Garderobe en

Personal Shoppen

Kleding | Capsule | Combineren | Online Personal Shoppen

Puilt je kledingkast uit?

Heb je een supermooie kledingstukken in je kast hangen, maar heb je nog steeds het gevoel dat je niets hebt om aan te doen? Weet je niet goed waarmee je het moet combineren? Ben je regelmatig kledingstukken kwijt? Of hangt je kast vol met kleding die allemaal een beetje op elkaar lijkt?

Je bent niet de enige die hiermee worstelt. 

 

Een garderobe planning zorgt ervoor dat jij rust en overzicht krijgt in je kledingkast

Ik laat je zien hoe je je kleding reorganiseert en transformeert naar een droomgarderobe. Kledingstukken die niet meer bij jou passen gaan de deur uit en ik laat je zien hoe je basics en mode-items kunt combineren. Het gevolg is dat jij blij wordt als je je kledingkast opendoet. Dat je de juiste balans kunt zien tussen privé- en werkkledingstukken en meteen allemaal mooie setjes ziet hangen voor jouw outfit van die dag. En nog een mooi voordeel: geen miskopen meer! Als jij in de toekomst de winkel inloopt, zie je meteen welke kleding voor jou is en welke niet.

Neem de controle terug over je kledingkast!

Dit is wat je krijgt

N

je ziet ongekende mogelijkheden voor je kledingstukken en accessoires

N

je kunt oneindig mixen en matchen en hebt altijd de juiste kledingcombinatie voor handen

N

de ziet de juiste balans tussen basics en accentkledingstukken

N

je voelt je comfortabel en mooi in alle kleding uit je kast

N

in de winkel zie je meteen welke kleding voor jou is en welke niet

N

je koopt alleen nog maar kleding die bij je garderobe past, geen miskopen meer

N

Je bent dus minder lang aan het shoppen

Deze dames gingen jou voor!

“Een kast vol kleren en toch niets om aan te trekken, wie kent dat niet! Ik kende dat dus ook. Het niet kunnen combineren en al die kledingstukken die er in de winkel zo leuk uitzagen maar die ik nooit droeg. Er was iets mee, maar wat?  Eindelijk kreeg ik antwoord op de vragen die ik had. Dank je wel voor de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!”

“Het samenstellen van setjes heb ik zeer waardevol gevonden. Door het maken van kledingcapsules kan ik veel meer combinaties maken. Het is ongelooflijk tof dat je je daar ook zeker over voelt, omdat je weet dat het allemaal bij elkaar matcht” .

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende manieren om je droomgarderobe te creëren. Met de online training doe je het zelf, stapje voor stapje en waneer het jou uitkomt. Tijdens een 1-op-1 sessie kom ik bij je thuis en reorganiseren we samen jouw kledingkast. Maar misschien past een abonnement op je eigen digitale kledingkast beter bij je. Je maakt foto’s van je kledingstukken, plaatst ze in je digitale inloopkledingkast en ik kijk op afstand over je schouder mee. Met deze drie verschillende mogelijkheden heb je dus altijd een advies dat bij jouw leefstijl, tijdschema en budget past.

ONLINE TRAINING

stap voor stap je droomgarderobe creëren

Altijd al een kijkje willen nemen in de kledingkast van een stylist? Dit is je kans! In deze online training zie je hoe ik stap voor stap mijn eigen kledingkast reorganiseer. Elke stap is gefilmd zodat jij het alleen maar na hoeft te doen. Met deze aanpak weet je welke kleding weg kan, hierdoor wordt opruimen zelfs leuk en kies je ondanks je ondanks het overweldigende aanbod in de winkel, precies wat bij jou past.

Deze online training is nu tijdelijk verkrijgbaar van €325 voor slechts

€75,-

*Locatie: waar en wanneer jij wilt, aan je keukentafel, op de bank of in de trein.

1-OP-1 SAMENWERKEN

stap voor stap je droomgarderobe creëren

We gaan 1-op-1 aan de slag waardoor ik alle aandacht heb voor jou en jij alles met mij kunt bespreken. Kledingstukken die niet meer bij je passen gaan de deur uit. Vervolgens maken setjes met je eigen kledingstukken en kijken we welke waardevolle items je nu nog mist. Na dit advies krijg je een maand lang (gratis) toegang tot een digitale kledingkast waar je jouw nieuwe aankopen en twijfelgevalletjes met mij kunt bespreken, zodat de  opgedane kennis beklijft en je geen miskopen doet.

Dit mooie cadeau aan jezelf is

€333,-

*Locatie: Bij jou thuis of  bij mij op kantoor
  (Burg Verderlaan 9, Utrecht)
*Zakelijk aftrekbaar

VRAAG-MAAR-RAAK

je hebt mij als expert binnen handbereik

Staat dit nou wel of niet? Of het nou in de winkel is, voor je kledingkast of als je vooruitdenkt voor een belangrijke afspraak, soms heb je een extra paar ogen nodig. Mijn ogen en expertise staan tot je beschikking! Je hoeft alleen even een selfie te maken en die met je vraag naar mij te sturen. Ik geef je eerlijke feedback en als je wilt kan ik ook online voor je shoppen. Jij bepaalt of je mijn suggesties ook daadwerkelijk koopt. Jij bent de baas natuurlijk!

Het advies op afstand is verkrijgbaar in abonnementsvorm of strippenkaart.

Vanaf:

€15,-

per maand

*Zakelijk aftrekbaar

Het eindresultaat

De dagelijkse ochtendworsteling van ‘wat moet ik nu weer aan’ is een feestje geworden. De transformatie is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar ook zeker voelbaar aan de binnenkant. Het klopt. Je ziet nu goede matches in je kast hangen en ziet ongekende mogelijkheden voor jouw kledingstukken en accessoires. Je straalt.

Dit is wat klanten zeggen

“Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm”.

“Volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden”.

Adres training & advies

Burg Verderlaan 9
3544 AD Utrecht

Bel me op

(+31) 6 22 60 54 52

Adres kapsel advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Laten we kennismaken