Gisteren maakte ik iets bijzonders mee met een klant… Ik ging letterlijk uit de kleren voor haar.

Suzan, laten we haar zo even noemen, kwam eerder dit jaar bij me voor een aanvullend advies na een incompany training.

Tijdens de sessie vertelde ze dat ze 4 kledingmaten in 1 lijf had. Het aanvullende advies dat ze van haar werkgever had gekregen, ging niet over haar figuur maar over haar persoonlijkheid en professie.

Uiteraard wilde ik haar graag helpen, dus ik deed na afloop een mooi aanbod, waar ze “Ja” tegen zei.

En gisteren was de dag dat ze dus opnieuw bij me kwam en ik haar ging helpen met haar kledingissues omtrent haar figuur. Eerst bepaalden we welke kleuren haar het mooist staan en heb ik haar geholpen om een eigen kledingstijl te ontwikkelen, en daarna was het tijd voor de figuuranalyse. Daar stond ze in haar lange bootcut broek met oversized blouse met top eronder.

Ik vroeg haar of ze de blouse wilde uittrekken en ik schrok me kapot. Wat een mooi figuur kwam er tevoorschijn. Jeetje, meid, je bent 15 kilo slanker zonder die blouse. Helaas, ze was nog niet overtuigd en had al verschillende keren haar figuur met die van mij vergeleken. Ik kon haar niet aan haar verstand brengen dat we niet veel van elkaar verschilden.

Ze geloofde me niet, dus hup, ik trok mijn kleding uit en daar stond ik naast haar in mijn bh en ondergoed.

Soms moet je dingen zien in plaats van horen voordat het kwartje echt valt. Zie je nou dat we helemaal niet zoveel van elkaar verschillen? Ik weet alleen hoe ik met kleding kan toveren en ik vind het super tof dat jij je dit cadeau hebt gedaan, want ik leer je nu hoe jij dat ook kunt.

Nu je het verhaal achter de schermen hebt gehoord, wil ik je graag uitnodigen om deel te nemen aan mijn online training, waarin ik alle tips en tovertrucjes met je deel. Van je kapsel tot je schoenen, van je buitenkant tot je binnenkant, en zelfs je professionele uitstraling op je werk. Herken jij jezelf in de onderstaande vragen? Dan is deze online training iets voor jou. Maar ik geef je alvast wat tips zodat je nu al een boost krijgt

  • Is je figuur veranderd en ben je terughoudend om bepaalde kledingstukken te dragen? Laat de lijnen in kleding voor je werken
  • Vind je het moeilijk om te bepalen welke kleuren het best bij je staan? Zet een spiegel bij het raam en kijk welke tinten je huid laten stralen!
  • Ben je op zoek naar een eigen stijl? Ga op zoek naar inspiratie en kledingstukken die je zelfvertrouwen een boost geven!
  • Puilt je kledingkast uit, maar heb je geen tijd om je kledingkast op te ruimen of durf je geen kleding weg te doen uit angst voor spijt? Probeer mijn versimpelde versie van de Marie Kondo-methode!
  • Ben je onzeker over je outfit tijdens het geven van een presentatie? Kies voor goed passende kledingstukken die je zelfvertrouwen een boost geven!
  • Loop je vaak in dezelfde kleding en weet je niet wat je nog meer kunt dragen? Shop in je eigen kledingkast!
  • Moet je alle ballen in de lucht houden en heb je geen tijd om je kledingkast op te ruimen? Zorg dat alle kleding in je kast past. Dus zowel je zomer- als winterkleding.

Mijn online training bestaat uit 8 modules met elk ongeveer 5 tot 8 lessen. Maar maak je geen zorgen, de lessen zijn kort en bondig, zodat je ze super snel kunt doorlopen. Je zult versteld staan hoe makkelijk en snel je vooruitgang boekt!

Klik op de link voor meer info en aanmelden. Hier kun je ook zien welke bonussen je van me krijgt 😉