contact met me op te nemen.

BEZOEKADRES

Park Voorn 6

3544 AC Utrecht

+31 6 22 60 54 52

ADRES KAPSEL ADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten

info@be-uniek.nl

Let’s work together to impress

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons?  Voel je vrij om direct contact met me op te nemen.

BEZOEKADRES

Park Voorn 6

3544 AC Utrecht

ADRES KAPSEL ADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten

+31 6 22 60 54 52

info@be-uniek.nl