Kledingadvies

Straal van top tot teen en van binnen naar buiten

Omdat jij UNIEK bent is mijn advies dat ook. Het is mijn doel dat je blij bent als je naar je spiegelbeeld kijkt. Dat je straalt van top tot teen en volkomen jezelf bent. Kies het advies dat bij jouw wensen en jouw proces past. De uitleg is kort en bondig, het advies daarentegen is persoonlijk, professioneel en zeer uitgebreid. Na het advies heb je altijd iets om aan te trekken! Loopt jouw persoonlijkheid als een rode draad door jouw kledingkast! En.., heb je geen miskopen meer! Bovendien sta je elke dag met plezier voor je kledingkast en wordt je blij van al dat moois wat er hangt, helemaal passend bij je figuur en persoonlijkheid.

 

Kapsel advies

KAPSEL: Lang haar, kort, blond of donker, je kapsel zegt veel over wie je bent, en wie je wil zijn.

De eerste indruk over jou wordt gebaseerd op jouw totale uiterlijk. Een kapsel is daar dus onlosmakend mee verbonden. Je kan nog zo’n mooi outfit aan hebben, als je haar niet goed zit, dan heeft dat effect op je uiterlijk en hoe jij je voelt.

 • we bespreken jouw wensen, je persoonlijkheid en de kwaliteit van je haren
 • kijken welk kapsel bij je gezichtsvorm aansluit
 • of je haarkleur, (indien geverfd), past met de kleur van je huid (het haar wordt niet geverfd).
 • aansluitend kan je haar in het gewenste kapsel geknipt worden
 • na het knippen besteden we tijd aan de dagelijkse verzorging van het haar
 • hoe jij je haren het beste zelf kunt stylen
 • en, welke producten maken het stylen gemakkelijker

Straal van top tot teen!

Kleur advies

KLEUR: Juiste kleuren voegen iets extra’s toe. Ze benadrukken je schoonheid en laten je stralen. Wij, jij en ik hebben van nature een combinatie van kleuren die ons uniek maakt.

 • tijdens een kleurenanalyse kijk ik naar je oog-, huid- en haarkleur
 • de uitkomst geeft naast één van de 4 seizoenstypes (lente, zomer, herfst, winter) ook weer of je een
 • extra lichte,  lichte, medium, donker of contrasterend uiterlijk hebt. Kortom; de ene zomer is de andere zomer niet.

Dit uitgebreide kleuradvies van Be-Uniek is inclusief een Contrastanalyse. 

 • met speciale doeken laat ik je zien wat contrast met je uiterlijk doet
 • wat is jouw mooiste hoogste contrast?
 • wat is jouw mooiste laagste contrast?
 • welk contrast voelt innerlijk goed?
 • met welk contrast ben je het meest zichtbaar?

Een contrastanalyse is verrassend!

Kleding & Stijl advies

KLEDING: Ben jij onzeker over je figuur? De media geeft ons de indruk dat we eeuwig slank en jong moeten zijn. Een heel onrealistisch schoonheidsideaal. We zijn nou eenmaal uniek. Juist die diversiteit maakt de wereld mooi!

 • tijdens deze sessie kijken we voornamelijk naar je buitenkant, naar jouw lichaam
 • wat vind je mooi aan jezelf, en wil je graag accentueren?
 • wat zou je graag willen camoufleren?
 • aan de hand van al deze bevindingen geef ik je eerlijk advies,
 • zodat jij blij wordt van je eigen spiegelbeeld, je in je kracht staat en meer zelfvertrouwen uitstraalt

Herken jij dit?

Wanneer je in de spiegel kijkt ben je niet blij. Je vergelijkt jezelf met anderen en je zou wel langer en/of slanker willen lijken. Je hebt niet echt een eigen kledingstijl en weet niet welke kleding bij je past.

Jij bent UNIEK!

Garderobe planning

Bespaart geld, creëert overzicht. En je hebt altijd iets om aan te trekken!

Personal shoppen

Zie je door de bomen het bos niet meer? Kies je voor veilig en kom je telkens met dezelfde soort kleding thuis?

Zakelijk kledingadvies

Wat veel mensen niet weten is dat het onbewuste de beslisser is van het menselijk brein. Authentiek en congruent zijn is bepalend en zelfs doorslaggevend of men wel of geen zaken met je doet. Na het volgen van de training uiterlijke communicatie weet je hoe jij jezelf zakelijk goed kunt kleden. Hoe je een overtuigende presentatie geeft. En op welke manier je een optimale verbinding krijgt met je klant, zodat die jouw boodschap positief ontvangt. Je krijgt tips over het maken van een verpletterende eerste indruk. En het meest belangrijke, hoe je betrouwbaar overkomt.

100% authenticiteit en zichtbaarheid gegarandeerd

ADVIES OVER JOUW UITERLIJK

Van A naar Zelfvertrouwen! Na het advies straal jij van top tot teen en ben je onweerstaanbaar aantrekkelijk

COACHING

Onzeker? Belemmerende overtuigingen? Na een coachtraject is dat verleden tijd.
\

ADVIES INNERLIJK & UITERLIJK IN BALANS

Je bent meer dan alleen jouw uiterlijk. Doordat jij je  kernkwaliteiten zichtbaar maakt, laat jij je persoonlijkheid zien.

We can help you in any project to Be-Uniek!

Kies een passende combinatie

Kies de combinatie waar jij van gaat stralen. Wil je meer info over het advies of over de mogelijkheden die bij jouw proces aansluiten, neem dan contact met me op.

Ik help je graag!

Be - Beautiful (combinatie 1)

Combinatie kapsel - kleur - kleding & stijladvies

Voel jij druk van reclame en social media om aan een schoonheidsideaal te voldoen? Stop daarmee! Je doet jezelf tekort! En dat is helemaal niet nodig. Want schoonheid, mooi en aantrekkelijk zijn hangt helemaal NIET af van je lengte, je gewicht of je kledingmaat? Ook niet van een rimpelloos gezicht. Schoonheid komt voort uit zelfvertrouwen en blij zijn met wie jij bent!

De eerste indruk over jou wordt gebaseerd op jouw totale uiterlijk. Een kapsel is daar dus onlosmakend mee verbonden. Je kan nog zo’n mooi outfit aan hebben, als je haar niet goed zit, dan heeft dat effect op je uiterlijk en hoe jij je voelt. Mijn advies stopt niet bij kleding, kleur en accessoires. Ik kijk naar jouw totale uiterlijk en zorg ervoor dat jij straalt van top tot teen!

 

Jouw investering

 •  2 of 3 losse sessies
 • elke sessie duurt minimaal 1,5 uur
 • voor optimaal resultaat maak je voorafgaande aan de afspraak 2 thuisopdrachten

TOTALE KOSTEN: € 555

Heb je nog specifieke vragen of is dit wat jij wilt? Neem contact met me op.

Be - Professional (combinatie 2)

Combinatie kleding & stijladvies & zakelijk kledingadvies

 • Kleding & Stijladvies lichaamsvorm
 • Zakelijk kledingadvies

 

Jouw investering

 •  2 sessies
 • elke sessie duurt minimaal 1,5 uur
 • voor optimaal resultaat maak je voorafgaande aan de afspraak 2 thuisopdrachten

TOTALE KOSTEN: € 355

Be - Uniek (combinatie 3)

Combinatie kleding & stijladvies & zakelijk kledingadvies & garderobe planning

 • Kleding & Stijladvies lichaamsvorm
 • Zakelijk kledingadvies
 • Garderobe planning

 

Jouw investering

 •  3 sessies
 • elke sessie duurt minimaal 1,5 uur
 • voor optimaal resultaat maak je voorafgaande aan de afspraak 2 thuisopdrachten

TOTALE KOSTEN: € 455

RECENSIES

Hier lees je de ervaringen van mensen die je voor gingen, zo krijg je een goede indruk wat wij voor jou kunnen betekenen

RECENSIE TRAJECTADVIES: KLEUR KLEDING GARDEROBE PLANNING EN PERSONAL SHOPPEN 

Al jaren wilde ik graag een kleur- en stijladvies sessie. Maar dan verdween deze wens weer naar mijn achterhoofd. En elke keer kwam de gedachte weer terug. In de herfst van 2013 stond ik voor mijn garderobe en ik dacht, nu ga ik er gewoon voor: ik wil kleur, stijl en garderobe advies en personal shoppen! Ik ben 35 en ben altijd een beetje jaloers op meiden die zich zo pittig en sexy kleden. Mijn kledingstijl is vrouwelijk, maar ik kijk soms naar wat ik aanheb en denk “dat kan ik ook aan als ik tien jaar ouder ben”. Dus ik belde Trudy! Mijn moeder heeft in het verleden advies van Trudy gehad en ze was enorm enthousiast. Nou woon ik in Londen en ik was benieuwd of Trudy interesse had om te komen…. En dat had ze! In een gezellig koffietentje op Southbank, aan de Thames met uitzicht op de Big Ben deden we een ontzettend leuke test over mijn innerlijk en mijn kledingwensen. De conclusie was: tijd voor verjonging, stoerder, pittiger en sexy. Dat klonk goed! We hebben mijn garderobe doorgespit, en Trudy verbaasde me keer op keer hoe kleding die ik al jaren niet gedragen had opnieuw gecombineerd kon worden. Tevens gaf ze adviezen over het aanschaffen van elke goede basisstukken. Schoenen met een laagje stof erop kregen een nieuw leven en als ik wat items net inkort of aanpas met wat simpel naaiwerk staan ze opeens tien keer beter. Dit is leuk! De volgende dag gingen we shoppen en ik kwam thuis met twee compleet nieuwe outfits, mijn man erg blij met de sexy vorm van mijn billen in de nieuwe broek !! Trudy heeft hart voor haar werk, dat blijkt uit alles. Ze geeft veel informatie en is super enthousiast. Ze heeft zelfs een aanvullende masteropleiding afgerond; een teken van hoeveel ze geniet van haar vak. Ik kan Trudy’s kleding, stijl en kleur advies van harte aanbevelen! Karin uit Londen

Zelfstandig onderneemster, Coach

Er zijn verschillende redenen waarom iemand er voor kiest om kleur- en/of stijladvies te vragen, en graag met ene personal shopper op stap gaat. Voor mij was dat omdat ik zeker wilde zijn dat ik als vrouw er heel natuurlijk en niet opvallend maar wel vrouwelijk uit zou gaan zien. Ik hoor je denken, dat moet toch niet zo moeilijk zijn? Nou, voor een transgender die ook nog eens blind is, is dat toch vrij lastig. Als blinde ben je al onzeker over je uiterlijk, en dan heb je ook nog eens besloten om eindelijks na 52 jaar uit te komen voor wie je eigenlijk al je leven lang bent, en verder te leven als vrouw. Het heeft me lang tegen gehouden want hoe zou ik er uit gaan zien met ene pruik en in vrouwenkleding? Make-up is nu niet echt weggelegd voor iemand die blind is, dus moet de kleding, de stijl en kleur, met veel zorg gekozen worden want die moet mij een goed gevoel geven zodat ik ook het vrouw-zijn kan uitstralen, en het moet ook heel natuurlijk ogen zodat men niet meteen ziet dat daar iemand loopt die misschien dan wel in hart en ziel een vrouw is, maar het lichaam van ene man heeft.

Op mijn zoektocht naar iemand die mij de zekerheide kon geven die ik nodig had kwam ik op het pad van Trudy. Op haar website las ik dat ze eigenlijk alles aanbood waar naar ik op zoek was. Ons eerste telefoongesprek gaf mij ook meteen een goed gevoel, dus besloot ik met haar in zee te gaan. Kleur, stijl en haaradvies, en tenslotte ook samen shoppen. Aan alles besteedt ze evenveel zorg. Trudy heeft mij de zekerheid gegeven die ik zocht, en het heeft er zeker aan bij gedragen dat ik nu al bijna weer 4 maanden als vrouw leef en elke dag met trots en zekerheid de deur uit ga. Of dat nu is om naar mijn werk te gaan met het OV, naar een winkel of een restaurantje, bij alles voel ik me zeker dankzij het advies en de hulp van Trudy.

Amber, Utrecht

   We can help you in any project to Be-Uniek!