innerlijk kompas – persoonlijk leiderschap – natuurlijke charme

Je innerlijke &

uiterlijke zelf verbinden

coach – trainer – adviseur – docent

Probeer je al een tijdje vooruit te komen in je carrière?

In een wereld waarin we voortdurend bezig zijn met het vergelijken van onszelf met anderen, kan het een uitdaging zijn om trouw te blijven aan wie we werkelijk zijn. Dit kan leiden tot obstakels en het gevoel dat we niet vooruitkomen, terwijl we eigenlijk onszelf in de weg staan. Het is makkelijk om te veel te focussen op het aanpassen van onze kleding en gedrag om aan verwachtingen te voldoen, maar dit kan leiden tot problemen, misverstanden en een gebrek aan oprechte verbindingen.

Maar er is goed nieuws! Er zijn manieren om dit op te lossen, en ik sta klaar om je daarbij te helpen. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar jouw authentieke zelf. Wie ben je werkelijk? Wat zijn jouw kernwaarden en hoe komen die tot uiting in jouw gedrag? Wat straal je op dit moment uit en hoe kun je dat aanpassen naar wat je werkelijk wilt uitstralen, zodat je je volledig op je gemak voelt in elke situatie, zowel persoonlijk als zakelijk.

Het ontdekken en omarmen van jouw sterke punten heeft een enorme invloed op zowel je persoonlijke groei als je professionele ontwikkeling. Samen onthullen we jouw karakter en creëer we een eigentijdse uitstraling die diepe verbindingen legt, blijvende impact heeft en een charismatisch aura uitstraalt.

“Je hebt een goed en duidelijk verhaal, over de hoe je dingen ervaart, opslaat en vertaalt en wat je uiterlijke communicatie daarin betekent. Heel gaaf dat ik nu ‘de taal van kleding’ spreek.”

Je leert de taal van kleding spreken door middel van een award winnende master methodiek

je voorkomt miscommunicatie omdat je kleding je inhoudelijke boodschap ondersteunt

je maakt meer impact omdat je kwaliteiten door anderen worden gezien en gewaardeerd

je hebt een betere samenwerking doordat je transparant en helder communiceert

je overtuigd moeiteloos want je spreekt verbaal en non-verbaal dezelfde taal

Stap 1

Een goed begin is het halve werk

Om te weten welke kant je opwilt, kijken we waar je nu staat en waar je naartoe wilt groeien.

 • We bespreken welke resultaten wil je boeken en wanneer het voor jou een succes is.
 • Je ontdekt wat je kernkwaliteiten en drijfveren zijn en wat je communicatiestijl is.
 • Je leert hoe je je sterke punten benut en makkelijker je doelen bereikt.

Stap 2

Een andere manier van communiceren

Om te weten hoe je miscommunicatie voorkomt, leer je een effectievere manier van communiceren, die past bij jou jij je vanbinnen voelt.

 • Je ontdekt hoe je je communicatiestijl kunt aanpassen aan de situatie en hoe je jouw ideeën op een heldere en authentieke manier overbrengt.
 • Je haalt het beste uit jezelf en weet jezelf beter te positioneren.
 • Je brengt je innerlijke zelf tot leven en creëert de impact die je verdient.

Stap 3

Sterk innerlijk, sterke uitstraling

Om te weten hoe je op een autentieke manier presenteert, leer je jouw innerlijke zelf toont aan de wereld.

 • Je weet wat je bewust en onbewust communiceert met je kleding. Die kennis kun je toepassen in verschillende werksituaties.
 • Je weet precies hoe je in zakelijke outfits jezelf kunt blijven én je uiterlijk afstemt op wat je inhoudelijk wilt bereiken.
 • Je wins; je komt geloofwaardiger, betrouwbaarder en sympathieker overkomt. Je blinkt uit!

EXTRAatjes

Wil je extra nog een paar extraatjes toevoegen?

 • een uitgebreide figuuranalyse
 • een kleuranaluse inclusief je mooiste make-up kleuren
 • een garderobecheck
 • personal shoppen
 • een professionele fotoshoot

Neem contact op om de extra mogelijkkheden te bespreken.

gratis inzichtsessie

Twijfel je nog? 

Aarzel niet langer en neem gerust contact met me op. Tijdens ons gesprek kun jij al je vragen stellen en ontdekken of je met mij wilt samenwerken. Dit gesprek is volledig kosteloos en vrijblijvend. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

JE INVESTERING

INDIVIDUEEL

We gaan 1-op-1 aan de slag waardoor ik alle aandacht heb voor jou en jij alles met mij kunt bespreken. Je krijgt inzicht in wie je echt bent en hoe je naar jezelf kijkt. Samen gaan we jouw innerlijke kracht vertalen naar een sterke uitstraling. Bespreek alles wat je wilt en krijg diepgaand inzicht in je ware zelf.

Dit mooie cadeau aan jezelf is:

€555

Extra Bonus

Ook na het advies ben ik er voor je. Je kunt mij tot een half jaar na onze sessie kosteloos feedback vragen, twijfelgevalletjes delen en je nieuwste aankopen showen. Zo haal je alles uit het advies, jezelf én je kledingkast en straal je als nooit tevoren

 

Deze ambitieuze vrouw ging jou voor!

“Iedereen kent wel de momenten dat je voor de kledingkast staat en je echt niet weet wat je aan moet trekken. In mijn beroep ben ik het ene moment aanwezig bij een vergadering, een cursus, CAO- onderhandelingen, in de rechtbank of op een middelbare school. Het voelt enorm fijn om dan een stukje zekerheid uit mijn kleding te halen. Er zijn veel zaken waar ik rekening mee moet houden. Als mijn kledingkeuze goed is, hoef ik me daar niet druk om te maken. Dat geeft rust en zelfvertrouwen en dat straal ik dan ook uit. Ik ben echt blij dat ik de keuze heb gemaakt voor een kleding- en stijl advies bij Be-Uniek. Trudy is spontaan en enthousiast. Ze laat je op een open en eerlijke manier zien wat eigenlijk niet kan en wat goede kledingkeuzes zijn, zonder dat het vervelend voelt, dat is een waardevolle eigenschap in haar vak!”

- Liesbeth

Mijn Kernkwaliteiten en Persoonlijkheid

authentieke uitstraling in je werk

Mijn kernkwaliteiten zijn: verbinden . oog voor detail . wijsheid . passie . creatief

In elk outfit laat ik deze kernkwaliteiten tot uiting komen. Afhankelijk waar ik naartoe ga, wat de gelegenheid vraagt, wat het doel van mijn afspraak is, bepaal ik welk kernkwaliteit het meest zichtbaar is. Je kunt je voorstellen dat het kernwoord ‘oog voor detail’ minder zichtbaar is als ik een wandeling maak met mijn man en meer zichtbaar is op het moment dat ik een incompany training geef.

Mijn ontwikkelingsreis

Ik ben geen modepopje die de hele tijd aan het winkelen is en altijd maar in de spiegel kijkt. Sterker nog: ik vond shoppen helemaal niet zo leuk! Ik probeerde wel altijd onderscheidend en authentiek te zijn met mijn kleding. Dat komt natuurlijk niet uit het niets. Wil je meer weten over wie ik ben en waarom ik doe wat ik nu doe?

kapsel kleding kledingstijl garderobe en online shoppen

“Kleding is niet alles, maar het kan wel alles veranderen.

Maak de juiste keuze!”

Hallo, ik ben Trudy Nabuurs

Mijn kernkwaliteiten zijn: oog voor detail . verbinden . wijsheid . passie . creatief. 

Deze kernkwaliteiten zie je in elk outfit terug. Afhankelijk waar ik naartoe ga, wat de gelegenheid vraagt, wat het doel van mijn afspraak is, bepaal ik welk kernkwaliteit het meest zichtbaar is. Je kunt je voorstellen dat het kernwoord ‘oog voor detail’ minder zichtbaar is als ik een wandeling maak met mijn man en meer zichtbaar is op het moment dat ik een incompany training geef.

Mijn ontwikkelingsreis

Ik ben geen modepopje die de hele tijd aan het winkelen is en altijd maar in de spiegel kijkt. Sterker nog: ik vond shoppen helemaal niet zo leuk! Ik probeerde wel altijd onderscheidend en authentiek te zijn met mijn kleding. Dat komt natuurlijk niet uit het niets. Wil je meer weten over wie ik ben en waarom ik doe wat ik nu doe?

Trudy Nabuurs DISC - innerlijk kompas NLP Life coach en CRKBO docent

Mijn opleidingen

 • DISC & Drijfveren
 • Kleur- en stijlconsulent
 • Master Integraal Imago expert
 • Het innerlijk kompas
 • De taal van kleding
 • Online personal shopper
 • NLP practitioner
 • Life coach
 • Hairstylist (dames & heren)
 • CRKBO docent/trainer

Mijn kennis & kunde

Wanneer we samenkomen voor mijn coachingsessies, adviezen, trajecten of incompany trainingen, zie je mijn kennis en vaardigheden in actie. Ik geloof sterk in maatwerk en pas mijn expertise en ervaring toe om jouw specifieke behoeften te vervullen. Werk je in loondienst? Goed nieuws! Veel van mijn klanten krijgen het advies vergoed door hun werkgever. En als je een zelfstandig professional bent en BTW-plichtig, dan heb je zelfs een extra voordeel. De kosten kunnen namelijk worden opgenomen, als communicatietraining, in je aangifte inkomstenbelasting of als bedrijfskosten worden afgetrokken. Hoe handig is dat?

“Je hebt een goed en duidelijk verhaal, over de binnenkant, hoe je dingen ervaart, opslaat en vertaalt en wat je uiterlijke communicatie daarin betekent. Heel fijn zijn de tips over lijnen in kleding (wat die benadrukken) en welke vormen het beste zijn vind ik een uitkomst! Echt een aanrader voor vrouwen die veel kleding hebben of kopen maar niet het juiste bij elkaar kunnen combineren. Het lijkt misschien kostbaar maar dankzij het advies weet ik dat ik geen miskopen meer doe en heel veel geld bespaar.”

– Bianca Visscher

“Ik ben een ‚mensenmens’ en ik denk dat jij dat ook bent. Dat kan ik merken in de manier waarop je zoekt, aftast en terugvraagt bij mij om goed aan te sluiten bij en te achterhalen wat ik precies bedoel of waar ik naar zoek. Ik merk dat jij binnen dit werk dingen snel ziet, en vind het prettig en mooi om te merken dat je desondanks de tijd neemt om de ander, mij in dit geval, op mijn eigen wijze ook tot herkenning, inzicht of een goed/tevreden gevoel te laten komen.”

– Carlijn

Iedereen kent wel de momenten dat je voor de kledingkast staat en je echt niet weet wat je aan moet trekken. In mijn beroep ben ik het ene moment aanwezig bij een vergadering, een cursus, CAO- onderhandelingen, in de rechtbank of op een middelbare school. Het voelt enorm fijn om dan een stukje zekerheid uit mijn kleding te halen. Er zijn veel zaken waar ik rekening mee moet houden. Als mijn kledingkeuze goed is, hoef ik me daar niet druk om te maken. Dat geeft rust en zelfvertrouwen en dat straal ik dan ook uit. Ik ben echt blij dat ik de keuze heb gemaakt voor een persoonlijk advies bij Be-Uniek. Trudy is spontaan en enthousiast. Ze laat je op een open en eerlijke manier zien wat eigenlijk niet kan en wat goede (kleding)keuzes zijn, zonder dat het vervelend voelt, dat is een waardevolle eigenschap in haar vak!”

– Liesbeth

“Ik kwam bij jouw training terecht omdat ik aan het solliciteren ben. In het begin twijfelde ik of de training iets zou toevoegen aan wat ik al weet over kleding. Maar ik ben positief verrast en blij met de tips en de manier waarop het uitgelegd wordt met video en voorbeelden. Volgende week op gesprek en een goede gelegenheid om je tips toe te passen! Deze online training is ideaal voor dames die professioneler over willen komen, of representatief willen zijn. Voor mij als impuls aan mijn carrière, het helpt om ´dressed for succes´te zijn.”

– Irene

Deze ambitieuze vrouw ging jou voor!

“Trudy is een fijn persoon. Het begint met een goed gesprek en een lekker bakje thee, maar ondertussen gebeurt er van alles. Zij kijkt naar je als mens en weet in korte tijd al wat jij nodig hebt, qua uiterlijk, om jezelf wat zekerder te voelen. Zij stelt zich op als een professional en heeft oog voor het gehele plaatje. Zij kijkt verder dan alleen het kapsel wat het beste bij iemand past maar ook naar welke kleur het beste past bij een specifieke uitstraling.
Als je bij Trudy bent geweest, voel je je niet alleen een ander mens doordat zij wat moois met je haar, kleding of stijl heeft gedaan. Je voelt je ook een ander mens omdat zij je ziet en je het gevoel hebt dat al je kwaliteiten best gezien mogen worden! Als je graag je innerlijk aan de buitenwereld wil laten zien, maar je weet niet waar je moet beginnen? Trudy knows what to do for you! “

- Monique

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Trudy Nabuurs Be-Uniek
Adres Kantoor Be-Uniek

Atoomweg 100
3542 AA Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel me op

06-22605452

  Voor en achternaam *

  E-mail *

  Telefoonnummer*

  Kom in verbinding met mij en laat je inspireren