snel en effectief jouw outfit kiezen

Walk-In closet tool

Altijd de juiste kledingcombinaties voor handen en precies weten wat je nodig hebt in de winkel!

 

one-stop shop

digitale inloop kledingkast & online personals shoppen

Worstel jij met wat je nu weer aan moet trekken? Vind je het lastig om tijdens het (online) shoppen kledingstukken te vinden die bij je huidige garderobe passen?

Je hebt het gevoel dat je op zich best leuke kleding in je kast hebt hangen, maar ergens gaat het is: het is het nét niet. Kleding valt niet zoals het moet vallen of accentueert de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken. Ook heb je het gevoel dat je niet altijd de juiste kleding bijkoopt. Vaak sta je voor je kledingkast te wikken en wegen over wat je nu weer moet aantrekken. Nooit ben je echt tevreden met het eindresultaat.

Met de garderobetool van Hue & Stripe wordt garderobemanagement efficiënt en overzichtelijk. Daarnaast heb je mij als expert binnen handbereik en kun je mij persoonlijke vragen stellen over je garderobe en je aankopen.

Ik heb verschillende opties voor je op een rijtje gezet. Er zijn drie verschillende memberships. Kies het membership dat bij je wensen, leefstijl en budget past.

Manage je garderobe en aankopen

Kies het membership dat bij je wensen, leefstijl en budget past. Dit zijn de opties…

Digitale kledingkast

Kledinginspiratie

Kledingcapsules

Personal shopping

Advies en feedback

1: Je eigen digitale ‘walk in closet’

Je fotografeert je kleding en accessoires en upload ze naar je digitale kledingkast in de garderobetool. Alle items ‘hangen’ gestructureerd, geordend en overzichtelijk in je eigen unieke digitale kledingkast. Super handig tijdens het shoppen of als je s’ochtends vanuit je bed inspiratie zoekt voor een passend outfit voor die dag. (deze optie zit bij elk membership)

3: Kleding capsules door de expert

Een kledingcapsules is een set met 8 tot 12 verschillende kledingstukken die allemaal met elkaar mixen en matchen. Ik ga nieuwe verassende combinaties maken met de kleding uit jouw kledingkast waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Ongekende mogelijkheden en combinaties in de kast die je nu nog niet ziet en waar ik je mee help.

2: Kleding inspiratie van de expert

Als stylist voor Zalando vond ik het super leuk om kledingboxen samen te stellen. Je gaat dus heel vele kledinginspiratie van mij krijgen. Geen echte kledingbox maar wel een soort moodbord vol inspiratie over een bepaald item, met slimme kledingtips die jij zelf kunt toepassen. De kleding en items op dit moodbord zijn allemaal clickable naar de desbetreffende webshop. Cool hë?!  

4: Online personals shoppen

Kledingsuggesties voor nieuwe aankopen ik ga voor jou opzoek naar de missende pareltjes in jouw garderobe. Ik kijk naar je huidige kleding en ga online voor je op zoek naar waardevolle items zodat je og meer mooie combinaties kunt maken en er altijd fantastisch uitziet. Ik ga voor je opzoek en jij bepaald of je de kleding thuis wilt laten bezorgen.

5: Advies en feedback op afstand

Je kunt mij als expert om feedback vragen. Wil je weten of kleding past bij je figuur? Of je je nieuwe aankoop wel of beter niet kunt aanschaffen? Je hebt mij als expert altijd en overal bij de hand. Maak een selfie, upload m in de tool en stel je vraag aan mij en ik krijgt van mij eerlijke feedback zodat je geen miskopen doet. Super handig en door een paar miskopen te voorkomen heb jij je investering meteen terug verdient.

Memberships

garderobemanagement & online personal shoppen

wees er snel bij

* De prijzen zijn incl. 21% BTW.

Dit abonnement is nieuw in mijn webshop. Jij als pionier mag gebruik maken van het tijdelijke lagere maandbedrag. Een belofte van mijn kant: als je eenmaal bent ingestapt zal het bedrag NOOIT omhooggaan. Binnenkort komen er nieuwe prijzen, maar die gelden alleen voor nieuwe members en dus niet voor jou (mits je er snel bij bent).

“Eerlijk gezegd wist ik voor het advies niet dat bepaalde kleuren me een meer afstandelijke uitstraling gaven. Soms is dat wat je wilt, maar vaak ook niet. Nu kies ik bewuster kleuren en krijg ruim 2 jaar later nog altijd complimenten als ik een kleur draag die goed bij mij past! Handig bij het shoppen en goed voor het zelfvertrouwen. Een absolute aanrader!”

- Mireille

“Vooraf twijfelde ik of ik voldoende geschikte kleding zou hebben waardoor ik misschien veel geld zou moeten investeren om een passende garderobe aan te schaffen. Ik had me kunnen schamen voor mijn kledingkeuze maar dat is niet gebeurd.
Je bent vriendelijk, meevoelend, rustig en enthousiast. Ik voelde me geen moment beschaamd. Je bent positief en dat is heel prettig.

- Bianca

“Trudy weet in korte tijd al wat je nodig hebt, qua uiterlijk, om jezelf zekerder te voelen. Zij heeft oog voor het gehele plaatje. Als je bij Trudy bent geweest, voel je je niet alleen een ander mens doordat zij wat moois met je haar, kleding of stijl heeft gedaan. Je voelt je ook een ander mens omdat je het gevoel hebt dat al je kwaliteiten gezien mogen worden!”

- Monique

What You Get

Bij alle memberships kun je zelf meebeslissen over de indeling van je eigen digitale ‘walk in closet’. Je krijgt levenslang toegang tot je eigen digitale kledingkast, zelfs als je je membership stopzet.

basic membership

N

digitale kledingkast

N

kleding inspiratie

M

kleding capsule maken

M

online personal shoppen

M

vraag maar raak

casual membership

N

digitale kledingkast

N

kleding inspiratie

N

online personal shoppen

M

kleding capsules maken

M

vraag maar raak

expert membership

N

digitale kledingkast

N

kleding inspiratie

N

online personal shoppen

N

kleding capsule maken

N

vraag maar raak

*Ik ben de tool aan het promoten waardoor vroegtijdig instappen voordelig is. Het maandbedrag is nu lager dan hij uiteindelijk gaat worden, want ik heb dit nog maar net geïntroduceerd. Als snelle beslisser krijg je daarom nu nog een extra laag tarief.

*Zolang je member bent, betaal jij dit lage bedrag en gaat het tarief nooit meer omhoog, terwijl nieuwe deelnemers in de toekomst meer betalen.

Ben je benieuwd welk abonnement bij je past? Heb je twijfels? Blijf er niet mee zitten, neem contact met me op.

Het eindresultaat

De dagelijkse ochtendworsteling van ‘wat moet ik nu weer aan’ is een feestje geworden. De transformatie is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar ook zeker voelbaar aan de binnenkant. Het klopt. Je ziet nu goede matches in je kast hangen en ziet ongekende mogelijkheden voor jouw kledingstukken en accessoires. Je straalt.

Let’s work together to impress

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons?  Voel je vrij om direct contact met me op te nemen.

BEZOEKADRES

Park Voorn 6

3544 AC Utrecht

+31 6 22 60 54 52

ADRES KAPSEL ADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten

info@be-uniek.nl

Let’s work together to impress

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons?  Voel je vrij om direct contact met me op te nemen.

BEZOEKADRES

Park Voorn 6

3544 AC Utrecht

ADRES KAPSEL ADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten

+31 6 22 60 54 52

info@be-uniek.nl