Garderobe &

Personal Shoppen

Kleding Capsules | Slimmer Combineren | Personal Shoppen

Klaar met saaie en voorspelbare outfits?

Hangt je kledingkast vol met kleding die allemaal een beetje op elkaar lijkt? Ben je op zoek naar een creatieve uitweg uit je eentonige kledingkast? Je garderobe een oppepper geven kan op verschillende manieren!

Met de online training ga je zelf aan de slag, op jouw tempo en wanneer het jou uitkomt. Tijdens een 1-op-1 sessie kom ik persoonlijk bij je langs en toveren we samen jouw kledingkast om. Maar als je meer flexibiliteit wilt, is een abonnement op je eigen digitale kledingkast misschien wel perfect voor jou! Snap je het idee? Je maakt gewoon foto’s van je kledingstukken, plaatst ze in je digitale inloopkledingkast en ik sta virtueel naast je om je van advies te voorzien. Klinkt goed, toch?

Met deze drie verschillende mogelijkheden kun je altijd kiezen wat perfect aansluit bij jouw leefstijl, tijdschema en budget. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen die droomgarderobe realiseren!

 

 

Een garderobe planning zorgt ervoor dat jij rust en overzicht krijgt in je kledingkast

Ik laat je zien hoe je je kleding reorganiseert en transformeert naar een droomgarderobe. Kledingstukken die niet meer bij jou passen gaan de deur uit en ik laat je zien hoe je basics en mode-items kunt combineren. Het gevolg is dat jij blij wordt als je je kledingkast opendoet. Dat je de juiste balans kunt zien tussen privé- en werkkledingstukken en meteen allemaal mooie setjes ziet hangen voor jouw outfit van die dag. En nog een mooi voordeel: geen miskopen meer! Als jij in de toekomst de winkel inloopt, zie je meteen welke kleding voor jou is en welke niet.

Neem de controle terug over je kledingkast!

Dit is wat je krijgt tijdens de online training of het 1 op 1 advies

je ziet ongekende mogelijkheden voor je kledingstukken en accessoires

je kunt oneindig mixen en matchen en hebt altijd de juiste kledingcombinaties voor handen

je ziet de juiste balans tussen basic items en mode items

je voelt je comfortabel en mooi en draagt alle kledingstukken met plezier en trots

in de winkel zie je meteen welke kleding voor jou is en welke niet

je koopt alleen kleding die bij je garderobe past voelten doet geen miskoop meer, gagarandeerd!

je bespaart kostbare tijd omdat je niet meer ellenlang in de winkel of voor je kledingkast staat.

ONLINE TRAINING

stap voor stap zelf jouw droomgarderobe creëren

Altijd al een kijkje willen nemen in de kledingkast van een stylist? Dit is je kans! In deze online training zie je hoe ik stap voor stap mijn eigen kledingkast reorganiseer. Elke stap is gefilmd zodat jij het alleen maar na hoeft te doen. Met deze aanpak weet je welke kleding weg kan, hierdoor wordt opruimen zelfs leuk en kies je ondanks je ondanks het overweldigende aanbod in de winkel, precies wat bij jou past.

Deze online training is nu tijdelijk verkrijgbaar van €325 voor slechts

€75,-

1-op-1 SAMENWERKEN

stap voor stap samen jouw droomgarderobe creëren

We gaan 1-op-1 aan de slag waardoor ik alle aandacht heb voor jou en jij alles met mij kunt bespreken. Kledingstukken die niet meer bij je passen gaan de deur uit. Vervolgens maken setjes met je eigen kledingstukken en kijken we welke waardevolle items je nu nog mist. Na dit advies krijg je een maand lang (gratis) toegang tot een digitale kledingkast waar je jouw nieuwe aankopen en twijfelgevalletjes met mij kunt bespreken, zodat de  opgedane kennis beklijft en je geen miskopen doet.

Dit mooie cadeau aan jezelf is

€333,-

*Locatie: Bij jou thuis of  bij mij op kantoor
  (Europalaan 44, Utrecht)
*Zakelijk aftrekbaar

Deze dames gingen jou voor!

“Een kast vol kleren en toch niets om aan te trekken, wie kent dat niet! Ik kende dat dus ook. Het niet kunnen combineren en al die kledingstukken die er in de winkel zo leuk uitzagen maar die ik nooit droeg. Er was iets mee, maar wat?  Eindelijk kreeg ik antwoord op de vragen die ik had. Dank je wel voor de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!”

“Het samenstellen van setjes heb ik zeer waardevol gevonden. Door het maken van kledingcapsules kan ik veel meer combinaties maken. Het is ongelooflijk tof dat je je daar ook zeker over voelt, omdat je weet dat het allemaal bij elkaar matcht” .

Het eindresultaat

De dagelijkse ochtendworsteling van ‘wat moet ik nu weer aan’ is een feestje geworden. De transformatie is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar ook zeker voelbaar aan de binnenkant. Het klopt. Je ziet nu goede matches in je kast hangen en ziet ongekende mogelijkheden voor jouw kledingstukken en accessoires. Je straalt.

Dit is wat klanten zeggen

“Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm”.

“Volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden”.

Je eigen digitale inloopkledingkast

Advies op afstand en toch dichtbij

Krijg antwoord op al jouw kledingvragen. Staat dit nou wel of niet? Of het nou in de winkel is, voor je kledingkast of als je vooruitdenkt over een outfit voor een belangrijke afspraak of presentatie voor je werk of voor een bruiloft, soms heb je een extra paar ogen nodig. Mijn ogen staan tot je beschikking. Je hoeft alleen even een selfie te maken en die (met je vraag) te sturen naar mij en ik geef je eerlijke feedback.

Geen miskopen waar je achteraf spijt van hebt.

ABONNEMENT 1

VAN CHAOS NAAR OVERZICHT

Met slechts één klik krijg je al je selfies en kledingfoto’s netjes gerangschikt op kleur. En als jij wilt, verwijder ik gratis de rommelige achtergronden van je foto’s. Zo heb je in één oogopslag overzicht van wat je hebt en mist. Gemak, stijl en kledinginspiratie binnen handbereik!

Goed om te weten: als je voor deze optie kiest, kun je mij geen vragen stellen over je kleding en outfits, maar weet dat jouw garderobe met dit abonnement altijd georganiseerd en up-to-date zal zijn!

 

€2,-

per maand

*of betaal €19,99 per jaar

ABONNEMENT 2

VAN CHAOS NAAR OVERZICHT
+
MAANDELIJKS FEEDBACK

Met slechts één klik krijg je al je selfies en kledingfoto’s netjes gerangschikt op kleur. En als jij wilt, verwijder ik gratis de rommelige achtergronden van je foto’s. Zo heb je in één oogopslag overzicht van wat je hebt en mist. Gemak, stijl en kledinginspiratie binnen handbereik!

Wacht, er is meer! Kies je voor deze optie, dan heb je mij als persoonlijke stylist aan je zijde. Maandelijks kledingvragen stellen en personal shop verzoeken doen. Gemak, stijl en stralen gegarandeerd! Waar wacht je nog op?

 

€15,-

per maand

*MEEST GEKOZEN: of betaal €170 per jaar

ABONNEMENT 3

VAN CHAOS NAAR OVERZICHT
+
WEEKELIJKS FEEDBACK

Met slechts één klik krijg je al je selfies en kledingfoto’s netjes gerangschikt op kleur. En als jij wilt, verwijder ik gratis de rommelige achtergronden van je foto’s. Zo heb je in één oogopslag overzicht van wat je hebt en mist. Gemak, stijl en kledinginspiratie binnen handbereik!

Wacht, er is meer! Kies je voor deze optie, dan heb je mij als persoonlijke stylist aan je zijde. Wekelijks kledingvragen stellen en personal shop verzoeken doen. Gemak, stijl en stralen gegarandeerd! Waar wacht je nog op?

 

€25,-

per maand

*of betaal €275 per jaar

ABONNEMENT 4

VAN CHAOS NAAR OVERZICHT
+
ONBEPERKT FEEDBACK

Met slechts één klik krijg je al je selfies en kledingfoto’s netjes gerangschikt op kleur. En als jij wilt, verwijder ik gratis de rommelige achtergronden van je foto’s. Zo heb je in één oogopslag overzicht van wat je hebt en mist. Gemak, stijl en kledinginspiratie binnen handbereik!

Wacht, er is meer! Kies je voor deze optie, dan heb je mij als persoonlijke stylist aan je zijde. Onbeperkt kledingvragen stellen en personal shop verzoeken doen. Gemak, stijl en stralen gegarandeerd! Waar wacht je nog op?

 

€75,-

per maand

*EXTRA VOORDELIG: betaal slechts €550 per jaar

Ervaringen en verhalen van abonnees

“Iedereen kent wel de momenten dat je voor de kledingkast staat en je echt niet weet wat je aan moet trekken. In mijn beroep ben ik het ene moment aanwezig bij een vergadering, een cursus, CAO- onderhandelingen, in de rechtbank of op een middelbare school. Het voelt enorm fijn om dan een stukje zekerheid uit mijn kleding te halen. Er zijn veel zaken waar ik rekening mee moet houden. Als mijn kledingkeuze goed is, hoef ik me daar niet druk om te maken. Het is super fijn dat Trudy op afstand, via de garderobetool met mij meedenkt voor een passend outfit. Dat geeft rust en zelfvertrouwen en dat straal ik dan ook uit.”

- Liesbeth

“Vanwege mijn drukke baan bestel ik mijn kleding meestal online. Het is super tof dat je met mij meekijkt en ook echt meedenkt of ik de kledingstukken wel of niet terugstuur. Sinds ik jou om advies vraag heb ik geen spijt gehad van een aankoop. Dat is echt heel waardevol!”

- Tineke

“Ondanks dat je mij niet kent en ik niet eerder een advies bij je heb gehad stel je de juiste vragen en probeer je echt te kijken wat bij mij als persoon past.”

- Judith

vragen over kleding stijl kleur garderobe en shoppen

Voorbeeld en ervaring van Linda

“Handig bij het online shoppen! Trudy kijkt naar mijn online aankopen en geeft feedback welke kleding goed staat. Ik weet precies welke kleding ik moet retourneren en heb sindsdien geen miskoop meer gedaan. Een absolute aanrader, want je verdient je investering dubbel en dwars terug!”

- Linda

Het eindresultaat

Je bespaart tijd, geld en frustratie; dat is de grootste winst wanneer je een abonnement neemt. Je hebt mij als expert altijd binnen handbereik voor vragen over je garderobe en je aankopen. Je staat niet meer te peinzen voor de kledingkast. De worsteling van ‘wat moet ik nu weer aan’ is een feestje geworden. De transformatie is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar ook zeker voelbaar aan de binnenkant.

 

 

“You have questions.

I have answers”

Veelgestelde vragen

Kan ik één maand lid zijn om het eens te proberen?

Jazeker! Je mag elke maand opzeggen. Wanneer je kiest voor maandelijks afschrijven betaal dus je nooit meer dan de daadwerkelijke maanden dat je actief lid bent. Probeer het dus gewoon.

Hoe kan ik een abonnement afsluiten?

Stap 1: Kies het abonnement dat bij je wensen past. (het jaarabonnement is uiteraard het meest voordelig)

Stap 2: Klik op de button en je abonnement wordt aan je winkelmandje toegevoegd.

Stap 3: Vul je gegevens in en rond je bestelling af. De betaling gaat via Ideal en Mollie, super veilig dus!

Hoe kan ik opzeggen?

Je kunt elke maand opzeggen middels een simpele e-mail. Het mailadres is: info@be-uniek.nl Je krijgt een bevestiging dat we je mail goed hebben ontvangen. Je abonnement en automatische betaling worden direct stopgezet.

Moet ik eerst een advies bij je boeken?

Nee, dat is niet nodig! Heb je geen advies bij mij gehad en wil je toch weten of een kleur wel of niet bij je past? Geen probeem, ik doe geen uitspraken of je een zomer-, lente-, herfst, of wintertype bent, maar zal zeker aangeven of de kleur wel of niet flatteert.

Veel gestelde vragen zijn:

 • Past deze rok, broek, jurk, blazer bij mijn figuur?
 • Ik wil een goed eerste indruk maken, is dit oufit te afstandelijk? Te bloot? Te zakelijk? Te casual? Te mannelijk /Vrouwelijk?
 • Ik twijfel of ik dit shirt past bij deze broek. Wat vind je mooier? De blouse of het shirt?
 • Ik twijfel tussen deze twee kleuren, Welke past het best bij mij?
 • Past deze jeans bij mijn figuur?
EXTRA OPTIE: Personal shoppen

Als styist bij Zalando vond ik het super om kleding suggesties te doen. Dus zie jij tijdens het online shoppen door de bomen het bos niet meer? Vind je het lastig om de parels van de miskopen te scheiden? Ik help je graag!

Ik ga voor jou (online) opzoek naar de missende pareltjes in jouw garderobe. Met deze slimme items breid je de mogelijkheden van je garderobe uit en creëer je combinaties waar je zelf nooit op was gekomen. Ik stuur je de link van de kledingsuggesties en jij bepaalt of je mijn suggesties ook daadwerkelijk koopt. Jij bent de baas natuurlijk!

EXTRA OPTIE: Kleding capsule maken

Kleding capsule maken met jouw eigen kledingstukken.
Wil je met minder kleding betere combinatie maken? Ik maak graag kledingcapsules voor jou! Jij geeft aan met welke kledingstukken jij een capsule wilt maken en ik vul deze kledingset aan tot 8 á 10 kledingstukken en accessoires. Ik verras je en laat je zien wat de ongekende mogelijkheden zijn van de kleding die je al hebt.

Neem contact op via het contactformulier als dit is wat je nu nodig hebt.

Hoe snel krijg ik antwoord op mijn vraag?

Ik reageer gemiddeld binnen de 5 minuten tot 8 uur, maar gegarandeerd binnen 48 uur. Dit is afhankelijk van de invulling van mijn dag. Als ik een incompany training geef duurt het iets langer dan dat je mij appt op een dag dat ik mijn administraite doe.

Tijdens mijn vakantie, een paar weken per jaar, reageer ik in principe niet, maar dit geef ik ruim van te voren aan zodat je jouw vraag tiijdig kunt stellen en antwoord krijgt.

Ben je ondernemer?

Ben je ondernemer? Het abonnement is zakelijk aftrekbaar als coaching. Tijdens het afrekenen kun je jouw bedrijfsgegevens invoeren.

Ik heb een andere vraag

Staat je vraag er niet bij? Stel je vraag via whatsapp of bel 06-22 60 54 52. Je kan ook contact met me opnemen via het contactformulier

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Trudy Nabuurs
Be-Uniek
Adres Kantoor Be-Uniek

Europalaan 44
3526 KS Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel Me Op

06-22605452

Kom in verbinding met mij op social media en laat je inspireren

  Voor en achternaam *

  E-mail *

  Telefoonnummer*