Master Your Wardrobe

Met deze online training neem je de controle terug over

je garderobe en kledingkast! En leer je hoe je makkelijk kiest

welke kleding weg kan en hoe je in de winkel meteen ziet

welke kleding voor jou is en welke niet.

Ik wil direct toegang

Minimalistische garderobe, Maximale stijl!

Klaar met voorspelbare outfits?

Hangt je kast vol met kleding die allemaal op elkaar lijkt? Verlang je naar een kledingkast die effectief en overzichtelijk is? Grijp dan nu je kans om je kledingkast in te richten als een echte stylist, want wist je dat het vernieuwen van je garderobe veel eenvoudiger is dan je zou denken!?

Grijp nu de kans om je kledingkast in te richten als een echte stylist.

Tijdens dit online programma, kijk je over mijn schouder mee en zie je hoe ik stap voor stap mijn eigen kledingkast herorganiseer, met elke fase vastgelegd op video, zodat jij simpelweg de stappen kunt nabootsen en kunt toepassen voor je eigen garderobe. Dankzij deze methode ontdek je welke kleding je met gemak kunt loslaten, waardoor opruimen zelfs plezierig wordt en je te midden van het overweldigende winkelaanbod precies kunt kiezen wat bij jou past.

Mis deze kans niet! De online training is nu tijdelijk beschikbaar voor slechts €75 in plaats van €325.

 

 

Rust en Overzicht in je Kledingkast

Ik laat je zien hoe je je kleding reorganiseert en transformeert naar een droomgarderobe. Kledingstukken die niet meer bij jou passen gaan de deur uit en ik laat je zien hoe je basics en mode-items kunt combineren. Het gevolg is dat jij blij wordt als je je kledingkast opendoet. Dat je de juiste balans kunt zien tussen privé- en werkkledingstukken en meteen allemaal mooie setjes ziet hangen voor jouw outfit van die dag. En nog een mooi voordeel: geen miskopen meer! Als jij in de toekomst de winkel inloopt, zie je meteen welke kleding voor jou is en welke niet.

Neem de controle terug over je kledingkast!

Reviews

Wat Klanten Over Mij Zeggen

Eindelijk kreeg ik antwoord op de vragen die ik had.

“Een kast vol kleren en toch niets om aan te trekken, wie kent dat niet! Ik kende dat dus ook. Het niet kunnen combineren en al die kledingstukken die er in de winkel zo leuk uitzagen maar die ik nooit droeg. Er was iets mee, maar wat?  Eindelijk kreeg ik antwoord op de vragen die ik had. Dank je wel voor de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!”

Sylvia

Meer combinaties waar ik me ook zeker over voel.

“Het samenstellen van setjes heb ik zeer waardevol gevonden. Door het maken van kledingcapsules kan ik veel meer combinaties maken. Het is ongelooflijk tof dat je je daar ook zeker over voelt, omdat je weet dat het allemaal bij elkaar matcht.” 

Ik weet dat ik heel veel geld bespaar.

“Volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden.”

ik snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet.

“Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm.”

Carlijn

Dit is wat je krijgt 

Plezierig en Snel je Garderobe Reorganiseren

Ik deel met jou een stappenplan, waardoor  je binnen no -time je kledingkast opruimt en er zelfs plezier aan beleeft.

Kies met Gemak

Je leert hoe je makkelijk kunt kiezen welke kleding weg kan zonder bang te zijn dat je achteraf spijt krijgt of misgrijpt.

Mix van Stijl

Je leert hoe je basisitems, accentkleuren en trendy kledingstukken kunt combineren, zodat je veelzijdige outfits kunt samenstellen en moeiteloos verschillende stijlen kunt creëren.

Praktische Combinaties voor iedere gelegenheid

Je ontdekt hoe je jouw privékleding naadloos kunt combineren met je werkkleding, zodat je een veelzijdige garderobe hebt die geschikt is voor elke gelegenheid.

Van Zomer tot Winter

Je houd alles samen in je kast, zodat je altijd zicht hebt op je hele garderobe, ongeacht het seizoen.

Geen miskopen meer

Je krijgt van mij ‘gouden tips‘ waarmee je tijdens het shoppen altijd kleding kiest die perfect bij jou past, zelfs wanneer het aanbod overweldigend lijkt.

ONLINE TRAINING

stap voor stap zelf jouw droomgarderobe creëren

Ontdek de ‘Master Your Wardrobe’ online training bestaande uit 5 uitgebreide modules. En dat is nog niet alles! Als tijdelijk extraatje ontvang je ook 2 fantastische cadeaus:

Cadeau 1: Na het bekijken van deze video’s zul je nooit meer twijfelen over welke tas, jas, schoenen, riem of ketting het beste bij jouw outfit past. Ik voorzie je van praktische tips om de juiste accessoires te kiezen en hoe je deze netjes georganiseerd in je kast kunt bewaren.

Cadeau 2: Bovendien deel ik met jou ‘de gouden tip’ om tijdens het winkelen de prachtstukken van de miskopen te onderscheiden. Zeg vaarwel tegen miskopen en geniet van doelgericht shoppen!

van €325 voor €75,-

Het Eindresultaat

De dagelijkse ochtendworsteling van ‘wat moet ik nu weer aan’ is een feestje geworden. De transformatie is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar ook zeker voelbaar aan de binnenkant. Het klopt. Je ziet nu goede matches in je kast hangen en ziet ongekende mogelijkheden voor jouw kledingstukken en accessoires. Je straalt als nooit tevoren.

Reviews

Wat Klanten Over Mij Zeggen

“Je bent vriendelijk, meevoelend, rustig en enthousiast”

“Vooraf twijfelde ik of misschien veel geld zou moeten investeren om een passende garderobe aan te schaffen. Ik had me kunnen schamen voor mijn kledingkeuze maar dat is niet gebeurd.
Je bent vriendelijk, meevoelend, rustig en enthousiast. Ik voelde me geen moment beschaamd. Je bent positief en dat is heel prettig.”

Bianca

“Je hebt een goed en duidelijk verhaal over de binnenkant”

“Je hebt een goed en duidelijk verhaal, over de binnenkant, hoe je dingen ervaart, opslaat en vertaalt en wat je uiterlijke communicatie daarin betekent. Heel fijn zijn de tips over lijnen in kleding (wat die benadrukken) en welke vormen het beste zijn en ook capsules maken vind ik een uitkomst!”

“Ik weet dat ik heel veel geld bespaar”

“Echt een aanrader voor vrouwen die veel kleding hebben of kopen maar niet het juiste bij elkaar kunnen combineren. Het lijkt misschien kostbaar maar dankzij het advies weet ik dat ik geen miskopen meer doe en heel veel geld bespaar.”

“Je neemt de tijd om mij tot inzicht en een goed gevoel te laten komen”

“Ik ben een ‚mensenmens’ en ik denk dat jij dat ook bent. Dat kan ik merken in de manier waarop je zoekt, aftast en terugvraagt bij mij om goed aan te sluiten bij en te achterhalen wat ik precies bedoel of waar ik naar zoek. Ik merk dat jij binnen dit werk dingen snel ziet, en vind het prettig en mooi om te merken dat je desondanks de tijd neemt om de ander, mij in dit geval, op mijn eigen wijze ook tot herkenning, inzicht of een goed/tevreden gevoel te laten komen.”

Carlijn

IN CONTACT

Stuur me een berichtje met je vraag erbij en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

BEL ME OP

06 22 60 54 52

ADRES KLEDING & STIJL

Atoomweg 100

Utrecht

ADRES KAPSELADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten