Kapsel, Kleding & Stijl Specialist

VOOR VROUWEN DIE PROFESSIONEEL WILLEN UITBLINKEN

Ik leer je hoe je met een persoonlijke kledingstijl laat zien dat je een autoriteit bent zonder autoritair over te komen.

Hi, ik ben Trudy Nabuurs

Persoonlijke begeleiding, maximale stijl!

Herken je dit?

Je hebt net een nieuwe functie gekregen of staat op het punt te promoveren. Een spannende tijd vol kansen en uitdagingen, maar ook vol onzekerheden. Je wilt serieus overkomen, maar je weet dat je huidige uitstraling niet past bij je nieuwe rol. Elke ochtend vraag je je af welke outfit de juiste is, maar de juiste kleuren en pasvormen hangen niet in je kast. Uiteindelijk kies je toch maar weer voor diezelfde veilige outfit die je meestal draagt, en dat maakt je onzeker.

Je zoekt naar een manier om balans te vinden tussen jezelf zijn en je autoriteit en professionaliteit benadrukken, zonder te vervallen in het geijkte blauwe pak.

kapsel- kleding- stijl- kleur- garderobe- shoppen- branding- imago

Stel je voor dat je…

Z

Stel je voor dat je met gemak een eigen kledingstijl creëert die autoriteit uitstraalt.

Z

Stel je voor dat je kleding draagt die je figuur positief accentueert en je zelfvertrouwen boost.

Z

Stel je voor dat je jouw garderobe optimaliseert naar een die vrouwelijk, authentiek, duurzaam en ook comfortabel is.

Een eigen en professionele kledingstijl

Of je nou, geordend, oplossingsgericht of analytisch bent, in het bedrijfsleven wordt het steeds belangrijker om jezelf te laten zien. Je leert hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert en wordt erkend als een autoriteit en expert binnen jouw vakgebied.

 Creëer impact met jouw stijl, jouw verhaal!

Figuur, Kleding en Kleur

Valt jouw kleding niet zoals het moet vallen of accentueert het de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken? Na een figuur- en kleur-analyse voel jij je dagelijks comfortabel en sterk in je kleding, ongeacht je lichaamsvorm, en kies kleuren die jouw natuurlijke uitstraling versterken, zodat je echt straalt.

Effectieve Garderobe en Slimme Aankopen

Ontdek opnieuw je eigen parels in je kledingkast. Maak combinaties met je eigen kleding die de uitstraling hebben die je wilt en maak doormiddel van een wensenlijstje inzichtelijk wat je nu nog mist zodat je in de toekomst miskopen voorkomt.

Een kapsel dat bij je gezicht en leefstijl past

Ken je dat gevoel van onzekerheid bij de kapper? Je hebt al zoveel kapsels geprobeerd, maar je haar zit nooit helemaal zoals je wilt. Na een kapsel advies heb je een kapsel dat past bij je gezichtsvorm en je leefstijl. Je weet of je haarkleur de juiste is en leert hoe je jouw kapsel zelf heel makkelijk kunt modeleren, zelfs op die drukke ochtenden, wanneer tijd schaars is en als je denkt dat je niet handig bent met je haar!

“Echte resultaten bereik je pas als er verbinding, de klik, een goed gevoel is”

Reviews

Wat Klanten Over Mij Zeggen

“Je bent vriendelijk, meevoelend, rustig en enthousiast”

“Vooraf twijfelde ik of misschien veel geld zou moeten investeren om een passende garderobe aan te schaffen. Ik had me kunnen schamen voor mijn kledingkeuze maar dat is niet gebeurd.
Je bent vriendelijk, meevoelend, rustig en enthousiast. Ik voelde me geen moment beschaamd. Je bent positief en dat is heel prettig.”

Bianca

“Je hebt een goed en duidelijk verhaal over de binnenkant”

“Je hebt een goed en duidelijk verhaal, over de binnenkant, hoe je dingen ervaart, opslaat en vertaalt en wat je uiterlijke communicatie daarin betekent. Heel fijn zijn de tips over lijnen in kleding (wat die benadrukken) en welke vormen het beste zijn en ook capsules maken vind ik een uitkomst!”

“Ik weet dat ik heel veel geld bespaar”

“Echt een aanrader voor vrouwen die veel kleding hebben of kopen maar niet het juiste bij elkaar kunnen combineren. Het lijkt misschien kostbaar maar dankzij het advies weet ik dat ik geen miskopen meer doe en heel veel geld bespaar.”

“Je neemt de tijd om mij tot inzicht en een goed gevoel te laten komen”

“Ik ben een ‚mensenmens’ en ik denk dat jij dat ook bent. Dat kan ik merken in de manier waarop je zoekt, aftast en terugvraagt bij mij om goed aan te sluiten bij en te achterhalen wat ik precies bedoel of waar ik naar zoek. Ik merk dat jij binnen dit werk dingen snel ziet, en vind het prettig en mooi om te merken dat je desondanks de tijd neemt om de ander, mij in dit geval, op mijn eigen wijze ook tot herkenning, inzicht of een goed/tevreden gevoel te laten komen.”

Carlijn

Training en workshop voor bedrijven en teams

Geef je team een boost! Versterk het zelfvertrouwen en de kledingkeuzes van je team. Moedig echtheid aan en investeer in beter en succesvoller contact tussen mensen.

Tijdens een interactieve en inspirerende workshop laat ik teams ontdekken welke impact kleding, kleur en stijl kunnen hebben op hun zelfvertrouwen en de boodschap die ze in diverse werksituaties uitdragen. Na de workshop of in-company training begrijpen ze hoe ze in zakelijke kleding trouw kunnen blijven aan zichzelf en hoe belangrijk hun authenticiteit is in de relaties met hun collega’s en samenwerkingspartners. Met andere woorden, het team heeft niet alleen een boeiende en plezierige workshop ervaren, maar ook een belangrijke stap gezet in hun bewustwording en zelfvertrouwen, wat hen zakelijk kan laten groeien

Kleine greep aan opdrachtgevers

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.
OranjeFonds samenwerking Be-Uniek Utrecht

Hallo, ik ben Trudy Nabuurs

Mijn kernkwaliteiten zijn: oog voor detail . verbinden . wijsheid . passie . creatief.

Mijn kernkwaliteiten zie je in elk outfit terug. Afhankelijk waar ik naartoe ga, wat de gelegenheid vraagt en wat het doel van mijn afspraak is, bepaal ik welk kernkwaliteit het meest zichtbaar is. Je kunt je voorstellen dat het kernwoord ‘oog voor detail’ minder zichtbaar is als ik een wandeling maak met mijn man en meer zichtbaar is op het moment dat ik een incompany training geef.

Mijn ontwikkelingsreis

Ik ben geen modepopje die de hele tijd aan het winkelen is en altijd maar in de spiegel kijkt. Sterker nog: ik vond shoppen helemaal niet zo leuk! Ik probeerde wel altijd onderscheidend en authentiek te zijn met mijn kleding. Dat komt natuurlijk niet uit het niets. Wil je meer weten over wie ik ben en waarom ik doe wat ik nu doe?

Fashion Stylist

Stijlvol begin: Gratis advies

  1. Doe de Gratis Stijlcheck en ontdek je sterke punten en waar je nog hulp kunt gebruiken.
  2. Bezoek mijn winkel met unieke tweedehands kleding, nieuwe items en semi-maatwerk, en ontvang gratis tips over kleding en je figuur.
  3. Ontvang mijn E-mails vol inspiratie, tips en interessante acties.
  4. Download het Ebook Stijlvol op reis. Met slimme en effectieve tips voor minimale bagage en maximale stijl op je vakantie.
  5. Boek een Gratis Call waarin we jouw kledingissues bespreken.

 

IN CONTACT

Stuur me een berichtje met je vraag erbij en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

BEL ME OP

06 22 60 54 52

ADRES KLEDING & STIJL

Atoomweg 100

Utrecht

ADRES KAPSELADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten