Je mooiste kleding, kleuren & stijl

Je weet dat je geen onaantrekkelijke vrouw bent

En toch ben je vaker dan je wilt ontevreden over hoe je eruit ziet. Je haar zit nooit zoals het moet. Je hebt op zich best leuke kleding in je kast hangen, maar ergens gaat het mis: het is het nét niet. Kleding valt niet zoals het moet vallen of accentueert de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken. Ook lukt het je niet om een eigen kledingstijl te vinden. Doordat alles merk je dat je ontevreden bent over hoe je eruitziet en dat straalt weer door naar hoe jij je van binnen voelt.

Kortom; je bent gefrustreerd en hebt hulp nodig.

 

KAPSEL ADVIES

knippen – producten – stylen

ADVIES UITERLIJK

figuuranalyse – kleuranalyse – eigen kledingstijl

INNERLIJK KOMPAS

DISC – drijfveren – authenticiteit – verbinding

GARDEROBE & SHOPPEN

duurzame en slimme kleding keuzes

BEDRIJVEN & TEAMS

incompany training

Wat als ik je vertel

dat je kleding en stijl

een makkelijk middel is om je weer

leuker, comfortabeler en mooier te voelen!

kapsel- kleding- stijl- kleur- garderobe- shoppen- branding- imago

Dit gaan we doen

Samen gaan we aan de slag met je kleding, kleuren en stijl. Je krijgt inzicht in hoe je naar jezelf en je lichaam kijkt. We zoeken uit met welke kleding, kleuren en stijl jij je weer leuker, comfortabeler en mooier voelt.

Hierbij focussen we op drie dingen:

welke kleding doet goed voor je figuur

Wil jij langer en slanker ogen? Een cupmaatje meer of minder? Je vrouwelijke rondingen benadrukken of juist camoufleren? Ik leer je toveren met kleding. Na de figuuranalyse weet je welke pasvormen en modellen goed doen voor je figuur. En zie je in de winkel meteen welk model broek, blazer, shirt, blouse, rok en jurk bij jouw figuur past en welke absoluut niet.

welke kleuren laten jou stralen

Krijg je wel eens te horen dat je er vermoeid uitziet terwijl jij je mega fit voelt? Grote kans dat je een kleur draagt die jou er vermoeid uit laat zien. Je hebt van nature een combinatie van kleur (huid, haar, ogen) die jou UNIEK maakt. Ik laat je met speciale doeken zien met welke kleuren jij er frisser en stralender uitziet.

Als je wilt kijk ik ook of je de juiste make-up kleuren gebruikt.

Je ontwikkelt een eigen kledingstijl waar jij knetterblij van wordt

Heb je geen eigen kledingstijl en doe je maar wat? Zonde! Ik leer je in een paar uurtjes hoe je een eigen en unieke kledingstijl ontwikkelt. En een plus, je hoeft geen nieuwe garderobe aan te schaffen. Bewustwording en een paar kleine veranderingen zorgen voor een persoonlijke stijl waar jij knetterblij van wordt.

JE INVESTERING

INDIVIDUEEL

Wil jij gewoon lekker alle aandacht voor jezelf? Vind je het moeilijk om je kledingissues in de groep te delen. Dan gaan we 1-op-1 aan de slag waardoor ik alle aandacht heb voor jou en we alles open kunnen bespreken.

Dit mooie cadeau aan jezelf is:

€333

GROEPSSESSIE

Wil je dit advies liever met vriendinnen of collega’s doen. Samen leren, samen groeien en samen stralen is zoveel leuker dan alleen.

Neem vrijblijvend contact met me op. We bespreken je wensen en kijken samen welk advies het best bij jullie wensen en verlangens past.

Extra Bonus

Ook na het advies ben ik er voor je. Je kunt mij tot één maand na onze sessie kosteloos feedback vragen, twijfelgevalletjes delen en je nieuwste aankopen showen. Zo haal je alles uit het advies, jezelf én je kledingkast en straal je als nooit tevoren

 

Het Resultaat

Je staat niet meer ellenlang voor de spiegel te dubben, maar weet precies welke kleding en vormen passen bij jouw figuur, bij hoe je je voelt en bij je kledingstijl. Je weet welke kleuren jou die extra ‘schwung’ geven, waardoor je nog meer gaat stralen. Daardoor haal je zekerheid uit je kleding en uitstraling. Je kleding leidt niet af, maar brengt juist de aandacht naar je gezicht en je inhoudelijke boodschap.

Het totaalplaatje klopt!

“You won’t believe

your eyes!”

“Trudy weet in korte tijd al wat je nodig hebt, qua uiterlijk, om jezelf zekerder te voelen. Zij heeft oog voor het gehele plaatje. Als je bij Trudy bent geweest, voel je je niet alleen een ander mens doordat zij wat moois met je haar, kleding of stijl heeft gedaan. Je voelt je ook een ander mens omdat je het gevoel hebt dat al je kwaliteiten gezien mogen worden!”

– Monique

“Dank je wel voor je geweldige tips! Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm. Ongelofelijk veel heb ik opgestoken en volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden. Nogmaals heel erg bedankt!””

– Hetty

“Trudy ziet dingen snel. Ik vind het prettig en mooi om te merken dat je desondanks de tijd neemt om de ander, mij in dit geval, op mijn eigen wijze ook tot herkenning, inzicht en een goed/tevreden gevoel te laten komen.”

– Carlijn

“Bij Trudy kreeg ik eindelijk een antwoord op de vragen die ik had, een reden waarom kleding soms niet lekker voelde. Mijn kast bleek een schatkist waar ik, met duidelijke tips, eindelijk mee uit de voeten kon. Het benadrukken van mijn pluspunten en wat meer lef in de ochtend zorgen ervoor dat ik de dag goed gekleed en vol zelfvertrouwen begin. Dank je wel voor de veilige sfeer, de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!”

– Sylvia

kapsel kleding kledingstijl garderobe en online shoppen