Trudy Nabuurs

Kennis, kunde & karakter tonen

Creëer een Persoonlijke Kledingstijl die Warmte, Rust en Professionaliteit uitstraalt.

Super leuk dat jij erbij was! Ik heb genoten van je enthousiasme tijdens de training.

 

Met deze samenvatting hoop ik dat je zoveel mogelijk uit mijn workshop haalt en dat je een onvergetelijke eerste (en tweede) indruk maakt. Door de handige geheugensteuntjes ben je altijd voorbereid om anderen te laten zien, voelen en ervaren wie jij echt bent.

Ontdek de belangrijkste punten en tips, zodat je altijd kunt terugvallen op welk outfit bij jouw functie, boodschap en doel past. 

Toon je kennis, kunde en karakter!

 

Innerlijk & Uiterlijk

Het NLP communicatiemodel

We zijn allemaal uniek, zowel van binnen als van buiten. Hoewel we allemaal verschillend zijn, delen we als mensen veel overeenkomsten. Zo reageert ons onderbewuste brein vrijwel identiek op non-verbale signalen, zoals stem, intonatie, houding, maar ook op kleding, kleuren, vormen en structuur.

Benieuwd naar de uitleg? Klik op de afbeelding en laat je meenemen door het fascinerende NLP-communicatiemodel.

Authentiek & Oprecht

Jouw kleding vertelt een verhaal, krachtiger dan woorden ooit kunnen.

De Taal van Kleding

Of je nou, warm, slim, geordend, oplossingsgericht of analytisch bent, in de uitvaartbranche wordt het steeds belangrijker om jezelf te laten zien. Mensen selecteren namelijk niet meer alleen op skills, maar meer en meer op persoonlijkheid. Die persoonlijheid heb jij zeker! Samen zorgen we ervoor dat jouw persoonlijkheid doorstraalt in je hele uitstraling, garderobe en presentatie!

Investeer in jezelf, want een sterke eerste indruk is onbetaalbaar!

ZO STEL JE STAPSGEWIJS EEN EIGENTIJDS OUTFIT SAMEN

Kies een kledingstuk uit dat je deze dag graag draagt.

v

Ga na in welke stijlcategorie dit kledingstuk thuishoort (stijlcategorie 1,2,3,of 4)

Waar ga je naartoe? Wat vraagt de gelegenheid? In welke stijlcategorie past de gelegenheid?

)

Dan is het nu tijd om je totale outfit samen te stellen.

Voeg kledingstukken toe zodat je totale outfit in balans is met je functie, het doel, de gelegenheid en je inhoudelijke boodschap.

Met accessoires kan je heel veel van je persoonlijkheid laten zien evenals een printje of een ingetogen of extraverte kleur.

Heb je tijdens de workshop de vragenlijst over jouw persoonlijkheid ingevuld (dit is een verdieping op de stijlcategoriemethodiek) en er is een groot verschil tussen je innerlijk en je functie, pas dan de 80-20% regel toe.

1

Het aller belangrijkste is natuurlijk dat jij je prettig voelt in dat wat je draagt want... dan straal je van top tot teen en van binnen naar buiten!

Klik hier voor Stijlcategorieën turflijst

Kleding met meerwaarde

Voorbeeld Kleding Dames

De stijlcategorieën zijn een compact en overzichtelijk systeem dat is bedoeld om snel de boodschap van kleding mee te bepalen. Wat straalt je lichaam uit? Wat vraagt een bepaalde context? Hoe breng je een boodschap helder over met je kleding? De methodiek is ontwikkeld  door Eva Hollander. Zij heeft hiermee in 2014 een VIP-award gewonnen omdat zij met deze methodiek een belangrijke meerwaarde heeft geleverd aan de image industrie in België en Nederland. De methodiek is voor zowel mannen als vrouwen en gaat veel dieper dan het reguliere kleuradvies en stijladvies. 

De kleding die je hieronder ziet past exact bij de desbetreffende stijlcategorie. Natuurlijk heb jij kleding, bijvoorbeeld een blouse in je kledingkast hangen die in meerdere stijlcategorieën thuishoort. Bijvoorbeeld het contrast in stijlcategorie 1, de kleur in 2 en print in 3.

Tip: Het helpt door eerst per kledingstuk te kijken in welke stijlcategorie dit valt voordat je een totaal outfit samenstelt.

Tip: Download de afbeelding en plak ze aan de binnenkant van je kledingkast, zodat je ze altijd bij de hand hebt als je een outfit samenstelt.

 

Stijlcategorie 1

Stijlcategorie 3

Stijlcategorie 2

Stijlcategorie 4

Voorbeeld Kleding Heren

.De kleding die je hieronder ziet past exact bij de desbetreffende stijlcategorie. Natuurlijk heb jij kleding, bijvoorbeeld een overhemd in je kledingkast hangen die in meerdere stijlcategorieën thuishoort. Bijvoorbeeld het contrast in stijlcategorie 1, de kleur in 2 en print in 3.

Tip: Het helpt door eerst per kledingstuk te kijken in welke stijlcategorie dit valt voordat je een totaal outfit samenstelt.

Tip: Download de afbeelding en plak ze aan de binnenkant van je kledingkast, zodat je ze altijd bij de hand hebt als je een outfit samenstelt

 

Stijlcategorie 1

Stijlcategorie 3

Stijlcategorie 2

Stijlcategorie 4

Extra Tips

Ieder mens is uniek, laat zien wie je bent en voel je prettig in de kleding die je draagt.

· Kies kleding die aansluit bij je lichaamsvorm.
· Neem de tijd bij het kopen van nieuwe kleding. Let goed op de pasvorm en niet (alleen) op de maat.
· Kijk of het kledingstuk te combineren is met een kledingstuk uit je garderobe (Tip: maak kledingcapsules).
· Investeer in basiskleding van hoge kwaliteit
· Accentueer je pluspunten en camoufleer je minpunten.
· Stem je schoenen, tas en riem op elkaar af qua kleur, stijl en grootte.
· Zorg dat je kapsel net zo netjes en verzorgd is als je kleding.

En natuurlijk, fris gewassen kleding, netjes gestreken en schoenen gepoetst. 

Laat kleding voor je werken en je inhoudelijke boodschap versterken!
Super Aanbod

Persoonlijke begeleiding,

Maximale stijl!

Kleur advies

Ooit te horen gekregen dat je er vermoeid uitziet, terwijl je je eigenlijk superfit voelt? Dat kan liggen aan de kleur die je draagt. Jouw natuurlijke combinatie van kleuren (huid, haar, ogen) maakt je uniek. Met speciale doeken laat ik je ontdekken welke kleuren jou een frissere en stralendere uitstraling geven. En als je wilt, bekijk ik ook of je de juiste make-upkleuren gebruikt.

Normaal €150

Nu slechts

€75

Figuur analyse

Wil je je vrouwelijke rondingen benadrukken of juist wat verhullen? Na een figuuranalyse ontdek je welke pasvormen en modellen het beste bij jouw lichaam passen. In de winkel herken je meteen welke broek, blazer, rok of jurk perfect aansluit bij jouw unieke figuur, en welke je beter kunt vermijden. Zo wordt winkelen makkelijk en leuk, omdat je weet wat écht bij jou past.

Normaal €150

Nu slechts

€95

Garderobe check

Klaar met saaie outfits en een kast vol eentonige kleding? Ik kom bij je thuis en leer je hoe je jouw kleding herorganiseren. Je zegt vaarwel tegen items die niet meer bij je passen, en leert de kunst van het combineren. Het resultaat? Blijdschap elke keer dat je je kast opent. Je ziet meteen de perfecte balans tussen casual en zakelijke kleding, met een heleboel prachtige outfits die op je wachten.

Normaal €333

Nu slechts

€222

* Geniet van deze speciale aanbiedingen, beschikbaar tot één maand na het volgen van mijn training.

vintage + nieuwe + semi maatwerk

Kom gezellig langs in mijn kledingwinkel!

Wat ik echt belangrijk vind? Eerlijk en persoonlijk advies! Niet lukraak het ene bloesje na het andere in je winkelmandje gooien, maar echt nadenken of die nieuwe kleding niet alleen bij je past. Maar ook je huidige garderobe een boost geeft, zodat je alleen kiest en draagt waar je echt happy van wordt. Het draait om toffe outfits die passen bij jou en waarin je je gewoon lekker voelt.

Kom langs en ontdek de plek waar bewuste kledingkeuzes en tijdloze stijl hand in hand gaan, en waar eerlijkheid en jezelf zijn de basis vormen voor een garderobe en look die écht voor jou werken.”

IN CONTACT

Heb je vragen over de aanbieding? Laat het me weten ik help je graag!

BEL ME OP

06 22 60 54 52

ADRES KLEDING & STIJL

Atoomweg 100

3542 AA Utrecht

ADRES KAPSELADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten