Hallo,

Ik ben Trudy

Ik ben geen modepopje die de hele tijd aan het winkelen is en altijd maar in de spiegel kijkt. Sterker nog, ik vind winkelen eigenlijk niet zo leuk! Toch ben ik altijd op zoek geweest naar een authentieke uitstraling in mijn kledingkeuzes. Ik kan me nog een zilver-roze gordijnenbroek herinneren, gewoon om dat die ‘eigen’ voelde.

Nou, waar komt dan mijn fascinatie voor uiterlijke verschijning vandaan? Daar schuilt een diepere oorsprong achter. In mijnjeugd bevond ik me in een complexe relatie met iemand die worstelde om zijn plek in de wereld te vinden. Zijn innerlijke strijd raakte me diep. Hoewel hij het niet weet, heeft hij me veel geleerd. Dit stimuleerde me al op jonge leeftijd om na te denken over mijn levensdoel en identiteit. Hierdoor begreep ik al op jonge leeftijd wie ik was, maar ik vond het lastig om dit te vertalen naar de buitenwereld. Pas later, toen ik deze verbinding wel had gemaakt, realiseerde ik me de waarde van deze harmonie en hoeveel gelukkiger ik werd.

Al snel besefte ik dat anderen dit gevoel ook moesten ervaren

Tijdens die periode werkte ik als allround kapper voor zowel dames als heren, en het viel me op dat wanneer ik aandachtig luisterde naar de wensen van mijn klanten en echte verbinding maakte, zij zich direct straalden van blijdschap en zelfvertrouwen door hun nieuwe kapsel. Dit bracht me bij kleur-, stijl- en imagoadvies. En toen viel alles op zijn plek.

Ondanks dat mijn opleidingsdocent het belang van kleding benadrukte, wilde ik een stap verder. Ik zag veel klanten vastzitten in belemmerende overtuigingen die hen tegenhielden om hun volledige potentieel te bereiken. Dat bracht me op een idee: Wat als ik niet alleen uiterlijke barrières kon doorbreken, maar ook de innerlijke obstakels kon tackelen?

Dat bracht me op het pad van NLP en live coaching. En al snel volgde ik ook de DISC en drijfverenstudies om een dieper bewustzijn te krijgen van het menselijk brein, over communicatie, optimale verbinding en hoe ik mensen op autonome wijze kon laten groeien. Vandaag de dag, na talloze ervaringen en levenslessen, heb ik mijn eigen trainingsprogramma ontwikkeld en ben ik uitgegroeid tot een holistisch expert.

Mijn diepste drijfveer? Mannen en vrouwen begeleiden bij het ontdekken van zichzelf in een geheel nieuwe dimensie, verder dan oppervlakkigheid, op weg naar autonomie en harmonie. Het gaat om connectie maken met jezelf en de wereld om je heen. Om die stralende glimlach te zien, de zelfverzekerde houding en de trots en bewondering in hun ogen.

Dit alles wordt bereikt met een minimalistische droomgarderobe en ultieme efficiëntie.

Samenwerkingen

Nauw verweven, als een eenheid sterk!

We zijn ondernemers met passie, creativiteit en pure toewijding. Samen gaan we voor niets minder dan het beste en we creëren ervaringen die er écht toe doen. Leer de gezichten achter mijn samenwerkingen kennen en ontdek wat ons drijft.”

Bianca de Wit

mensen fotograaf – samenwerkingshoot

Samenwerken met Bianca is eigenlijk veel meer dan alleen het delen van dezelfde werkplek. Het is als een ontdekkingsreis waarbij we groeien, en onze eigen specialiteiten samenvloeien tot iets magisch.

Haar toewijding om de kern van elk moment vast te leggen is echt inspirerend.

Haar bijdragen? Die zijn van onschatbare waarde voor onze te gekke projecten waarin we samen de mens in al zijn pracht en uniciteit zichtbaar maken en echt iets buitengewoons creëren.

Adwin Peeks

Senior woordvoerder en media trainer

Als je als woordvoerder of gezicht van de organisatie altijd in de spotlights staat voor journalisten, dan weet je: de eerste indruk telt. Maar hey, die lastige persvragen en het helder overbrengen van je boodschap, dat kan best een uitdaging zijn, toch?

Vraag je je soms af of je de juiste toon aanslaat en hoe je die kritische vragen met stijl kunt aanpakken? Hier komt Adwin’s woordvoerders- en mediatraining om de hoek kijken. Adwin begeleidt je met zijn topadviezen en slimme trucs om je woordvoering naar een hoger niveau te tillen. En ik, Trudy, zorg voor de visuele ondersteuning, waardoor je outfit de juiste snaar raakt en het treffend gevoel oproept bij je publiek.

Samen duiken we in een actueel onderwerp dat jij aandraagt, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt om te schitteren.”

Holistische aanpak

We zetten jouw persoonlijkheid en expertise in de spotlights. Via kleding, fotografie en vormgeving, benadrukken we jouw verhaal.

Zichtbaarheid

Je kleding en stijl spreken boekdelen. Met zorgvuldig gekozen outfits zet je jouw persoonlijkheid en expertise in de schijnwerpers.

Rust en zelfvertrouwen

Kleding kan je zelfvertrouwen versterken, maar het begint bij jou! Maak slimme keuzes, investeer in jezelf!

Memorabele uitstraling

Jouw kledingkeuze is jouw visitekaartje! Kies een treffend outfit en maak er een goede indruk mee!

Mijn Kernkwaliteiten en Persoonlijkheid

authentieke uitstraling in je werk

Mijn kernkwaliteiten zijn: oog voor detail . verbinden . wijsheid . passie . creatief

In elk outfit laat ik deze kernkwaliteiten tot uiting komen. Afhankelijk waar ik naartoe ga, wat de gelegenheid vraagt, wat het doel van mijn afspraak is, bepaal ik welk kernkwaliteit het meest zichtbaar is. Je kunt je voorstellen dat het kernwoord ‘oog voor detail’ minder zichtbaar is als ik een wandeling maak met mijn man en meer zichtbaar is op het moment dat ik een incompany training geef.

Mijn ontwikkelingsreis

Ik ben geen modepopje die de hele tijd aan het winkelen is en altijd maar in de spiegel kijkt. Sterker nog: ik vond shoppen helemaal niet zo leuk! Ik probeerde wel altijd onderscheidend en authentiek te zijn met mijn kleding. Dat komt natuurlijk niet uit het niets. Wil je meer weten over wie ik ben en waarom ik doe wat ik nu doe?

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Trudy Nabuurs Be-Uniek
Adres Kantoor Be-Uniek

Atoomweg 100
3542 AA Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel me op

06-22605452

    Voor en achternaam *

    E-mail *

    Telefoonnummer*

    Kom in verbinding met mij en laat je inspireren