Je mooiste kapsel

Ga voor een kapsel dat bij je gezichtsvorm, haarstructuur en leefstijl past, want je bent zoveel leuker en mooier op je eigen manier!

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.

Een bezoekje aan de kapper kan soms best spannend zijn

Je haar zit nooit zoals het moet, of zoals het die ene dag bij de kapper zit. Je hebt verschillende kappers en kapsels geprobeerd, maar elke dag is het weer een worsteling om het in het gewenste model te krijgen. En dan nog ben je niet altijd even tevreden: het kan er mee door, zeg maar. Je kan je mooiste jurk aanhebben, als je haar niet goed zit heeft dat effect op hoe jij je van binnen voelt.

Wat als ik je vertel dat het allemaal veel makkelijker kan

Mijn missie is om je te helpen ontdekken welk kapsel bij je gezichtsvorm, en haarstructuur past. Je hoeft geen uren voor de spiegel te staan om je haar te modelleren. Ik kijk naar je leefstijl en leg je uit hoe jij het zelf het best kunt stylen en welke producten je kunt gebruiken om het lekker snek in het gewenste model te brengen. 

Hoe werkt het

Een goede communicatie is het halve werk, daarom maak je een korte thuisopdracht die we vervolgens bespreken tijdens het kapsel advies. Is je haar geverfd dan kijk ik of dit de kleur is die bij je huid past. Het haar wordt niet gekleurd maar je krijgt wel advies welke haarkleur je goed staat.

Het eindresultaat

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.

Een mooi cadeau voor jezelf waardoor je straalt van top tot teen. Je voelt je extra goed omdat je er goed eruitziet. Je hebt het gevoel dat je kapsel echt bij jou past en de dagelijkse ochtendworsteling van ‘hoe krijg ik mijn haar nu weer in model’ is een makkie geworden.

Hoe het werkt

Individueel advies

We gaan 1-op-1 aan de slag waardoor je alle aandacht krijgt en we alles open kunnen bespreken in een veilige omgeving. Je krijgt inzicht in welk kapsel bij je gezicht, haar en leefstijl past en hoe je het zelf het best kunt modelleren.

Dit mooie cadeau aan jezelf kost

€ 177 

Online advies

Liever online advies? Dat kan! Je ontdekt welk kapsel bij je gezicht en leefstijl past. Ook kijken we naar je haarkleur en geef ik tips hoe jij je haar het best kunt stylen. Vanzelfsprekend wordt het haar niet geknipt.

Je investering voor online advies is

€ 55

Anderen over dit traject

“Trudy haalt het beste in mensen naar boven doordat ze oprechte belangstelling heeft.”

“Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm. Ik heb ongelooflijk veel opgestoken in die paar uurtjes. Volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden”.

Adres training & advies

Burg Verderlaan 9
3455 AD Utrecht

Bel me op

(+31) 6 22 60 54 52

Adres kapsel advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten