ONLINE TRAINING

INNERLIJK EN UITERLIJK IN EVENWICHT

Laat zien wie jij van binnen bent

Als ambitieuze vrouw wil jij graag de kracht uitstralen die je in je voelt. Je wilt zorgen dat mensen jou zien zoals je bent. Je wilt dat mensen jou zien en denken: wow, dat is een inspirerende vrouw. Maar hoe doe je dat? Dat is allemaal veel makkelijker is dan je denkt.

Jij begrijpt namelijk als geen ander dat mensen het verschil maken. Je hebt de inhoud al op orde, maar je weet dat jouw uitstraling en kledingkeuze het verschil kunnen maken tussen een triomfantelijk ‘ja’ en een teleurstellend ‘nee’, tussen geld verdienen en geld verliezen en tussen een gevoel van vertrouwen en comfort, en een gevoel van ongemak en twijfel.

Tijdens dit online programma ontdek je dat kleding en stijl een makkelijk middel is om persoonlijkheid zichtbaar te maken en de verbinding met je omgeving te verbeteren.

Ontdek wat voor jou in petto ligt:

Z

weet je hoe jouw brein en dat van andere mensen werkt

Z

weet je dat kleding invloed heeft op hoe mensen op je reageren

Z

weet je hoe je verbaal en non-verbaal dezelfde taal spreekt

Z

weet je hoe je innerlijk en uiterlijk met elkaar in harmonie brengt

Z

weet je het effect van contrast, kleur, stoffen en prints

Z

laat je via je kleding zien wat je kwaliteiten zijn

Z

laat je via je kleding zien wat je persoonlijkheid is

Yes, kom maar door met de online training

Geweldig dat je gelijk aan de slag wilt gaan! Zodra je dit exclusieve aanbod hebt bemachtigd, krijg je binnen enkele minuten toegang tot de boeiende video’s en modules. Je stapt in de wereld van geïnspireerde stijl, en vertel jouw unieke verhaal. Gewoon, omdat het jouw tijd is om elke dag vol enthousiasme te beginnen, vol vertrouwen je werk te doen en de successen te behalen die je werkelijk verdient.

Dat is precies waar ik op hoop dat je van gaat genieten!

“Dank je wel voor alle tips. Ik weet dat kleding effect heeft op hoe je op andere mensen overkomt, maar door deze training weet ik precies met welke kleuren ik mijn sociale karakter laat zien en welke kleuren ik beter niet kan dragen omdat ik dan te afstandelijk overkom. De tip over contrast vond ik super. Daar was ik me niet van bewust.” Nu wel 😉

- Lisanne

Liever persoonlijke begeleiding?

INDIVIDUEEL ADVIES

Alle aandacht voor jou alleen

We gaan 1-op-1 aan de slag waardoor ik alle aandacht heb voor jou en jij alles met mij kunt bespreken. Je krijgt inzicht in hoe je zelf naar kleding, vormen, kleuren en jezelf kijkt. We zoeken uit hoe we jouw innerlijke kracht naar buiten kunnen vertalen. Alles wat we tijdens deze sessie bespreken blijft tussen jou en mij.

Dit mooie cadeau aan jezelf is

€555,-