Je toekomstige IK

Tijdens dit traject ontdek je hoe je brein werkt, hoe je aan je mindset kunt werken en dat je kapsel, kleding en stijl een makkelijk middel is om je weer leuker, comfortabeler en mooier te voelen.

blij zijn met je kleding en uiterlijk

Heb jij weleens het gevoel dat er meer uit jezelf en je performance te halen valt?

Je weet dat je geen onaantrekkelijke vrouw bent, en toch ben je vaker dan je wilt ontevreden over hoe je eruit ziet. Je haar zit nooit zoals het moet. Je hebt op zich best leuke kleding in je kast hangen, maar ergens gaat het mis: het is het nét niet. Kleding valt niet zoals het moet vallen of accentueert de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken. Ook lukt het je niet om een eigen kledingstijl te vinden. Doordat alles merk je dat je onzeker bent over hoe je eruitziet en dat straalt weer door naar hoe jij je van binnen voelt.

Kortom, je bent ontevreden of gefrustreerd zelfs en hebt concrete tips nodig!

Ga voor een uitstraling die klopt, want je bent zoveel mooier en leuker op je eigen manier.

Become your

future self

Als vrouw wil jij graag de kracht uitstralen die je in je voelt. Je wilt zorgen dat mensen jou zien zoals je bent. Je wilt dat mensen jou zien en denken: wow, dat is een inspirerende vrouw. Maar hoe doe je dat?

Wat als ik je vertel dat het allemaal veel makkelijker is dan je denkt.

Jij weet namelijk als geen ander dat de mensen het verschil maken. Daarom wil je ook zo goed mogelijk voor de dag komen. Inhoudelijk sta je er, maar je weet ook dat hoe je je kleedt het verschil kan maken tussen een ‘ja’ en een ‘nee’, tussen geld verdienen en geld verliezen, tussen een goed en vertrouwd gevoel en een gevoel van onbehagen en twijfel.

Tijdens dit traject ontdek je hoe je brein werkt, hoe je aan je mindset kunt werken en dat je kapsel, kleding en stijl een makkelijk middel is om je weer leuker, comfortabeler en mooier te voelen.

Do something today that your future self will thank you for

Hoe gaan we dat doen

Samen met andere gelijkgestemde vrouwen ga je aan de slag met jouw uitdagingen. Dit alles in een veilige omgeving waar we samen leren, samen groeien en samen grote hoogtes bereiken. 

01

Je huidige en toekomstige IK

Om te weten welke kant je op wilt, kijken we eerst waar je nu staat. Wat denk je nu? Wat wil je echt? Hoe wil jij jezelf laten zien? Tijdens deze persoonlijke ontwikkelingsreis zoomen we in op wie jij echt bent. Je leert jezelf beter kennen. Die transitie is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar ook zeker voelbaar aan de binnenkant.

Het klopt!

02

Je uiterlijk in harmonie

Je leert toveren met kleding! Je weet precies welke modellen en lengtes van je shirts, blouses, jurken, rokken, blazers en broeken goed doen voor je figuur. Je ontwikkelt je eigen en uniek kledingstijl. Je voelt je lichter, mooier en comfortabeler, want je weet exact welke kleuren en vormen jou die extra ‘schwung’ geven.

Je straalt!

03

Het groot innerlijk kompas

Het groot innerlijk kompas is een prachtige manier om je kernkwaliteiten én je verlangens in beeld te brengen. Door je verlangens nu te leven, leef jij je toekomstige IK in het nu. Mensen plaatsen je niet meer in het verkeerde hokje, maar reageren op jou alsof je deze (verlang) kwaliteiten al eigen hebt gemaakt. Je wordt gewaardeerd en bevestigd in wie je echt bent en groeit nog sneller in je kwaliteiten.

Je leeft je volle potentie!

04

Je uiterlijk als communicatiemiddel

Powerdressing heeft alles te maken met communiceren. Je leert wat je bewust en onbewust communiceert met je kleding. Die kennis kun je toepassen in verschillende werksituaties. Je weet namelijk precies hoe  je in zakelijke outfits jezelf kunt blijven én je uiterlijk afstemt op wat je inhoudelijk wilt bereiken. Je wins; je komt geloofwaardiger, betrouwbaarder en sympathieker overkomt.

Je blinkt uit!

05

Je droomgarderobe creëren

Jij neemt de controle terug over je kledingkast. Kledingstukken die niet meer bij je passen gaan de deur uit. Je maakt kledingcapsules en ontdekt ongekende mogelijkheden voor je eigen kledingstukken en hebt altijd de juiste kledingcombinatie voor handen. Na dit traject sta je nooit meer gefrustreerd voor je kledingkast, want je persoonlijkheid loopt als ene rode draad door je kledingkast.

Je hebt rust en overzicht!

06

Je nieuwe aankopen

Je garderobe klopt na dit traject. Maar hoe hou je dat zo? Je wilt mooie pareltjes blijven toevoegen aan je collectie, maar dat moeten natuurlijk wel waardevolle aanvullingen zijn. Je leert hoe je tijdens het shoppen de pareltjes van de miskopen scheidt. Je ziet in de winkel (online en offline)  meteen welke kleding voor jou is en welke niet. En nog een mooi voordeel: je verdient je investering terug, want je doet geen miskopen meer!

Gegarandeerd!

Kies het traject dat past

JE TOEKOMSTIGE IK

TRAJECT

Meld je vandaag aan en ontvang meer dan 75% korting op de normale prijs van €5550

 

 • brein en mindset weetjes
 • je huidige & toekomstige ik
 • je mooiste kapsel
 • je mooiste uiterlijk
 • je eigen kledingstijl
 • je (groot) innerlijk kompas
 • je droom garderobe
 • je boodschappenlijst
 • je nieuwe aankopen

€990,-

* inclusief 21% Btw.
* inclusief extra cadeautjes
* bij maandelijkse betaling €525 pm

JE TOEKOMSTIGE IK

VIP-TRAJECT

Meld je vandaag aan en ontvang meer dan 75% korting op de normale prijs van €6660

 

 • brein en mindset weetjes
 • je huidige & toekomstige ik
 • je mooiste kapsel
 • je mooiste uiterlijk
 • je eigen kledingstijl
 • je (groot) innerlijk kompas
 • je droom garderobe
 • je boodschappenlijst
 • je nieuwe aankopen
Als vip deelenemer kijg je ook

 

 • individueel kleurenanalyse
 • individueel contrastanalyse
 • uitleg kleurenwaaier
 • online een goede indruk maken
 • professionele fotoshoot
de extra cadeautjes die je ontvangt

 

+ kleurenwaaier t.w.v. €39

+ fullbody foto voor en na traject

+ professionele profielfoto

€1440,-

* inclusief 21% Btw.
* inclusief extra cadeautjes
* bij maandelijkse betaling €770 pm

Dit is wat klanten zeggen…

“Vooraf twijfelde ik of ik voldoende geschikte kleding zou hebben waardoor ik misschien veel geld zou moeten investeren om een passende garderobe aan te schaffen. Ik had me kunnen schamen voor mijn kledingkeuze maar dat is niet gebeurd.
Je bent vriendelijk, meevoelend, rustig en enthousiast. Ik voelde me geen moment beschaamd. Je bent positief en dat is heel prettig.
Je hebt een goed en duidelijk verhaal, over de binnenkant, hoe je dingen ervaart, opslaat en vertaalt en wat je uiterlijke communicatie daarin betekent. Heel fijn zijn de tips over lijnen in kleding (wat die benadrukken) en welke vormen het beste zijn en ook capsules maken vind ik een uitkomst!
Echt een aanrader voor vrouwen die veel kleding hebben of kopen maar niet het juiste bij elkaar kunnen combineren. Het lijkt misschien kostbaar maar dankzij het advies weet ik dat ik geen miskopen meer doe en heel veel geld bespaar.”

Bianca Visscher

Trudy haalt het beste in mensen naar boven doordat ze oprechte belangstelling heeft!

“Omdat ik mezelf een boost in mijn voorkomen gunde heeft Trudy mij in een middag meegenomen naar de wereld van communicatie met je uiterlijk. Aan de hand van een doeltreffend model laat Trudy je inzien dat je met kleding, make-up en haar dat grote verschil kan maken. Dat je elke dag kan lezen welke indruk & impact je gaat maken en hoe je uiterlijk daarbij kan helpen. Hoe je kan aansluiten -of juist niet- bij de mensen die je ontmoet. Daarbij is Trudy ook nog eens een ontzettend aardig mens. Overigens staat ze ook briljant voor groepen. Een (positieve) waarschuwing is op zijn plek: na een sessie met Trudy kijk je anders naar je spiegelbeeld en anderen!”

– Willeke

Willeke

“Ik vond de workshop erg leuk. Vooral het onderdeel waar besproken werd op welke manier je het best kan kleden op basis van je figuur, vond ik het meest zinvol. Ik vond Trudy erg enthousiast en zij stelde je erg op je gemak als je in het midden voor de spiegel stond.”

kapsel kleding kledingstijl kleur garderobe en online shoppen

Dit krijg je cadeau

Dit zijn de extra cadeautjes die je krijgt als je meedoet. Ben je klaar om eens flink uit te pakken?

Cadeau 1: Je eigen digitale walk-in closet

Je hebt onbeperkt toegang tot je eigen inloop kledingkast. Je fotografeert de kleding en accessoires die in je kast hangen en upload ze in de garderobetool. Al die items kun je altijd terugvinden in deze online kast. Superhandig als je tijdens het shoppen even wilt checken of je zoiets al niet had of wanneer je vanuit je bed op zoek bent naar je outfit van die dag.

Cadeau 2: Je sieraden en accessoires

Heb je eindelijk door welke kleding je leuk staat, zit je weer te twijfelen over welke tas, schoenen of ketting bij je outfit past. Je sieraden en accessoires zijn nauw verbonden met je persoonlijkheid, je innerlijk licht en maken het totaalplaatje compleet. Ik geef je praktische tips over hoe je jouw innerlijk licht zichtbaar maakt.

Cadeau 3: Community app

Je hebt onbeperkt toegang tot de community app, zodat je altijd en overal met mij en andere deelnemers kunt communiceren en we elkaar blijven helpen met vraagstukken over kleding. Ook kun je nieuwe aankopen showen, twijfelgevalletjes posten en je ervaringen delen: samen staan we sterk!

Dit is wat klanten zeggen…

Ik ben een ‚mensenmens’ en ik denk dat jij dat ook bent. Dat kan ik merken in de manier waarop je zoekt, aftast en terugvraagt bij mij om goed aan te sluiten bij en te achterhalen wat ik precies bedoel of waar ik naar zoek. Ik merk dat jij binnen dit werk dingen snel ziet, en vind het prettig en mooi om te merken dat je desondanks de tijd neemt om de ander, mij in dit geval, op mijn eigen wijze ook tot herkenning, inzicht of een goed/tevreden gevoel te laten komen.

Carlijn Companjen

“Dank je wel voor je geweldige adviezen! Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken. en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm. Ongelofelijk veel heb ik opgestoken in die paar uurtjes. En volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden. Nogmaals heel erg bedankt!”

Hetty

“Women who invest in themselves go further”

Mijn ontwikkelingsreis

Ik ben geen modepopje die de hele tijd aan het winkelen is en altijd maar in de spiegel kijkt. Sterker nog: ik vond shoppen helemaal niet zo leuk! Ik probeerde wel altijd onderscheidend en authentiek te zijn met mijn kleding. Ik kan me nog een roze gordijnenbroek herinneren, gewoon omdat die ‘eigen’ voelde. Waarom dan toch mijn fascinatie met uiterlijk? Omdat het uiterlijk zoveel kan betekenen voor hoe je je van binnen voelt.

Dat komt natuurlijk niet uit het niets.

Meer weten over wie ik ben en waarom ik doe wat ik nu doe?

“Dreams do come true”

FAQ

Moet ik een compleet nieuwe garderobe aanschaffen?

Absoluut niet! Je gaat er juist achter komen dat je veel meer kledingcombinaties kunt maken met je eigen kleding dan je vooraf dacht. 

Hoe werkt de digitale garderobetool?

De digitale garderobetool bevat drie onderdelen; de garderobe, het lookbook en het shopping gedeelte. Je hebt onbeperkt toegang tot de garderobe. Dit is het gedeelte waar jij al je eigen kleding in plaatst. super handig want je kunt altijd en overal een kijkje nemen in je eigen en unieke walk-in closet, gewoon vanaf je laptop, tablet en mobiele telefoon.

Kan ik halverwege alsnog kiezen om VIP te worden?

Halverwege het traject lukt dat helaas niet meer, maar mocht je tijdens de eerste of tweede lesdag alsnog VIP-deelnemer willen worden dan kan dat uiteraard. Je betaalt dan het verschil, plus €150

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Tijdens de betaling kun je zelf kiezen om het bedrag in één keer te betalen of in twee termijn. Het totaalbedrag in één keer betalen is voordeliger. Tip: Ben je ondernemer? De adviezen zijn zakelijk aftrekbaar als communicatie training en coaching. Neem even contact met me op, zodat ik je volledige gegevens op de factuur kan zetten.

Live en online sessie? Hoe werkt dat?

Lesdag 1,2,3,4 en 7 zijn live. Deze zijn gepland op vrijdagen van 9.30 uur tot 16.30 uur. het adres is Burg Verderlaan 9 in Utrecht. Je inloopkledingkast inrichten en onderzoeken welke kleding je mist, doen we online. Dit doen we via zoom op een woensdagavond (of in overleg op een andere avond) van 19.30 tot 22.00 uur. Ik neem de tijd zodat alle kwartjes kunnen vallen, hierdoor kunnen de eindtijden wijzigen.

Ik heb een andere vraag?

Staat je vraag er niet bij? Neem contact met me op. Dat kan door mij te te bellen of stuur een appje naar 06-22 60 54 52. Je kan ook contact met me opnemen via het contactformulier of door te mailen naar info@be-uniek.nl 

“The way we dress affects

the way we think,

the way we feel,

the way we act &

the way others react to us”

Judith Rasband

Dag 1

Deze dag ga je aan de slag met:

 • je huidige en toekomstige IK
 • uitpakken cadeau: community
 • je mooiste kapsel
 • je kleding en figuur in balans

Dag 2

Deze dag ga je aan de slag met:

 • vervolg, kleding en figuur
 • je mooiste kleuren
 • je eigen en unieke kledingstijl

Dag 3

Deze dag ga je aan de slag met:

 • je basis kompas
 • je verlangens
 • je toekomstige IK
 • je groot innerlijk kompas

Dag 4

Deze dag ga je aan de slag met:

 • het beslissende (onbewuste) brein
 • NLP communicatie technieken
 • je uiterlijk als communicatiemiddel
 • verbaal en non-verbaal dezelfde taal spreken
 • innerlijk en uiterlijk congruent

Dag 5

Deze dag ga je aan de slag met:

 • uitpakken cadeau: digitale garderobe
 • je huidige garderobe
 • de kracht van kledingcapsules
 • toegang tot je eigen digitale inloop kledingkast
 • inzicht door het maken van selfies

Dag 6

Deze dag ga je aan de slag met:

 • je boodschappenlijst / wensenlijst
 • je toekomstige garderobe
 • parels van de miskopen onderscheiden
 • geen miskopen doen

Dag 7

Deze dag ga je aan de slag met:

 • uitpakken cadeau: je accessoires
 • zetten we alle puntjes op de i
 • kun je mij al je vragen stellen, indien je die nog hebt 😉

VIP-dagen

We kiezen samen een passend moment:

individueel kleurenanalyse

 • Live sessie – voor lesdag 1 of 2

individueel contrastanalyse

 • Live sessie – tegelijk met kleuranalyse

uitleg over je kleurenwaaier

 • Online of live, aan het einde van een lesdag – samen met andere VIPS

online een goede indruk maken

 • Online workshop – samen met andere VIPS

professionele fotoshoot

 • Tijdens dag 1 & dag 7

Heb je vragen of twijfels?

Blijf en niet mee zitten maar neem contact met me op. Tijdens dit gesprek kun je vragen stellen en kijken of je met mij wilt samenwerken. Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

P.S.

Dit groepstraject start in het najaar. Wil je 1 op 1 met mij samen werken, neem dan contact met me op.

Dit is wat klanten zeggen…

“Het niet kunnen combineren en al die kledingstukken die er in de winkel zo leuk uitzagen maar die ik nooit droeg. Er was iets mee, maar wat? Bij Trudy heb ik een Kledingadvies en een garderobe check gedaan. Echt geweldig! Mijn kast bleek een schatkist waarvan ik met duidelijk tips eindelijk uit de voeten kon. Los van mijn kleding werden ook mijn accessoires er bij betrokken. Het benadrukken van mijn pluspunten en wat meer lef in de ochtend zorgen er voor dat ik de dag goed gekleed en vol zelfvertrouwen begin. Dank je wel voor de veilige sfeer, de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!”

Sylvia

“Trudy is een fijn persoon. Zij kijkt naar je als mens en weet in korte tijd al wat jij nodig hebt, qua uiterlijk, om jezelf wat zekerder te voelen. Zij stelt zich op als een professional en heeft oog voor het gehele plaatje. Als je bij Trudy bent geweest, voel je je niet alleen een ander mens doordat zij wat moois met je haar, kleding of stijl heeft gedaan. Je voelt je ook een ander mens omdat zij je ziet en je het gevoel hebt dat al je kwaliteiten best gezien mogen worden! Als je graag je innerlijk aan de buitenwereld wil laten zien, maar je weet niet waar je moet beginnen? Trudy knows what to do for you! “

Monique Blom

“Eerlijk gezegd wist ik voor het advies van Trudy niet dat bepaalde kleuren me een meer afstandelijke uitstraling gaven. Soms is dat wat je wilt, maar vaak ook niet. Van sommige kleuren zag ik wel dat ze me ‘anders’ stonden, maar of dat nu mooi – of juist niet – was, dat wist ik niet. Nu kies ik bewuster kleuren en krijg ruim 2 jaar later nog altijd complimenten als ik een kleur draag die goed bij mijn type past! Handig bij het shoppen en goed voor het zelfvertrouwen, de kleurenanalyse is een absolute aanrader.”

Mireille

“Do something today that your future self will thank you for”

Ik weet genoeg, ik doe mee!

JE TOEKOMSTIGE IK

TRAJECT

Meld je vandaag aan en ontvang meer dan 75% korting op de normale prijs van €5550

€990,-

* inclusief 21% Btw.
* inclusief extra cadeautjes
* bij maandelijkse betaling €525 pm

JE TOEKOMSTIGE IK

VIP-TRAJECT

Meld je vandaag aan en ontvang meer dan 75% korting op de normale prijs van €6660

€1440,-

* inclusief 21% Btw.
* inclusief extra cadeautjes
* bij maandelijkse betaling €770 pm
Adres training & advies

Burg Verderlaan 9
3455 AD Utrecht

Bel me op

(+31) 6 22 60 54 52

Adres kapsel advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten