KLEDINGTIPS VOOR EEN MOOIER FIGUUR EN EEN BLIJER GEVOEL

Kies kleding die bij je figuur past

Wil jij langer en slanker ogen? Je vrouwelijke rondingen benadrukken of juist camoufleren? Door slimme kledingtrucs voel jij je mooier en zelfverzekerder dan ooit.

Ontdek wat voor jou in petto ligt:

Z

5 boeiende modules met video's boordevol tips en inspiratie

Z

wat kleding voor je figuur kan doen

Z

hoe je met kleding je figuur in evenwicht brengt

Z

welke mouwlengte je taille accentueert

Z

welke halslijn bij jou past

Z

hoe je gemakkelijker een broek kiest die bij je figuur past

Z

hoe je het slankste gedeelte van je figuur benadrukt

Z

wat stoffen, kleuren en printjes voor je figuur kunnen doen

Z

Extra Gouden Tip: Hoe je zelf kunt beoordelen of een kledingstuk wel of juist niet bij je past

Yes, kom maar door met de videoreeks

Geweldig dat je gelijk aan de slag wilt gaan! Zodra je dit exclusieve aanbod hebt bemachtigd, krijg je binnen enkele minuten toegang tot de 5 boeiende modules en video’s. Hiermee kun je direct aan de slag met de handige tips en betoverende trucs. Zo geef je jouw figuur dat extra vleugje pracht, en nog belangrijker, bouw je aan een zelfverzekerd gevoel. En dat is precies waar ik op hoop dat je van gaat genieten!

“Ik was nieuwsgierig of ik echt iets nieuws kon leren. Er is online zoveel informatie over figuurtypes en kledingadvies, maar zelden wordt getoond hoe je zelf je eigen lichaam kunt analyseren. Dat is precies wat ik het meest waardevol vond aan deze online cursus. Nu bekijk ik mijn lichaam en kleding met een geheel nieuwe en blije blik.smile

- Inge

Liever 1-op-1 begeleiding?

Je mooiste kleding, kleuren en kledingstijl

We gaan 1-op-1 aan de slag waardoor je alle aandacht krijgt en we alles open kunnen bespreken in een veilige omgeving. Je krijgt inzicht in hoe je naar jezelf en je lichaam kijkt. We zoeken uit met welke kleding, kleuren en kledingstijl jij je weer leuker, comfortabeler en mooier voelt.

€333