Het Personal

Shop event

Save the date!

Het Personal Shop Event is op 2, 3, 4, 5 en 6 april 2024! 

Vijf dagen lang staat ons kantoor bommievol met gloednieuwe kleding en kun je onder het genot van een bakkie koffie, thee en wat lekkers, gezellig rondneuzen tussen de kledingrekken om te zien of er iets tussen hangt waar jij je mooi in voelt en waar je van gaat stralen.

 

kapsel- kleding- stijl- kleur- garderobe- shoppen- branding- imago

Eerlijk en vrijblijvend advies!

authentieke uitstraling in je werk

Heb je een hekel om te shoppen, te druk, te veel prikkels of keuzestress? Koop je vaak dezelfde soort kleding? Of ben je het zat om voor de zoveelste keer je online aankoop te moeten retourneren?

Dan is Het Personal Shop Event voor jou!

Het Personal Shop Event speelt in op de groeiende behoefte om bewuste kledingkeuzes te maken. Niet lukraak het ene bloesje na het andere bloesje in je winkelmandje stoppen, maar juist goed overwegen of nieuwe kleding echt bij je past en een toegevoegde waarde is op je bestaande garderobe.

En, het allerbelangrijkste, eerlijk advies, zodat je alleen kleding koopt en draagt waar je echt blij van wordt!

Kom gezellig shoppen op een van de personal shop dagen

 

Klik op de button en geef je voorkeur door via het contactformulier.

Je aanmelding is definitief wanneer je van mij een appje hebt ontvangen waarin ik de dag en tijdstip vermeld.

Dinsdag 2 april

dinsdag 9. 30 – 12.00 uur (vol)
dinsdag 12.00 – 13.30 uur (vol)
dinsdag 13.30 – 15.00 uur (vol)
dinsdag 15.15 – 16.45 uur (vol)
dinsdag 17.00 – 18.30 uur
dinsdag 19.00 – 20.30 uur (vol)

Woensdag 3 april

woensdag 9. 30 – 12.00 uur (vol)
woensdag 12.00 – 13.30 uur (vol)
woensdag 13.30 – 15.00 uur (vol)
woensdag 15.15 – 16.45 uur (nog 1 plekje vrij)
woensdag 17.00 – 18.30 uur (vol)
woensdag 19.00 – 20.30 uur (vol)

Donderdag 4 april

donderdag 9. 30 – 11.00 uur (nog 1 plekje)
donderdag 11.15 – 12.45 uur (vol)
donderdag 13.30 – 15.00 uur (vol)
donderdag 15.15 – 16.45 uur (vol)
donderdag 17.00 – 18.30 uur (nog 1 plekje vrij)
donderdag 19.00 – 20.30 uur (nog 1 plekje vrij)

Vrijdag 5 april

vrijdag 9. 30 – 11.00 uur (nog 1 plekje vrij)
vrijdag 11.15 – 12.45 uur (vol)
vrijdag 13.30 – 15.00 uur (vol)
vrijdag 15.15 – 16.45 uur (vol)
vrijdag 17.00 – 18.30 uur
vrijdag 19.00 – 20.30 uur (vol)

Zaterdag 6 april

vrije inloop tussen 10.30 uur en 15.00 uur

Personal Shop Merken en Maten

De collectie bestaat uit ongeveer 16 verschillende kledingmerken, van maat 34 t/m 46 en variërend in prijs. Tijdens de inkoop (verzorgd door Debbie van Het Personals Shop Event) is rekening gehouden met verschillende kleurtypes (lente-zomer-herfts-winter). De collectie is geschikt voor privé- en zakelijke gelegenheden, maar is beslist niet formeel. Hieronder een selectie van een aantal kledingmerken. 

 CREAM – JANSEN AMSTERDAM – DOLCEZZA – EVA KAYAN – DREAMSTAR – ELVIRA – INDI & COLD – JENSEN – KAFFE – LE COMTE – JANE LUSHKA – NUMPH – NYDJ – ONE TWO LUXZUZ – OTRACOSA – ROSEMUNDE – SLIPPELY – ZILCH – SMITH & SOUL – K-DESIGN

* De kledingcollectie van HPSE wordt aangevuld met kledingstukken, accessoires, tassen, sieraden en shawls uit mijn eigen winkel. Dankzij de diversiteit is er voor elk individu een perfecte stijl te vinden.

authentieke uitstraling in je werk

Je winst!

op je gemak rondneuzen tussen alle kleding en accessoires!

geen pusherige verkoopster maar eerlijke feedback van de kledingexpert!

je bestaande garderobe uitbreiden met slimme en effectieve aankopen!

een droom garderobe met de juiste hoeveelheid kleur en basics!

een tijdloze garderobe en stijl waar je jaren mee vooruit kan!

je koopt alleen kledingstukken die je laat stralen!

Geen miskoop!

kapsel kleding kledingstijl kleur garderobe en online shoppen

Hoe werkt het?

De kleding wordt zorgvuldig ingekocht, hierdoor wordt er op voorhand kritisch gekeken naar kleur, pasvorm en kwalitatief goede stoffen voor een betaalbare prijs. 

E

Persoonlijk Shopmoment speciaal voor jou

Kies een dag waarop jij gezellig langs komt om te kijken of er kleding in de rekken hangt waar jij blij van wordt. De dag wordt ingedeeld in blokken van anderhalf uur. Per blok zijn er max 2 of 3 vrouwen, zodat je altijd persoonlijke aandacht en advies van mij krijgt. Wil je met meer vriendinnen, zussen of collega’s komen shoppen? Leuk! Geef het door dan reserveer ik een apart blok met extra tijd voor jullie. Wacht niet te lang met het bemachtigen van een plekje want vol=vol.

E

Aanmelden is heel eenvoudig

Geef je voorkeur voor de dag, het tijdstip en het aantal personen door. Dat doe je door te klikken op de button hieronder. Na je aanvraag kijk ik in de agenda of jouw voorkeursplekje en tijdstip vrij is. BELANGRIJK: je shop afspraak wordt definitief als je van mij een berichtje hebt ontvangen via mail of whatsapp met daarin de bevestiging van je dag en tijdstip.

E

Gratis advies van de expert

Ja, je leest het goed – deelname is helemaal  GRATIS, net als het persoonlijk stijladvies voor de spiegel. Voor mij is het crusiaal dat je alleen kiest voor kleding waar je écht van gaat stralen. Dus zelfs als je niets vindt of koopt, ga je toch naar huis met waardevolle tips waar je hardstikke blij van wordt!

E

Praktische informatie

Het adres is: Atoomweg 100, 3542 AA in Utrecht. Ons kantoor heeft achter het gebouw een eigen parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Het kantoor is ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

E

Neem gerust je eigen kledingstukken mee

Less is more! Ik sta voor duurzaamheid. Vandaar dat ik een aantal keer per jaar een kledingruil event organiseer. Neem dus gerust eigen kledingstukken mee dan leer ik je hoe je effectieve kledingkeuzes maakt en met een minimalistische garderobe, verrassend veel verschillende en eigentijdse combinaties maakt.

E

Persoonlijke stijl

De collectie van HPSE wordt door mij aangevuld met andere items en kledingstijlen, zodat er voor iedereen een match is en je echt kunt proeven, voelen en ervaren wat een bepaald kleur, kledingstuk of stijl met je doet.

“Het was super relaxt om rustig rond te neuzen zonder drukte bij de kledingrekken. Die persoonlijke aandacht en tips waren echt top. Die trucs over kledingcapsules en hoe ik mijn shirt anders kan dragen voor een beter figuur waren echt waardevol. Ik kijk uit naar het volgende event!”

– Jeanette

“Aanvankelijk had ik mijn twijfels over het bijwonen, omdat ik bezorgd was dat ik me wellicht verplicht zou voelen om iets aan te schaffen. Echter, die zorgen bleken volledig ongegrond. Ik heb echt genoten van de vrijheid om in alle rust dingen uit te proberen!”

– Inge

“Lekker ruim opgezet en echt tof om op deze manier te shoppen! Ik vroeg me af of er wel kleding zou zijn die ik leuk vond, maar serieus, er was zo veel keus in allerlei kleuren en stijlen. De persoonlijke aandacht was echt fijn en door het advies voor de spiegel kwam ik erachter dat fletse kleuren mijn niet zo mooi staan.”

– Ellen

Echt top om te shoppen in een beschermde omgeving en uitgebreid te kunnen passen. Het voelde goed om het advies dat ik eerder kreeg bevestigd te zien. Wederom een hele fijne ervaring! En ik ben echt blij met mijn nieuwe aanwinsten, die mijn capsulecollectie helemaal afmaken.

– Els

“Je moedigde me aan om kleding te passen die buiten mijn comfortzone lag, gewoon voor de lol, niet uit verplichting. Hierdoor heb ik niet gekozen voor het standaard blousje waar ik er al genoeg van heb, maar heb ik te gekke items ontdekt die ik met plezier draag en waar ik veel complimenten over krijg. Jouw eerlijke feedback was echt waardevol voor me. Het voelde alsof ik alleen koos waarin ik echt straal.”

– Lisanne

“Een ongelooflijk fijne ambiance, chill rondstruinen en kleding passen, en je geeft advies en feedback op een zeer prettige manier. Echt oprecht! Dat maakt het winkelen bij jou een buitengewoon plezierige en zelfverzekerde ervaring.”

– Lisette

“Heerlijke sfeer, veel keuze en bijna 1 op1 advies. Ik weet nu beter welke kleur flatteert, welke modellen mijn figuur het beste benadrukken en welke kleding geschikt is voor mijn beroep. Ik weet nu zeker dat wat ik heb gekocht ga dragen, dus geen miskopen dankzij het professionele advies.”

– Bianca Visscher

FAQ

Is de toegang gratis?

Jazeker! De toegang is gratis, net als het advies.

Wat krijg ik voor advies?

Tijdens je pas sessies kijk ik met je mee of de kleuren je laten stralen en of de kleding goed doet voor je figuur. We doen geen figuur of kleuranalyse, maar als je eerder advies hebt gehad is het een perfect moment om de opgedane kennis weer even op te frissen. Heb je een kleurenwaaier? Neem die mee!

Moet ik een compleet nieuwe garderobe aanschaffen?

Absoluut niet! Ik wil dat je een doordachte en effectieve kledingkast hebt, gevuld met items waar je blij van wordt. Het maken van kledingcapsules is een slimme manier om bewuste kledingkeuzes te maken. Heb je leuke kledingstukken in je kast hangen die je niet draagt omdat je niets hebt om ze mee te combineren? Breng ze gerust mee. Samen kijken we of er items zijn die je er makkelijk mee kunt combineren, zodat je ze weer met plezier kunt dragen.

Kan ik contant betalen of met pin?

Bij HPSE worden alle gaakopen gescand en digitaal verwerkt. Betalingen kunnen zowel contant als per pin plaatsvinden, waarbij de voorkeur uitgaat naar pinbetalingen.  

Wat betreft mijn collectie aan kleding en accessoires, deze kunnen apart worden afgerekend, Je hebt de keuze tussen contante betaling of betaling via Tikkie.

Ik heb een andere vraag?

Staat je vraag er niet bij? Neem contact met me op. Dat kan door mij te te bellen of stuur een appje naar 06-22 60 54 52. Je kan ook contact met me opnemen via het contactformulier of door te mailen naar info@be-uniek.nl 

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Trudy Nabuurs Be-Uniek
Adres Kantoor Be-Uniek

Atoomweg 100
3542 AA Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel me op

06-22605452

    Voor en achternaam *

    E-mail *

    Telefoonnummer*

    Kom in verbinding met mij en laat je inspireren