Online training

Master your wardrobe

Kleding Capsules | Slimmer Combineren | Effectief Shoppen

Klaar met saaie en voorspelbare outfits?

Hangt je kast vol met kleding die allemaal op elkaar lijkt? Verlang je naar een kledingkast die effectief en overzichtelijk is? Grijp dan nu je kans om je kledingkast in te richten als een echte stylist, want wist je dat het vernieuwen van je garderobe veel eenvoudiger is dan je zou denken!?

Grijp nu de kans om je kledingkast in te richten als een echte stylist.

Tijdens dit online programma, kijk je over mijn schouder mee en zie je hoe ik stap voor stap mijn eigen kledingkast herorganiseer, met elke fase vastgelegd op video, zodat jij simpelweg de stappen kunt nabootsen en kunt toepassen voor je eigen garderobe. Dankzij deze methode ontdek je welke kleding je met gemak kunt loslaten, waardoor opruimen zelfs plezierig wordt en je te midden van het overweldigende winkelaanbod precies kunt kiezen wat bij jou past.

Mis deze kans niet! De online training is nu tijdelijk beschikbaar voor slechts €75 in plaats van €325.

 

 

Een garderobe planning zorgt ervoor dat jij rust en overzicht krijgt in je kledingkast

Ik laat je zien hoe je je kleding reorganiseert en transformeert naar een droomgarderobe. Kledingstukken die niet meer bij jou passen gaan de deur uit en ik laat je zien hoe je basics en mode-items kunt combineren. Het gevolg is dat jij blij wordt als je je kledingkast opendoet. Dat je de juiste balans kunt zien tussen privé- en werkkledingstukken en meteen allemaal mooie setjes ziet hangen voor jouw outfit van die dag. En nog een mooi voordeel: geen miskopen meer! Als jij in de toekomst de winkel inloopt, zie je meteen welke kleding voor jou is en welke niet.

Neem de controle terug over je kledingkast!

Dit is wat je krijgt 

je ziet ongekende mogelijkheden voor je kledingstukken en accessoires

je kunt oneindig mixen en matchen en hebt altijd de juiste kledingcombinaties voor handen

je ziet de juiste balans tussen basic items en mode items

je voelt je comfortabel en mooi en draagt alle kledingstukken met plezier en trots

in de winkel zie je meteen welke kleding voor jou is en welke niet

je koopt alleen kleding die bij je garderobe past voelten doet geen miskoop meer, gagarandeerd!

je bespaart kostbare tijd omdat je niet meer ellenlang in de winkel of voor je kledingkast staat.

ONLINE TRAINING

stap voor stap zelf jouw droomgarderobe creëren

Ontdek de ‘Master Your Wardrobe’ online training bestaande uit 5 uitgebreide modules. En dat is nog niet alles! Als tijdelijk extraatje ontvang je ook 2 fantastische cadeaus:

Cadeau 1: Na het bekijken van deze video’s zul je nooit meer twijfelen over welke tas, jas, schoenen, riem of ketting het beste bij jouw outfit past. Ik voorzie je van praktische tips om de juiste accessoires te kiezen en hoe je deze netjes georganiseerd in je kast kunt bewaren.

Cadeau 2: Bovendien deel ik met jou ‘de gouden tip’ om tijdens het winkelen de prachtstukken van de miskopen te onderscheiden. Zeg vaarwel tegen miskopen en geniet van doelgericht shoppen!

van €325 voor €75,-

Deze dames gingen jou voor!

“Een kast vol kleren en toch niets om aan te trekken, wie kent dat niet! Ik kende dat dus ook. Het niet kunnen combineren en al die kledingstukken die er in de winkel zo leuk uitzagen maar die ik nooit droeg. Er was iets mee, maar wat?  Eindelijk kreeg ik antwoord op de vragen die ik had. Dank je wel voor de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!”

“Het samenstellen van setjes heb ik zeer waardevol gevonden. Door het maken van kledingcapsules kan ik veel meer combinaties maken. Het is ongelooflijk tof dat je je daar ook zeker over voelt, omdat je weet dat het allemaal bij elkaar matcht” .

Het eindresultaat

De dagelijkse ochtendworsteling van ‘wat moet ik nu weer aan’ is een feestje geworden. De transformatie is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar ook zeker voelbaar aan de binnenkant. Het klopt. Je ziet nu goede matches in je kast hangen en ziet ongekende mogelijkheden voor jouw kledingstukken en accessoires. Je straalt.

Dit is wat klanten zeggen

“Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm”.

“Volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden”.

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Trudy Nabuurs
Be-Uniek
Adres Kantoor Be-Uniek

Europalaan 44
3526 KS Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel Me Op

06-22605452

Kom in verbinding met mij op social media en laat je inspireren

    Voor en achternaam *

    E-mail *

    Telefoonnummer*