Het alles in één

Traject

Unlock Your Full Potential, Say Hello To The New You

| Kleding | Stijl | Innerlijk Kompas | Garderobe | Personal Shoppen

Je toekomstige IK traject

Heb je weleens het gevoel dat er meer uit jezelf en je jouw performance te halen valt? Dat het beeld dat mensen van jou hebben niet klopt met de werkelijkheid?

 

Je weet dat je geen onaantrekkelijke vrouw bent, en toch ben je vaker dan je wilt ontevreden over hoe je eruit ziet. Je hebt op zich best leuke kleding in je kast hangen, maar ergens gaat het mis: het is het nét niet. Kleding valt niet zoals het moet vallen of accentueert de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken. Ook lukt het niet om een eigen kledingstijl te vinden. Doordat alles merk je dat je onzeker bent over hoe je eruitziet en dat straalt weer door naar hoe jij je van binnen voelt.

 

Kortom, je bent ontevreden of gefrustreerd zelfs en hebt concrete tips nodig!

Ga voor een uitstraling die klopt, want jij bent zoveel mooier en leuker op je eigen unieke manier!

Become your

future self

Als ambitieuze vrouw wil jij graag de kracht uitstralen die je in je voelt. Je wilt zorgen dat mensen jou zien zoals je bent. Je wilt dat mensen jou zien en denken: wow, dat is een inspirerende vrouw. Maar hoe doe je dat?

Wat als ik je vertel dat het allemaal veel makkelijker is dan je denkt.

Jij weet namelijk als geen ander dat de mensen het verschil maken. Daarom wil je ook zo goed mogelijk voor de dag komen. Inhoudelijk sta je er, maar je weet ook dat hoe je je overkomt en hoe jij je kleedt het verschil kan maken tussen een ‘ja’ en een ‘nee’, tussen geld verdienen en geld verliezen, tussen een goed en vertrouwd gevoel en een gevoel van onbehagen en twijfel.

Tijdens dit traject ontdek je wie je bent, wat je kernwaarden zijn, hoe je aan je mindset kunt werken en dat je kapsel, kleding en stijl een makkelijk middel is om je weer leuker, comfortabeler en mooier te voelen.

Do something today that your future self will thank you for

Uniek Aanbod

Ik geloof in de kracht van samen delen en leren. Dit traject doen we daarom met andere gelijkgestemden. De groepen worden zorgvuldig samengesteld, zodat we een veilige sfeer creëren en samen grote hoogtes bereiken.

Stap 1

Een bijzonder goede voorbereiding

Om te weten welke kant je opwilt, kijken we tijdens deze 1 op 1 online zoomsessie:

 • waar je nu staat en waar je naartoe wilt groeien
 • welke resulaten jij wilt boeken en wanneer het voor jou een succes is
 • ontdekt je jouw beste plan van aanpak dat zorgt voor blijvende resultaten

stap 2

je eigen kledingstijl

Je ontdekt dat kleding een makkelijk middel is waardoor jij je weer leuker, comfortabeler en mooier voelt:

 • je leert welke kleding, modellen en pasvormen goed doen voor jouw figuur
 • met welke kleuren je er gezonder, jeugdiger en stralender uitziet
 • en hoe ook jij een eigen en unieke kledingstijl creëert

stap 3

jouw innerlijk kompas

Het maken van een innerlijk kompas is een prachtige manier om al je kernwaarden, kernkwaliteiten en je persoonlijkheid in beeld te brengen. Je ontdekt hoe je:

 • je innerlijk en uiterlijk congruent bent, eigenheid uitstraalt en wordt gewaardeerd om de persoon die je echt bent.
 • verbaal en non-verbaal hetzelfde zegt en geloofwaardiger, betrouwbaarder en sympathieker overkomt
 • uiting geeft aan je branding en imago en je know, like, trust factor vergroot

stap 4

effectieve en duurzame garderobe

Je neemt de controle over je kledingkast terug. Kledingstukken die niet meer bij je passen gaan de deur uit en je ontdekt ongekende mogelijkheden voor je garderobe.

Wat we doen:

 • je gaat je garderobe uitspitten, ordenen en je kledingkast efficiënt inrichten
 • door het maken van kleding capsules zie je nu goede matches met je eigen kledingstukken en accessoiressen
 • je staat niet meer gefrustreerd voor de spiegel, want je maakt spannende  combinaties, zelfs met weinig kledingstukken

stap 5

je nieuwste aankopen

Je garderobe klopt na dit traject. Maar hoe hou je dat zo? Je leert hoe je tijdens het shoppen de pareltjes van de miskopen scheidt.

Je wins:

 • je persoonlijkheid loopt als een rode draad door je kledingkast
 • je ziet in de winkel (online en offline) meteen welke kleding voor jou is en welke niet
 • nog een mooi voordeel: je verdient je investering terug, want je doet geen miskopen meer

Gegarandeerd!

EXTRA OPTIE

VIP programma

Wil je graag nog een paar extraatjes toevoegen aan je traject? Dat kan! 

Dit zijn de extraatjes die je als VIP-deelnemer krijgt:

 • een uitgebreidere kleuranalyse
 • inclusief jouw mooiste make-up kleuren
 • een contrastanalyse
 • een kleurenwaaier t.w.v. €39
 • een masterclass ‘maak ook online een goed indruk’
 • een professionele fotoshoot

 

Je investering in je toekomstige IK

JE TOEKOMSTIGE IK

TRAJECT

Meld je vandaag aan en ontvang meer dan 75% korting op de normale prijs van €5550

€1222,-

* inclusief 21% Btw.
* inclusief extra cadeautjes
* bij maandelijkse betaling €525 pm

Liever 1 op 1 met mij samenwerken? Dat kan! Je investing is dan €4444

JE TOEKOMSTIGE IK

VIP-TRAJECT

Meld je vandaag aan en ontvang meer dan 75% korting op de normale prijs van €6660

€1999,-

* inclusief 21% Btw.
* inclusief extra cadeautjes
* bij maandelijkse betaling €770 pm

Liever 1 op 1 met mij samenwerken? Dat kan! Je investing is dan €6666

Deze ambitieuze vrouwen gingen je voor!

“Het niet kunnen combineren en al die kledingstukken die er in de winkel zo leuk uitzagen maar die ik nooit droeg. Er was iets mee, maar wat? Bij Trudy heb ik een Kledingadvies en een garderobe check gedaan. Echt geweldig! Mijn kast bleek een schatkist waarvan ik met duidelijk tips eindelijk uit de voeten kon. Los van mijn kleding werden ook mijn accessoires er bij betrokken. Het benadrukken van mijn pluspunten en wat meer lef in de ochtend zorgen er voor dat ik de dag goed gekleed en vol zelfvertrouwen begin. Dank je wel voor de veilige sfeer, de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!”

- Sylvia

“Dank je wel voor je geweldige adviezen! Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken. en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm. Ongelofelijk veel heb ik opgestoken in die paar uurtjes. En volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden. Nogmaals heel erg bedankt!”

- Hetty

“Women who invest in themselves go further”

kapsel kleding kledingstijl kleur garderobe en online shoppen

Dit krijg je cadeau

Dit zijn de extraatjes die je van mij krijgt als je meedoet met dit traject. Ben je klaar om eens flink uit te pakken?

Cadeau 1: Je eigen digitale walk-in closet

Je hebt onbeperkt toegang tot je eigen inloop kledingkast. Je fotografeert de kleding en accessoires die in je kast hangen en upload ze in de garderobetool. Al die items kun je altijd terugvinden in deze online kast. Superhandig als je tijdens het shoppen even wilt checken of je zoiets al niet had of wanneer je vanuit je bed op zoek bent naar je outfit van die dag.

Cadeau 2: Je sieraden en accessoires

Heb je eindelijk door welke kleding je leuk staat, zit je weer te twijfelen over welke tas, schoenen of ketting bij je outfit past. Je sieraden en accessoires zijn nauw verbonden met je persoonlijkheid, je innerlijk licht en maken het totaalplaatje compleet. Ik geef je praktische tips over hoe je jouw innerlijk licht zichtbaar maakt.

Cadeau 3: Community app

Je hebt onbeperkt toegang tot de community app, zodat je altijd en overal met mij en andere deelnemers kunt communiceren en we elkaar blijven helpen met vraagstukken over kleding. Ook kun je nieuwe aankopen showen, twijfelgevalletjes posten en je ervaringen delen: samen staan we sterk!

Cadeau 4: Ik ga op zoek naar de kledingstukken op je verlanglijstje

Tijdens het traject ontdek je welke kledingstukken je nu nog mist. Ik ga voor jou online op zoek naar de items die op je wensenlijstje staan. Ik doe je een aantals suggesties en jij bepaalt of je deze items wilt toevoegen aan je winkelmandje.

FAQ

Moet ik een compleet nieuwe garderobe aanschaffen?

Absoluut niet! Je komt er juist achter komen dat je veel meer kledingcombinaties kunt maken met je eigen kleding dan je vooraf dacht. Maar door een paar items van je wensenlijst toe te voegen aan je bestaande garderobe kun je je droom(vrouw) beter vorm gaan geven.

Hoe werkt de digitale garderobetool?

De digitale garderobetool bevat drie onderdelen; de garderobe, het lookbook en het shopping gedeelte. Je hebt onbeperkt toegang tot de garderobe. Dit is het gedeelte waar jij al je eigen kleding in plaatst. super handig want je kunt altijd en overal een kijkje nemen in je eigen en unieke walk-in closet, gewoon vanaf je laptop, tablet en mobiele telefoon.

Kan ik halverwege alsnog kiezen om VIP te worden?

Halverwege het traject lukt dat helaas niet meer, maar mocht je tijdens de eerste of tweede lesdag alsnog VIP-deelnemer willen worden dan kan dat uiteraard. Je betaalt dan het verschil, plus €150. Vroeg instappen is dus voordeliger.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Tijdens de betaling kun je zelf kiezen om het bedrag in één keer te betalen of in twee termijn. Het totaalbedrag in één keer betalen is voordeliger. Tip: Ben je ondernemer? De adviezen zijn zakelijk aftrekbaar als communicatie training en coaching. Neem even contact met me op, zodat ik je volledige gegevens op de factuur kan zetten.

Live en online sessie? Hoe werkt dat?

Bijna alle sessies zijn live. Deze zijn gepland op vrijdagen en zaterdagen van 9.30 uur tot 16.30 uur. Het adres is Burg Verderlaan 9 in Utrecht. Je inloopkledingkast inrichten doen we online! Dit doen we via zoom op een woensdagavond (of in overleg op een andere avond) van 19.30 tot 22.00 uur. Ik neem de tijd zodat alle kwartjes kunnen vallen, hierdoor kunnen de eindtijden wijzigen.

Ik heb een andere vraag?

Staat je vraag er niet bij? Neem contact met me op. Dat kan door mij te te bellen of stuur een appje naar 06-22 60 54 52. Je kan ook contact met me opnemen via het contactformulier of door te mailen naar info@be-uniek.nl 

Deze ambitieuze vrouwen gingen je voor!

Ik ben een ‚mensenmens’ en ik denk dat jij dat ook bent. Dat kan ik merken in de manier waarop je zoekt, aftast en terugvraagt bij mij om goed aan te sluiten bij en te achterhalen wat ik precies bedoel of waar ik naar zoek. Ik merk dat jij binnen dit werk dingen snel ziet, en vind het prettig en mooi om te merken dat je desondanks de tijd neemt om de ander, mij in dit geval, op mijn eigen wijze ook tot herkenning, inzicht of een goed/tevreden gevoel te laten komen.

- Carlijn

“Nooit geweten dat ik de kleur wit in mijn kleding zo belangrijk vindt. Dit komt telkens weer naar voren. De reden dat ik dit nooit droeg naar mijn werk, is omdat het wit wat ik dan aan zou trekken een te groot vlak zou zijn. En omdat dat niet goed voelt draag ik dus geen wit naar mijn werk. Nu ik dit weet kan ik gerichter kleding kopen. En in de toekomst rekening mee houden, door mijn kleding dusdanig te combineren dat het wit een klein accent is.

- Eline

“Wat ik heel erg leuk vond is dat de hoeveelheid kleur en prints en of ik het op mijn bovenlichaam of onderlichaam draag zoveel zegt over mijn persoonlijkheid. Ik denk dat we daar het meest duidelijk boven water kregen welke woorden mijn karakter omschrijven. Het krachtige zit ‘m  in de meer zakelijke uitstraling, met als tegenhangers het speelse en zachte (intuïtieve).”

- Carola

Mijn ontwikkelingsreis

Ik ben geen modepopje die de hele tijd aan het winkelen is en altijd maar in de spiegel kijkt. Sterker nog: ik vond shoppen helemaal niet zo leuk! Ik probeerde wel altijd onderscheidend en authentiek te zijn met mijn kleding. Ik kan me nog een roze gordijnenbroek herinneren, gewoon omdat die ‘eigen’ voelde. Waarom dan toch mijn fascinatie met uiterlijk? Omdat het uiterlijk zoveel kan betekenen voor hoe je je van binnen voelt.

Dat komt natuurlijk niet uit het niets.

Meer weten over wie ik ben en waarom ik doe wat ik nu doe?

“The way we dress affects

the way we think,

the way we feel,

the way we act &

the way others react to us”

Judith Rasband

Dit is wat klanten zeggen…

“Vooraf twijfelde ik of ik voldoende geschikte kleding zou hebben waardoor ik misschien veel geld zou moeten investeren om een passende garderobe aan te schaffen. Ik had me kunnen schamen voor mijn kledingkeuze maar dat is niet gebeurd.
Je bent vriendelijk, meevoelend, rustig en enthousiast. Ik voelde me geen moment beschaamd. Je bent positief en dat is heel prettig.
Je hebt een goed en duidelijk verhaal, over de binnenkant, hoe je dingen ervaart, opslaat en vertaalt en wat je uiterlijke communicatie daarin betekent. Heel fijn zijn de tips over lijnen in kleding (wat die benadrukken) en welke vormen het beste zijn en ook capsules maken vind ik een uitkomst!
Echt een aanrader voor vrouwen die veel kleding hebben of kopen maar niet het juiste bij elkaar kunnen combineren. Het lijkt misschien kostbaar maar dankzij het advies weet ik dat ik geen miskopen meer doe en heel veel geld bespaar.”

Bianca Visscher

Trudy haalt het beste in mensen naar boven doordat ze oprechte belangstelling heeft!

“Omdat ik mezelf een boost in mijn voorkomen gunde heeft Trudy mij in een middag meegenomen naar de wereld van communicatie met je uiterlijk. Aan de hand van een doeltreffend model laat Trudy je inzien dat je met kleding, make-up en haar dat grote verschil kan maken. Dat je elke dag kan lezen welke indruk & impact je gaat maken en hoe je uiterlijk daarbij kan helpen. Hoe je kan aansluiten -of juist niet- bij de mensen die je ontmoet. Daarbij is Trudy ook nog eens een ontzettend aardig mens. Overigens staat ze ook briljant voor groepen. Een (positieve) waarschuwing is op zijn plek: na een sessie met Trudy kijk je anders naar je spiegelbeeld en anderen!”

– Willeke

Willeke

“Do something today that your future self will thank you for”

Ik weet genoeg. Ik doe mee!

JE TOEKOMSTIGE IK

TRAJECT

Meld je vandaag aan en ontvang vette korting op de normale prijs van €4444

€1222,-

* inclusief 21% Btw.
* inclusief extra cadeautjes
* bij maandelijkse betaling €525 pm

Liever 1 op 1 met mij samenwerken? Dat kan! Je investing is dan €4444

JE TOEKOMSTIGE IK

VIP-TRAJECT

Meld je vandaag aan en ontvang vette korting op de normale prijs van €6666

€1999,-

* inclusief 21% Btw.
* inclusief extra cadeautjes
* bij maandelijkse betaling €770 pm

Liever 1 op 1 met mij samenwerken? Dat kan! Je investing is dan €6666

“Dreams do come true”

Adres training & advies

Burg Verderlaan 9
3544 AD Utrecht

Bel me op

(+31) 6 22 60 54 52

Adres kapsel advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Ga voor een eigen stijl en blink uit!