Wie wil je zijn?

Wat wil je uitstralen?

Ik geloof dat je uitstraalt hoe je over jezelf denkt. Maar weten en voelen wie je bent en waar je goed in bent is één ding, dit helder overbrengen op anderen is iets heel anders.

Ga voor eenheid en verbinding

Ik help je graag ontdekken hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert. Want als je die mooie binnenkant vertaalt naar buiten toe dan klopt het totaalplaatje waardoor je zelfvertrouwen groeit en mensen jou niet (meer) in een verkeerd hokje plaatsen.

22

april

Gratis webinar

Creëer je toekomstige ik, vrijdag 22 april 2022 // 9.30 – 11.00 uur

Wil je afrekenen met die ontevredenheid over je kleding en uitstraling? Meld je aan!  Binnen anderhalf uur weet jij waar je nu staat en hoe jij je mooie binnenkant kunt vertalen naar buiten toe. Je wordt bewuster van je mindset en hindernissen en blijer met je uiterlijk.

Wat je gaat ontdekken tijdens het webinar

Als vrouw is je kleding een belangrijk onderdeel om jezelf te laten zien. Om naar de buitenwereld te zeggen, joehoe, ik mag er zijn! Ik ben het waard! Dit is wie ik ben en dit is wat ik te bieden heb. Tijdens deze online workshop ga je ontdekken hoe je brein werkt, hoe je aan je mindset kunt werken en dat je kapsel, kleding en stijl een heel makkelijk middel is om je weer leuker, comfortabeler en mooier te voelen.

Je toekomstige IK!

Gratis webinar op vrijdag 22 april om 9.30 uur

Meld je hier aan voor het gratis webinar

Je ideale IK, zowel van binnen als buiten.

Je toekomstige IK traject

Je gaat samen met andere gelijkgestemde vrouwen aan de slag met jouw uitdagingen. Dit alles in een veilige omgeving waar we samen leren, samen groeien en samen grote hoogtes bereiken.

Iedere vrouw is zoveel leuker en mooier op haar eigen en uniek manier!

 

kapsel- kleding- stijl- kleur- garderobe- shoppen- branding- imago

je uiterlijk

Dit leer je over je uiterlijk:

 

 • Hoe je jouw mooiste kapsel ontdekt.
 • Hoe je blijer wordt van je spiegelbeeld.
 • Hoe je jouw eigen kledingstijl eruitziet.

je innerlijk

Dit leer je over je innerlijk:

 

 • Hoe je brein werkt.
 • Hoe je aan je mindset kunt werken.
 • Hoe je je leuker en mooier voelt.
 • Wat je hindernissen zijn.
 • Hoe je toekomstige IK eruitziet.

verbinding en eenheid

Dit leer je over eenheid en verbinding:

 

 • Je ontdekt hoe je kleding inzet als communicatiemiddel.
 • Met welke kleuren jij laat zien wie je bent.
 • Met welke kleuren jij laat zien waar je voor staat.
 • Hoe kleding bijdraagt aan verbinding, eenheid en heelheid.

Je toekomstige IK!

Gratis webinar op vrijdag 22 april om 9.30 uur

Meld je hier aan voor het gratis webinar

Je ideale IK, zowel van binnen als buiten.

Tot snel!

Dan zetten we samen de eerste stap en gaan we kleur geven aan jouw ideale IK. Want jij bent zoveel leuker en mooier op je eigen manier!

Liefs van Trudy

P.s. Wil je meer weten over mijn reis naar wie ik nu ben en wat ik doe?

kapsel- kleding- stijl- kleur- garderobe- shoppen- branding- imago
Adres training & advies

Burgm Verderlaan 9
3455 AD Utrecht

Bel me op

(+31) 6 22 60 54 52

Adres kapsel advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten