Zakelijk succesvoller met de juiste kleding!

Veel mensen weten niet hoe bepalend kleding is in het genereren van opdrachten of behalen van successen binnen de zakelijke wereld.

Kleine details hebben al een groot effect. Hieronder lees je enkele tips die je helpen bij de eerste stappen in het samenstellen van een goed zakelijk outfit.

  • Neem de tijd bij het kopen van nieuwe kleding dat voorkomt miskopen
  • Let goed op de pasvorm en niet op de maat
  • Kijk of het kledingstuk te combineren is met een kledingstuk uit je garderobe
  • Investeer in basiskleding van hoge kwaliteit, de waardevolste schatten in jouw kledingkast!
  • Goede onderkleding is de basis. Zorg dat onderkleding goed aansluit en niet knelt! Hierdoor komt je silhouet mooier tot zijn recht en oog je slanker
  • Dames; draag altijd een panty
  • Heren; draag sokken in dezelfde kleur als je broek of schoenen

Accessoires geven jouw persoonlijkheid weer

Met het aantal sieraden dat je draagt en de stijl van je accessoires,  laat je zien wie jij bent en waar jij voor staat.

Je straalt rust, orde en structuur uit door je schoenen, tas en riem op elkaar af te stemmen qua kleur, stijl en grootte.

Wil je laten zien dat je punctueel bent en verstand van zaken hebt, kies dan voor 1 (niet opvallend) sieraad, fijn van structuur in een hoge kwaliteit, dus geen zelfgemaakte, of leren sieraden. Jouw creativiteit en eigentijds laat je zien door 1 design sieraad te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een sieraad in een uitgesproken kleur of een uitgesproken vorm.

Ben je werkzaam in een non-profit organisatie dan mag het allemaal wat losser, kleurrijker en minder vormvast.

LET OP; Als je veel verschillende stijlen. vormen en kleuren combineert is je boodschap ‘chaotisch’ en dat wil je niet in heb bedrijfsleven.

Ieder mens is uniek, laat zien wie je bent en voel je prettig in het outfit dat je draagt.

Laat kleding voor je werken door je (inhoudelijke) boodschap te versterken!