Workshop

Toveren met kleding

Kan dat jurkje nog wel? Zit die broek niet te strak om mijn billen? Hoeveel kilo lijk ik wel in deze kleding?

Moet er voor jouw gevoel eerst wat gewicht af voordat je er leuk uit kunt zien? In één avond leer je hoe je kunt toveren met kleding. Je ontdekt welke kleding, lijnen en vormen jou die extra ‘schwung’ geeft en dat kleding een makkelijk middel is om je weer leuker, comfortabeler en mooier te voelen.

Deze workshop wordt in het najaar herhaald.

De datums zie je snel terug op mijn website.

blij zijn met je kleding en uiterlijk

Heb jij weleens het gevoel dat er meer uit jezelf te halen valt?

Je weet dat je geen onaantrekkelijke vrouw bent, en toch ben je vaker dan je wilt ontevreden over hoe je eruit ziet. Je hebt op zich best leuke kleding in je kast hangen, maar ergens gaat het mis: het is het nét niet. Kleding valt niet zoals het moet vallen of accentueert de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken. Doordat alles merk je dat je onzeker bent over hoe je eruitziet en dat straalt weer door naar hoe jij je van binnen voelt.

Kortom, je bent ontevreden of gefrustreerd zelfs en hebt concrete tips nodig!

Kies kleding die bij jou past, want je bent zoveel mooier en leuker op je eigen manier.

Get in shape

Als je figuur is veranderd dan is het goed om te weten welke kleding bij je figuur past, maar weten welke kleding je beter niet kunt dragen is misschien nog wel belangrijker. Wil jij langer en slanker lijken? Een cupmaatje meer of minder? Je vrouwelijke rondingen benadrukken of juist camoufleren? Door slimme kledingtrucs voel jij je mooier, magischer en zelfverzekerder dan ooit.

Start shaping your body

In deze masterclass deel ik slimme tovertrucs met je. Met deze inzichten en tips kun je zoveel goeds doen voor je figuur. Hoe waardevol is het als je straks in de spiegel naar jezelf kijkt en denkt: hmmm, niet slecht, lady!

Je ontdekt:

 

hoe je met kleding langer, slanker kleiner of juist volumineuzer oogt

welke broek-. jurk- en roklengte het best bij je figuur staat

hoe je jouw buikje camoufleert en het slankste gedeelte van je taille accentueert

welk mouwlengte ervoor zorgt dat je een cupmaat meer of minder krijgt

wat je mooiste halslijnen zijn

wat broekzakken en zakken op je blazer of vest voor je zelfvertrouwen kunnen betekenen

hoe je met lijnen, vormen, prints en kleuren, slanker, langer of juist kleiner lijkt

en je krijgt nog veel meer tovertrucs waardoor jij je magischer, mooier en blijer voelt

Deze vrouwen gingen je voor

“Ik vond de workshop erg leuk. Vooral het onderdeel waar besproken werd op welke manier je het best kan kleden op basis van je figuur, vond ik het meest zinvol. Ik vond Trudy erg enthousiast en zij stelde je erg op je gemak als je in het midden voor de spiegel stond.”

Trudy haalt het beste in mensen naar boven doordat ze oprechte belangstelling heeft!

“Wow, wat ben ik blij met al jouw tips! Nooit gedacht dat ik die extra coronakilootjes kan verdoezelen door simpelweg een ander shirtje, blousje of broek te dragen.”

“Women who invest in themselves go further”

Je resultaat

Je staat niet meer ellenlang voor die spiegel te dubben, maar je weet precies welke kleding bij je figuur past. Je haalt meer zekerheid uit je kleding en uitstraling. Je kleding leidt niet af, maar brengt juist de aandacht naar je gezicht en naar je inhoudelijke boodschap. Je weet welke kleding jou die extra ‘schwung’ geven, waardoor je nog meer gaat stralen, van binnen en van buiten.

“The way we dress affects

the way we think,

the way we feel,

the way we act &

the way others react to us”

Judith Rasband

Dit is wat klanten zeggen

“Gezellig en leerzaam. Veel eyeopeners. Heb erg veel opgestoken van het persoonlijkadvies voor de spiegel.”

- Gerrie

“Ik vind mezelf te dun en wil er vrouwelijker uitzien. Super gaaf dat alle tips meteen toepasbaar zijn en het niet uitmaakt of je dik, dun, klein of lang bent.”

- Linda

“Ik vond het mooi om te zien hoe je iedereen op zijn gemak stelt als ze voor de spiegel staan. Door te kijken naar de andere dames vielen bij mij de kwartjes.”

- Mathilda

“Heel leerzaam. Heb door het gebruik van horizontale en verticale lijnen echt een nieuwe kijk op kleding gekregen. Ook de tips over zakken vond ik waardevol”

- Carmen

“Dreams do come true”

Mijn ontwikkelingsreis

Ik ben geen modepopje die de hele tijd aan het winkelen is en altijd maar in de spiegel kijkt. Sterker nog: ik vond shoppen helemaal niet zo leuk! Ik probeerde wel altijd onderscheidend en authentiek te zijn met mijn kleding. Ik kan me nog een roze gordijnenbroek herinneren, gewoon omdat die ‘eigen’ voelde. Waarom dan toch mijn fascinatie met uiterlijk? Omdat het uiterlijk zoveel kan betekenen voor hoe je je van binnen voelt.

Dat komt natuurlijk niet uit het niets.

Meer weten over wie ik ben en waarom ik doe wat ik nu doe?

Tot snel!

Dan zetten we samen de eerste stap en gaan we kleur geven aan jouw ideale IK. Want jij bent zoveel leuker en mooier op je eigen manier!

Liefs van Trudy

 

kapsel- kleding- stijl- kleur- garderobe- shoppen- branding- imago
Adres training & advies

Burg Verderlaan 9
3455 AD Utrecht

Bel me op

(+31) 6 22 60 54 52

Adres kapsel advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Waarmee kan ik je helpen?