snel en effectief kleding kiezen

Garderobe & Shoppen

Hé, mooie vrouw, word jij blij als je voor je kledingkast staat?

one-stop shop

traject: garderobe en shoppen

Puilt je kast uit, maar heb je nog steeds het gevoel dat je niets leuks hebt om aan te doen? Heb je een supermooie kledingstukken, maar weet je niet goed waarmee je het moet combineren? Ben je regelmatig kledingstukken kwijt? Hangt je kast vol met kleding die allemaal een beetje op elkaar lijkt? Je bent niet de enige die hiermee worstelt.

Deze online training zorgt ervoor dat jij focus krijgt in je kledingkast.

Unieke aanpak

Met deze aanpak ben je geen dagen achter elkaar aan het opruimen. Je doet het stap voor stap, wanneer het jou uitkomt. Hierdoor wordt opruimen zelf leuk en kies je ondanks het overweldigende aanbod in de winkel, precies wat bij jou past.

Dit betekent dat je:

Dit is wat klanten zeggen

“Een kast vol kleren en toch niets om aan te trekken, wie kent dat niet! Ik kende dat dus ook. Het niet kunnen combineren en al die kledingstukken die er in de winkel zo leuk uitzagen maar die ik nooit droeg. Er was iets mee, maar wat?  Door de online training kreeg ik eindelijk antwoord op de vragen die ik had. Dank je wel voor de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!”

“Het samenstellen van setjes heb ik zeer waardevol gevonden. Door het maken van kledingcapsules kan ik veel meer combinaties maken. Het is ongelooflijk tof dat je je daar ook zeker over voelt, omdat je weet dat het allemaal bij elkaar matcht” .

N

snel en effectief kledingkeuzes gaat maken

N

de juiste balans kan zien tussen basics en accentkledingstukken

N

kleding in je kast hebt waarin jij je comfortabel en mooi voelt

N

blij wordt als je je kledingkast open doet

N

alleen nog maar kleding koopt die bij je past, geen miskopen meer

N

in de winkel meteen ziet welke kleding voor jou is en welke niet.

N

Je bent dus minder lang aan het shoppen

Hoe gaan we dat doen

Slimme trucs

Ik deel met jou slimme trucs zodat je binnen no -time je kledingkast opruimt en er zelfs plezier aan beleeft.

Wegdoen

Ervaar hoe gemakkelijk je kiest wat niet meer bij jou past

Reorganiseren

Je creëert de juiste balans tussen basics en accentkledingstukken.

Werkkleding en privékleding combineren

Je leert hoe je jouw privékleding met je werkkleding combineert. 

Geen miskopen meer

Je krijgt van mij ‘de gouden tip‘ hoe je tijdens het shoppen kleding kiest die bij jou past, ook al is het aanbod nog zo groot. 

Dit zijn de extra cadeaus die je van mij krijgt

Cadeau 1: Community

Je krijgt een heel jaar (gratis) toegang tot een besloten community, waar we elkaar kunnen blijven helpen met vraagstukken over je kleding. Je kunt je nieuwe aankopen showen, twijfelgevalletjes posten en je ervaringen delen. Samen staan we sterk!

Cadeau 2: Accessoires

Heb je eindelijk door welke kleding je leuk staat, zit je weer te twijfelen over welke tas, schoenen of ketting bij je outfit past. Ik geef je praktische tips hoe je de juiste accessoires kiest en hoe je die vervolgens ook weer geordend in de kast doet.

Cadeau 3: Geen miskopen

Je kledingkast klopt na deze training. Maar hoe hou je dat zo? Je wilt mooie pareltjes blijven toevoegen aan je collectie, maar dat moeten natuurlijk wel waardevolle aanvullingen zijn. Ik leer je hoe je tijdens het shoppen de pareltjes van de miskopen scheidt.

Het eindresultaat

De dagelijkse ochtendworsteling van ‘wat moet ik nu weer aan’ is een feestje geworden. De transformatie is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar ook zeker voelbaar aan de binnenkant. Het klopt. Je ziet nu goede matches in je kast hangen en ziet ongekende mogelijkheden voor jouw kledingstukken en accessoires. Je straalt.

Online training

Wil jij je investering dubbel en dwars terug verdienen? Je krijgt nu tijdelijk een korting van 50%!

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw.

Individueel advies

Wil jij 1 op 1 met mij samenwerken? Dat kan!

Individueel advies

We gaan 1-op-1 aan de slag waardoor ik alle aandacht heb voor jou en we alles open kunnen bespreken in een veilige omgeving. Je krijgt inzicht in hoe je zelf naar kleding, vormen, kleuren en jezelf kijkt. We zoeken uit hoe we jouw innerlijke kracht naar buiten kunnen vertalen. Alles wat we tijdens deze sessie bespreken blijft tussen jou en mij.

Dit mooie cadeau aan jezelf kost

€ 297

Dit is wat klanten zeggen

“Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm”.

“Volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden”.

Wil jij een eigen walk-in closet? Dat kan!

Moet jij, net als de meeste van ons genoegen nemen met een doodnormale kledingkast? Dan heb ik een mooie oplossing voor je! Een supergave, digitale tool waarmee je je eigen walk-in closet kan creëren, online welteverstaan. Dat betekent dat jij voortaan vanuit je bed op je telefoon kan uitkiezen welke outfit jij vandaag wil dragen, wat wil je nog meer!?

onbeperkt toegang tot je eigen walk-in closet

altijd en overal inzicht in je kledingkast

kledinginspiratie van de expert

w

gratis toegang tot de garderobe community

personal shop suggesties

Online training

Wil jij je investering dubbel en dwars terug verdienen? Je krijgt nu tijdelijk een korting van 50%!

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw.