Kledingruil

evenement

Kom gezellig shoppen zonder portemonnee.

Terwijl jij samen met alle andere dames kleding past, sta ik bij de spiegel en kun je jouw kleding showen. Ik geef je eerlijke feedback over je outfit.

Gratis en voor niets!

Shoppen zonder portemonnee

Eind 2021 organiseerde ik samen met een collega een kledingruilavond. Het was een mega succes!
Ongeacht ieders lengte, kledingmaat en leeftijd, die varieerde tussen de 20 en 73 jaar, ging iedereen met mooie kledingstukken en een blij en voldaan gevoel naar huis. Door het grote succes plannen we nu elk voorjaar en najaar een kledingruil event.

Hoeveel ongedragen kleding hangt er in jouw kast?

Wist je dan de meeste mensen 80% van de tijd maar 20% van hun kleding die in hun kast hangt draagt? Zonde! Hoeveel kledingstukken hangen er ongedragen in jouw kledingkast? Jou miskoop dan een missende parel voor iemand anders zijn. Wil jij iemand anders blij maken met de kleding die je niet meer draagt? Wil je shoppen zonder dat je op prijskaartjes hoeft te kijken hoeveel het kledingstuk kost?

Kom gezellig naar een van onze kledingruil events en neem gerust een zus, vriendin, buurvrouw of collega mee.

Duurzaamheid

Steeds meer mensen willen verduurzamen. Super tof want de kledingindustrie is een van de meest vervuilde industrie in de wereld. Zelf probeer ik ook steeds bewuster met kleding om te gaan, wat niet betekent dat ik alleen duurzame (en vaak dure) merken koop.

Verduurzaming is namelijk ook:

minder kleding kopen

kleding vermaken

tweedehands kleding kopen

een minimalistische garderobe creëren

kleding ruilen

Hoe werkt het?

  1. Bestel je ticket via deze webpagina.
  2. Wij maken geen winst en vragen slechts een vergoeding voor de kledingrekken, kledinghangers, koffie, thee, fris en lekkernijen.
  3. Na aanmelding ben je verzekerd van een plekje. Wacht echter niet te lang want er wordt heel enthousiast gereageerd op de kledingruilevemementen.
  4. Voorafgaande aan het event breng je jouw kleding en accessoires die je wilt ruilen. Zo hebben wij tijd om alles op te hangen en klaar te leggen zodat alles er netjes en overzichtelijk uitziet.
  5. Op de avond zelf laat je jouw portemonnee lekker thuis. Je hoeft namelijk niet op prijskaartjes te kijken want alles is gratis en voor niets. Je mag zoveel kleding mee naar huis nemen als je wilt.

En weet je wat zo leuk is?

Je kunt eens een ander kledingstuk of kledingstijl kiezen dan je gewend bent. Je doet namelijk geen miskoop want alles is gratis en als je het niet draagt dan doet het geen pijn in je portemonnee. En blijkt dat je het kledingstuk in de praktijk niet draagt dan lever je het gewoon weer bij ons in en maak je er weer iemand anders blij mee.

Out of the box

Weet je wat zo leuk is? Je kunt eens een ander kledingstuk of kledingstijl kiezen dan je gewend bent. Je doet namelijk geen miskoop want alles is gratis en doet geen pijn in je portemonnee. En als blijkt dat je het kledingstuk in de praktijk niet draagt dan lever je het gewoon weer bij ons in en maak je er weer iemand anders blij mee.

Gratis advies

Terwijl jij alleen of samen met een vriendin, zus of collega en alle andere dames kleding past, sta ik bij de spiegels en kun je jouw kleding showen. Ik geef je eerlijke feedback over je outfit. Gratis en voor niets!

Zo weet je zeker dat de kleding die je mee naar huis neemt jouw pluspunten accentueert.

Het aantal kledingstukken

Het minimale aantal kledingstukken dat je inlevert is 1 stuk. Het is natuurlijk wel prettig als er wat te ruilen valt. De ene vrouw levert 5 kledingstukken in en een ander 2 vuilniszakken vol kleding. Dus er is altijd voldoende te kiezen.

Onze avond is geslaagd als jij kleding mee naar huis neemt waar je blij van wordt en die goed doen voor je figuur. Het aantal maakt dus helemaal niet uit.

Shop till you drop!

Kleding inleveren

Om de kledingruil evenementen soepeltjes te laten verlopen vragen we alle deelnemers om de kleding ruimschoots van te voren in te leveren, zodat wij tijd genoeg hebben om alles te sorteren en netjes op te hangen. 

Je kunt je kleding inleveren of opsturen naar:

Trudy Nabuurs

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten

06-22605452

 

Lisette Rusman

Lelietuin 45

3994 PK Houten

06-43972800

 

Ons kantoor

Burm Verderlaan 9

3544 AD Utrecht

06-22605452 / 06-43972800

 

Kleding, schoenen en accessoires

De ingeleverde kleding, schoenen en accessoires dient netjes en schoon te zijn, maar dat spreekt voor zich, toch?!

Overgebleven kleding

Wij maken een selectie van alle overgebleven kleding. Sommige kleding bewaren we voor een volgende kledingruilevent, maar het meeste gaat naar goede doelen.

De goede doelen die we de afgelopen keren blij hebben gemaakt zijn:

  • Dress for succes. Zij voorzien werkzoekende met een uitkering of minimum inkomen van representatieve kleding en advies. Een heel mooi doel al zeggen wij het zelf.
  • Gewoon Goed. Zij bieden duurzame en passende dagbesteding en arbeidsmogelijkheden voor iedereen.
  • Leger des Heils. Zij geven kleding aan mensen die het het hards nodig hebben.

Mocht je leuke initiatieven weten dan horen wij dit graag. Stuur een mail naar info@be-uniek.nl

Ben jij erbij?

Kledingruil event

vrijdag 30 september

19.00 – 21.30 uur

Deze avond is al uitverkocht

€ 20

 incl gratis en eerlijke feedback van de expert

Kledingruil event

zaterdag 1 oktober

10.00 – 14.00 uur

Kom je ook? Gezellig! Bestel je ticket via de link hieronder.

€ 18

 incl gratis en eerlijke feedback van de expert

Kledingruil – extra maatje

vrijdag 7 oktober

19.00 – 21.30 uur

Wegens vele verzoeken organiseren wij een kledingruil voor dames met een maatje meer. Heb jij maat 46 of meer? Bestel je ticket via de link hieronder.

€ 20

 incl gratis en eerlijke feedback van de expert

* Soms laat de techniek ons in de steek. Neem contact met me op en ik zorg dat je zo snel mogelijk je product in huis hebt.

Adres training & advies

Burg Verderlaan 9
3544 AD Utrecht

Bel me op

(+31) 6 22 60 54 52

Adres kapsel advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Together we make an impact!