snel en effectief jouw outfit kiezen

Walk-In closet tool

Altijd de juiste kledingcombinaties voor handen en precies weten wat je nodig hebt in de winkel!

 

one-stop shop

digitale inloop kledingkast & online personals shoppen

Worstel jij met wat je nu weer aan moet trekken? Vind je het lastig om tijdens het (online) shoppen kledingstukken te vinden die bij je huidige garderobe passen?

Je hebt het gevoel dat je op zich best leuke kleding in je kast hebt hangen, maar ergens gaat het is: het is het nét niet. Kleding valt niet zoals het moet vallen of accentueert de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken. Ook heb je het gevoel dat je niet altijd de juiste kleding bijkoopt. Vaak sta je voor je kledingkast te wikken en wegen over wat je nu weer moet aantrekken. Nooit ben je echt tevreden met het eindresultaat.

Met de garderobetool van Hue & Stripe wordt garderobemanagement efficiënt en overzichtelijk. Daarnaast heb je mij als expert binnen handbereik en kun je mij persoonlijke vragen stellen over je garderobe en je aankopen.

Er zijn drie verschillende memberships. Kies het membership dat bij je wensen, leefstijl en budget past.

Manage je garderobe en aankopen

Kies het membership dat bij je wensen, leefstijl en budget past. Dit zijn de opties…

Digitale kledingkast
Kleding inspiratie
Feedback en advies van de expert

Kleding capsules (extra optie)

Personal shoppen (extra optie)

Je eigen digitale ‘walk-in closet’

Je fotografeert je kleding en accessoires en upload ze naar je digitale kledingkast in de garderobetool. Alle items ‘hangen’ gestructureerd, geordend en overzichtelijk in je eigen unieke digitale kledingkast. Super handig tijdens het shoppen of als je s’ochtends vanuit je bed inspiratie zoekt voor een passend outfit voor die dag. 

Kleding inspiratie van de expert
Als stylist voor Zalando vond ik het super leuk om kledingboxen samen te stellen. Je gaat dus heel vele kledinginspiratie van mij krijgen. Geen echte kledingbox maar wel een soort moodbord vol inspiratie over een bepaald item, met slimme kledingtips die jij zelf kunt toepassen. De kleding en items op dit moodbord zijn allemaal clickable naar de desbetreffende webshop. Cool hë?!

Feedback en advies op afstand

Je kunt mij als expert om feedback vragen. Wil je weten of kleding past bij je figuur? Of je je nieuwe aankoop wel of beter niet kunt aanschaffen? Je hebt mij als expert altijd en overal bij de hand. Maak een selfie, upload m in de tool en stel je vraag aan mij en ik krijgt van mij eerlijke feedback zodat je geen miskopen doet. Super handig en door een paar miskopen te voorkomen heb jij je investering meteen terug verdient.

* deze optie is alleen geldig op het moment dat je een strippenkaart aanschaft. Je kunt de vraag-maar-raak-aan-de-expert strippenkaart als kassakoopje toevoegen aan je bestelling.

Online personal shoppen

Ik ga voor jou opzoek naar de missende pareltjes in jouw garderobe. Met deze slimme items breid je de mogelijkheden van je garderobe uit. Jij bepaalt of je mijn suggesties thuis wilt laten bezorgen en koopt. Jij bent de baas natuurlijk! 

* deze optie is alleen geldig op het moment dat je een abonnement inclusief strippenkaart aanschaft. 

Abonnement

digitale inloop kledingkast

Je bespaart tijd, geld en frustratie en hebt mij als expert bij de hand; dat is de grootste winst wanneer je member wordt.

* De prijzen zijn incl. 21% BTW.

* Ik ben de abonnementen aan het promoten waardoor vroeg instappen voordelig is. Jij mag gebruik maken van het tijdelijke lagere maandbedrag. Een belofte van mijn kant: als je eenmaal bent ingestapt zal het bedrag NOOIT omhooggaan. Binnenkort komen er nieuwe prijzen, maar die gelden alleen voor nieuwe members en dus niet voor jou (mits je er snel bij bent).

Het eindresultaat

De dagelijkse ochtendworsteling van ‘wat moet ik nu weer aan’ is een feestje geworden. De transformatie is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar ook zeker voelbaar aan de binnenkant. Het klopt.

Daarnaast zie je goede matches in je kast hangen en je doet geen miskopen meer. Je straalt.

Let’s work together to impress

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons?  Voel je vrij om direct contact met me op te nemen.

BEZOEKADRES

Park Voorn 6

3544 AC Utrecht

+31 6 22 60 54 52

ADRES KAPSEL ADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten

info@be-uniek.nl

Let’s work together to impress

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons?  Voel je vrij om direct contact met me op te nemen.

BEZOEKADRES

Park Voorn 6

3544 AC Utrecht

ADRES KAPSEL ADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten

+31 6 22 60 54 52

info@be-uniek.nl