Kledingruil event

Kom vrijdagavond 7 juni gezellig langs bij ons op kantoor! Terwijl jij samen met andere vrouwen kleding past, sta ik bij de spiegel en kun je jouw kleding showen. Ik geef je eerlijke feedback over je outfit. Gratis en voor niets!

kapsel- kleding- stijl- kleur- garderobe- shoppen- branding- imago

Ruil je floppers voor toppers!

authentieke uitstraling in je werk

Eind 2021 organiseerde ik de eerste kledingruilavond. Het was een mega succes! Ongeacht de lengte, kledingmaat en leeftijd van alle vrouwen, die varieerde tussen de 20 en 73 jaar, ging iedereen met mooie kledingstukken en een blij gevoel naar huis. Door het grote succes plannen we nu elk voorjaar en najaar een kledingruil event.

Duurzaam 

Steeds meer mensen willen verduurzamen. Super tof want de kledingindustrie is een van de meest vervuilde industrie in de wereld. Zelf probeer ik ook steeds bewuster met kleding om te gaan, wat niet betekent dat ik alleen duurzame (en vaak dure) merken koop.

Verduurzaming is ook:

minder kleding kopen

kleding vermaken

tweedehands kleding kopen

een minimalistische garderobe creëren

kleding ruilen

Hoeveel % van je kleding draag je?

Wist je dan de meeste vrouwen 80% van de tijd maar 20% van de kledingstukken die in hun kast hangt draagt!

Hoe is dat bij jou? Hoeveel kledingstukken hangen er ongedragen in je kast? Grote kans dat je veel kleding bewaard terwijl je stiekem weet dat de kans dat je het ook nog draagt, miniem is. Hoe tof is het als je iemand anders blij kunt maken met de kleding die niet meer bij je past. Jouw miskoop kan een missende parel voor iemand anders zijn.

Kom naar een van onze kledingruil events en ruil je floppers voor toppers.

kapsel kleding kledingstijl kleur garderobe en online shoppen

Hoe werkt het?

E

Meld je aan

Kijk welke dag voor jou het best uitkomt. Bestel je ticket voor deze dag door te klikken op de desbetreffende button. We willen een gezellige en persoonlijke sfeer creëeren, daarom is het aantal plekken beperkt. Wacht niet te lang met het bemachtigen van een plekje want vol=vol.

E

Praktische informatie

Na aanmelding ben je verzekerd van een plekje! Je ontvangt een aantal mails met kledingtips en praktische informatie over het event, o.a. waar je jouw kleding kan inleveren.

E

Kleding inleveren

De kleding die je wilt ruilen lever je uiterlijk op de maandag voor het event bij ons in. Het prettig als er wat te ruilen valt, daarom lever je minimaal 5 stuks in (kleding, schoenen of accessoires). Het event is een succes als jij kleding mee naar huis neemt waar je blij van wordt en die goed doen voor je figuur. Het aantal maakt dus helemaal niet uit. Shop till you drop!

E

Tweedehands en nieuwe kleding

Het blijkt dat er naast de tweedehandskleding ook behoefte is aan nieuwe kleding en accessoires voor zeer leuke prijsjes, dus tijdens het volgende event kun je ook nieuwe kleding scoren. 

E

Gratis advies

Tijdens de avond kun je mij feedback vragen of het kledingstuk goed doet voor je figuur. Zo weet je meteen of het kledingstuk je pluspunten accentueert en de kans dus vele malen groter is dat je het ook echt draagt. En een plus: Je kunt eens een andere stijl uitproberen en hoeft niet bang te zijn dat het pijn doet in je portemonee 😉

Overgebleven kleding gaat naar een Goed Doel!

Na ons event ga ik door de overgebleven kleding. Vroeger sleepte ik het helemaal naar Brabant om het aan een goed doel te geven, waar ze de overgebleven pareltjes voor €1 of zelfs minder verkochten. Het kostte veel tijd, gesjouw en benzine om dat te regelen, dus besloot ik iets slimmers te doen.

Nu ga ik voor een win-win-win!

 1. Een deel van de kleding schenk ik aan ‘Het Leger des Heils‘, dat toevallig om de hoek zit.
 2. Een ander deel hou ik apart voor toekomstige events.
 3. Het resterende deel verkoop ik zelf, omdat ik geloof dat als ik die kleding verkoop en er de waarde voor krijg die het verdient, ik met dat geld geweldige dingen kan doen.

De opbrengst, wordt deels gebruikt om het event nog beter te maken, denk aan kledinghangers, kledingrekken en paskamers. Het resterende deel van het geld schenk ik aan het goede doel ‘SCHONE KLEREN CAMPAGNE’ dat zich inzet voor de zwaar vervuilde kledingindustrie, dat streeft naar een beter milieu en het welzijn van de mensen die erbij betrokken zijn.

Ik ben enorm trots dat ik samen met jou een steentje kan bijdragen aan deze missie. Het zou geweldig zijn als jij en ik samen dat kleine verschil kunnen maken.❤️

Ben jij erbij?

Kledingruil event

vrijdag 7 juni 2024

19.00 – 21.30 uur

€ 20

* Soms laat de techniek ons in de steek. Neem contact met me op en ik zorg dat je zo snel mogelijk je product in huis hebt.

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Trudy Nabuurs Be-Uniek
Adres Kantoor Be-Uniek

Atoomweg 100
3542 AA Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel me op

06-22605452

  Voor en achternaam *

  E-mail *

  Telefoonnummer*

  Kom in verbinding met mij en laat je inspireren