incompany

Workshops & Trainingen 

voor bedrijven

Toon Kennis, Kunde & Karakter

Of je nou man, vrouw, geordend, oplossingsgericht, ambitieus, rationeel of intuïtief bent. Het wordt steeds belangrijker om jezelf te laten zien. Mensen en bedrijven selecteren namelijk niet meer alleen op skills, maar meer en meer op persoonlijkheid. Die persoonlijkheid heb jij zeker, maar hoe zorg je dat die persoonlijkheid doorstraalt in je hele presentatie?

Wat als ik je vertel dat het allemaal veel makkelijker is dan je denkt?

je kapsel, kleding en stijl

is een makkelijk middel om

kennis, kunde en karakter

zichtbaar te maken!

in iedere organisatie maken mensen het verschil

Als bedrijf wil je zo goed mogelijk voor de dag komen bij opdrachtgevers, klanten en cliënten. Inhoudelijk sta je er, maar wist je dat het ook erg belangrijk is om je uiterlijk af te stemmen op wat je inhoudelijk wilt bereiken? Wist je dat hoe je je kleedt het verschil kan maken tussen een ‘ja’ en een ‘nee’, tussen geld verdienen en geld verliezen, tussen een goed en vertrouwd gevoel en een gevoel van onbehagen en twijfel.

“Echte resultaten bereik je pas

als er verbinding, de klik,

een goed gevoel is”

kapsel- kleding- stijl- kleur- garderobe- shoppen- branding- imago

Training voor bedrijven & teams

Tijdens een incompany training laat ik jouw team inzien hoe en wat je kan communiceren met kleding. Die kennis kunnen jouw mensen toepassen in de verschillende werksituaties waar zij zich in begeven. Ze begrijpen hoe ze in zakelijke outfits zichzelf kunnen blijven en hoe belangrijk hun authenticiteit is voor de relatie met mensen waar ze mee (samen)werken. Kortom, jouw team heeft een mooie stap gezet in een stukje bewustwording en zelfvertrouwen en kan daardoor zakelijk en privé groeien.

teambuilding; presentatie & prestatie workshop

In een ontspannen, 4 uur durende workshop/training bespreken we;

 • de kernwaarden van het bedrijf
 • de identiteit van de medewerker
 • individuele stijlkeuzes
 • presentatie adviezen
 • de totaalindruk van het team en hoe klanten hierop reageren
kapsel- kleding- stijl- kleur- garderobe- shoppen- branding- imago

Training voor ondernemers en professionals

Mensen doen zaken met mensen die ze vertrouwen en die ze mogen. De allerbelangrijkste regel voor een succesvolle samenwerking is; Blijf dicht bij jezelf! Ik leer je hoe je innerlijk overeenkomt met je uiterlijk. Hoe je met je kleding communiceerd en een stukje van jezelf laat zien. Wil jij met je kleding meer autoriteit uitstralen? Je warme en open karakter laten zien? Tijdens onze sessie gaan we aan de slag met het verhaal wat je wilt vertellen, want als je jouw verhaal op een authentieke en juiste manier vertelt, heb je 1-0 voorsprong.

De gunfactor is ‘key’ in het laten slagen of mislukken van een samenwerking. Je medewerkers hoeven geen nieuwe garderobe aan te schaffen, maar leren hoe ze binnen hun eigen kledingvoorkeur heel gericht en bewust een outfit kunnen kiezen dat recht doet aan wie zij zijn en wat ze te bieden hebben.

training; toon kennis, kunde & karakter

In een ontspannen en inspirerende, 3 uur durende workshop/training bespreken we;

 • de kernwaarden van jouw bedrijf
 • je kennis, kunde & karakter toont
 • outfits samenstellen binnen je eigen kledingstijl
 • passend bij jouw verhaal, het doel en de gelegenheid
 • een totaalplaatje dat klopt en past bij hoe jij je van binnen voelt
kapsel- kleding- stijl- kleur- garderobe- shoppen- branding- imago

Workshops voor groepen

Geef je team of groep een kleurrijke en stijlvolle boost! Ontdek onze praktische kleur- en stijladviesworkshops, ideaal voor bedrijven, teams en evenementen.

Of het nu gaat om een kleine groep of een grote bijeenkomst, onze workshops helpen iedereen om te ontdekken welke kleuren, pasvormen en stijlen het beste bij hen passen. In een gezellige en inspirerende sfeer leren deelnemers hoe kleur en kleding hun uitstraling en zelfvertrouwen kunnen beïnvloeden.

teambuilding; presentatie & prestatie workshop

In een ontspannen, 4 uur durende workshop/training bespreken we;

 • Kleuradvies: Ontdek welke kleuren de natuurlijke schoonheid benadrukken.
 • Stijladvies: Ontvang praktische tips voor het samenstellen van outfits die bij jouw figuur passen en die een professionele uitstraling geven.

Maatwerk: Wil je een workshop op maat? Geen probleem! Bespreek je wensen met ons en we zorgen ervoor dat de workshop perfect aansluit bij jouw behoeften, ongeacht de grootte van de groep.

 

Kleine greep aan opdrachtgevers

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.
Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.
Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.

Vertrouwen is de basis voor iedere samenwerking

“Trudy heeft op een inspirerende en spontane wijze de studenten van Apres la Vie ingevoerd in de communicatie van kleding. Met enkele toevoegingen aan bestaande kledingstukken weet zij iemand volledig in zijn kracht te zetten. Zo mooi en bijzonder om te zien. Wat een vakvrouw! Handelend vanuit eigen kwetsbaarheid, met een degelijk stukje professionaliteit. Geheel passend binnen onze organisatie en branche.”

Anja van Wingerden

Aprés la Vie

“Heel erg inspirerend, maar vooral ook erg gezellig. Trudy is bijzonder enthousiast en weet waar zij over spreekt. Verder gaat Trudy flexibel om met vragen uit de groep waardoor de training extra dynamisch en leerzaam wordt.”

Ingrid

Professional KPMG

“Ons team, bestaande uit heel veel enthousiaste leerkrachten, mocht een workshop volgen bij Trudy. Wij leerden wat kleur, stof en lijn kan doen voor je voorkomen. Je communiceert met je kleding. Zakelijk of juist casual. Wat is je doel en wat kun je inzetten om het doel te behalen. En zo sta je plotseling heel anders voor je kledingkast. Ik kan iedereen zo’n inspirerende workshop aanbevelen. Individueel of juist in teamverband; doen!!!”

Quirien van der Mark

Docent

“Afgelopen maanden met Trudy Nabuurs van Be-Uniek een aantal trajecten doorlopen om het belang van kleding en uitstraling aan te tonen.
In dit kader is Trudy ook met collega’s wezen ‘shoppen’ hetgeen tot leuke successen heeft geleidt. Recent mooie bedrijfskleding uitgezocht en de details door Trudy laten bepalen. De finishing touch die het allemaal nog mooier en professioneler maakt. We hebben de aanpak van Trudy als uiterst professioneel ervaren.”

Ron de Bruijn

Directeur , Riskonet

Deze ambitieuze vrouw ging je voor!

“Omdat ik mezelf een boost in mijn voorkomen gunde heeft Trudy mij in een middag meegenomen naar de wereld van communicatie met je uiterlijk. Aan de hand van een doeltreffend model laat Trudy je inzien dat je met kleding, make-up en haar dat grote verschil kan maken. Dat je elke dag kan lezen welke indruk & impact je gaat maken en hoe je uiterlijk daarbij kan helpen. Hoe je kan aansluiten -of juist niet- bij de mensen die je ontmoet. Een (positieve) waarschuwing is op zijn plek: na het volgen van het programma kijk je anders naar je spiegelbeeld en anderen!”

- Willeke

Eigenheid

Zichtbaarheid

Verbinding

crkbo docent kapsel kleding kledingstijl garderobe en online shoppen

Geregistreed CRKBO docent/trainer

Het CRKBO (Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) is voor opleidingsinstellingen en docenten die aantoonbaar voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Voordeel is dat btw-vrijstelling kan worden verkregen.

Ben je zelfstandig professional en Btw plichtig? Geen probleem! Je kunt je kosten (als communicatie training) in je aangifte inkomstenbelasting of als bedrijfskosten aftrekken.

kapsel kleding kledingstijl garderobe en online shoppen

Learn, dress up, connect, grow

INDIVIDUEEL ADVIES

We gaan 1-op-1 aan de slag waardoor ik alle aandacht heb voor jou en we samen vormgeven aan die mooie binnenkant van jou.

Je investering is:

€333

WORKSHOP OPEN INSCHRIJVING

Meld je als individu aan en geniet van de groepskorting. Samen staan we sterk! En samen leren is veel leuker dan alleen. 

Je investering is:

€333

INCOMPANY TRAINING

Versterk de positieve eigenschappen, het zelfvertrouwen en de (kleding)keuzes van uw team!

Stimuleer authenticiteit en investeer in aangenamer en succesvoller menselijk contact.

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Adres Kantoor Be-Uniek

Europalaan 44
3526 KS Utrecht

Bel Me Op

06-22605452

Zijn we al geconnect op social media?

  Voor en achternaam *

  E-mail *

  Telefoonnummer*