KAPSEL – KLEDING – STIJL – BRANDING – IMAGO – GARDEROBE – PERSONAL SHOPPEN

HOLISTISCH KAPSEL,

KLEDING & IMAGO ADVIES

VERBIND JE INNERLIJKE EN UITERLIJKE ZELF 

Je toekomstige IK

Heb je weleens het gevoel dat er meer uit jezelf en je jouw performance te halen valt? Dat het beeld dat mensen van jou hebben niet klopt met de werkelijkheid?

 

Je weet dat je geen onaantrekkelijke vrouw bent, en toch ben je vaker dan je wilt ontevreden over hoe je eruit ziet. Je hebt op zich best leuke kleding in je kast hangen, maar ergens gaat het mis: het is het nét niet. Kleding valt niet zoals het moet vallen of accentueert de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken. Ook lukt het niet om een eigen kledingstijl te vinden. Doordat alles merk je dat je onzeker bent over hoe je eruitziet en dat straalt weer door naar hoe jij je van binnen voelt.

 

Kortom, je bent ontevreden of gefrustreerd zelfs en hebt concrete tips nodig!

Become your future self

Als ambitieuze vrouw wil jij graag de kracht uitstralen die je in je voelt. Je wilt zorgen dat mensen jou zien zoals je bent. Je wilt dat mensen jou zien en denken: wow, dat is een inspirerende vrouw. Maar hoe doe je dat?

Wat als ik je vertel dat het allemaal veel makkelijker is dan je denkt.

Jij weet namelijk als geen ander dat de mensen het verschil maken. Daarom wil je ook zo goed mogelijk voor de dag komen. Inhoudelijk sta je er, maar je weet ook dat hoe je je overkomt en hoe jij je kleedt het verschil kan maken tussen een ‘ja’ en een ‘nee’, tussen geld verdienen en geld verliezen, tussen een goed en vertrouwd gevoel en een gevoel van onbehagen en twijfel.

Tijdens dit traject ontdek je wie je bent, wat je kernwaarden zijn, hoe je aan je mindset kunt werken en dat je kapsel, kleding en stijl een makkelijk middel is om je weer leuker, comfortabeler en mooier te voelen.

Do something today that your future self will thank you for

“Ga voor een uitstraling die klopt, want je bent zoveel leuker en mooier op je eigen unieke manier”

Ervaar de vrijheid om te mogen zijn wie je bent, zowel zakelijk als privé!

kapsel kleding kledingstijl kleur garderobe en online shoppen

Je kapsel

 • Je ontdekt welk kapsel bij je gezichtsvorm en leefstijl past.
 • Welke producten je kunt gebruiken voor jouw type haar en model.
 • Hoe jij jouw kapsel makkelijk in model brengt, zelfs als je weinig tijd heb of helemaal niet handig bent met je haar.

Je kleding, kleur en make-up

 • Je ontdekt welke modellen en pasvormen passen bij je figuur en misschien nog belangrijker, welke absoluut niet.
 • Welke kleuren jou die extra ‘schwung’ geven, waardoor je er stralender er frisser uitziet.
 • Welke kleur make-up, oogschaduw en foundation bij je past.

Je eigen kledingstijl

 • Je ontdekt de formule hoe je een eigen en unieke kledingstijl ontwikkelt waar je knetterblij van wordt.
 • Een eigen en unieke kledingstijl die klopt bij hoe jij je van binnen voelt.
 • In de winkel zie je meteen welke kleding bij jouw uniek stijl past en welke niet.

Je garderobe en kledingkast

 • Je kiest snel en eenvoudig welke kleding blijft en welke kleding wegkan.
 • Je creëert een goede balans tussen basiskleding en keypieces, tussen zakelijke kleding en vrijetijdskleding en tussen zomer- en winter kleding.
 • Je maakt effectieve kledingcombinaties met een minimalistische garderobe en creëert eigenheid in elke hoek van je kledingkast.

Je slimme aankopen

 • In de winkel zie je meteen welke kleding voor jou is en welke niet.
 • Je laat je nooit meer verleiden om iets te kopen dat niet goed voelt. Jij bent de baas!
 • Je bespaart bakken met geld, omdat je minder kleding koopt en alle kleding in je kast ook echt draagt. Je doet geen miskoop, gegarandeerd!

Je innerlijk en uiterlijke zelf

 • Je ontdekt wie je echt bent, wat je kwaliteiten zijn, wat energie vreet en wat jou energie geeft.
 • Je gaat je innerlijke en uiterlijke zelf verbinden, oude gewoonte en partonen loslaten en de vrijheid ervaren om volledig te mogen zijn wie je bent.
 • Je toont kennis, kunde en karakter met een totaalplaatje van jezelf dat tot de verbeelding spreekt en behaalt het succes dat je verdient.

KIES HET AANBOD DAT BIJ JE PAST

ONLINE TRAINING

Stap in de wereld van geïnspireerde stijl. Verbind je met je kern, ontwikkel je eigen kledingstijl en vertel jouw unieke verhaal. Want het is jouw tijd om elke dag vol enthousiasme te beginnen, vol vertrouwen je werk te doen en de successen te behalen die je werkelijk verdient. Met dit online programma ontdek je hoe jouw kleding en stijl een weerspiegeling worden van je diepste zelf!

Dit mooie cadeau aan jezelf is:

€99

INDIVIDUEEL

Wil jij gewoon lekker alle aandacht voor jezelf? Vind je het moeilijk om je kledingissues in de groep te delen. Dan gaan we 1-op-1 aan de slag waardoor ik alle aandacht heb voor jou en we alles open kunnen bespreken.

Dit mooie cadeau aan jezelf is:

€999

Extra Bonus

Ook na het advies ben ik er voor je. Je kunt mij tot één maand na onze sessie kosteloos feedback vragen, twijfelgevalletjes delen en je nieuwste aankopen showen. Zo haal je alles uit het advies, jezelf én je kledingkast en straal je als nooit tevoren

 

GROEPSSESSIE

Ontdek de kracht van gemeenschappelijk leren en groei met onze groepssessies! Schrijf je als individu in en geniet van de prijsvoordelen van groepskorting. Samen met andere gelijkgestemden leer je welke kleding jouw figuur op zijn best laat uitkomen. Doe mee en ontdek hoe je jouw unieke schoonheid kunt accentueren. Schrijf je nu in en maak deel uit van deze inspirerende ervaring!

Mis niets, connect op social media!

Deze ambitieuze vrouwen gingen je voor!

“Het niet kunnen combineren en al die kledingstukken die er in de winkel zo leuk uitzagen maar die ik nooit droeg. Er was iets mee, maar wat? Bij Trudy heb ik een Kledingadvies en een garderobe check gedaan. Echt geweldig! Mijn kast bleek een schatkist waarvan ik met duidelijk tips eindelijk uit de voeten kon. Los van mijn kleding werden ook mijn accessoires er bij betrokken. Het benadrukken van mijn pluspunten en wat meer lef in de ochtend zorgen er voor dat ik de dag goed gekleed en vol zelfvertrouwen begin. Dank je wel voor de veilige sfeer, de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!”

- Sylvia

“Dank je wel voor je geweldige adviezen! Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken. en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm. Ongelofelijk veel heb ik opgestoken in die paar uurtjes. En volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden. Nogmaals heel erg bedankt!”

- Hetty

“Women who invest

in themselves go further”

Deze ambitieuze vrouwen gingen je voor!

Ik ben een ‚mensenmens’ en ik denk dat jij dat ook bent. Dat kan ik merken in de manier waarop je zoekt, aftast en terugvraagt bij mij om goed aan te sluiten bij en te achterhalen wat ik precies bedoel of waar ik naar zoek. Ik merk dat jij binnen dit werk dingen snel ziet, en vind het prettig en mooi om te merken dat je desondanks de tijd neemt om de ander, mij in dit geval, op mijn eigen wijze ook tot herkenning, inzicht of een goed/tevreden gevoel te laten komen.

- Carlijn

“Nooit geweten dat ik de kleur wit in mijn kleding zo belangrijk vindt. Dit komt telkens weer naar voren. De reden dat ik dit nooit droeg naar mijn werk, is omdat het wit wat ik dan aan zou trekken een te groot vlak zou zijn. En omdat dat niet goed voelt draag ik dus geen wit naar mijn werk. Nu ik dit weet kan ik gerichter kleding kopen. En in de toekomst rekening mee houden, door mijn kleding dusdanig te combineren dat het wit een klein accent is.

- Eline

“Wat ik heel erg leuk vond is dat de hoeveelheid kleur en prints en of ik het op mijn bovenlichaam of onderlichaam draag zoveel zegt over mijn persoonlijkheid. Ik denk dat we daar het meest duidelijk boven water kregen welke woorden mijn karakter omschrijven. Het krachtige zit ‘m  in de meer zakelijke uitstraling, met als tegenhangers het speelse en zachte (intuïtieve).”

- Carola

“The way we dress affects

the way we think,

the way we feel,

the way we act &

the way others react to us”

– Judith Rasband

Deze ambitieuze vrouwen gingen je voor!

“Vooraf twijfelde ik of ik voldoende geschikte kleding zou hebben waardoor ik misschien veel geld zou moeten investeren om een passende garderobe aan te schaffen. Ik had me kunnen schamen voor mijn kledingkeuze maar dat is niet gebeurd.
Je bent vriendelijk, meevoelend, rustig en enthousiast. Ik voelde me geen moment beschaamd. Je bent positief en dat is heel prettig.
Je hebt een goed en duidelijk verhaal, over de binnenkant, hoe je dingen ervaart, opslaat en vertaalt en wat je uiterlijke communicatie daarin betekent. Heel fijn zijn de tips over lijnen in kleding (wat die benadrukken) en welke vormen het beste zijn en ook capsules maken vind ik een uitkomst!
Echt een aanrader voor vrouwen die veel kleding hebben of kopen maar niet het juiste bij elkaar kunnen combineren. Het lijkt misschien kostbaar maar dankzij het advies weet ik dat ik geen miskopen meer doe en heel veel geld bespaar.”

Bianca Visscher

Trudy haalt het beste in mensen naar boven doordat ze oprechte belangstelling heeft!

“Omdat ik mezelf een boost in mijn voorkomen gunde heeft Trudy mij in een middag meegenomen naar de wereld van communicatie met je uiterlijk. Aan de hand van een doeltreffend model laat Trudy je inzien dat je met kleding, make-up en haar dat grote verschil kan maken. Dat je elke dag kan lezen welke indruk & impact je gaat maken en hoe je uiterlijk daarbij kan helpen. Hoe je kan aansluiten -of juist niet- bij de mensen die je ontmoet. Daarbij is Trudy ook nog eens een ontzettend aardig mens. Overigens staat ze ook briljant voor groepen. Een (positieve) waarschuwing is op zijn plek: na een sessie met Trudy kijk je anders naar je spiegelbeeld en anderen!”

– Willeke

Willeke

“Do something today that your future self will thank you for”

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Trudy Nabuurs
Be-Uniek
Adres Kantoor Be-Uniek

Europalaan 44
3526 KS Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel Me Op

06-22605452

  Voor en achternaam *

  E-mail *

  Telefoonnummer*

  Kom in verbinding met mij en laat je inspireren

  EXTRA OPTIE

  Wil je graag nog een paar extraatjes toevoegen aan je traject? Dat kan! 

  • een op maat gemaakte persoonlijke kleurenwaaier (inclusief uitgebreide analyse)
  • een masterclass ‘maak ook online een goed indruk’
  • een professionele fotoshoot