Innerlijk &

Uiterlijk in balans

Wil jij de know, like, trust factor vergroten?

Of je nu man, vrouw, geordend, een teamspeler, oplossingsgericht, warm, intuïtief, ambitieus, rationeel of maatschappelijk betrokken bent, het wordt steeds belangrijker om jezelf te zijn en te laten zien. Heb jij regelmatig het gevoel dat er meer uit jezelf en je performance valt te halen? Wil je graag de kracht uitstralen die je in je voelt? Wil je dat mensen jou zien zoals je bent? Wil je dat ze jou zien en denken: wow, dat is een inspirerend persoon! Wat als ik je vertel dat het allemaal veel makkelijker is dan je denkt.

 

Binnen een dag een brand of imago die tot de verbeelding spreekt

Jij weet als geen ander dat de mensen het verschil maken. Daarom wil je ook zo goed mogelijk voor de dag komen. Inhoudelijk sta je er, maar je weet ook dat hoe je je kleedt, hoe je overkomt het verschil kan maken tussen een ‘ja’ en een ‘nee’, tussen geld verdienen en geld verliezen, tussen een goed en vertrouwd gevoel en een gevoel van onbehagen en twijfel.

Ik leer je hoe je innerlijk overeenkomt met je uiterlijk. Hoe je kleur en vorm geeft aan je kernkwaliteiten en persoonlijkheid. Want je komt geloofwaardig en betrouwbaar over als je innerlijk overeenkomt met je uiterlijk, als je verbaal en non-verbaal dezelfde taal spreekt. Ook is de kans groter dan mensen je sympathiek vinden en graag met je samenwerken.

Ben jij er klaar voor om jezelf helemaal te laten zien?!

 

Voor een totaalplaatje dat klopt en past bij hoe jij je van binnen voelt!

Deze ambitieuze vrouw ging jou voor!

“Iedereen kent wel de momenten dat je voor de kledingkast staat en je echt niet weet wat je aan moet trekken. In mijn beroep ben ik het ene moment aanwezig bij een vergadering, een cursus, CAO- onderhandelingen, in de rechtbank of op een middelbare school. Het voelt enorm fijn om dan een stukje zekerheid uit mijn kleding te halen. Er zijn veel zaken waar ik rekening mee moet houden. Als mijn kledingkeuze goed is, hoef ik me daar niet druk om te maken. Dat geeft rust en zelfvertrouwen en dat straal ik dan ook uit. Ik ben echt blij dat ik de keuze heb gemaakt voor een kleding- en stijl advies bij Be-Uniek. Trudy is spontaan en enthousiast. Ze laat je op een open en eerlijke manier zien wat eigenlijk niet kan en wat goede kledingkeuzes zijn, zonder dat het vervelend voelt, dat is een waardevolle eigenschap in haar vak!”

- Liesbeth

Wat we doen

Voordat jij je innerlijk kompas maakt is het belangrijk om te weten welke kant je op wilt. Waar sta je nu? Waar verlang je naar? We zoomen in op wie jij echt bent, wat je kernkwaliteiten zijn. Vervolgens neem ik je mee in de wereld van het onbewuste brein. Je ontdekt hoe je brein werkt, hoe het reageert op kleuren en beelden. Na deze dag draag je alleen nog kleding die ‘eigen’ voelen en weet je dat je kapsel, kleding en stijl een makkelijk middel is om je weer leuker, comfortabeler en mooier te voelen. 

Die transformatie is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar ook zeker voelbaar aan de binnenkant.

Het klopt!

Het innerlijk kompas

we zoomen in op wie jij echt bent

je leert je kernkwaliteiten kennen

jouw vijf KERNwoorden krijgen een plek in het kompas

je ervaart hoe je kernkwaliteiten zich tot elkaar verhouden

je geeft KLEUR en VORM aan je persoonlijke kernwoorden

Dit is wat je krijgt

Z

je krijgt een andere kijk op communicatie

Z

je laat aan de buitenkant zien wie je van binnen bent

Z

je hoeft GEEN nieuwe garderobe aan te schaffen

Z

je stelt binnen je eigen kledingstijl een authentiek outfit samen

Z

je straalt altijd en overal eigenheid uit, dus ook in je werk

Het eindresultaat

Door jouw mooie binnenkant en buitenkant met elkaar te verbinden, straal je uit wie je echt bent. Je voelt je goed in wat je draagt en hoe je eruit ziet. Jouw innerlijke vlammetjes is groter geworden en nu ook aan de buitenkant te zien. Door je verlangens nu te leven, leef jij je toekomstige IK in het nu. Daardoor plaatsen mensen je niet meer in het verkeerde hokje maar waarderen ze de persoon die ze voor zich zien. Hierdoor kom je  geloofwaardiger, sympathieker en betrouwbaarder over, want het totaalplaatje klopt.

En een plus: je hebt jezelf ook beter leren kennen. Dat geeft je zelfvertrouwen en ook dat is weer te zien aan de buitenkant.

Dit is wat klanten zeggen..

“Ik ben een ‘mensenmens’ en ik denk dat jij dat ook bent. Dat kan ik merken in de manier waarop je zoekt, aftast en terugvraagt bij mij om goed aan te sluiten bij en te achterhalen wat ik precies bedoel of waar ik naar zoek. Ik merk dat jij binnen dit werk dingen snel ziet, en vind het prettig en mooi om te merken dat je desondanks de tijd neemt om de ander, mij in dit geval, op mijn eigen wijze ook tot herkenning, inzicht of een goed/tevreden gevoel te laten komen.”

- Carlijn

“Trudy haalt het beste in mensen naar boven doordat ze oprechte belangstelling heeft!”

- Inge

kapsel kleding kledingstijl garderobe en online shoppen

Kernkwaliteiten en persoonlijkheid

Mijn kernkwaliteiten zijn: verbinden . oog voor detail . wijsheid . hartstocht . creatief

In elk outfit komen deze kernkwaliteiten tot uiting. Afhankelijk waar ik naartoe ga, wat de gelegenheid vraagt, wat het doel van mijn afspraak is, bepaal ik welk kernkwaliteit het meest zichtbaar is. Je kunt je voorstellen dat het kernwoord ‘oog voor detail’ minder zichtbaar is als ik een wandeling maak met mijn man en meer zichtbaar is op het moment dat ik een incompany training geef.

Deze ambitieuze vrouw ging jou voor!

“Trudy is een fijn persoon. Het begint met een goed gesprek en een lekker bakje thee, maar ondertussen gebeurt er van alles. Zij kijkt naar je als mens en weet in korte tijd al wat jij nodig hebt, qua uiterlijk, om jezelf wat zekerder te voelen. Zij stelt zich op als een professional en heeft oog voor het gehele plaatje. Zij kijkt verder dan alleen het kapsel wat het beste bij iemand past maar ook naar welke kleur het beste past bij een specifieke uitstraling.
Als je bij Trudy bent geweest, voel je je niet alleen een ander mens doordat zij wat moois met je haar, kleding of stijl heeft gedaan. Je voelt je ook een ander mens omdat zij je ziet en je het gevoel hebt dat al je kwaliteiten best gezien mogen worden! Als je graag je innerlijk aan de buitenwereld wil laten zien, maar je weet niet waar je moet beginnen? Trudy knows what to do for you! “

- Monique

Aanbod

INDIVIDUEEL ADVIES

Alle aandacht voor jou alleen

We gaan 1-op-1 aan de slag waardoor ik alle aandacht heb voor jou en jij alles met mij kunt bespreken. Je krijgt inzicht in hoe je zelf naar kleding, vormen, kleuren en jezelf kijkt. We zoeken uit hoe we jouw innerlijke kracht naar buiten kunnen vertalen. Alles wat we tijdens deze sessie bespreken blijft tussen jou en mij.

Dit mooie cadeau aan jezelf is

€377,-

*Locatie: Europalaan 44 Utrecht
*Zakelijk aftrekbaar als communicatie training en coaching

FAQ

Moet ik een compleet nieuwe garderobe aanschaffen?

Zeker niet! Je ontdekt juist hoe je binnen jouw eigen en unieke kledingstijl DE kleuren en modellen kiest die aansluiten bij jouw kernwoorden. Het kan wel zijn dat je ontdekt dat je veelal dezelfde soort kleding in je kast hebt hangen en dat je na afloop van de workshop een missende parel wilt toevoegen aan jouw unieke garderobe.

Aanvullende service

Na de worskhop heb je één maand toegang tot de digitale garderobetool, zodat je mij altijd en overal met mij kunt communiceren en ik je nog een maandje kan helpen met vraagstukken over kleding. Ook kun je je nieuwe aankopen showen, twijfelgevalletjes bespreken en ervaringen delen. Dit is geheel kosteloos!

Voordeel voor ondernemers

Ben je ondernemer? De adviezen, trainingen en workshops zijn zakelijk aftrekbaar als communicatie training en coaching. Neem contact met me op, zodat ik de juiste benaming en al jouw gegevens op de factuur kan zetten.

Waar is de sessie?

Het advies wordt gegeven bij mij op kantoor in Utrecht. Het adres is Europalaan 44 in Utrecht. Wil je dat ik bij je thuis kom? Geen probleem, afhankelijk waar je woont, breng ik extra kosten hiervoor in rekening.

Mag ik mijn eigen kleding meenemen?

Jazeker! Graag zelfs! We hebben namelijk allemaal een ander figuur en een andere persoonlijkheid. Neem daarom 5 tot maximaal 10 kledingstukken mee die we als voorbeeld kunnen gebruiken.
We zullen wellicht niet alle kledingstukken bespreken of gebruiken als voorbeeld, maar het is wel prettig als je ter plekke een kledingstuk kunt kiezen waar je dan vragen over hebt.
Tip: Trek op de dag zelf een outfit aan waar jij je helemaal eigen in voelt, of waar je juist vragen over hebt.

Ik heb een andere vraag?

Staat je vraag er niet bij? Stel je vraag via whatsapp of bel 06-22 60 54 52. Je kan ook contact met me opnemen via het contactformulier 

Dit is wat klanten zeggen

“Eerlijk gezegd wist ik voor het advies niet dat bepaalde kleding me een meer afstandelijke uitstraling gaven. Soms is dat wat je wilt, maar vaak ook niet. Nu kies ik bewuster kleding en krijg ruim 2 jaar later nog altijd complimenten als ik kleding of een kleur draag die goed bij mij past! Handig bij het shoppen en goed voor het zelfvertrouwen. Een absolute aanrader!”

- Mireille

Adres training & advies

Europalaan 44
3526 KS Utrecht

Bel me op

(+31) 6 22 60 54 52

Adres kapsel advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Twijfel je of dit bij je past?

Blijf er niet mee zitten! Stuur een mailtje en ik help je met het maken van de juiste keuze.