coach – trainer – adviseur – docent

Online training,

inspiratie & advies

holistisch kapsel, kleding-, stijl-, branding- en garderobeadvies

Verbind met je essentie

ontwikkel een kenmerkende kledingstijl

ga voor een memorabele uitstraling

ontwikkel een totaalplaatje dat klopt

vereenvoudig je garderobe

maak slimme keuzes, koop bewust

leer succesvol verbinden

verfijn en verbeter je communicatiekracht

ga voor een betekenisvol contact

He hallo, geweldig dat je hier bent!

Ik sta te popelen om je te laten schitteren. Met enthousiasme heb ik een breed scala aan online trainingen voor jou klaargezet. Waar gaat ze over? Alles wat te maken heeft met Kleding, Kapsel, Kleur, Stijl, Garderobe, Shoppen en Imago. Allemaal ontworpen om jouw ware zelf te laten stralen. En weet je wat het mooie is? Dit gebeurt allemaal online, op jouw tempo én het is ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee.

Klaar om stap voor stap jouw unieke stijl tot leven te brengen?

Let’s go, je hebt alles in huis!”

HOLISTISCH KLEDING & GARDEROBE ADVIES

Het NIEUWE holistische stijltraject!

Stap in de wereld van geïnspireerde stijl. Verbind je met je kern, ontwikkel je eigen kledingstijl en vertel jouw unieke verhaal. Want het is jouw tijd om elke dag vol enthousiasme te beginnen, vol vertrouwen je werk te doen en de successen te behalen die je werkelijk verdient. Met dit online programma ontdek je hoe jouw kleding en stijl een weerspiegeling worden van je diepste zelf!

Nog maar even: Speciale prijs! €222 in plaats van €333

HOLISTISCH ADVIES<br />
KAPSEL - KLEDING - KLEUR - STIJL - IMAGO - BRANDING<br />
INNERLIJK KOMPAS - GARDEROBE CHECK - PERSONAL SHOPPEN

ONLINE TRAINING: KAPSEL ADVIES

Ken je dat gevoel van onzekerheid bij de kapper? Je hebt al zoveel kapsels geprobeerd, maar je haar zit nooit helemaal zoals je wilt. Elke dag lijkt een gevecht om het in model te krijgen, en zelfs dan is het resultaat maar ‘oké’. Ik heb goed nieuws! Tijdens deze online training leer je welk kapsel bij je gezicht aansluit, hoe je misverstanden met je kapper voorkomt én ontdek je hoe je jouw haar eenvoudig zelf kunt stylen. Bonus: ik deel ook welke producten snel en simpel het gewenste resultaat geven.

Exclusieve deal voor €55

ONLINE ADVIES: KLEDING EN FIGUUR

Je weet dat je niet onaantrekkelijk bent en toch ben je vaker dan je wilt ontevreden over hoe je eruit ziet. Kleding valt niet zoals het moet vallen of accentueert de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken, Ook merk je dat je steeds vaker ontevreden bent over hoe je eruitziet en dat straalt weer door naar hoe jij je van binnen voelt. Kortom; je bent gefrustreerd en een tikkie onzeker en hebt hulp nodig. Met deze online training ontdek je dat kleding een makkelijk middel is om je weer leuker, comfortabeler en mooier te voelen!

Voordeelknaller! €77

ONLINE ADVIES: KLEDING EN PERSOONLIJKHEID

Heb je weleens het gevoel dat er meer uit jezelf en je jouw performance te halen valt? Dat het beeld dat mensen van jou hebben niet klopt met de werkelijkheid?
Betreed de wereld van geïnspireerde stijl, waar jouw kleding en uitstraling een krachtig verhaal vertellen. 

Nu beschikbaar: 5 modules over kleding en persoonlijkhied €44

IN 3 STAPPEN KLEDING CAPSULES MAKEN

Je herkent het vast bij jezelf. Je staat voor je kledingkast te wikken en wegen wat je moet aantrekken. Je probeert verschillende kledingstukken met elkaar te combineren maar het is het net niet. De kleuren matchen niet, het model valt niet zoals het moet vallen, je bent niet tevreden over het eindresultaat, dus kies je voor veilig en trek je een setje aan dat je afgelopen week en de week ervoor ook al aanhad. Wanneer je kleding capsules maakt is dat verleden tijd! Direct zelf aan de slag.

Minimale investering, maximaal resultaat! Nu slechts €19

ONLINE TRAINING: MASTER YOUR WARDROBE

Altijd al een kijkje willen nemen in de kledingkast van een stylist? Dit is je kans! Binnen deze online training ontdek je in 8 modules en 19 lessen stap voor stap hoe ik mijn eigen kledingkast reorganiseer. Elke stap is gefilmd zodat jij het alleen maar na hoeft te doen. Met deze aanpak weet je welke kleding weg kan, hierdoor wordt opruimen zelfs leuk en kies je ondanks je ondanks het overweldigende aanbod in de winkel, precies wat bij jou past.

Kortingexplosie! Overzicht, efficiëntie en rust in elke hoek van je kledingkast, nu tijdelijk voor €75 in plaats van €325

Abonnement digitale inloopkledingkast

Effectieve en overzichtelijke garderobe en online personal shoppen

Krijg antwoord op al jouw kledingvragen. Staat dit nou wel of niet? Of het nou in de winkel is, voor je kledingkast of als je vooruitdenkt over een outfit voor een belangrijke afspraak of presentatie voor je werk of voor een bruiloft, soms heb je een extra paar ogen nodig. Mijn ogen staan tot je beschikking. Je hoeft alleen even een selfie te maken en die (met je vraag) te sturen naar mij en ik geef je eerlijke feedback.

Geen miskopen waar je achteraf spijt van hebt.

ABONNEMENT 1

VAN CHAOS NAAR OVERZICHT

Met slechts één klik krijg je al je selfies en kledingfoto’s netjes gerangschikt op kleur. En als jij wilt, verwijder ik gratis de rommelige achtergronden van je foto’s. Zo heb je in één oogopslag overzicht van wat je hebt en mist. Gemak, stijl en kledinginspiratie binnen handbereik!

Goed om te weten: als je voor deze optie kiest, kun je mij geen vragen stellen over je kleding en outfits, maar weet dat jouw garderobe met dit abonnement altijd georganiseerd en up-to-date zal zijn!

 

€2,-

per maand

*of betaal €19,99 per jaar

ABONNEMENT 2

VAN CHAOS NAAR OVERZICHT
+
MAANDELIJKS FEEDBACK

Met slechts één klik krijg je al je selfies en kledingfoto’s netjes gerangschikt op kleur. En als jij wilt, verwijder ik gratis de rommelige achtergronden van je foto’s. Zo heb je in één oogopslag overzicht van wat je hebt en mist. Gemak, stijl en kledinginspiratie binnen handbereik!

Wacht, er is meer! Kies je voor deze optie, dan heb je mij als persoonlijke stylist aan je zijde. Maandelijks kledingvragen stellen en personal shop verzoeken doen. Gemak, stijl en stralen gegarandeerd! Waar wacht je nog op?

 

€15,-

per maand

*MEEST GEKOZEN: of betaal €170 per jaar

ABONNEMENT 3

VAN CHAOS NAAR OVERZICHT
+
WEEKELIJKS FEEDBACK

Met slechts één klik krijg je al je selfies en kledingfoto’s netjes gerangschikt op kleur. En als jij wilt, verwijder ik gratis de rommelige achtergronden van je foto’s. Zo heb je in één oogopslag overzicht van wat je hebt en mist. Gemak, stijl en kledinginspiratie binnen handbereik!

Wacht, er is meer! Kies je voor deze optie, dan heb je mij als persoonlijke stylist aan je zijde. Wekelijks kledingvragen stellen en personal shop verzoeken doen. Gemak, stijl en stralen gegarandeerd! Waar wacht je nog op?

 

€25,-

per maand

*of betaal €275 per jaar

ABONNEMENT 4

VAN CHAOS NAAR OVERZICHT
+
ONBEPERKT FEEDBACK

Met slechts één klik krijg je al je selfies en kledingfoto’s netjes gerangschikt op kleur. En als jij wilt, verwijder ik gratis de rommelige achtergronden van je foto’s. Zo heb je in één oogopslag overzicht van wat je hebt en mist. Gemak, stijl en kledinginspiratie binnen handbereik!

Wacht, er is meer! Kies je voor deze optie, dan heb je mij als persoonlijke stylist aan je zijde. Onbeperkt kledingvragen stellen en personal shop verzoeken doen. Gemak, stijl en stralen gegarandeerd! Waar wacht je nog op?

 

€75,-

per maand

*EXTRA VOORDELIG: betaal slechts €550 per jaar

Ervaringen en verhalen van abonnees

vragen over kleding stijl kleur garderobe en shoppen

“Handig bij het online shoppen! Trudy kijkt naar mijn online aankopen en geeft feedback welke kleding goed staat. Ik weet precies welke kleding ik moet retourneren en heb sindsdien geen miskoop meer gedaan. Een absolute aanrader, want je verdient je investering dubbel en dwars terug!”

- Linda

“Een kast vol kleren en toch niets om aan te trekken, wie kent dat niet! Ik kende dat dus ook. Het niet kunnen combineren en al die kledingstukken die er in de winkel zo leuk uitzagen maar die ik nooit droeg. Er was iets mee, maar wat?  Eindelijk kreeg ik antwoord op de vragen die ik had. Dank je wel voor de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!”

“Het samenstellen van setjes heb ik zeer waardevol gevonden. Door het maken van kledingcapsules kan ik veel meer combinaties maken. Het is ongelooflijk tof dat je je daar ook zeker over voelt, omdat je weet dat het allemaal bij elkaar matcht”

“Iedereen kent wel de momenten dat je voor de kledingkast staat en je echt niet weet wat je aan moet trekken. In mijn beroep ben ik het ene moment aanwezig bij een vergadering, een cursus, CAO- onderhandelingen, in de rechtbank of op een middelbare school. Het voelt enorm fijn om dan een stukje zekerheid uit mijn kleding te halen. Er zijn veel zaken waar ik rekening mee moet houden. Als mijn kledingkeuze goed is, hoef ik me daar niet druk om te maken. Het is super fijn dat Trudy op afstand, via de garderobetool met mij meedenkt voor een passend outfit. Dat geeft rust en zelfvertrouwen en dat straal ik dan ook uit.”

- Liesbeth

“Vanwege mijn drukke baan bestel ik mijn kleding meestal online. Het is super tof dat je met mij meekijkt en ook echt meedenkt of ik de kledingstukken wel of niet terugstuur. Sinds ik jou om advies vraag heb ik geen spijt gehad van een aankoop. Dat is echt heel waardevol!”

- Tineke

 .

“You have questions.

I have answers”

Veelgestelde vragen over abonnement

Kan ik één maand lid zijn om het eens te proberen?

Jazeker! Je mag elke maand opzeggen. Wanneer je kiest voor maandelijks afschrijven betaal dus je nooit meer dan de daadwerkelijke maanden dat je actief lid bent. Probeer het dus gewoon.

Hoe kan ik een abonnement afsluiten?

Stap 1: Kies het abonnement dat bij je wensen past. (het jaarabonnement is uiteraard het meest voordelig)

Stap 2: Klik op de button en je abonnement wordt aan je winkelmandje toegevoegd.

Stap 3: Vul je gegevens in en rond je bestelling af. De betaling gaat via Ideal en Mollie, super veilig dus!

Hoe kan ik opzeggen?

Je kunt elke maand opzeggen middels een simpele e-mail. Het mailadres is: info@be-uniek.nl Je krijgt een bevestiging dat we je mail goed hebben ontvangen. Je abonnement en automatische betaling worden direct stopgezet.

Moet ik eerst een advies bij je boeken?

Nee, dat is niet nodig! Heb je geen advies bij mij gehad en wil je toch weten of een kleur wel of niet bij je past? Geen probeem, ik doe geen uitspraken of je een zomer-, lente-, herfst, of wintertype bent, maar zal zeker aangeven of de kleur wel of niet flatteert.

Veel gestelde vragen zijn:

  • Past deze rok, broek, jurk, blazer bij mijn figuur?
  • Ik wil een goed eerste indruk maken, is dit oufit te afstandelijk? Te bloot? Te zakelijk? Te casual? Te mannelijk /Vrouwelijk?
  • Ik twijfel of ik dit shirt past bij deze broek. Wat vind je mooier? De blouse of het shirt?
  • Ik twijfel tussen deze twee kleuren, Welke past het best bij mij?
  • Past deze jeans bij mijn figuur?
EXTRA OPTIE: Personal shoppen

Als styist bij Zalando vond ik het super om kleding suggesties te doen. Dus zie jij tijdens het online shoppen door de bomen het bos niet meer? Vind je het lastig om de parels van de miskopen te scheiden? Ik help je graag!

Ik ga voor jou (online) opzoek naar de missende pareltjes in jouw garderobe. Met deze slimme items breid je de mogelijkheden van je garderobe uit en creëer je combinaties waar je zelf nooit op was gekomen. Ik stuur je de link van de kledingsuggesties en jij bepaalt of je mijn suggesties ook daadwerkelijk koopt. Jij bent de baas natuurlijk!

EXTRA OPTIE: Kleding capsule maken

Kleding capsule maken met jouw eigen kledingstukken.
Wil je met minder kleding betere combinatie maken? Ik maak graag kledingcapsules voor jou! Jij geeft aan met welke kledingstukken jij een capsule wilt maken en ik vul deze kledingset aan tot 8 á 10 kledingstukken en accessoires. Ik verras je en laat je zien wat de ongekende mogelijkheden zijn van de kleding die je al hebt.

Neem contact op via het contactformulier als dit is wat je nu nodig hebt.

Hoe snel krijg ik antwoord op mijn vraag?

Ik reageer gemiddeld binnen de 5 minuten tot 8 uur, maar gegarandeerd binnen 48 uur. Dit is afhankelijk van de invulling van mijn dag. Als ik een incompany training geef duurt het iets langer dan dat je mij appt op een dag dat ik mijn administraite doe.

Tijdens mijn vakantie, een paar weken per jaar, reageer ik in principe niet, maar dit geef ik ruim van te voren aan zodat je jouw vraag tiijdig kunt stellen en antwoord krijgt.

Ben je ondernemer?

Ben je ondernemer? Het abonnement is zakelijk aftrekbaar als coaching. Tijdens het afrekenen kun je jouw bedrijfsgegevens invoeren.

Ik heb een andere vraag

Staat je vraag er niet bij? Stel je vraag via whatsapp of bel 06-22 60 54 52. Je kan ook contact met me opnemen via het contactformulier