Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.

Je mooiste kapsel

Ga voor een kapsel dat bij je gezichtsvorm, haarstructuur en leefstijl past en straal van top tot teen!

Een bezoek aan de kapper kan soms best spannend zijn

Je haar zit nooit zoals het moet, je hebt verschillende kappers en kapsels geprobeerd, maar elke dag is het weer een worsteling om het in het gewenste model te krijgen. En dan nog ben je niet altijd even tevreden: het kan er mee door, zeg maar.

Wat als ik je vertel dat het allemaal veel makkelijker kan!
Mijn missie is om je te helpen ontdekken welk kapsel bij je gezichtsvorm, en haarstructuur past. Je hoeft geen uren voor de spiegel te staan om je haar te modelleren. Ik kijk naar je leefstijl en leg je uit hoe jij jouw haar zelf het best kunt stylen en welke producten je kunt gebruiken om het lekker snel en makkelijk het gewenste model te creëren.

Je kan je mooiste jurk aan hebben, als je haar niet goed zit heeft dat effect op hoe jij je van binnen voelt.

Online Mini cursus

Na het bekijken van de 5 video’s weet je wat je wel en niet tegen je kapper zegt en miscommunicatie voorkomt. Weet je hoe je een kapsel kiest dat bij je gezichtsvorm past. Weet je alles over het onderhoud van je kapsel. Hoe je het zelf het best kunt stylen en de verschillen tussen shampoo, conditioner, olie, mousse, gels en lak. En heb je tips hoe je jouw haar het mooist kun modelleren.

€25

DIY

Advies op afstand

Of je nu in Friesland, Maastricht of Zeeland woont, ik geef advies welk kapsel bij je gezichtsvorm past. Je maakt voorafgaande aan de online sessie een korte thuisopdracht zodat ik weet wat je wensen zijn en leefstijl is. Via een zoom bespreken en bepalen we samen welk kapsel voor jou werkt. Of je haarkleur bij je past en leg ik uit hoe jij jouw haar zelf het best kunt stylen en welke producten je hiervoor kunt gebruiken, zodat je snel en makkelijk je eigen haar in model brengt.

€77

persoonlijk advies op afstand

Advies inclusief knippen

Voorafgaande aan de afspraak maak je een thuisopdracht. Tijdens de livesessie bespreken we jouw wensen en leefstijl. Ik meet je gezichtsvorm op, bekijk je haarstructuur en haarkleur. Op basis van al die uitkomsten bespreken en bepalen we welk kapsel en haarkleur bij jou past en knip ik het in het gewenste model (het haar wordt niet geverfd). Na dit advies weet je hoe jij zelf je haar kunt föhnen en modelleren, welke producten voor jou werken en ga je met een fris nieuwe kapsel en blij gevoel naar huis.

€177

geniet van een nieuw kapsel

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel advies.

Het eindresultaat

Een goede communicatie is het halve werk, daarom maak je vooraf een korte thuisopdracht die we vervolgens bespreken tijdens het kapsel advies. Is je haar geverfd dan weet je na het advies of deze haarkleur bij je bij je huid past. Het haar wordt niet gekleurd maar je krijgt wel advies welke haarkleur je goed staat.

Na dit advies straal je van top tot teen. je voelt je extra goed omdat je blij bent met je kapsel. Je hebt het gevoel dat je kapsel echt bij jou past en de dagelijkse ochtendworsteling van ‘hoe krijg ik mijn haar nu weer in model’ is een makkie geworden.

Anderen over dit traject

“Hi Trudy, Allereerst wil ik je laten weten dat mijn haar echt fantastisch zit! Ik krijg zelfs vragen of dat het mijn eigen krullen zijn! Ik had niet gedacht dat ik online zulke resultaten zou boeken. Het was boven verwachting! Je bent energiek, en makkelijk in het contact. Dat  maakte het laagdrempelig, persoonlijk en vertrouwd.

- Hip

“Na 20 jaar was ik wel toe aan een nieuw kapsel, maar toch ook wel bang dat iets anders me niet zou staan. In overleg hebben we voor een nieuw model gekozen wat me heel goed bevalt en ook echt bij mij past. Het is goed geknipt waardoor mijn futloze haar veel dikker lijkt. Missie geslaagd!”

- Judith

“Hi Trudy, Ik ben blij dat ik de stap genomen heb en bij je langs gekomen ben. Je straalt rust en vertrouwen uit zodat ik me meteen op mijn gemak voelde bij je! Hartstikke bedankt en tot over 7 weken bij de vervolgafspraak.”

- Evelien

Adres training & advies

Burg Verderlaan 9
3544 AD Utrecht

Bel me op

(+31) 6 22 60 54 52

Adres kapsel advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Maak kennis met mij