JE MOOISTE KAPSEL

Kies een kapsel dat past

Een bezoekje aan de kapper kan soms best spannend zijn.
Je haar zit nooit zoals het moet, of zoals het die ene dag bij de kapper zit. Je hebt verschillende kappers en kapsels geprobeerd, maar elke dag is het weer een worsteling om het in het gewenste model te krijgen. En dan nog ben je niet altijd even tevreden: het kan er mee door, zeg maar.

Na het kijken van de 5 video’s

Z

weet je hoe je miscommunicatie met je kapper voorkomt

Z

wat je wel en niet zegt om het gewenste resultaat te krijgen

Z

weet je hoe je jouw gezicht langer, korter, breder of smaller laat lijken

Z

weet je hoe je de juiste kapsel inspiratie opdoet

Z

kies je een kapsel dat bij je gezichtsvorm aansluit

Z

weet je alles over het onderhoud van je kapsel

Z

wat shampoo, conditioner, olie, mousse, gel en lak voor je haar doet

Z

weet je hoe je jouw haar zelf het best kunt stylen

Z

en heb je tips hoe je houw haar het mooist kunt föhnen

Yes, kom maar door met de videoreeks

Super tof dat je meteen aan de slag wilt. Na het aanschaffen van dit unieke aanbod, dat slechts €25 kost, ontvang je de 5 video’s binnen enkele minuten en kun je meteen inspiratie opdoen voor je nieuwe coupe.

“Het is me gelukt om mijn kapper uit te leggen hoe ik het geknipt wil hebben en ik ben echt blij nu met mijn kapsel. Dat is wel eens anders geweest. De tips over de producten en hoe ik mijn haar kan verzorgen en in model kan brengen zijn echt heel waardevol. Ik sta minder lang voor de spiegel en mijn haar zit de hele dag goed!”

- Karin

Liever persoonlijk advies?

Kapsel advies op afstand

Liever online advies? Dat kan! Je ontdekt welk kapsel bij je gezicht en leefstijl past. Ook kijken we naar je haarkleur en geef ik tips hoe jij je haar het best kunt stylen. Vanzelfsprekend wordt het haar niet geknipt. 

€55

Kapsel advies inclusief knippen

We gaan 1-op-1 aan de slag waardoor je alle aandacht krijgt en we alles open kunnen bespreken in een veilige omgeving. Je krijgt inzicht in welk kapsel bij je gezicht, haar en leefstijl past en hoe je het zelf het best kunt modelleren. 

€177