Het Personal

Shop event

Save the date!

Het Personal Shop Event is op 24, 25 en 26 mei 2023! 

Drie dagen lang staat ons kantoor bommievol met gloednieuwe kleding en kun je onder het genot van een bakkie koffie, thee en wat lekkers, gezellig rondneuzen tussen de kledingrekken om te zien of er iets tussen hangt waar jij je mooi in voelt en waar je van gaat stralen.

 

kapsel- kleding- stijl- kleur- garderobe- shoppen- branding- imago

Eerlijk en vrijblijvend advies!

authentieke uitstraling in je werk

Heb je een hekel om te shoppen, te druk, te veel prikkels, te veel synthetische meuk? Koop je vaak dezelfde soort kleding? Of ben je het zat om voor de zoveelste keer je online aankoop te moeten retourneren?

Dan is Het Personals Shop Event voor jou!

Het Personals Shop Event speelt in op de groeiende behoefte om bewuste kledingkeuzes te maken. Niet lukraak het ene bloesje na het andere bloesje in je winkelmandje stoppen, maar juist goed overwegen of nieuwe kleding echt bij je past en een toegevoegde waarde is op je bestaande garderobe.

En, het allerbelangrijkste, eerlijk advies, zodat je alleen kleding koopt en draagt waar je echt blij van wordt!

Wil jij:

slimme, effectieve en duurzame kleding keuzes maken?

alleen kledingstukken in je kast waar je echt blij van wordt?

minder kleding kopen en alle aankopen ook echt dragen?

in de ochtend snel een outfit samenstellen die waanzinnig goed voelt?

oneindig mixen en matchen door een goede balans van kleur en basics

je mooi voelen in de kleding die je draagt, zowel zakelijk als privé?

Personal Shop Merken en Maten

De collectie bestaat uit ongeveer 16 verschillende kledingmerken, van maat 34 t/m 46 en variërend in prijs. Tijdens de inkoop (verzorgd door Debbie van Het Personals Shop Event) is rekening gehouden met verschillende kleurtypes (lente-zomer-herfts-winter). De collectie is geschikt voor privé- en zakelijke gelegenheden, maar is beslist niet formeel. Hieronder een selectie van een aantal kledingmerken. 

 CREAM – JUFFROUW JANSEN – EVA KAYAN – DREAMSTAR – ELVIRA – INDI & COLD – JENSEN – KAFFE – LE COMTE – NATHALIE VLEESCHOUWER – NUMPH – NYDJ – ONE TWO LUXZUZ – OTRACOSA – ROSEMUNDE – SLIPPELY

* De kledingcollectie wordt door mij aangevuld met accessoires, zoals tassen, sieraden en shawls

kapsel kleding kledingstijl kleur garderobe en online shoppen

Hoe werkt het?

De kleding wordt ingekocht door een ervaren imagostylist, hierdoor wordt er op voorhand kritisch gekeken naar kleur, pasvorm en kwalitatief goede stoffen voor een betaalbare prijs. 

E

Persoonlijk Shopmoment speciaal voor jou

Kies een dag waarop jij gezellig langs komt om te kijken of er kleding in de rekken hangt waar jij blij van wordt. De dag wordt ingedeeld in blokken van anderhalf uur. Per blok zijn er max 2 of 3 vrouwen, zodat je altijd persoonlijke aandacht en advies van mij krijgt. Wil je met meer vriendinnen, zussen of collega’s komen shoppen? Leuk! Geef het door dan reserveer ik een apart blok met extra tijd voor jullie. Wacht niet te lang met het bemachtigen van een plekje want vol=vol.

E

Aanmelden is heel eenvoudig

Geef je voorkeur voor de dag, het tijdstip en het aantal personen door. Dat doe je door te klikken op de button hieronder. Na je aanvraag kijk ik in de agenda of jouw voorkeursplekje en tijdstip vrij is. BELANGRIJK: je shop afspraak wordt definitief als je van mij een berichtje hebt ontvangen via Whatsapp met daarin de bevestiging van je dag en tijdstip.

E

Gratis advies van de expert

Deelname aan Het Personal Shop Event is GRATIS. Ook het persoonlijk advies en feedback dat ik geef is gratis en voor niets! Dus ook al koop je niets, je hebt tips waar je blij van wordt 😉 

E

Praktische informatie

Het adres is: Europalaan 44 in Utrecht. Ons kantoor heeft achter het gebouw een eigen parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Het kantoor is ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

E

Neem gerust je eigen kledingstukken mee

Less is more! Ik sta voor duurzaamheid. Vandaar dat ik een aantal keer per jaar een kledingruil event organiseer. Neem dus gerust eigen kledingstukken mee dan leer ik je hoe je effectieve kledingkeuzes maakt en met een minimalistische garderobe, verrassend veel verschillende en eigentijdse combinaties maakt.

E

Persoonlijke stijl

Om je outfit helemaal eigen te maken heb ik de kleding collectie aangevuld met verschillende accessoires, zoals tassen, kettingen, armbanden en shawls. 

authentieke uitstraling in je werk

Je winst!

op je gemak rondneuzen tussen alle kleding en accessoires!

geen pusherige verkoopster maar eerlijke feedback van de kledingexpert!

je bestaande garderobe uitbreiden met slimme en effectieve aankopen!

een droom garderobe met de juiste hoeveelheid kleur en basics!

een tijdloze garderobe en stijl waar je jaren mee vooruit kan!

je koopt alleen kledingstukken die je laat stralen!

Geen miskoop!

Kom gezellig shoppen op een van de personal shop dagen

Klik op de button en geef je voorkeur door via het contactformulier. Je aanmelding is definitief wanneer je van mij een appje hebt ontvangen waarin ik de dag en tijdstip vermeld.

Woensdag 24 mei

woensdag 24 mei 09.00 – 10.30 (vol)
woensdag 24 mei 10.45 – 12.15 (vol)
woensdag 24 mei 12.45 – 14.15 nog 2 plekjes)
woensdag 24 mei 14.30 – 16.00 (nog 1 plekje vrij)
woensdag 24 mei 16.15 – 17.45 (vol)
woensdag 24 mei 19.00 – 21.00 (vol)

Donderdag 25 mei

donderdag 25 mei 09.00 – 10.30 (vol)
donderdag 25 mei 10.45 – 12.15 (vol)
donderdag 25 mei 12.45 – 14.15 (nog 2 plekjes vrij)
donderdag 25 mei 14.30 – 16.00 (vol)
donderdag 25 mei 16.15 – 17.45 (vol)
donderdag 25 mei 19.00 – 21.00 (vol)

Vrijdag 26 mei

vrijdag 26 mei 09.00 – 10.30 (vol)
vrijdag 26 mei 10.45 – 12.15 (vol)
vrijdag 26 mei 12.45 – 14.15 (nog 1 plekje vrij)
vrijdag 26 mei 14.30 – 16.00 (nog 1 plekje vrij)
vrijdag 26 mei 16.15 – 17.45 (vol)
vrijdag 26 mei 19.00 – 21.00 (speciale koopavond met extra plekken, nu nog 3 plekjes vrij)

 

Geef je voorkeur door

Adres Het Personal Shop Event

Europalaan 44
3526 KS Utrecht

Volg me

  Voor en achternaam *

  E-mail *

  Telefoonnummer*

  Speciale aanbieding

  Wist je dat de meeste vrouwen 80% van hun tijd slechts 20% van hun kleding draagt. Schokkend he?! Hoeveel procent van de kleding die in jouw kast hangt draag je, denk je?

  Als er veel kleding in je kast hangt die je niet of nauwelijks draagt dan heeft dat (onbewust) een effect op je gemoedstoestand. Zonde van het geld dat je eraan hebt besteed, zonde dat je het niet draagt, zonde dat je het niet past, zonde om het weg te doen want het is nog zo goed, zonde dat het ongedragen in de kast hangt en alle ruimte inneemt, enz enz.

  Kledingcapsules maken is de oplossing! Dan heb je minder kleding maar kun je oneindig veel verschillende combinaties maken. Draag je alles wat in je kast ligt en hangt, heb je geen aparte zomer en winter garderobe en mix en match je erop los met je vrije tijd- en zakelijke kleding.

  Wil je voorafgaande aan het personal shop event even door je kledingkast lopen en effectief kiezen welke kleding blijft en welke kledingwegkan? Dan is dit mooie aanbod voor jou!

  Het is alleen de komende week verkrijgbaar.

  FAQ

  Is de toegang gratis?

  Jazeker! De toegang is gratis, net als het advies.

  Wat krijg ik voor advies?

  Tijdens je pas sessies kijk ik met je mee of de kleuren je laten stralen en of de kleding goed doet voor je figuur. We doen geen figuur of kleuranalyse, maar als je eerder advies hebt gehad is het een perfect moment om de opgedane kennis weer even op te frissen. Heb je een kleurenwaaier? Neem die mee!

  Moet ik een compleet nieuwe garderobe aanschaffen?

  Absoluut niet! Ik streef ernaar dat iedere vrouw een effectieve kledingkast heeft waar alleen kledingstukken in hangen die je blij maakt. Kledingcapsules maken is een manier om effectieve en slimme kledingkeuzes te maken. Heb je leuke kledingstukken in je kast hange maar draag je ze niet omdat je niets leuks hebt wat erbij past? Neem het mee dan kunnen we samen kijken of er iets tussen hangt waarmee je het gemakkelijk kunt combineren, zodat je het weer met plezier kunt gaan dragen.

  Kan ik contant betalen of met pin?

  De betalingen worden gedaan aan het personal shop event. (het bedrijf dat alle kleding inkoopt) Je kan per pin of contant betalen, echter heeft het pinnen de voorkeur.

  Ikzelf vul de collectie aan met tassen en sieraden. deze kun je contant afrekenen of ik stuur je een tikkie.

  Ik heb een andere vraag?

  Staat je vraag er niet bij? Neem contact met me op. Dat kan door mij te te bellen of stuur een appje naar 06-22 60 54 52. Je kan ook contact met me opnemen via het contactformulier of door te mailen naar info@be-uniek.nl 

  Geef je voorkeur door

  Adres Het Personal Shop Event

  Europalaan 44
  3526 KS Utrecht

  Volg me

   Voor en achternaam *

   E-mail *

   Telefoonnummer*