innerlijk & uiterlijk – verbaal & non-verbaal – kleding & fotoshoot

Je innerlijke &

uiterlijke zelf verbinden

coach – trainer – adviseur – docent

Vergroot de know, like trust-factor!

Of je nou, man, vrouw, slim, geordend, oplossingsgericht of analytisch bent, in het bedrijfsleven wordt het steeds belangrijker om jezelf te laten zien. Mensen en bedrijven selecteren niet meer alleen op skills, maar meer en meer op persoonlijkheid. Die persoonlijheid heb jij zeker, maar hoe zorg je ervoor dat die persoonlijkheid doorstraalt in je hele presentatie?

Weten en voelen waar je goed in bent is één ding, dit helder overbrengen op anderen is iets heel anders. Kleding is bijvoorbeeld niet alleen functioneel of mooi om te dragen. Kleding communiceert, het zendt een boodschap uit.

Vertel met kleding je eigen unieke verhaal, laat je identiteit zien en je staat met 1-0 voor!

Laat kleding voor je werken, niet tegen je

“Als je het juiste kostuum kiest, scheelt je dit later veel acteerwerk”

 

– Monic Hendrickx

Maak een blijvende indruk en verbindt op een dieper niveau

De kleding die je draagt tijdens een presentatie, lezing, meeting, netwerk- of sollicitatiegesprek is net zo belangrijk als de kostuums in films. Ze bepalen niet alleen je houding en de manier waarop je beweegt, maar zelfs hoe anderen op je reageren.

Via alle non-verbale signalen, waaronder je uiterlijk, uitstraling, kleding en stijl, communiceren we voortdurend met elkaar, zowel bewust als onbewust.

Bij een fotoshoot komt dit alles samen. Het is niet zomaar wat poseren voor de camera. Het is een kans om jezelf te laten zien, een verhaal te vertellen en een onuitwisbare indruk achter te laten. Maar wat vaak vergeten wordt, is dat de kleding die je draagt het verschil kan maken tussen een triomfantelijke “ja” en een teleurstellende “nee”.

Het is zo jammer om te zien dat mensen kleding dragen die precies het tegenovergestelde uitstraalt van wat ze willen overbrengen. Woorden en beelden moeten hand in hand gaan, maar deze kans wordt vaak gemist. Gelukkig is er hoop.

Bij onze workshop leren we je niet alleen hoe je jezelf op de best mogelijke manier kunt kleden, maar ook hoe je kleding kunt kiezen die perfect past bij jouw boodschap. We laten je zien hoe tekst en beeld naadloos kunnen samensmelten, zodat jouw verhaal eigentijds, sterk en overtuigend wordt.

Investeer in jezelf en maak een blijvende indruk die woorden overstijgt. Laat tekst en beeld moeiteloos samenkomen en omarm de kans om te stralen zoals je altijd al hebt gewild. 

Het is jouw tijd om met een kloppende outfit, een overtuigende foto en een diepe connectie te maken!

Maak een diepe connectie met een kloppend outfit en een sterke foto

kapsel kleding kledingstijl kleur garderobe en online shoppen

Learn, dress up, connect and grow!

Stel je toch eens voor..

dat je alleen kleding draagt waar jij je prettig en comfortabel in voelt. Je eigenheid en authenticiteit stralen door je kleding heen, waardoor je gun-factor vergroot. Het resultaat? Meer rust, betere connecties en grotere aantrekkingskracht.

Stel je toch eens voor..

dat je nooit meer gefrustreerd voor je kledingkast staat, maar binnen no-time een outfit samenstelt die perfect past bij hoe jij je vanbinnen voelt en aansluit bij het doel en de gelegenheid. Het gevolg? Zelfvertrouwen, comfort en moeiteloze stijl.

Stel je toch eens voor..

dat je weet hoe je miscommunicatie kunt voorkomen. Geen ruis op de lijn meer, omdat je kleding jouw inhoudelijke boodschap ondersteunt en versterkt. Dit betekent dat je tijdens een offerte-, promotie- of sollicitatiegesprek de ander moeiteloos overtuigt en je kansen op succes aanzienlijk vergroot.

Stel je toch eens voor..

dat je leidinggevende, klant of cliënt in één oogopslag ziet, voelt en ervaart wie je bent als persoon en wat je kwaliteiten zijn. Geen twijfel meer over jouw expertise en vaardigheden. Het resultaat? Vertrouwen, waardering en groei.

Stel je toch eens voor..

dat potentiële klanten je website bezoeken, je artikel lezen en je foto bekijken, en direct de overtuiging voelen dat jij de aangewezen persoon bent om hun problemen aan te pakken en op te lossen. Het effect? Meer leads, meer klanten en meer succes.

“Create a personal style that works for you!”

een uitstraling en foto die tot de verbeelding spreekt

Na de workshop ben jij de meester van je eigen outfits, met een casual en eigentijdse stijl die perfect past bij jouw prachtige innerlijke wereld. Ben je er klaar voor om jouw kennis, vaardigheden en karakter zichtbaar te maken?

Samen stellen we een aantal geweldige outfits samen en legt Bianca jouw stralende verschijning vast op foto. En geloof me, het zal moeilijk zijn om te kiezen uit al die fantastische foto’s die Bianca van jou maakt. Je zult meteen zin hebben om ze te delen, een geweldige post te maken of ze te plaatsen op LinkedIn. Want zulke prachtige foto’s wil je gewoon met iedereen delen!

Voor & Na foto’s

kapsel kleding kledingstijl garderobe en online shoppen
BFoto_Be-Uniek - kapsel kleding make-up en stijl advies tijdens fotoshoot 2
BFoto_Be-Uniek - kapsel kleding make-up en stijl advies tijdens fotoshoot 1

Kleding advies & Fotoshoot

Ontdek de ongekende kracht van jouw kernkwaliteiten tijdens onze inspirerende workshop. We tillen je kleding en uitstraling naar een hoger niveau en brengen je kennis, kunde en karakter in beeld met prachtige foto’s. Durf te schitteren en laat de wereld zien wie je echt bent!

kennis, kunde en karakter & Samenwerkingshoot

Wil jij jouw werk in beeld brengen waarbij anderen figurant staan voor jou client of klant?

Special editie samen met Bianca de Wit: In de ochtend de workshop kennis, kunde ne karakter, in de middag de samenwerkingshoot.

De workshop inclusief fotoshoot voor:

€444 (exclusief Btw)

Onze opleidingen

 • DISC & Drijfveren
 • Kleur- en stijlconsulent
 • Master Integraal Imago expert
 • Het innerlijk kompas
 • De taal van kleding
 • NLP practitioner
 • Life coach
 • Hairstylist (dames & heren)
 • Fotograaf
 • CRKBO docent/trainer

Mijn kennis & kunde

Wanneer we samenkomen voor mijn coachingsessies, adviezen, trajecten of incompany trainingen, zie je mijn kennis en vaardigheden in actie. Ik geloof sterk in maatwerk en pas mijn expertise en ervaring toe om jouw specifieke behoeften te vervullen. Werk je in loondienst? Goed nieuws! Veel van mijn klanten krijgen het advies vergoed door hun werkgever. En als je een zelfstandig professional bent en BTW-plichtig, dan heb je zelfs een extra voordeel. De kosten kunnen namelijk worden opgenomen, als communicatietraining, in je aangifte inkomstenbelasting of als bedrijfskosten worden afgetrokken. Hoe handig is dat?

kapsel- kleding- stijl- kleur- garderobe- shoppen- branding- imago

Jouw Gids naar Stijlvolle Transformatie en Adembenemende Foto’s

Ervaar een unieke samenwerking tussen mij en fotograaf Bianca de Wit. Stap in dit avontuur en profiteer van onze gecombineerde expertise tijdens het hele proces.

Dit krijg je in handen

 

 • Een gepersonaliseerd stijladvies.
 • Jouw unieke kernkwaliteiten vertaalt naar kleur, contrast, stof en prints.
 • Een effectieve garderobe samenstelling, met eigen kledingstukken.
 • Concrete tips en begeleiding voorafgaande, tijdens en na de workshop.
 • Versterking van je zelfvertrouwen en uitstraling.
 • Een onvergetelijke fotoshoot die jouw persoonlijkheid vastlegt.
 • Poseertips en onbeperkt kledingwissels.
 • Inclusief een profielfoto en full-body foto met de mogelijkheid om bij te bestellen.
 • Finishing touch make-up en kapsel, als je dat wil.

“Omdat ik mezelf een boost in mijn voorkomen gunde heeft Trudy mij in een middag meegenomen naar de wereld van communicatie met je uiterlijk. Aan de hand van een doeltreffend model laat Trudy je inzien dat je met kleding, make-up en haar dat grote verschil kan maken. Dat je elke dag kan lezen welke indruk & impact je gaat maken en hoe je uiterlijk daarbij kan helpen. Hoe je kan aansluiten -of juist niet- bij de mensen die je ontmoet. Daarbij is Trudy ook nog eens een ontzettend aardig mens. Overigens staat ze ook briljant voor groepen. Een (positieve) waarschuwing is op zijn plek: na een sessie met Trudy kijk je anders naar je spiegelbeeld en anderen! “

- Willeke

“Trudy weet in korte tijd al wat je nodig hebt, qua uiterlijk, om jezelf zekerder te voelen. Zij heeft oog voor het gehele plaatje. Als je bij Trudy bent geweest, voel je je niet alleen een ander mens doordat zij wat moois met je haar, kleding of stijl heeft gedaan. Je voelt je ook een ander mens omdat je het gevoel hebt dat al je kwaliteiten gezien mogen worden!”

- Monique

“Iedereen kent wel de momenten dat je voor de kledingkast staat en je echt niet weet wat je aan moet trekken. In mijn beroep ben ik het ene moment aanwezig bij een vergadering, een cursus, CAO- onderhandelingen, in de rechtbank of op een middelbare school. Het voelt enorm fijn om dan een stukje zekerheid uit mijn kleding te halen. Er zijn veel zaken waar ik rekening mee moet houden. Als mijn kledingkeuze goed is, hoef ik me daar niet druk om te maken. Dat geeft rust en zelfvertrouwen en dat straal ik dan ook uit. Ik ben echt blij dat ik de keuze heb gemaakt voor een kleding- en stijl workshop. Trudy is spontaan en enthousiast. Ze laat je op een open en eerlijke manier zien wat eigenlijk niet kan en wat goede kledingkeuzes zijn, zonder dat het vervelend voelt, dat is een waardevolle eigenschap in haar vak!”

- Liesbeth

kapsel kleding kledingstijl garderobe en online shoppen

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Trudy Nabuurs Be-Uniek
Adres Kantoor Be-Uniek

Atoomweg 100
3542 AA Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel me op

06-22605452

  Voor en achternaam *

  E-mail *

  Telefoonnummer*

  Kom in verbinding met mij en laat je inspireren