Branding en

Imago Stylist

Website Be-Uniek

Website voor professionals en ondernemers

Het Personal Shop Event

Twee keer per jaar staat ons kantoor bommievol met gloednieuwe kleding en kun je onder het genot van een bakkie koffie, thee en wat lekkers, gezellig rondneuzen tussen de kledingrekken om te zien of er iets tussen hangt waar jij je mooi in voelt en waar je van gaat stralen.

En, het allerbelangrijkste, persoonlijke aandacht en eerlijk advies, zodat je alleen kleding koopt en draagt waar je echt blij van wordt!

Deelname is GRATIS, net als het advies

Gratis inspiratie ontvangen

Meld je aan en profiteer van de leukste acties en ontvang gratis kledinginspiratie, shopsuggesties en tips over je mooiste kapsel, kleding en stijl.

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons? Plan een gratis gesprek. We bespreken je wensen en verlangens en je kunt vragen aan mij stellen. Hierdoor kom je te weten wat je al supergoed doet en waar je wellicht mijn hulp nog kan gebruiken. Je mag me natuurlijk ook bellen of appen op: 06- 22 60 54 52

Agenda Be-Uniek

Neem een kijkje in mijn agenda om te zien of er een workshop is die bij jouw wensen, leefstijl en budget past. Iedereen is UNIEK. Staat je advies of workshop er niet bij neem dan contact met me op want alles is mogelijk.

Blogs Be-Uniek

Hier lees je alle blogs van Be-Uniek

DIY Online trainingen

Ik sta te popelen om je te laten schitteren. Met enthousiasme heb ik een breed scala aan online trainingen voor jou klaargezet. Waar gaat ze over? Alles wat te maken heeft met Kleding, Kapsel, Kleur, Stijl, Garderobe, Shoppen en Imago. Allemaal ontworpen om jouw ware zelf te laten stralen. En weet je wat het mooie is? Dit gebeurt allemaal online, op jouw tempo én het is ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee.

Klaar om stap voor stap jouw unieke stijl tot leven te brengen?

Binnen 1 dag een brand, imago of uitstraling die tot de verbeelding spreekt

Jij begrijpt als geen ander dat mensen het verschil maken. Daarom wil je het beste van jezelf laten zien. Je hebt de inhoud al op orde, maar je weet dat jouw uitstraling en kledingkeuze het verschil kunnen maken tussen een triomfantelijk ‘ja’ en een teleurstellend ‘nee’. Het kan het verschil betekenen tussen geld verdienen en geld verliezen, tussen een gevoel van vertrouwen en comfort, en een gevoel van ongemak en twijfel.

Je beseft ook dat het creëren van een uitstraling en garderobe die perfect past bij jou en die goed voelt, helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Toch stel je het uit, omdat het momenteel niet bovenaan jouw prioriteitenlijst staat.

Maar diep van binnen zou je het ontzettend waardevol vinden als iemand jou precies kan laten zien, hoe je impact maakt door trouw aan jezelf te blijven, welke kledingstukken jouw figuur flatteren, hoe je s’ochtends tijd bespaart door meteen een geschikt outfit te kiezen voor de dag, en hoe je voorkomt dat je geld verspilt aan kledingstukken die er zo veelbelovend uitzagen bij aankoop, maar uiteindelijk ongedragen in jouw kast blijven hangen.

Breng jouw unieke persoonlijkheid tot leven met een holistische kijk op stijl en presentatie

Ik sta klaar om je te laten schitteren. Met enthousiasme bied ik een scala aan trainingen, zowel online als persoonlijk. Van Kleding tot Kleur, Stijl, Garderobe en meer. Het draait allemaal om jouw unieke stijl en zelfvertrouwen. Jij bepaalt het tempo en de route. Ben je klaar om jouw ware zelf te laten stralen?

Let’s go, laten we samen dit stijlvolle avontuur starten!

Let’s connect!

Ik omring me graag met enthousiaste en ondernemende mensen, want samen kom je nou eenmaal verder dan alleen.

Vraag jouw gratis Zelfscan aan

Twijfel je nou nog over welk traject het beste bij jou past, vul dan deze gratis checklist in. Hiermee kom je te weten wat je al supergoed doet en waar je wellicht mijn hulp nog kan gebruiken.

Direct zelfscan aanvragen

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Adres Kantoor Be-Uniek

Europalaan 44
3526 KS Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel Me Op

06-22605452

Zijn we al geconnect op social media?

    Voor en achternaam *

    E-mail *

    Telefoonnummer*