ZO BOUW JE EEN FUNDAMENTEEL GOEDE GARDEROBE

Hoi ambitieuze vrouw,

Hoe gaat het met je? Lukt het om er elke dag op je best uit te zien? Heb je mooie combinaties in je kast hangen en word je blij van je spiegelbeeld en de inhoud van je kledingkast? 

Of heb je regelmatig het gevoel dat je niets leuks hebt om aan te trekken en draag je vaak dezelfde soort kleding?

Natuurlijk wil je er geweldig uitzien! 

Maar misschien merk je dat je steeds vaker gefrustreerd voor je kledingkast staat. Zoek je langer dan je wilt naar dat ene shirt of twijfel je over dat wat je aanhebt. Je blijft trekken en plukken aan de lengte van het shirt of blouse.

Kortom; Het voelt niet fijn!

Na het lezen van deze blog weet je waar je frustratie vandaan komt en hoe je in drie stappen een fundamentele garderobe creëert.

Dit zijn de meest voorkomende problemen en frustraties waarvoor klanten mij inhuren.

 1.  Ik heb veel kleding en draag meer dan de helft niet.
 2.  Ik draag veelal dezelfde soort kleding en kleuren.
 3.  Ik vind het lastig om kleding weg te doen omdat ik bang ben dat ik later spijt krijg.
 4.  Het lukt me niet om verschillende variaties te maken met mijn eigen kleding.
 5.  Het aanbod tijdens het (online en offline) shoppen is zo groot dat ik niet weet wat ik het best kan kopen.

Herken jij dit bij jezelf? 

Dan is het tijd om daar wat aan te doen! Want ook jij kunt je in drie simpele stappen een droomgarderobe creëren.

Stap 1: Het merendeel van mijn klanten heeft veel meer mogelijkheden om eigen kleding te mixen en te matchen dan ze denken. Grote kans dat dit bij jou ook het geval is.

Doen: Ga voor je kledingkast staan en bekijk de inhoud goed. Welke kleding kun je qua kleur, stof en printjes met elkaar combineren? Maak mooie combinaties van je eigen kleding en kijk welke kleding, schoenen en accessoires je mist.

Stap 2: Maak een wensenlijstje of boodschappenlijst.

Doen: Schrijf op welke kleding, schoenen en accessoires je mist, zodat je inzicht krijgt welke kleding een waardevolle aanvulling op je bestaande garderobe zijn. Als je gaat shoppen kies dan een item dat bovenaan je lijstje staat.

Stap 3: Investeer in goede basiskleding.

Doen: Basic items zijn onmisbaar voor een fundamenteel goede garderobe. Investeer in basic items van hoge kwaliteit, zodat het ook na het vele wassen mooi blijft. Kleding van een hoge kwaliteit gaan langer mee en zo heb je er jaren lang plezier van je kleding en ben je goedkoper uit.

Voorbeeld van een fundamentele garderobe

met weinig kleding veel verschillende combinaties maken

Hierboven zie je een kledingcapsule. Een kledingcapsule is een van de belangrijkste onderdelen voor het bouwen van een fundamenteel goede en duurzame garderobe. 

Deze kledingcapsule bestaat uit:

 • 2 broeken
 • 2 blazers
 • 1 vest
 • 1 shirt
 • 1 blouse
 • 1 paar sneakers

In totaal bestaat deze kledingcapsule uit 7 kledingstukken en 1 paar schoenen waarmee ik 16 verschillende outfits kan maken. 

met 7 kledingstukken 32 verschillende kledingcombinaties maken

Als ik een extra paar schoenen toevoeg aan deze capsule kan ik in plaats van 16 verschillende outfits, 32 VERSCHILLENDE OUTFITS samenstellen.

Kun je je voorstellen hoeveel rust en overzicht dit geeft?

Ideaal als je in de ochtend snel naar je werk moet of geen zin hebt om na te denken wat je aan zult trekken. Je hebt namelijk altijd iets leuks om aan te trekken en voor elke gelegenheid een passend outfit. Dus start vandaag nog met het bouwen van een fundamenteel goede garderobe. 

Met deze online training kun je zelf meteen aan de slag met je eigen garderobe een aankopen. Hier lees je wat je krijgt:  www.be-uniek.nl/master-your-wardrobe-aanbieding-blog-lezer/

Deze online training zorgt ervoor dat jij focus krijgt in je kledingkast. Je doet geen miskopen meer en zo verdien jij jouw investering, dubbel en dwars terug. 

Je krijgt nu tijdelijk een korting van 50%!