Je mooiste

Kapsel

Wil je een kapsel dat jou doet stralen en je zelfvertrouwen een flinke boost geeft? Zelfs op die drukke ochtenden wanneer je tijd schaars is of wanneer je denkt dat je twee linker handen hebt?

 

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.

Een bezoek aan de kapper kan soms best spannend zijn

Je haar zit nooit zoals het moet, je hebt verschillende kappers en kapsels geprobeerd, maar elke dag is het weer een worsteling om het in het gewenste model te krijgen. En dan nog ben je niet altijd even tevreden: het kan er mee door, zeg maar.

Wat als ik je vertel dat het allemaal veel makkelijker kan!

Mijn holistisch kapsel advies gaat verder dan je buitenkant en je haar. Je maakt een korte thuisopdracht welke we tijdens de livesessie bespreken, daarna beginnen we met de buitenkant, waarbij we rekening houden met je gezichtsvorm, maar we kijken ook naar je haarstructuur en bespreken je dagelijkse routine. Aansluitend help ik je hoe je je haar het best kunt onderhouden en verzorgen en hoe jij je haar zelf makkelijk in model brengt, zelfs als je weinig tijd hebt of denkt dat je niet handig bent met je haar.

Samen vinden we het perfecte kapsel dat past bij je gezichtsvorm en leefstijl, want je kan nog zo’n mooie kleding aan hebben, als je haar niet goed zit dan heeft dat effect hoe jij je van binnen voelt.

Hoe werkt het

goede communicatie is het halve werk

Om een goed beeld te krijgen van je persoonlijkheid en je wensen, maak je voorafgaande aan de sessie en korte opdracht en vul je een vragenlijst in. 

welk kapsel past bij je gezichtsvorm

Tijdens onze sessie bespreken we je wensen en kijk ik naar je gezichtsvorm en haarstructuur, waarna we samen bepalen welk kapsel het best bij jou past.

je krijgt een kapsel dat echt bij je past

Het haar wordt gewassen en in het gewenste model geknipt. Als je wilt krijg je ook advies over je haarkleur. Het haar wordt niet geverfd.

de juiste producten en styling

Na het knippen leer je welke producten je kunt gebruiken die passen bij je haar en bij het model. Je leert hoe je het zelf het mooist kunt stylen.

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel advies.

Het eindresultaat

 

Na dit advies straal je van top tot teen. Je voelt je extra goed omdat je blij bent met je kapsel. Je hebt het gevoel dat je kapsel echt bij jou past en de dagelijkse ochtendworsteling van ‘hoe krijg ik mijn haar nu weer in model’ is een makkie geworden.

“Trudy weet in korte tijd al wat je nodig hebt, qua uiterlijk, om jezelf zekerder te voelen. Zij heeft oog voor het gehele plaatje. Als je bij Trudy bent geweest, voel je je niet alleen een ander mens doordat zij wat moois met je haar, kleding of stijl heeft gedaan. Je voelt je ook een ander mens omdat je het gevoel hebt dat al je kwaliteiten gezien mogen worden!”

- Monique

Persoonlijk advies of online training?

ONLINE TRAINING

Na het bekijken van de boeiende video’s leer je:

 • Hoe je miscommunicatie met je kapper voorkomt.
 • Weet je hoe je een kapsel kiest dat bij je gezichtsvorm past.
 • Leer je alles over het onderhoud van je kapsel.
 • Hoe je het zelf het best kunt stylen en de verschillen tussen shampoo, conditioner, olie, mousse, gels en lak.
 • En krijg je tips hoe je jouw haar het mooist kun modelleren.

€55 online kennis opdoen

KAPSEL ADVIES + KNIPPEN

Voorafgaande aan de afspraak maak je een thuisopdracht.

 • Tijdens de livesessie bespreken we jouw wensen en leefstijl.
 • Ik meet je gezichtsvorm op, bekijk je haarstructuur en haarkleur.
 • Op basis van al die uitkomsten bespreken en bepalen we welk kapsel en haarkleur bij jou past.
 • Ik knip het in het gewenste model (het haar wordt niet geverfd).
 • Na dit advies weet je hoe jij zelf je haar kunt föhnen en modelleren, welke producten voor jou werken en ga je met een fris nieuwe kapsel en blij gevoel naar huis.

€199 geniet van een nieuw kapsel

Deze vrouwen gingen je voor!

“Hi Trudy, Allereerst wil ik je laten weten dat mijn haar echt fantastisch zit! Ik krijg zelfs vragen of dat het mijn eigen krullen zijn! Ik had niet gedacht dat ik online zulke resultaten zou boeken. Het was boven verwachting! Je bent energiek, en makkelijk in het contact. Dat  maakte het laagdrempelig, persoonlijk en vertrouwd.

- Hip

“Na 20 jaar was ik wel toe aan een nieuw kapsel, maar toch ook wel bang dat iets anders me niet zou staan. In overleg hebben we voor een nieuw model gekozen wat me heel goed bevalt en ook echt bij mij past. Het is goed geknipt waardoor mijn futloze haar veel dikker lijkt. Missie geslaagd!”

- Judith

“Hi Trudy, Ik ben blij dat ik de stap genomen heb en bij je langs gekomen ben. Je straalt rust en vertrouwen uit zodat ik me meteen op mijn gemak voelde bij je! Hartstikke bedankt en tot over 7 weken bij de vervolgafspraak.”

- Evelien

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Trudy Nabuurs Be-Uniek
Adres Kantoor Be-Uniek

Atoomweg 100
3542 AA Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel me op

06-22605452

  Voor en achternaam *

  E-mail *

  Telefoonnummer*

  Kom in verbinding met mij en laat je inspireren