Trudy Nabuurs

Be-Uniek

Branding, Imago en Hair Stylist

Binnen 1 dag een brand, imago of uitstraling die tot de verbeelding spreekt

Jij begrijpt als geen ander dat mensen het verschil maken. Daarom wil je het beste van jezelf laten zien. Je hebt de inhoud al op orde, maar je weet dat jouw uitstraling en kledingkeuze het verschil kunnen maken tussen een triomfantelijk ‘ja’ en een teleurstellend ‘nee’. Het kan het verschil betekenen tussen geld verdienen en geld verliezen, tussen een gevoel van vertrouwen en comfort, en een gevoel van ongemak en twijfel.

Je beseft ook dat het creëren van een uitstraling en garderobe die perfect past bij jou en die goed voelt, helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Toch stel je het uit, omdat het momenteel niet bovenaan jouw prioriteitenlijst staat.

Maar diep van binnen zou je het ontzettend waardevol vinden als iemand jou precies kan laten zien, hoe je impact maakt door trouw aan jezelf te blijven, welke kledingstukken jouw figuur flatteren, hoe je s’ochtends tijd bespaart door meteen een geschikt outfit te kiezen voor de dag, en hoe je voorkomt dat je geld verspilt aan kledingstukken die er zo veelbelovend uitzagen bij aankoop, maar uiteindelijk ongedragen in jouw kast blijven hangen.

Breng jouw unieke persoonlijkheid tot leven met een holistische kijk op stijl en presentatie

Ik sta klaar om je te laten schitteren. Met enthousiasme bied ik een scala aan trainingen, zowel online als persoonlijk. Van Kleding tot Kleur, Stijl, Garderobe en meer. Het draait allemaal om jouw unieke stijl en zelfvertrouwen. Jij bepaalt het tempo en de route. Ben je klaar om jouw ware zelf te laten stralen?

Let’s go, laten we samen dit stijlvolle avontuur starten!

Let’s connect!

Ik omring me graag met enthousiaste en ondernemende mensen, want samen kom je nou eenmaal verder dan alleen.

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Trudy Nabuurs Be-Uniek
Adres Kantoor Be-Uniek

Atoomweg 100
3542 AA Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel me op

06-22605452

    Voor en achternaam *

    E-mail *

    Telefoonnummer*

    Kom in verbinding met mij en laat je inspireren