Over Be-Uniek

 

De persoon achter Be-Uniek

Wie – Wat – Waarom:

Wie ben ik: Ik ben Trudy Nabuurs. De kernkwaliteiten uit mijn Innerlijk kompas geven een beeld wie ik ben: Gepassioneerd – Creatief – Empatisch – Zorgvuldig – Ingetogen kracht

Wat doe ik: Ik coach, geef advies en train dames, heren en bedrijven op het gebied van uiterlijke presentatie / communicatie. 

Waarom doe ik wat ik doe: Vanwege oordelen, normen en waarden die door onze opvoeding of door de maatschappij worden bijgebracht ervaren vele van ons interne en externe druk.

Jezelf zijn en jezelf trouw blijven is in deze periode dan ook erg belangrijk. En voor velen een diep verlangen.

Waarom dan advies over het uiterlijk? Mijn Unieke stijl, Mensen zijn veel meer dan alleen hun buitenkant. Mijn inziens draait het in het leven juist om hoe men zich innerlijk voelt. Toch is het een feit dat het uiterlijk daar veel invloed op heeft. Dat is de reden dat ik INTEGRAAL Image consultant, NLP Partitioner en Life coach ben geworden…

Wat mij fascineert en intrigeert is de wisselwerking tussen het innerlijk en het uiterlijk.

Dat vormt de basis van al mijn adviezen. Want wat veel mensen niet weten is dat wanneer je uiterlijk in balans is met je innerlijk, dat bijdraagt aan een gelukkiger en succesvoller leven.

Trudy Nabuurs

Master Integraal imago consultant – NLP Practitioner & Life coach

Ben jezelf, er zijn al zoveel anderen!

Het is mijn doel dat jij leeft vanuit je volle potentie. Ik help je graag bij dit proces. Laat jouw volle potentie aan het daglicht komen en maak het zichtbaar! Zodat je in contact en verbinding bent met jezelf èn met de mensen om je heen.

Jouw potentie is je boodschap naar de wereld.

Lever jouw bijdrage aan een mooiere, betere en kleurrijkere wereld, Be-Uniek!

BE-UNIEKE IN SAMENWERKING MET:

Margreet Jacobs

Margreet Jacobs

Pitchtrainer & non-verbale communicatie specialist

Je beste indruk

‘Hoe laat je je beste indruk achter op een podium, in een video of op een sollicitatiegesprek? Door tekst en video perfect op elkaar te laten aansluiten. Margreet Jacobs en Iris Barzilay van Je Beste Indruk helpen je bij het schrijven van jouw verhaal en zorgen ervoor dat je je verhaal op een overtuigende en authentieke manier kan presenteren.

Website: Je beste indruk

Iris Barzilay

Iris Barzilay

Storyteller & videospecialist

Elisa Schipper

Elisa Schipper

Coach Love your body

Zeg jij stiekem tegen jezelf dat je te dikke billen hebt of dat je een lui vreet monster bent? Ben je klaar met al dat jojo-en? Elisa heeft het Love Your body afvalplan ontwikkeld en leert je zonder te pijnigen en op een liefde volle manier af te vallen.

Love your body via youtube 

   We can help you in any project to Be-Uniek!