Team Be-Uniek

 

Hallo, ik ben Trudy

Ik ben geen modepopje dat de hele tijd aan het winkelen is en altijd maar in de spiegel kijkt. Sterker nog: ik vind shoppen helemaal niet zo leuk! Ik probeerde wel altijd onderscheidend en authentiek te zijn met mijn kleding. Zo kan ik kan me nog een zilverkleurige gordijnenbroek herinneren, gewoon omdat die ‘eigen’ voelde. Waarom dan toch mijn fascinatie met uiterlijk? Omdat dat het uiterlijk zoveel kan betekenen voor hoe je je van binnen voelt. Dat komt natuurlijk niet uit het niets.

 

Mijn ontwikkelingsreis

Ik zat heel jong in een complexe relatie met iemand die zijn plek in de wereld helaas niet kon vinden. Ik hield ontiegelijk veel van hem en zag hem worstelen. Hij verloor. Hij weet het helaas niet, maar hij heeft mij heel veel gegeven. Door hem ben ik al heel vroeg gaan nadenken over waarom ik hier ben en wat mijn doel is in het leven. Daardoor wist ik al op jonge leeftijd wie ik was, maar dat kon ik vervolgens niet goed vertalen naar de buitenwereld toe. Ik had moeite om, wie ik van binnen was, te laten zien aan de buitenwereld. Toen ik deze verbinding wel had gemaakt, zag ik wat dat voor mijn eigenwaarde betekende en hoeveel gelukkiger ik ervan werd. Al snel concludeerde ik: dat wil ik ook voor anderen doen.

En opeens klopte dat dus

Ik had bij toeval een kappersopleiding gevolgd. En opeens klopte dat dus. In mijn werk als kapper merkte ik al snel dat wanneer ik wat meer aandacht gaf aan een klant en echt luisterde, zij veel gelukkiger werd. Ze voelde zich gehoord en begrepen. Toen dacht ik: hoe fijn zou het zijn als ik dat kan met het hele uiterlijk? Ik volgde een opleiding voor kleur- en stijladvies en kreeg les van een kunstenares die de binnenkant naar de buitenkant kon vertalen. Toen viel het kwartje: dat is wat ik wil!

Persoonlijkheid die doorstraalt in je hele performance

In die master opleiding werd gezegd: je komt heel dicht bij de mens, maar je blijft altijd in kleding praten. Je bent geen therapeut. Daar was ik het niet mee eens. Tijdens een advies kom je snel tot de kern en daardoor ik zag dat veel vrouwen belemmerende overtuigingen hadden. Hoe kun je iemand blij maken als die belemmeringen en gedachten blijven bestaan? Ik kon dat niet laten gebeuren en ondernam wederom actie.

Ik deed de opleiding tot lifecoach en NLP practitioner

Daar gaat het over de ‘ikken’ in je bus. Welke ‘ik’ zit er achter het stuur van jouw bus? En ook over hoe het onderbewuste brein werkt. Wat gebeurt er als jij in gesprek bent met een ander, hoe werken overtuigingen, de filters die je hebt die generaliseert wat jij waarneemt? Denk maar aan een man in een rode sportauto. Wat denk je daarbij? Womanizer, compensatiegedrag, midlifecrisis? Dat is een ander (voor)oordeel dan wanneer iemand in een groene Volvo rijdt. Dat vind ik rete-interessant en met mijn expertise kan ik daar heel makkelijk handreikingen geven in hoe je dat voor jou kunt laten werken.

Maar dan sta je voor je kledingkast

Maar dan sta je vervolgens voor je kledingkast en dan heb je daar weer een probleem. Zo ontpopten de verschillende problemen zich voor me en zocht ik daar een gepaste oplossing bij. Zo heb ik nog bij Zalon/Zalando gewerkt om vrouwen te kleden. Daar kwam ik weer tot de conclusie dat ik veel meer en persoonlijker wilde werken en kwam uiteindelijk tot mijn huidige garderobetool, waarmee ik dat dus wel kan.

One-stop-shop

In al deze jaren heb ik mij ontwikkeld tot een one-stop-shop. Alles met als doel om vrouwen te zien groeien voor die spiegel. Voor die glimlach, die schouders die naar achteren gaan en om die trots en bewondering in hun ogen te zien.

“Together to impress”

Samen komen we verder en samen is ook veel leuker dan alleen. Daarom werk ik graag samen met andere gelijkgestemde ondernemers. Hieronder lees je meer over de toppers waar ik graag mee samenwerk om jou tot nog grotere hoogtes te brengen.

Bianca de Wit

Bianca is mensenfotograaf. Zij maakt een portret van jou waar je trots op bent. Bianca’s kernkwaliteiten zijn: betrouwbaarheid – verbinding – eigenheid – respect – communicatie

Uit diverse persoonlijkheidstesten komt dat ik esthetisch ben. Nou daar kan ik me wel in vinden, ik houd van mooie plaatjes, kleurtjes op elkaar afgestemd, opgeruimde huiskamer met gezellige bloemetjes, enzovoort. Vandaar natuurlijk ook mijn liefde voor fotografie, het is toch geweldig om die mooie beelden vast te leggen zodat we er nog langer en met meer mensen van kunnen genieten. Ik vind het belangrijk dat mensen zich comfortabel voelen voor mijn camera, en dat de foto’s een duidelijke sfeer uitdragen. “Mijn werk is heel verschillend maar
altijd staat de mens centraal.”

Iris Barzilay

Iris is jouw storyteller voor al je online content. Haar kernkwaliteiten zijn: ideeën generator – enthousiast – loyaal – doortastend – inspirerend

Ik leef voor verhalen. Ik zie ze ook overal. Het werk als storyteller en copywriter voor passievolle onderneemsters is mij op het lijf geschreven. Kom maar op met een half verhaal, een onsamenhangend verhaal of een ‘ik-wil-iets-met’ en ik ga ‘aan’. Ik schrijf verhalen die passen bij wie je bent en waar je voor staat. Ik luister goed naar je en gebruik woorden die jijzelf ook zou gebruiken. Dit alles om jouw online boodschap zo authentiek mogelijk te houden en de klanten op je pad te krijgen die bij je passen.

Adwin Peeks

Adwin is communicatieadviseur. Hij helpt organisaties tijdens een crisis en geeft trainingen woordvoering en persoonlijke presentatie. De kernkwaliteiten van Adwin zijn: communicatief – verbindend – creatief – politiek en sensitief.

Hoe je jezelf presenteert is belangrijk, zeker als je een boegbeeld voor je organisatie bent. Daar horen kleding en uitstraling bij en ook een goed verhaal. Scherp en precies neerzetten waar je van bent en waarom je de dingen doet die je doet is mijn specialiteit. Framing noem ik dat en ik ben er gek op.
Ik heb brede ervaring in crisiscommunicatie, reputatiemanagement, framing, mediarelaties, woordvoering en teamontwikkeling.
Mijn absolute specialiteit is mediatraining voor bestuurders die zich willen voorbereiden op beslissende mediamomenten. Met 100% maatwerk, simpele theoretische handvatten en pittige oefensessies stoom ik mensen klaar voor uitdagende interviews of presentatiemomenten.

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Trudy Nabuurs
Be-Uniek
Adres Kantoor Be-Uniek

Europalaan 44
3526 KS Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel Me Op

06-22605452

Kom in verbinding met mij op social media en laat je inspireren

    Voor en achternaam *

    E-mail *

    Telefoonnummer*