zakelijk

kleding

advies

 

Kleding met meerwaarde

Kleding

Kleding

Professioneel & Authentiek kleden voor een succesvolle carrière

De hele dag door wordt je beoordeeld op je uiterlijk en uitstraling. Hoe jij gezien wordt bepaalt hoe anderen jou benaderen en op jou reageren. Heb je een representatieve functie? Ben je leidinggevende? Of wil je nu eindelijk eens promotie maken waar je al zo lang en hard voor werkt? Kleding speelt een hierbij een belangrijke rol. Kleding is niet alleen functioneel of mooi om te dragen. Kleding communiceert, het zendt een boodschap uit.

In 5 stappen je impact en invloed vergroten

Alles draait om verbinding, de klik, een goed gevoelDaarom het ik voor professionals die een stap willen zetten in hun carrière de succesformule ontwikkeld. Het geheim van de succesformule is de UNIEKE combinatie van NLP communicatie strategieën en de (in 2014) award winnende Master Stijlcategorieën methodiek.

De 5 stappen van de succesformule

 1. Hoe communicatie tussen mensen verloopt.
 2. Hoe het beslissende onbewuste brein, reageert en handelt.
 3. Hoe je effectiever en overtuigender communiceert.
 4. Hoe je jouw persoonlijkheid en kernkwaliteiten zichtbaar maakt, zodat je serieus wordt genomen en op waarde wordt ingeschat.
 5. Hoe je jouw kleding en uitstraling in balans brengt met het bedrijfsimago, je functie, het doel, de gelegenheid en je inhoudelijke boodschap zodat je geloofwaardig en betrouwbaar overkomt.

de manier hoe jij eruit ziet heeft effect op jou, de ander en jouw carrière

uniek, innovatief en de enige in Nederland

SPECIALISATIE

De Succesformule

 • Omdat kennis NIET van doorslaggevende betekenis is, als het gaat om het doen van zaken.
 • Omdat maar liefst 80% van de zakelijke beslissingen worden genomen op basis van NIET-zakelijke overwegingen.
 • Omdat alles draait om verbinding, de klik, een goed gevoel.
 • Omdat mensen in de basis primair verlangen naar erkenning en begrepen, gezien en gehoord willen worden...

 Resultaat:

 • Jij krijgt wat je geeft.
 • Jouw kleding leidt niet af maar ondersteunt en versterkt jouw inhoudelijke boodschap.
 • Je voelt je vrouwelijk, krachtig en zelfverzekerd.
 • Je wordt serieus genomen.
 • Je wordt op waarde ingeschat.
 • Anderen zien in één oogopslag hoe goed jij bent.
 • je vergroot direct je impact en invloed.

De succesformule gaat veel dieper dan het reguliere kleur- en stijladvies. 

Het draait om betekenisvol contact.

SPECIALISATIE

De 5 stappen

STAP 1: Communicatie tussen mensen (positief beïnvloeden)

Hoe nemen we waar? Hoe reageren we op de buitenwereld? Hoe voorkomen we miscommunicaties?

Jouw reacties, maar ook niet-reacties, je acties, gevoelens, en successen worden bepaald door de manier hoe je informatie tot je neemt. Ieder mens is UNIEK, maar als je naar het brein kijkt zijn we grotendeels gelijk. Voor ieder mens geldt dat lichaam en geest zo nauw samenwerken, dat het niet anders kan dan de waarheid laten zien. Wanneer je boos bent kun je niet blij kijken en andersom!

Tijdens stap 1 leer je aan de hand van het NLP-communicatiemodel hoe communicatie tussen mensen verloopt, hoe wij informatie opnemen, verwerken en ermee aan de slag gaan. Je neemt de buitenwereld waar via jouw zintuigen (beeld, geluid, woord, aanraking en smaak). Via een intern proces worden al deze zintuiglijke waarnemingen omgezet in externe gedragingen.

Na stap 1 weet je hoe communicatie tussen mensen verloopt. Dat hetgeen je non-verbaal communiceert de waarheid spreekt en je daar feilloos op kunt vertrouwen. Ook weet je hoe je miscommunicaties voorkomt en hoe je effectiever en overtuigender communiceert.

Stap 2: Hoe het onbewuste reageert, handelt én beslissingen neemt

In menselijk contact geeft hetgeen je non-verbaal uitstraalt de doorslag. Wanneer je iets zegt dat niet overeenkomt met hetgeen je uitstraalt, negeren mensen wat je zegt en geloven ze wat ze zien. Zo werkt ons brein nou eenmaal. Wanneer iemand jou voor de eerste x ziet, denken ze in één oogopslag te weten wie jij bent (vriend of vijand, aardig of niet, gevaarlijk of niet, interessant of saai, betrouwbaar of onbetrouwbaar). Zo reageer jij ook op anderen... Herkenbaar?

Stap 2 is de belangrijkste stap in het proces van positief beïnvloeden. Tijdens deze stap leer je waarom het onbewuste brein vele malen krachtiger is dan het bewuste brein en dat het onbewuste brein 95% van alle beslissingen neemt.

Na stap 2 weet jij hoe jij verbaal en non-verbaal dezelfde taal spreekt. Ben je consistent en congruent en zien, voelen en ervaren mensen dat jij authentiek, betrouwbaar en geloofwaardig bent.

 

STAP 3: Overtuigend presenteren én profileren met (eigen) kleding

Dragen de meeste mannen bij jou op kantoor een donkerblauw pak met een wit of lichtblauw overhemd? Niet bepaald onderscheidend hé?! Of we het nu leuk vinden of niet, uiterlijk en kleding speelt een belangrijke rol bij de indruk die we maken. Het feit is dat het hebben van een goede uitstraling van toegevoegde waarde is op je welbevinden en op je carrière.

Tijdens stap 3 maak je kennis met de award winnende 'stijlcategorieën methodiek'. Deze methode is voor zowel mannen als vrouwen en gaat verder dan mode en trends. Het is een persoonlijk, concreet, praktisch en makkelijk toepasbare methodiek, die veel gaat dieper gaat dan het reguliere kleur en stijladvies. Je leert de taal van kleding (kleur, contrast, vorm, stof, dessin en accessoires) te spreken en toe te passen. Gewoon met je eigen kleding, want tenslotte gaat het erom dat jij je lekker voelt in dat wat je draagt!

Na stap 3 weet jij hoe je met kleding communiceert. Hoe je aan de buitenkant laat zien wie jij aan de binnenkant bent. Je leert hoe je jouw persoonlijkheid en kwaliteiten zichtbaar maakt, door het te vertalen in kleur, contrast, vorm, stof, dessin en accessoires. Hierdoor sta je in je kracht, straal je zelfvertrouwen uit en creëer je een succesvoller een aangenamer contact met de mensen om je heen.

It´s what you don´t see that counts!

 

STAP 4: Kleding afgestemd op jouw kernkwaliteiten, het bedrijf, je functie, het doel en de gelegenheid

We zien steeds vaker dat het 3-delig pak met stropdas wordt ingeruild voor lossere stijl. Veel mannen vinden dit een verademing, maar ook lastig. Want wat past dan wel? Daarom kiezen veel mannen toch nog voor een donkerblauw pak met een wit of lichtblauw overhemd. Vaak uit gemak en veiligheid. Voor vrouwen is het ook lastig omdat zij veel meer keus hebben aan kleuren, stoffen, printjes, sieraden, schoenen etc.

Het uitgangspunt tijdens stap 4 is: wat wil je uitstralen in een bepaalde situatie. Is het een gewone werkdag? Heb je klantcontact? Houd je een belangrijke presentatie of zit je een vergadering voor? Hoe wil je dat anderen jou op dat moment zien/ervaren?

Een secretaresse wil een hele andere indruk maken dan een manager bij een bank. En een manager bij een bank wil een andere indruk achterlaten dan een manager bij een kinderdagverblijf.

Tijdens stap 4 leer je hoe je jouw (zakelijke) kleding in balans brengt met je bedrijf, het doel en de gelegenheid.

STAP 5: Vergroot je geloofswaardigheid en je GUN-factor

Kun je je voorstellen welk effect de 5 stappen van de succesformule heeft op de onderlinge samenwerking en ook in het contact met klanten? De kans op miscommunicatie neemt aanzienlijk af als je weet evenwicht te vinden in hetgeen je zegt en hetgeen je uitstraalt.

Praat in beelden en je wordt de beste gesprekspartner ooit!

Want mensen doen pas zaken met jou als ze jou kennen, mogen en vertrouwen.

Uniek, innovatief en de eerste in Nederland

De succesformule gaat veel dieper dan het reguliere kleur- en stijladvies. 

Het draait om betekenisvol contact.

WHAT WE DO BEST

Individueel 

VANAF €397

Alle aandacht voor jou met dit persoonlijke advies. Na dit uitgebreide advies heb je geen twijfels meer over welke kleding aansluit bij jouw persoonlijkheid, je functie en het bedrijf waarvoor je werkt. Gun jezelf dit mooie cadeau! Laat je verrassen door nieuwe inzichten zodat je serieus wordt genomen en op waarde wordt ingeschat. 

Het mooiste cadeau voor jezelf.

open inschrijving

€127

Regelmatig organiseer ik een workshop 'de succesformule' via open inschrijving. Je krijgt extra inzichten over jouw kernkwaliteiten en hoe je verbaal en non-verbaal dezelfde taal spreekt zodat je geloofwaardiger overkomt. Je leert extra veel door het samen met andere dames aan te gaan, waardoor de kwartjes (veel sneller) vallen.

Samen met andere deelnemers ervaar je wat kleding voor je kan doen.

bedrijven & teams 

op aanvraag

Be-Uniek verzorgd workshops en trainingen bij bedrijven en aan teams (mannen & vrouwen). Wij maken de training op maat en worden veel gevraagd voor bedrijven die klantgericht werken. 

heidagen

teambuilding

afdelingsuitje

jubileum

meer informatie? Klik dan hier. Je komt op onze website voor bedrijven & teams

Extra bonussen

Kosteloos advies

Alle deelnemers kunnen tot een maand na het volgen van de workshop kosteloos contact met me opnemen en vragen stellen om individuele praktijkvoorbeelden te bespreken. Dit kan gewoon via whatsapp of per email. 

Samenvatting

Alle deelnemers ontvangen na de workshop een samenvatting zodat ze alles nog eens rustig kunnen nalezen. 

Let's make an impact

 

our Happy Clients

Vertrouwen is de basis van een succesvolle samenwerking.

WAT EEN VAKVROUW

MOGEN ZIJN WIE IK BEN

Er zijn verschillende redenen waarom iemand er voor kiest om kleur- en/of stijladvies te vragen, en graag met ene personal shopper op stap gaat. Voor mij was dat omdat ik zeker wilde zijn dat ik als vrouw er heel natuurlijk en niet opvallend maar wel vrouwelijk uit zou gaan zien. Ik hoor je denken, dat moet toch niet zo moeilijk zijn? Nou, voor een transgender die ook nog eens blind is, is dat toch vrij lastig. Als blinde ben je al onzeker over je uiterlijk, en dan heb je ook nog eens besloten om eindelijk na 52 jaar uit te komen voor wie je eigenlijk al je leven lang bent, en verder te leven als vrouw. Het heeft me lang tegen gehouden want hoe zou ik er uit gaan zien met ene pruik en in vrouwenkleding? Make-up is nu niet echt weggelegd voor iemand die blind is, dus moet de kleding, de stijl en kleur, met veel zorg gekozen worden want die moet mij een goed gevoel geven zodat ik ook het vrouw-zijn kan uitstralen, en het moet ook heel natuurlijk ogen zodat men niet meteen ziet dat daar iemand loopt die misschien dan wel in hart en ziel een vrouw is, maar het lichaam van ene man heeft.

Op mijn zoektocht naar iemand die mij de  zekerheid kon geven die ik nodig had kwam ik op het pad van Trudy. Op haar website las ik dat ze eigenlijk alles aanbood waar naar ik op zoek was. Ons eerste telefoongesprek gaf mij ook meteen een goed gevoel, dus besloot ik met haar in zee te gaan. Kleur, stijl en haaradvies, en tenslotte ook samen shoppen. Aan alles besteedt ze evenveel zorg. Trudy heeft mij de zekerheid gegeven die ik zocht, en het heeft er zeker aan bij gedragen dat ik nu al bijna weer 4 maanden als vrouw  leef en elke dag met trots en zekerheid de deur uit ga. Of dat nu is om naar mijn werk te gaan met het OV, naar een winkel of een restaurantje, bij alles voel ik me zeker dankzij het advies en de hulp van Trudy.

Amber

ALS JE JE INNERLIJK AAN DE BUITENKANT WIL LATEN ZIEN, TRUDY KNOWS WHAT TO DO FOR YOU!

"Trudy is een fijn persoon. Het begint met een goed gesprek en een lekker bakje thee, maar ondertussen gebeurt er van alles. Zij kijkt naar je als mens en weet in korte tijd al wat jij nodig hebt, qua uiterlijk, om jezelf wat zekerder te voelen. Zij stelt zich op als een professional en heeft oog voor het gehele plaatje. Zij kijkt verder dan alleen het kapsel dat het beste bij iemand past en ook naar welke kleur het beste past bij een specifieke uitstraling. 
Als je bij Trudy bent geweest, voel je je niet alleen een ander mens doordat zij wat moois met je haar, kleding of stijl heeft gedaan. Je voelt je ook een ander mens omdat zij je ziet en je het gevoel hebt dat al je kwaliteiten gezien mogen worden! Als je graag je innerlijk aan de buitenwereld wil laten zien, maar je weet niet waar je moet beginnen? Trudy knows what to do for you!

Monique Blom

Plv. Kwartiermaker IV Peloton & Zelfstandig onderneemster, Way 2 view

Omdat jij UNIEK bent, is ons advies dat ook!

Let's work together to impress

Contact

Adres be-uniek

Hoornbloemlaan 2, 3452 BM Vleuten / Utrecht

bel ons op

+31 6 22 60 54 52

EMAIL ons

info@be-uniek.nl

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je wilt accepteren of bekijk de privacyverklaring.

Privacy policy | Sluiten
Cookie instelingen

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly