coach – trainer – adviseur – docent

Online training,

inspiratie & advies

holistisch kapsel, kleding-, stijl-, branding- en garderobeadvies

Verbind met je essentie

ontwikkel een kenmerkende kledingstijl

ga voor een memorabele uitstraling

ontwikkel een totaalplaatje dat klopt

vereenvoudig je garderobe

maak slimme keuzes, koop bewust

leer succesvol verbinden

verfijn en verbeter je communicatiekracht

ga voor een betekenisvol contact

He hallo, geweldig dat je hier bent!

Ik sta te popelen om je te laten schitteren. Met enthousiasme heb ik een breed scala aan online trainingen voor jou klaargezet. Waar gaat ze over? Alles wat te maken heeft met Kleding, Kapsel, Kleur, Stijl, Garderobe, Shoppen en Imago. Allemaal ontworpen om jouw ware zelf te laten stralen. En weet je wat het mooie is? Dit gebeurt allemaal online, op jouw tempo én het is ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee.

Klaar om stap voor stap jouw unieke stijl tot leven te brengen?

Let’s go, je hebt alles in huis!”

HOLISTISCH KLEDING & GARDEROBE ADVIES

Het NIEUWE holistische stijltraject!

Stap in de wereld van geïnspireerde stijl. Verbind je met je kern, ontwikkel je eigen kledingstijl en vertel jouw unieke verhaal. Want het is jouw tijd om elke dag vol enthousiasme te beginnen, vol vertrouwen je werk te doen en de successen te behalen die je werkelijk verdient. Met dit online programma ontdek je hoe jouw kleding en stijl een weerspiegeling worden van je diepste zelf!

Nog maar even: Speciale prijs! €166 ipv 333

of met 2x een extra feedbacksessies met Trudy! €222 ipv €444

HOLISTISCH ADVIES<br />
KAPSEL - KLEDING - KLEUR - STIJL - IMAGO - BRANDING<br />
INNERLIJK KOMPAS - GARDEROBE CHECK - PERSONAL SHOPPEN

ONLINE TRAINING: KAPSEL ADVIES

Ken je dat gevoel van onzekerheid bij de kapper? Je hebt al zoveel kapsels geprobeerd, maar je haar zit nooit helemaal zoals je wilt. Elke dag lijkt een gevecht om het in model te krijgen, en zelfs dan is het resultaat maar ‘oké’. Ik heb goed nieuws! Tijdens deze online training leer je welk kapsel bij je gezicht aansluit, hoe je misverstanden met je kapper voorkomt én ontdek je hoe je jouw haar eenvoudig zelf kunt stylen. Bonus: ik deel ook welke producten snel en simpel het gewenste resultaat geven.

Exclusieve deal voor €55

ONLINE ADVIES: KLEDING EN FIGUUR

Je weet dat je niet onaantrekkelijk bent en toch ben je vaker dan je wilt ontevreden over hoe je eruit ziet. Kleding valt niet zoals het moet vallen of accentueert de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken, Ook merk je dat je steeds vaker ontevreden bent over hoe je eruitziet en dat straalt weer door naar hoe jij je van binnen voelt. Kortom; je bent gefrustreerd en een tikkie onzeker en hebt hulp nodig. Met deze online training ontdek je dat kleding een makkelijk middel is om je weer leuker, comfortabeler en mooier te voelen!

Voordeelknaller! €99

ONLINE ADVIES: KLEDING EN PERSOONLIJKHEID

Heb je weleens het gevoel dat er meer uit jezelf en je jouw performance te halen valt? Dat het beeld dat mensen van jou hebben niet klopt met de werkelijkheid?
Betreed de wereld van geïnspireerde stijl, waar jouw kleding en uitstraling een krachtig verhaal vertellen. 

Nu beschikbaar: 5 modules over kleding en persoonlijkhied €44

IN 3 STAPPEN KLEDING CAPSULES MAKEN

Je herkent het vast bij jezelf. Je staat voor je kledingkast te wikken en wegen wat je moet aantrekken. Je probeert verschillende kledingstukken met elkaar te combineren maar het is het net niet. De kleuren matchen niet, het model valt niet zoals het moet vallen, je bent niet tevreden over het eindresultaat, dus kies je voor veilig en trek je een setje aan dat je afgelopen week en de week ervoor ook al aanhad. Wanneer je kleding capsules maakt is dat verleden tijd! Direct zelf aan de slag.

Minimale investering, maximaal resultaat! Nu slechts €19

ONLINE TRAINING: MASTER YOUR WARDROBE

Altijd al een kijkje willen nemen in de kledingkast van een stylist? Dit is je kans! Binnen deze online training ontdek je in 8 modules en 19 lessen stap voor stap hoe ik mijn eigen kledingkast reorganiseer. Elke stap is gefilmd zodat jij het alleen maar na hoeft te doen. Met deze aanpak weet je welke kleding weg kan, hierdoor wordt opruimen zelfs leuk en kies je ondanks je ondanks het overweldigende aanbod in de winkel, precies wat bij jou past.

Kortingexplosie! Overzicht, efficiëntie en rust in elke hoek van je kledingkast, nu tijdelijk voor €75 in plaats van €325

Ervaringen en verhalen 

vragen over kleding stijl kleur garderobe en shoppen

“Handig bij het online shoppen! Trudy kijkt naar mijn online aankopen en geeft feedback welke kleding goed staat. Ik weet precies welke kleding ik moet retourneren en heb sindsdien geen miskoop meer gedaan. Een absolute aanrader, want je verdient je investering dubbel en dwars terug!”

- Linda

“Een kast vol kleren en toch niets om aan te trekken, wie kent dat niet! Ik kende dat dus ook. Het niet kunnen combineren en al die kledingstukken die er in de winkel zo leuk uitzagen maar die ik nooit droeg. Er was iets mee, maar wat?  Eindelijk kreeg ik antwoord op de vragen die ik had. Dank je wel voor de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!”

“Het samenstellen van setjes heb ik zeer waardevol gevonden. Door het maken van kledingcapsules kan ik veel meer combinaties maken. Het is ongelooflijk tof dat je je daar ook zeker over voelt, omdat je weet dat het allemaal bij elkaar matcht”

“Iedereen kent wel de momenten dat je voor de kledingkast staat en je echt niet weet wat je aan moet trekken. In mijn beroep ben ik het ene moment aanwezig bij een vergadering, een cursus, CAO- onderhandelingen, in de rechtbank of op een middelbare school. Het voelt enorm fijn om dan een stukje zekerheid uit mijn kleding te halen. Er zijn veel zaken waar ik rekening mee moet houden. Als mijn kledingkeuze goed is, hoef ik me daar niet druk om te maken. Het is super fijn dat Trudy op afstand, via de garderobetool met mij meedenkt voor een passend outfit. Dat geeft rust en zelfvertrouwen en dat straal ik dan ook uit.”

- Liesbeth

“Vanwege mijn drukke baan bestel ik mijn kleding meestal online. Het is super tof dat je met mij meekijkt en ook echt meedenkt of ik de kledingstukken wel of niet terugstuur. Sinds ik jou om advies vraag heb ik geen spijt gehad van een aankoop. Dat is echt heel waardevol!”

- Tineke

 .

“You have questions.

I have answers”

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Trudy Nabuurs Be-Uniek
Adres Kantoor Be-Uniek

Atoomweg 100
3542 AA Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel me op

06-22605452

    Voor en achternaam *

    E-mail *

    Telefoonnummer*

    Kom in verbinding met mij en laat je inspireren