geef.kleur.en.vorm.aan.je.persoonlijkheid

innerlijk

kompas

Start transforming your true self

Of je nu man, vrouw, geordend, een teamspeler, oplossingsgericht, warm, intuïtief, ambitieus, rationeel of maatschappelijk betrokken bent, het wordt steeds belangrijker om jezelf te zijn en te laten zien. Heb jij regelmatig het gevoel dat er meer uit jezelf en je performance valt te halen? Wil je graag de kracht uitstralen die je in je voelt? Wil je dat mensen jou zien zoals je bent? Wil je dat ze jou zien en denken: wow, dat is een inspirerend persoon! Wat als ik je vertel dat het allemaal veel makkelijker is dan je denkt. 

Ga voor een uitstraling die klopt, want je bent zoveel leuker op je eigen unieke manier

Jij weet als geen ander dat de mensen het verschil maken. Daarom wil je ook zo goed mogelijk voor de dag komen. Inhoudelijk sta je er, maar je weet ook dat hoe je je kleedt, hoe je overkomt het verschil kan maken tussen een ‘ja’ en een ‘nee’, tussen geld verdienen en geld verliezen, tussen een goed en vertrouwd gevoel en een gevoel van onbehagen en twijfel.

Ik leer je hoe je innerlijk overeenkomt met je uiterlijk. Hoe je kleur en vorm geeft aan je kernkwaliteiten en persoonlijkheid. Want je komt geloofwaardig en betrouwbaar over als je innerlijk overeenkomt met je uiterlijk, als je verbaal en non-verbaal dezelfde taal spreekt. Ook is de kans groter dan mensen je sympathiek vinden en graag met je samenwerken.

Ben jij er klaar voor om jezelf helemaal te laten zien?!

Do something today that your future self will thank you for

Wat we doen

Voordat jij je innerlijk kompas maakt is het belangrijk om te weten welke kant je op wilt. Waar sta je nu? Waar verlang je naar? We zoomen in op wie jij echt bent, wat je kernkwaliteiten zijn. Vervolgens neem ik je mee in de wereld van het onbewuste brein. Je ontdekt hoe je brein werkt, hoe het reageert op kleuren en beelden. Na deze dag draag je alleen nog kleding die ‘eigen’ voelen en weet je dat je kapsel, kleding en stijl een makkelijk middel is om je weer leuker, comfortabeler en mooier te voelen. 

Die transformatie is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar ook zeker voelbaar aan de binnenkant.

Het klopt!

Het innerlijk kompas

we zoomen in op wie jij echt bent

je leert je kernkwaliteiten kennen

jouw vijf KERNwoorden krijgen een plek in het kompas

je ervaart hoe je kernkwaliteiten zich tot elkaar verhouden

je geeft KLEUR en VORM aan je persoonlijke kernwoorden

Dit is wat je krijgt

Z

je krijgt een andere kijk op communicatie

Z

je laat aan de buitenkant zien wie je van binnen bent

Z

je hoeft GEEN nieuwe garderobe aan te schaffen

Z

je stelt binnen je eigen kledingstijl een authentiek outfit samen

Z

je straalt altijd en overal eigenheid uit, dus ook in je werk

Het eindresultaat

Door jouw mooie binnenkant en buitenkant met elkaar te verbinden, straal je uit wie je echt bent. Je voelt je goed in wat je draagt en hoe je eruit ziet. Jouw innerlijke vlammetjes is groter geworden en nu ook aan de buitenkant te zien. Door je verlangens nu te leven, leef jij je toekomstige IK in het nu. Daardoor plaatsen mensen je niet meer in het verkeerde hokje maar waarderen ze de persoon die ze voor zich zien. Hierdoor kom je  geloofwaardiger, sympathieker en betrouwbaarder over, want het totaalplaatje klopt.

En een plus: je hebt jezelf ook beter leren kennen. Dat geeft je zelfvertrouwen en ook dat is weer te zien aan de buitenkant.

Deze ambitieuze vrouwen gingen jou voor!

Omdat ik mezelf een boost in mijn voorkomen gunde heeft Trudy mij in een middag meegenomen naar de wereld van communicatie met je uiterlijk. Aan de hand van een doeltreffend model laat Trudy je inzien dat je met kleding en uitstraling dat grote verschil kan maken. Dat je elke dag kan kiezen welke indruk & impact je gaat maken. Hoe je kan aansluiten -of juist niet- bij de mensen die je ontmoet. Daarbij is Trudy ook nog eens een ontzettend aardig mens. Overigens staat ze ook briljant voor groepen. Een (positieve) waarschuwing is op zijn plek: na een sessie met Trudy kijk je anders naar je spiegelbeeld en anderen! ”

- Willeke

“Vooraf twijfelde ik of ik voldoende geschikte kleding zou hebben waardoor ik misschien veel geld zou moeten investeren om een passende garderobe aan te schaffen. Ik had me kunnen schamen voor mijn kledingkeuze maar dat is niet gebeurd.
Je bent vriendelijk, meevoelend, rustig en enthousiast. Ik voelde me geen moment beschaamd. Je bent positief en dat is heel prettig.
Je hebt een goed en duidelijk verhaal, over de binnenkant, hoe je dingen ervaart, opslaat en vertaalt en wat je uiterlijke communicatie daarin betekent. Echt een aanrader!”

- Bianca

kapsel kleding kledingstijl garderobe en online shoppen

Kernkwaliteiten en persoonlijkheid

Mijn kernkwaliteiten zijn: verbinden . oog voor detail . wijsheid . hartstocht . creatief

In elk outfit komen deze kernkwaliteiten tot uiting. Afhankelijk waar ik naartoe ga, wat de gelegenheid vraagt, wat het doel van mijn afspraak is, bepaal ik welk kernkwaliteit het meest zichtbaar is. Je kunt je voorstellen dat het kernwoord ‘oog voor detail’ minder zichtbaar is als ik een wandeling maak met mijn man en meer zichtbaar is op het moment dat ik een incompany training geef.

Aanbod

INDIVIDUEEL ADVIES

Alle aandacht voor jou alleen

We gaan 1-op-1 aan de slag waardoor ik alle aandacht heb voor jou en jij alles met mij kunt bespreken. Je krijgt inzicht in hoe je zelf naar kleding, vormen, kleuren en jezelf kijkt. We zoeken uit hoe we jouw innerlijke kracht naar buiten kunnen vertalen. Alles wat we tijdens deze sessie bespreken blijft tussen jou en mij.

Dit mooie cadeau aan jezelf is

€345,-

*Locatie: Burg Verderlaan 9, Utrecht
*Inclusief 21% Btw.
*Zakelijk aftrekbaar als communicatie training en coaching

GROEPSWORKSHOP

Vrijdag 4 november 10.00 – 16.00

In een kleine groep gaan je aan de slag met jouw persoonlijke kernkwaliteiten. Dit alles doen we in een veilige omgeving, samen met andere gelijkgestemden, zodat we leren van elkaar. Samen gaan we die mooie en unieke binnenkant tot bloei laten komen.

Dit mooie cadeau is kost normaal €155 p.p. en is nu tijdelijk

€99,-

*Locatie: Burg Verderlaan 9, Utrecht
*Prijs is per persoon en incl. 21% Btw.
*Zakelijk aftrekbaar als communicatie training en coaching

FAQ

Moet ik een compleet nieuwe garderobe aanschaffen?

Zeker niet! Je ontdekt juist hoe je binnen jouw eigen en unieke kledingstijl DE kleuren en modellen kiest die aansluiten bij jouw kernwoorden. Het kan wel zijn dat je ontdekt dat je veelal dezelfde soort kleding in je kast hebt hangen en dat je na afloop van de workshop een missende parel wilt toevoegen aan jouw unieke garderobe.

Aanvullende service

Na de worskhop heb je één maand toegang tot de digitale garderobetool, zodat je mij altijd en overal met mij kunt communiceren en ik je nog een maandje kan helpen met vraagstukken over kleding. Ook kun je je nieuwe aankopen showen, twijfelgevalletjes bespreken en ervaringen delen. Dit is geheel kosteloos!

Krijg ik korting als ik samen met iemand kom?

Ja, super leuk als je samen met een vriendin, dochter, moeder, collega of zus komt. Jullie krijgen dan allebei 15% korting. Boek de worskhop NIET via de website maar neem contact met me op zodat ik jullie beide een mooie korting kan geven.

Voordeel voor ondernemers

Ben je ondernemer? De adviezen, trainingen en workshops zijn zakelijk aftrekbaar als communicatie training en coaching. Neem contact met me op, zodat ik de juiste benaming en al jouw gegevens op de factuur kan zetten.

Waar is de worskhop?

De workshop wordt gegeven op mijn kantoor in Utrecht. Het adres is Burg Verderlaan 9, 3544 AD Utrecht. Kies ervoor om 1 op 1 met mij samen te werken dan kan ik ook naar jouw adres komen. Afhankelijk waar je woont, breng ik extra kosten hiervoor in rekening.

Mag ik mijn eigen kleding meenemen?

Jazeker! Graag zelfs! We hebben namelijk allemaal een ander figuur en een andere persoonlijkheid. Neem daarom 5 tot maximaal 10 kledingstukken mee die we als voorbeeld kunnen gebruiken.
We zullen wellicht niet alle kledingstukken bespreken of gebruiken als voorbeeld, maar het is wel prettig als je ter plekke een kledingstuk kunt kiezen waar je dan vragen over hebt.
Tip: Trek op de dag zelf een outfit aan waar jij je helemaal eigen in voelt, of waar je juist vragen over hebt.

Ik heb een andere vraag?

Staat je vraag er niet bij? Stel je vraag via whatsapp of bel 06-22 60 54 52. Je kan ook contact met me opnemen via het contactformulier of door te mailen naar info@be-uniek.nl 

Dit is wat klanten zeggen

“Eerlijk gezegd wist ik voor het advies niet dat bepaalde kleding me een meer afstandelijke uitstraling gaven. Soms is dat wat je wilt, maar vaak ook niet. Nu kies ik bewuster kleding en krijg ruim 2 jaar later nog altijd complimenten als ik kleding of een kleur draag die goed bij mij past! Handig bij het shoppen en goed voor het zelfvertrouwen. Een absolute aanrader!”

- Mireille

“Trudy weet in korte tijd al wat je nodig hebt, qua uiterlijk, om jezelf zekerder te voelen. Zij heeft oog voor het gehele plaatje. Als je bij Trudy bent geweest, voel je je niet alleen een ander mens doordat zij wat moois met je haar, kleding of stijl heeft gedaan. Je voelt je ook een ander mens omdat je het gevoel hebt dat al je kwaliteiten gezien mogen worden!”

- Monique

Ik weet genoeg,

ik doe mee!

INDIVIDUEEL ADVIES

Alle aandacht voor jou alleen

€345,-

*Locatie: Burg Verderlaan 9, Utrecht
*Inclusief 21% Btw.
*Zakelijk aftrekbaar als communicatie training en coaching

GROEPSWORKSHOP

Samen leren, samen groeien

€99,-

*Locatie: Burg Verderlaan 9, Utrecht
*Prijs is per persoon en incl. 21% Btw.
*Zakelijk aftrekbaar als communicatie training en coaching
Adres training & advies

Burg Verderlaan 9
3544 AD Utrecht

Bel me op

(+31) 6 22 60 54 52

Adres kapsel advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten