Advies Uiterlijk

Don’t be shy, BE-UNIEK!

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.   ADVIES UITERLIJK

Straal van top tot teen

Omdat jij UNIEK bent is mijn advies dat ook. Het is mijn doel dat je blij bent als je naar je spiegelbeeld kijkt. Dat je straalt van top tot teen en volkomen jezelf bent.

Kies het advies dat bij jouw wensen en jouw proces past. De uitleg is kort en bondig, het advies daarentegen is persoonlijk, professioneel en zeer uitgebreid. Na het advies heb je altijd iets om aan te trekken! Loopt jouw persoonlijkheid als een rode draad door jouw kledingkast! En.., heb je geen miskopen meer! Bovendien sta je elke dag met plezier voor je kledingkast en wordt je blij van al dat moois wat er hangt, helemaal passend bij je figuur en persoonlijkheid.

training – coaching – advies

100 % authenticiteit en zichtbaarheid gegarandeerd

ADVIES OVER JOUW UITERLIJK

Van A naar Zelfvertrouwen! Na het advies straal jij van top tot teen en ben je onweerstaanbaar aantrekkelijk

COACHING

Onzeker? Belemmerende overtuigingen? Na een coachtraject is dat verleden tijd.
\

ADVIES INNERLIJK & UITERLIJK IN BALANS

Je bent meer dan alleen jouw uiterlijk. Doordat jij je  kernkwaliteiten zichtbaar maakt, laat jij je persoonlijkheid zien.

We can help you in any project to Be-Uniek!

Kapsel advies

De eerste indruk over jou wordt gebaseerd op jouw totale uiterlijk. Een kapsel is daar dus onlosmakend mee verbonden. Je kan nog zo’n mooi outfit aan hebben, als je haar niet goed zit, dan heeft dat effect op je uiterlijk en hoe jij je voelt.

Mijn advies stopt niet bij kleding, kleur en accessoires. Ik kijk naar jouw totale uiterlijk en zorg ervoor dat jij straalt van top tot teen!

Meer weten: Kapseladvies

Kleur advies

Wij, jij en ik hebben van nature een combinatie van kleuren die ons uniek maakt. Tijdens een kleurenanalyse bepaal ik door middel van een geavanceerd analyse systeem van ART OF IMAGE je huid-, haar- en oogkleur.

De uitkomst geeft naast je seizoenstype (lente, zomer, herfst, winter) ook je subtype weer (extra licht, licht, medium, donker of contrasterend). Het kleuradvies is inclusief CONTRASTANALYSE

Meer weten: Kleur advies

Kleding & stijl advies

Herken jij dit?

Wanneer je in de spiegel kijkt ben je niet blij. Je vergelijkt jezelf met anderen en je zou wel langer en/of slanker willen lijken. Je hebt niet echt een eigen kledingstijl en weet niet welke kleding bij je past.

Het advies van Be-Uniek vergroot je zelfvertrouwen.

  1. Jouw figuur in balans
  2. Ontdek jouw eigen kledingstijl
  3. De Taal van kleding

Meer weten: Kleding en stijl advies

Garderobe planning

Bespaart geld, creëert overzicht. En je hebt altijd iets om aan te trekken!

 

Meer weten: Garderobe planning

Personal shoppen

Zie je door de bomen het bos niet meer? Kies je voor veilig en kom je telkens met dezelfde soort kleding thuis?

Meer weten: Personal shoppen

Zakelijk kledingadvies

Wat veel mensen niet weten is dat het onbewuste de beslisser is van het menselijk brein. Authentiek en congruent zijn is bepalend en zelfs doorslaggevend of men wel of geen zaken met je doet. Na het volgen van de training uiterlijke communicatie weet je hoe jij jezelf zakelijk goed kunt kleden. Hoe je een overtuigende presentatie geeft. En op welke manier je een optimale verbinding krijgt met je klant, zodat die jouw boodschap positief ontvangt. Je krijgt tips over het maken van een verpletterende eerste indruk. En het meest belangrijke, hoe je betrouwbaar overkomt.

Meer weten: Zakelijk kledingadvies 

OMDAT JIJ UNIEK BENT, IS MIJN ADVIES DAT OOK!

Ben jezelf, er zijn al zoveel anderen

Kies het advies dat bij jouw wensen en ontwikkeling past:

 

  • Coachsessie
  • Advies over innerlijk & uiterlijk
  • Individueel advies of in groepsverband
  • Maatwerk en Traject advies
  • Bespaar geld door je als individu aan te melden voor een van de vele groep workshops of volg een online training

Neem contact met me op als je twijfelt welk advies het best bij jou past.

Ik zie je graag 🙂

%

Zelfvertrouwen gegarandeerd

UNIEK ADVIES?

Ja, ik wil een GRATIS intakegesprek

RECENSIES

Deze mensen gingen je voor…

RECENSIE TRAJECTADVIES: KLEUR KLEDING GARDEROBE PLANNING EN PERSONAL SHOPPEN 

Al jaren wilde ik graag een kleur- en stijladvies sessie. Maar dan verdween deze wens weer naar mijn achterhoofd. En elke keer kwam de gedachte weer terug. In de herfst van 2013 stond ik voor mijn garderobe en ik dacht, nu ga ik er gewoon voor: ik wil kleur, stijl en garderobe advies en personal shoppen! Ik ben 35 en ben altijd een beetje jaloers op meiden die zich zo pittig en sexy kleden. Mijn kledingstijl is vrouwelijk, maar ik kijk soms naar wat ik aanheb en denk “dat kan ik ook aan als ik tien jaar ouder ben”. Dus ik belde Trudy! Mijn moeder heeft in het verleden advies van Trudy gehad en ze was enorm enthousiast. Nou woon ik in Londen en ik was benieuwd of Trudy interesse had om te komen…. En dat had ze! In een gezellig koffietentje op Southbank, aan de Thames met uitzicht op de Big Ben deden we een ontzettend leuke test over mijn innerlijk en mijn kledingwensen. De conclusie was: tijd voor verjonging, stoerder, pittiger en sexy. Dat klonk goed! We hebben mijn garderobe doorgespit, en Trudy verbaasde me keer op keer hoe kleding die ik al jaren niet gedragen had opnieuw gecombineerd kon worden. Tevens gaf ze adviezen over het aanschaffen van elke goede basisstukken. Schoenen met een laagje stof erop kregen een nieuw leven en als ik wat items net inkort of aanpas met wat simpel naaiwerk staan ze opeens tien keer beter. Dit is leuk! De volgende dag gingen we shoppen en ik kwam thuis met twee compleet nieuwe outfits, mijn man erg blij met de sexy vorm van mijn billen in de nieuwe broek !! Trudy heeft hart voor haar werk, dat blijkt uit alles. Ze geeft veel informatie en is super enthousiast. Ze heeft zelfs een aanvullende masteropleiding afgerond; een teken van hoeveel ze geniet van haar vak. Ik kan Trudy’s kleding, stijl en kleur advies van harte aanbevelen! Karin uit Londen

Zelfstandig onderneemster, Coach

Nooit geweten dat je kwaliteiten als Toegewijd, Waardig en Ordelijk zichtbaar kunt maken. Niet alleen in je kleding maar in je hele presentatie. Echt een eyeopener.

Ik kijk nu met hele andere ogen naar mijzelf en naar anderen. Het was een waanzinnig leuke, inspirerende en leerzame sessie. Ik ga shinen! 

Marjolein, Amersfoort

Leuk om te merken in de praktijk dat jouw tips positief uitpakken. Heb een sollicitatiegesprek gevoerd. Hoewel ik niet de geschikte kandidaat bleek voor die baan, kreeg ik een andere functie aangeboden. 

Hij geloofde in mij kreeg ik te horen.., al wist hij niet waarom…

Intern moest ik lachen, ik begreep heel goed waarom! Bedankt voor alle inzichten, Trudy!!

Student, Academy Vitaedis

   We can help you in any project to Be-Uniek!