Snel weten met welke kleding jij een goede indruk maakt?

Op het moment dat je een goede indruk wilt maken, is het belangrijk om te weten hoe je overkomt.
Hoe zien anderen jou? Ligt dit in lijn met hoe jij gezien wilt worden? De vraag is niet of je om mode of kleding geeft. De vraag is wat je bewust of onbewust communiceert met je kledingkeuzes. Want wanneer je outfit te luid is, niet goed past of te misleidend is, zal het afbreuk doen aan de boodschap die je wilt overbrengen.

De QUICKSCAN is een verkort advies waarbij je snel weet welke boodschap je uitstraalt. Welke kleding, kleur en contrast bij je huidige functie of toekomstige functie past.

HOE WERKT HET?

9

Je maakt vooraf een korte en simpele thuisopdracht

9

Je vult online een vragenlijst voor mij in

9

Hierdoor krijg ik een goed beeld, wie jij bent, wat je kwaliteiten zijn en welke kledingstijl je hebt

Online advies:

9

We plannen een online sessie

9

Deze duurt ongeveer 30 a 40 minuten

9

Je betaalt slechts € 57 voor dit advies

na het advies weet jij:

N

Hoe je een goede eerste indruk maakt

N

Welke kleding, kleur en contrast bij het doel en de gelegenheid past

N

Hoe je jouw kleding in balans brengt met het doel en de gelegenheid

It’s time to impress!

Aanbod

Quickscan

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.

Overtuigender Presenteren

Ken je dat gevoel? Je staat ‘s ochtends voor je kledingkast en overweegt wat je moet dragen voor het geven van een belangrijke presentatie. Wat te dragen naar je werk kan echt een dilemma zijn. Zeker als je voor een groep staat. Je staat in het middelpunt van de belangstelling, natuurlijk wil je op dat moment een goede indruk maken. Misschien nog wel belangrijker, dat jij je rust en zekerheid uit je kleding haalt. Want als jij je goed voelt dan straal je dat ook uit. Na de quickscan weet welke kleding past bij jouw functie en je kwaliteiten.

Ja, ik wil snel resultaat!

In het begin twijfelde ik nog een beetje, want ook ik vond dat mensen mij maar moest nemen zoals ik ben. Ik ben blij dat jij mij wist te overtuigen om op deze manier advies bij je in te winnen 😉
Nooit geweten dat je kwaliteiten als Toegewijd, Waardig en Ordelijk zichtbaar kunt maken. Niet alleen in je kleding maar in je hele presentatie. Echt een eyeopener. Ik kijk nu met hele andere ogen naar mijzelf en naar anderen. Het was een leerzame sessie en wie weet doe ik de hele workshop na de corona periode alsnog. Ik ga moeiteloos overtuigen en ook shinen! 

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.

Get the job

Je CV is puik, je motivatiebrief overtuigend en je hebt het gemaakt tot de sollicitatietafel. Maar wat nu? De klik. Hoe zorg je ervoor dat die er komt? Op het moment dat je anderen wil overtuigen dat jij dé juiste kandidaat bent, is het heel belangrijk om te weten hoe je overkomt. Hoe goed je werkervaring ook is, het draait NIET om kennis en kwaliteit alleen. De werkgever gaat alleen met jou in zee als ze je mogen en vertrouwen in je hebben.

Na de quickscan weet jij welke kleding je aansluit bij je toekomstige functie en het bedrijf waar jij solliciteert, zodat je in één oogopslag laat zien dat jij geschikt bent voor de baan en past binnen het team. 

Ja, ik wil snel resultaat!

Ik heb Trudy gevraagd om mij te helpen bij mijn sollicitatie. Ik vroeg haar mee te kijken in mijn kledingkast voor de juiste, passende outfit. Dat is heel goed gelukt. Ik voelde mij heel fijn en zeker over mijn uiterlijk tijdens de sollicitatie. Ik kon mij daardoor volledig focussen op de inhoud van het gesprek. Dus super bedankt Trudy voor de goede tips!

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.

Je LinkedIn profielfoto

Ook voor je LinkedIn profiel foto geldt dat iemand binnen een fractie van een seconde een beeld, mening of oordeel heeft over jou heeft gevormd. Op basis van die bevindingen (en je koptekst) beslissen zij of je profiel interessant genoeg is om te lezen. Jouw profielfoto en de kleding die je draagt vertelt een verhaal. zorg dat het de juiste is en je staat meteen  met 1-0 voor! Het beïnvloedt je resultaat. Het verbetert je betrouwbaarheid, je geloofwaardigheid en je GUNfactor.

Maak een impact!

SPECIAAL AANBOD – DE QUICKSCAN & EEN PROFESSIONELE PROFIELFOTO

Bianca de Wit is een mensen fotograaf en MET DIT SPECIALE AANBOD helpen we jou om de beste versie van jezelf te laten zien. Wij brengen jouw menselijke aspecten in beeld, zodat anderen zien wat je kan, waar je goed in bent maar bovenal ook wie jij bent als persoon.

Wil je graag een authentieke en professionele foto? Dan is dit iets voor jou. Boek een quickscan in combinatie met een fotoshoot en betaal slechts €129 (normaal kost dit €152) 

Meer weten over Bianca? Bezoek haar website: https://www.bfoto.nl/portretfoto-informatie-2/ 

Ja, ik wil snel resultaat!

Dat je in een korte tijd zoveel kan leren over kleding en uitstraling, dat had ik niet verwacht. Dankzij jou gebruik ik nooit meer een vakantiefoto voor mijn LinkedIn profiel. Iets waar ik eerder niet bij stil stond maar nu begrijp ik maar al te goed dat ik daarmee mijzelf tekort doe en anderen minder snel mijn profiel bezoeken. Nogmaals dank!

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.

Online meeting

We zien in de huidige wereld, die in een rap temp aan het veranderen is, er steeds meer mensen vanuit huis werken. Misschien ben je manager en blij dat je niet meer elke dag een blazer en pantalon draagt. Besef je wel dat, hoewel je misschien blij bent dat je nu in lossere kleding achter je computer zit, dit ten koste gaat van je productiviteit? Daarnaast kan het dragen van informele kleding je autoriteit ondermijnen. Stel dat je een speels en licht outfit draagt, maar je moet een serieuze boodschap overbrengen aan anderen, dan kan dit misleidend overkomen. Ben je een manager, zorg er dan voor dat je dit ook uitstraalt. Tijdens deze quickscan leer je, naast kleding, welke aspecten nog meer van invloed zijn op voor een optimale online ‘verbinding’. 

 

Ja, ik wil snel resultaat!

Ik vond het een erg interessante en leerzame sessie. Niet alleen de praktische tips over beeld, geluid en licht tijdens een conference call waren interessant. Vooral de uitleg over hoe ons ‘onderbewust zijn reageert’ op kleur, contrast en vorm spraken mij erg aan. Daar ga ik dan toch over nadenken.

Diensten Be-Uniek

Omdat jij UNIEK bent, zijn mijn adviezen dat ook. Door mijn brede ervaring en expertise lever ik maatwerk en vind je altijd wel een advies of workshop die bij je wensen, leefstijl en budget past.  

Authenticiteit

Aan de buitenkant laten zien wie je van binnen bent.

Zakelijk succes

Vergroot je impact en invloed.

Advies Op Maat

Adviezen combineren, precies zoals jij het wil.

Let’s work together

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons? Bel me op: 06 22 60 54 52. Tijdens dit gesprek kun je je wensen met mij bespreken en vragen stellen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Of neem contact op via het contactformulier.

Voel je vrij om direct contact met me op te nemen.

 

plan een gratis inzichtsessie

Nederland - Utrecht - Vleuten - De Meern - Leidsche Rijn - Houten

+31 6 22 60 54 52

trudynabuurs@gmail.com (dit E-mailadres werkt altijd 🙂