Holistisch kapsel, kleding en imago traject

Verbind je innerlijke en uiterlijke zelf

kennismaken met mij

Jouw stijl,

jouw verhaal,

jouw impact!

 

Je weet dat je het in je hebt om een positieve impact te hebben, en toch lijkt het soms alsof anderen niet echt zien wat jij te bieden hebt. Je verlangt naar een uitstraling die volledig in lijn is met wie je vanbinnen bent en die jouw bekwaamheid weerspiegelt.

In een wereld vol constante verandering en vergelijkingen is het cruciaal om trouw te blijven aan jezelf. Dat is wat je gelukkig maakt en jouw know-like-trust-factor vergroot.

Het goede nieuws is dat er oplossingen zijn, en ik sta klaar om je te helpen. Samen gaan we op zoek naar jouw ware zelf. Wie ben je echt? Wat zijn jouw diepste waarden en hoe komen die tot uiting in jouw kleding en gedrag?! Hoe wil je jezelf presenteren aan de wereld, zowel persoonlijk als professioneel, zodat je je altijd op je gemak voelt en het succes bereikt dat je verdient!

“The Best Is Yet To Come”

Ga je mee op reis?

⇒ Wil je de kracht uitstralen die je in je voelt?

⇒ Wil je dat mensen jou zien zoals je bent?

⇒ Wil je dat mensen jou zien en denken: wow, dat is een inspirerend persoon!

Investeer in jezelf! Een sterke indruk is onbetaalbaar!

Deze ambitieuze vrouwen gingen je voor!

“Ik vond het moeilijk om goede combinaties te maken, waarin ik me sterk en op mijn gemak voelde. Ik twijfel over mijn uitstraling en bij netwerkbijeenkomsten en  sollicitatiegesprekken liep ik vast. Ik was onzeker over mijn outfit en zat daardoor niet goed in mijn vel en kwam niet goed over. Ik vond het advies heel prettig en nuttig. Ik heb geleerd waar ik op moet letten bij aanschaf van nieuwe kledingstukken waardoor ik duurzame en effectieve keuzes maak. Ik kan makkelijker combineren en heb zelfs verschillende combinaties ontdekt van kleding die ik al in huis had.
Het advies is niet alleen leuk maar ook echt ideaal voor mensen die werk zoeken, promotie willen maken of net hebben gemaakt en twijfelen of hun kledingstijl past bij de rol die ze bekleden of ambiëren.”

- Hanneke

“Dank je wel voor je geweldige adviezen! Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken. en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm. Ongelofelijk veel heb ik opgestoken tijdens onze sessies. En volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden. Nogmaals heel erg bedankt!”

- Hetty

Ondek welke kansen er voor je liggen

Tijdens dit traject ontdek je wie je bent, wat je kernwaarden zijn. Hoe je manier van kleden en presenteren, het verschil kan maken tussen geld verdienen en geld verliezen en, dat je kapsel, kleding en stijl een makkelijk middel is om je weer leuker, comfortabeler en mooier te voelen.

 

Verbind met je essentie

R

Mindset skills

R

Innerlijke obstakels en voice dialogue

R

Visualisaties en affirmaties

Je Kapsel, Kleding en Kleur

R

Kapsel analyse

R

Kleur analyse

R

Kleuren pas

R

Make-up analyse

R

Contrast analyse

Je Kleding, Stijl en Persoonlijkheid

R

Een eigen en UNIEKE kledingstijl ontwikkelen

R

Een innerlijk kompas

R

Een totaalplaatje dat klopt

R

Je kleding, stijl en persoonlijkheid

R

Kleden als je toekomstige IK

Branding en Imago

R

Know, like, trustfactor

R

Verbaal en non-verbaal dezelfde taal spreken

R

Innerlijk en uiterlijk congruent

Garderobe en Shoppen

R

Kledingcapsules maken

R

Garderobecheck

R

Online personal shopadvies

R

Gratis deelname Het Personal Shop Event

Coaching en Advies

R

Gratis Personal shopadvies in mijn kledingwinkel

R

Whatsapp support tijdens het traject

R

Coaching en persoonlijke begeleiding

Nu voor slechts €1500

Deze ambitieuze vrouwen gingen je voor!

Je bent vriendelijk, meevoelend, rustig en enthousiast. Ik voelde me geen moment beschaamd. Je bent positief en dat is heel prettig. Je hebt een goed en duidelijk verhaal, over de binnenkant, hoe je dingen ervaart, opslaat en vertaalt en wat je uiterlijke communicatie daarin betekent. Heel fijn zijn de tips over lijnen in kleding (wat die benadrukken) en welke vormen het beste zijn en ook capsules maken vind ik een uitkomst!
Echt een aanrader voor vrouwen die veel kleding hebben of kopen maar niet het juiste bij elkaar kunnen combineren. Het lijkt misschien kostbaar maar dankzij het advies weet ik dat ik geen miskopen meer doe en heel veel geld bespaar.”

Bianca Visscher

“Wat ik heel erg leuk vond is dat de hoeveelheid kleur en prints en of ik het op mijn bovenlichaam of onderlichaam draag zoveel zegt over mijn persoonlijkheid. Ik denk dat we daar het meest duidelijk boven water kregen welke woorden mijn karakter omschrijven. Het krachtige zit ‘m  in de meer zakelijke uitstraling, met als tegenhangers het speelse en zachte (intuïtieve).”

- Carola

Trudy haalt het beste in mensen naar boven doordat ze oprechte belangstelling heeft!

“Omdat ik mezelf een boost in mijn voorkomen gunde heeft Trudy mij in een middag meegenomen naar de wereld van communicatie met je uiterlijk. Aan de hand van een doeltreffend model laat Trudy je inzien dat je met kleding, make-up en haar dat grote verschil kan maken. Dat je elke dag kan lezen welke indruk & impact je gaat maken en hoe je uiterlijk daarbij kan helpen. Hoe je kan aansluiten -of juist niet- bij de mensen die je ontmoet. Daarbij is Trudy ook nog eens een ontzettend aardig mens. Overigens staat ze ook briljant voor groepen. Een (positieve) waarschuwing is op zijn plek: na een sessie met Trudy kijk je anders naar je spiegelbeeld en anderen!”

Willeke

“Woman who invest in themselves

go further”

Deze ambitieuze vrouwen gingen je voor!

“Iedereen kent wel de momenten dat je voor de kledingkast staat en je echt niet weet wat je aan moet trekken. In mijn beroep ben ik het ene moment aanwezig bij een vergadering, een cursus, CAO- onderhandelingen, in de rechtbank of op een middelbare school. Het voelt enorm fijn om dan een stukje zekerheid uit mijn kleding te halen. Er zijn veel zaken waar ik rekening mee moet houden. Als mijn kledingkeuze goed is, hoef ik me daar niet druk om te maken. Dat geeft rust en zelfvertrouwen en dat straal ik dan ook uit. Trudy is spontaan en enthousiast. Ze laat je op een open en eerlijke manier zien wat eigenlijk niet kan en wat goede kledingkeuzes zijn, zonder dat het vervelend voelt, dat is een waardevolle eigenschap in haar vak!”

- Liesbeth

“Ik kwam bij jouw training terecht omdat ik aan het solliciteren ben. In het begin twijfelde ik of de training iets zou toevoegen aan wat ik al weet over kleding. Maar ik ben positief verrast en blij met de tips en de manier waarop het uitgelegd wordt met video en voorbeelden. Volgende week op gesprek en een goede gelegenheid om je tips toe te passen! Deze online training is ideaal voor dames die professioneler over willen komen, of representatief willen zijn. Voor mij als impuls aan mijn carrière, het helpt om ´dressed for succes´te zijn!”

- Irene

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Trudy Nabuurs Be-Uniek
Adres Kantoor Be-Uniek

Atoomweg 100
3542 AA Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel me op

06-22605452

    Voor en achternaam *

    E-mail *

    Telefoonnummer*

    Kom in verbinding met mij en laat je inspireren