Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen over een advies of abonnement? Is er iets niet helemaal duidelijk? Op deze pagina beantwoorden wij de meest gestelde vragen. Heb je niet gevonden wat je zoekt? Neem dan even persoonlijk contact met me op. Dit kan via het via het contactformulier of mail naar info@be-uniek.nl

Abonnement

Trots en blij dat zoveel dames (en ook een aantal heren)  een abonnement hebben genomen op de garderobe management tool. Voor mij volstrekt logisch omdat ik weet hoe effectief en waardevol de tool is. Toch merk ik aan het aantal mailtjes dat er nog wat onduidelijkheden zijn. Dus vandaar een korte FAQ over de abonnementen.

Uitleg over de abonnementen

Wat zijn de voordelen van een abonnement?

De garderobetool lost problemen waar veel dames (en sommige mannen) meer worstelen.

Je kleding is op zich best oké maar je hebt moeiste met het mixen en matchen. Je vergeet soms wat je in je eigen kast hebt hangen en je merkt dat je vaak de verkeerde dingen bijkoopt, miskopen dus.

Met de garderobetool wordt jouw kast overzichtelijk. Je weet precies wat er in je kast hangt en je hebt mij als expert binnen handberiek voor je vragen over je garderobe en je aankopen.

Welke abonnementen zijn er?

Er zijn drie verschillende abonnementen, dus je kunt het zo ‘gek’ maken als je zelf wilt. 

Basic abonnement

 • onbeperkt toegang tot je eigen digitale inloop kledingkast
 • 25 x per jaar kleding inspiratie
 • gratis deelname garderobe community

Comfort abonnement

 • onbeperkt toegang tot je eigen digitale inloop kledingkast
 • 25 x per jaar kleding inspiratie
 • gratis deelname garderobe community
 • 50 x per jaar vraag-maar-raak aan de expert

Expert abonnement

 • onbeperkt toegang tot je eigen digitale inloop kledingkast
 • 25 x per jaar kleding inspiratie van mij
 • gratis deelname garderobe community
 • onbeperkt vraag-maar-raak aan de expert
 • 4 x per jaar personal shop tegoed
 • 2 x per jaar kleding capsules met je eigen kleding

* Ik ben de tool nog aan het promoten waardoor vroegtijdig instappen voordelig is. Jij mag gebruik maken van het tijdelijke lagere maandbedrag. Een belofte van mijn kant: als je eenmaal bent ingestapt zal het maandbedrag NOOIT meer omhooggaan. Binnenkort komen er nieuwe prijzen, maar die gelden alleen voor nieuwe members en dus niet voor jou ( mits je er snel bij bent).

Alle abonnementen en aanbiedingen vind je op: www.be-uniek.nl/membership-be-uniek-garderobemanagement-en-personal-shoppen/ 

Vraag-maar-raak aan de expert

Wat houdt de vraag-maar-raak aan de expert precies in?

Met de vraag-maar-raak aan de expert krijg je advies op afstand.

Of het nou in de winkel is of voor je kledingkast. Of je vooruitdenkt over de oufit voor een sollicitatie, een belangrijke presentatie op je werk of voor je date dit weekend. Soms heb je een extra paar ogen nodig. Mijn ogen staan tot je beschikking. Je hoeft alleen even een selfie te maken en die te uploaden met je vraag erbij en ik geef je eerlijke feedback.

Geen miskopen meer en geen foute outfits waar je achteraf spijt van hebt.

Voorbeelden van veel gestelde vragen zijn:

Is de lengte van deze broek goed?
Past deze broek, jurk, rok, blazer bij mijn figuur?
Ik twijfel tussen deze twee kleuren. Welke past het best bij mij?
Ik heb een belangrijke meeting. Is dit te afstandelijk, te casual, te formeel?
Ik heb het idee dat ik te kleine, te grote borsten heb voor deze jurk, klopt dit?

Kan ik met het basic abonnement ook vragen over mijn kleding aan jou stellen?

Nee, het basic abonnement is exclusief de vraag-maar-raak aan de expert strippenkaart.

Echter, heb ik af en toe een speciale aanbieding waarbij een 10 x vraag-maar-raak aan de expert strippenkaart, als kassakoopje aan je bestelling kan toevoegen.
Alle abonnementen en aanbiedingen vind je op: www.be-uniek.nl/membership-be-uniek-garderobemanagement-en-personal-shoppen/

Lidmaatschap

Kan ik één maand lid zijn om het eens te proberen?

Jazeker! Je mag elke maand opzeggen. Wanneer je kiest voor maandelijks afschrijven betaal dus je nooit meer dan de daadwerkelijke maanden dat je actief lid bent. Probeer het dus gewoon.

Hoe kan ik opzeggen?

Je kunt elke maand opzeggen middels een simpele e-mail. Het mailadres is: info@be-uniek

Je krijgt een bevestiging dat we je mail goed hebben ontvangen. Je abonnement en automatische betaling worden direct stopgezet.

Betalingen

Hoeveel kost een abonnement?

Je kunt kiezen uit drie verschillende abonnementen. Deze abonnementen zijn vrij nieuw in mijn webshop. Jij als pionier mag gebruik maken van het tijdelijke lagere maandbedrag. Een belofte van mijn kant: als je eenmaal bent ingestapt zal het bedrag NOOIT omhooggaan.

Binnenkort komen er nieuwe prijzen, maar die gelden alleen voor nieuwe members en dus niet voor jou (mits je er snel bij bent).

Hoe kan ik een abonnement op de garderobe tool afsluiten?

Bedankt voor je interesse!

Stap 1: Kies het abonnement dat bij je wensen past. Klik op de desbetreffende button en je abonnement wordt aan je winkelmandje toegevoegd.

Stap 2: Vul je gegevens in.

Stap 3: Rond je bestelling af zoals gewoonlijk en betaal veilig via Ideal

Welke betaaltermijnen zijn er mogelijk?

Je mag je abonnement per maand, per kwartaal of per jaar betalen.

(per jaar betalen is het meest voordelig)

Is de betaling veilig?

De betaling vindt plaats via Mollie. Mollie is een betaalprovider voor zakelijke gebruikers, waardoor betalen veilig is. De verbindingen zijn namelijk versleuteld met SSL.

Mollie gebruikers betalen per transactie, waardoor per jaar betalen voordeliger is voor zowel jou als mij 😉

Overige vragen

Als ik een abonnement afsluit betekent dit dan dat ik een compleet nieuwe garderobe moet aanschaffen?

Nee, zeker niet! Mijn doel is juist dat effectiever kledingkeuzes maakt. Daarom ontvang je (minimaal) 25 x per jaar kledinginspiratie van mij. Dat zijn moodboards vol inspiratie over een bepaald item met tips voor het combineren van kleding.

Goed kleding heeft namelijk helemaal niets te maken met de hoeveelheid kleding in je kast, maar met het slim combineren van kleuren, vormen en stijlen.

Hoe kan ik inloggen in de garderobe tool?

Na het afronden van je bestelling ontvang je van mij alle informatie hoe je kunt inloggen. Ik leg alles stap voor stap uit. Ook hoe je de tool op je mobiel kunt openen.

Je staat hierin niet alleen. Ik sta je bij als het je niet lukt.

Kan ik een abonnement cadeau geven?

Wat een leuk idee! Ja dat kan zeker. Je kunt kiezen voor een abonnement voor 3 maanden of langer.

Neem contact met ons op zodat we achter de schermen alles goed voor voor je kunnen regelen. Mail naar info@be-uniek.nl of bel 06-22605452

Het resultaat

Je bespaart tijd, geld en frustratie; dat is de grootste winst wanneer je deze tool aanschaft. Je kan sneller en effectiever kledingkeuzes maken, omdat je de juiste balans ziet tussen verschillende kledingstukken. Dat betekent dat je alleen nog maar kleding koopt die bij je past. In de winkel loop je recht op je doel af, want je weet wat bij je past en wat niet. Zo ben je minder lang aan het shoppen en zijn miskopen verleden tijd! Voortaan als jij je kledingkast opendoet zie je alleen nog maar items waarin jij je mooi en comfortabel voelt; dat maakt je blij!

Heb je vragen? Blijf er niet mee zitten. Neem contact met me op.

  Naam*

  E-mail*

  Stel je vraag

  Door gebruik te maken van dit formulier verklaar ik dat ik akkoord ga met de privacyverklaring

  Heb je vragen? Blijf er niet mee zitten. Neem contact met me op.

   Voornaam*

   Achternaam*

   Telefoonnummer*

   E-mail*

   KennismakenGratis inzichtsessieOfferte aanvraagAfspraak maken

   Bericht

   Door gebruik te maken van dit formulier verklaar ik dat ik akkoord ga met de privacyverklaring