online training – speciaal aanbod

Master

your

Wardrobe

Met deze aanpak, creëer jij je droomgarderobe, grijp je nooit mis en voel jij je waanzinnig goed in wat je draagt.

Alleen vandaag gigantische korting

 

mega korting

omdat jij het waard bent!

 

Puilt je kast uit, maar heb je nog steeds het gevoel dat je niets leuks hebt om aan te doen? Heb je een supermooie kledingstukken, maar weet je niet goed waarmee je het moet combineren? Ben je regelmatig kledingstukken kwijt? Hangt je kast vol met kleding die allemaal een beetje op elkaar lijkt? Je bent niet de enige die hiermee worstelt.

Deze online training zorgt ervoor dat jij focus krijgt in je kledingkast.

Unieke aanpak

Met deze aanpak ben je geen dagen achter elkaar aan het opruimen. Je doet het stap voor stap, wanneer het jou uitkomt. Hierdoor wordt opruimen zelf leuk en kies je ondanks het overweldigende aanbod in de winkel, precies wat bij jou past.

Dit betekent dat je:

N

snel en effectief kledingkeuzes gaat maken

N

de juiste balans kan zien tussen basics en accentkledingstukken

N

kleding in je kast hebt waarin jij je comfortabel en mooi voelt

N

blij wordt als je je kledingkast open doet

N

alleen nog maar kleding koopt die bij je past, geen miskopen meer

N

in de winkel meteen ziet welke kleding voor jou is en welke niet.

N

Je bent dus minder lang aan het shoppen

Online training

Wil jij je investering dubbel en dwars terug verdienen? Je krijgt nu tijdelijk gigantische korting!

* Alle bedragen zijn exclusief 21% btw.

* Dit speciale aanbod inclusief bonussen loopt over een tijdje af. Wees op tijd als je mee wilt doen, want daarna gaat de aanmelding dicht. De officiële prijs is dan fors hoger.

Dit speciale aanbod loopt af over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Dit is wat klanten zeggen

“Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm”.

“Volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden”.

Dit zijn de extra cadeaus die je van mij krijgt

Cadeau 1: Community

Je krijgt gratis toegang tot een Community, waar we elkaar kunnen blijven helpen met vraagstukken over je kleding. Je kunt je nieuwe aankopen showen, twijfelgevalletjes posten en je ervaringen delen. Samen staan we sterk!

Cadeau 2: Accessoires

Heb je eindelijk door welke kleding je leuk staat, zit je weer te twijfelen over welke tas, schoenen of ketting bij je outfit past. Ik geef je praktische tips hoe je de juiste accessoires kiest en hoe je die vervolgens ook weer geordend in de kast doet.

Cadeau 3: Geen miskopen meer

Je kledingkast klopt na deze training. Maar hoe hou je dat zo? Je wilt mooie pareltjes blijven toevoegen aan je collectie, maar dat moeten natuurlijk wel waardevolle aanvullingen zijn. Ik leer je hoe je tijdens het shoppen de pareltjes van de miskopen scheidt.

Het eindresultaat

De dagelijkse ochtendworsteling van ‘wat moet ik nu weer aan’ is een feestje geworden. De transformatie is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar ook zeker voelbaar aan de binnenkant. Het klopt. Je ziet nu goede matches in je kast hangen en ziet ongekende mogelijkheden voor jouw kledingstukken en accessoires. Je straalt.

Dit is wat klanten zeggen

“Een kast vol kleren en toch niets om aan te trekken, wie kent dat niet! Ik kende dat dus ook. Het niet kunnen combineren en al die kledingstukken die er in de winkel zo leuk uitzagen maar die ik nooit droeg. Er was iets mee, maar wat?  Door de online training kreeg ik eindelijk antwoord op de vragen die ik had. Dank je wel voor de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!”

“Het samenstellen van setjes heb ik zeer waardevol gevonden. Door het maken van kledingcapsules kan ik veel meer combinaties maken. Het is ongelooflijk tof dat je je daar ook zeker over voelt, omdat je weet dat het allemaal bij elkaar matcht” .

Online training

Wil jij je investering dubbel en dwars terug verdienen? Je krijgt nu tijdelijk gigantische korting!

* Alle bedragen zijn exclusief 21% btw.

* Dit speciale aanbod inclusief bonussen is tijdelijk verkrijgbaar. Wees op tijd als je mee wilt doen, want daarna gaat de aanmelding dicht. De officiële prijs is dan fors hoger.