teampresentatie voor mannen en vrouwen

Incompany training

Of je nou man, vrouw, geordend, een teamspeler, oplossingsgericht, warm, intuïtief, ambitieus, rationeel of maatschappelijk betrokken bent. Het wordt steeds belangrijker om jezelf te laten zien. Mensen en bedrijven selecteren namelijk niet meer alleen op skills, maar meer en meer op persoonlijkheid. Die persoonlijkheid heb jij zeker, maar hoe zorg je dat die persoonlijkheid doorstraalt in je hele presentatie?

Wat als ik je vertel dat het allemaal veel makkelijker is dan je denkt?

incompany trainingen

persoonlijk leiderschap versterken en zichtbaar maken

Mensen maken het verschil

Dat weet je als geen ander. Daarom wil je je team alles meegeven om zo goed mogelijk voor de dag te komen bij klanten en cliënten. Inhoudelijk staan ze er, maar wist je dat het ook erg belangrijk is om je uiterlijk af te stemmen op wat je inhoudelijk wilt bereiken? Wist je dat hoe je je kleedt het verschil kan maken tussen een ‘ja’ en een ‘nee’, tussen geld verdienen en geld verliezen, tussen een goed en vertrouwd gevoel en een gevoel van onbehagen en twijfel.

Echte resultaten bereik je als er verbinding, de klik een goed gevoel is. 

Aan de slag

Ik laat jouw team inzien hoe mensen reageren op kleuren, vormen, lijnen en prints. Je mensen hoeven geen nieuwe garderobe aan te schaffen, maar leren hoe ze binnen hun eigen kledingvoorkeur heel gericht en bewust een outfit kunnen kiezen. Ze leren hoe ze authentiek blijven en professioneel overkomen.

Uitgangspunten

Authenticiteit

Blijf dicht bij jezelf. Dat is de allerbelangrijkste regel voor een succesvolle outfit. Met je kleding communiceer je en laat je een stukje van jezelf zien. Ik leer je hoe je innerlijk overeenkomt met je uiterlijk.

Verbinding

Mensen doen zaken met mensen die ze vertrouwen en die ze aardig vinden. De gunfactor is ‘key’ in het laten slagen of mislukken van een samenwerking. Je komt geloofwaardig en betrouwbaar over als je verbaal en non-verbaal dezelfde taal spreekt. Ook is de kans groter dat mensen je sympathiek vinden.

Zichtbaarheid

Wil jij met je kleding meer autoriteit uitstralen? Powerdressing heeft alles te maken met communiceren. Wat communiceer je bewust of onbewust met je kledingkeuze? In de training gaan we aan de slag met het verhaal wat je wilt vertellen. Vertel je verhaal op de juiste manier en begint met 1-0 voorsprong.

 

Kleine greep aan opdrachtgevers

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.
Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.
Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.

Eindresultaat

Jouw teamleden begrijpen hoe en wat je kan communiceren met kleding. Die kennis kunnen jouw mensen toepassen in de verschillende werksituaties waar zij zich in begeven. Ze begrijpen hoe ze in zakelijke outfits zichzelf kunnen blijven en hoe belangrijk hun authenticiteit is voor de relatie met mensen waar ze mee (samen)werken. Kortom, jouw team heeft een mooie stap gezet in een stukje bewustwording en zelfvertrouwen en kan daardoor zakelijk en privé groeien.

Vertrouwen is de basis voor iedere samenwerking.

Vertrouwen is de basis voor iedere samenwerking

“Trudy heeft op een inspirerende en spontane wijze de studenten van Apres la Vie ingevoerd in de communicatie van kleding. Met enkele toevoegingen aan bestaande kledingstukken weet zij iemand volledig in zijn kracht te zetten. Zo mooi en bijzonder om te zien. Wat een vakvrouw! Handelend vanuit eigen kwetsbaarheid, met een degelijk stukje professionaliteit. Geheel passend binnen onze organisatie en branche.”

Anja van Wingerden

Aprés la Vie

“Heel erg inspirerend, maar vooral ook erg gezellig. Trudy is bijzonder enthousiast en weet waar zij over spreekt. Verder gaat Trudy flexibel om met vragen uit de groep waardoor de training extra dynamisch en leerzaam wordt.”

Ingrid

Professional KPMG

“Ons team, bestaande uit heel veel enthousiaste leerkrachten, mocht een workshop volgen bij Trudy. Wij leerden wat kleur, stof en lijn kan doen voor je voorkomen. Je communiceert met je kleding. Zakelijk of juist casual. Wat is je doel en wat kun je inzetten om het doel te behalen. En zo sta je plotseling heel anders voor je kledingkast. Ik kan iedereen zo’n inspirerende workshop aanbevelen. Individueel of juist in teamverband; doen!!!”

Quirien van der Mark

Docent

“Afgelopen maanden met Trudy Nabuurs van Be-Uniek een aantal trajecten doorlopen om het belang van kleding en uitstraling aan te tonen.
In dit kader is Trudy ook met collega’s wezen ‘shoppen’ hetgeen tot leuke successen heeft geleidt. Recent mooie bedrijfskleding uitgezocht en de details door Trudy laten bepalen. De finishing touch die het allemaal nog mooier en professioneler maakt.

We hebben de aanpak van Trudy als uiterst professioneel ervaren.”

Ron de Bruijn

Directeur , Riskonet

Let’s connect!

Ik omring me graag met enthousiaste en ondernemende mensen, want samen kom je nou eenmaal verder dan alleen.

Let’s work together to impress

Wil je weten wat ik voor jouw team en bedrijf kan betekenen en of het klikt tussen ons?  Voel je vrij om direct contact met me op te nemen.

BEZOEKADRES

Burg Verderlaan 9

3544 AD Utrecht

+31 6 22 60 54 52

ADRES KAPSEL ADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten

info@be-uniek.nl

Let’s work together to impress

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons?  Voel je vrij om direct contact met me op te nemen.

BEZOEKADRES

Burg Verderlaan 9

3544 AD Utrecht

ADRES KAPSEL ADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten

+31 6 22 60 54 52

info@be-uniek.nl