KLEDING ADVIES

Be-Uniek Kleding - Stijl - Imago advies

   “Fashion is about something that comes from within you”

       – RALPH LAUREN

Ieder mens is uniek, zowel innerlijk als uiterlijk

Onze adviezen sluiten hierop aan. Lees de verschillende mogelijkheden en kies het advies dat bij jouw proces past. De uitleg is kort en bondig, het advies daarentegen is persoonlijk, professioneel en zeer uitgebreid. Combinaties van verschillende adviezen is mogelijk en worden geheel afgestemd aan jouw persoonlijke wensen.

We can halp you in any project

Jouw figuur in balans

Ben jij onzeker over jouw figuur?

De media geeft ons de indruk dat we eeuwig slank en jong moeten zijn. Een heel onrealistisch schoonheidsideaal. We zijn nou eenmaal uniek. Juist die diversiteit maakt de wereld mooi!

Tijdens deze sessie kijken we voornamelijk naar je buitenkant, naar jouw lichaam. Wat vind je mooi aan jezelf, en wil je graag accentueren? Wat zou je graag willen camoufleren? Aan de hand van al deze bevindingen geef ik je eerlijk advies, zodat jij blij wordt van je eigen spiegelbeeld. Je in je kracht staat en meer zelfvertrouwen uitstraalt.

Ontdek jouw unieke kledingstijl

Je voelt je anders en tegelijkertijd weet je niet hoe je dat laat zien.

Weet jij welke kledingvoorkeur jij hebt? Waarom ziet dat ene jurkje er bij de ander zo mooi uit en past het niet bij jou? Dit heeft naast je lichaamsvorm ook met je persoonlijke kledingvoorkeur te maken.

De een draagt graag kleur, de ander juist niet. De een heeft een klassieke kledingstijl, de ander een sportieve. De een draagt graag een bloemenprint terwijl de ander juist van streepjes houdt. Tijdens deze sessie ontdek je, aan de hand van ‘inspiratieplaatjes’ jouw eigen unieke kledingstijl.

Recensies Be-Uniek

RECENSIE KLEDINGADVIES Trudy haalt het beste in mensen naar boven doordat ze oprechte belangstelling heeft. Thom, Utrecht
RECENSIE VERBAAL & NON-VERBAAL IN BALANS Ik heb Trudy gevraagd om mij te helpen bij mijn sollicitatie. Ik vroeg haar mee te kijken in mijn kledingkast voor de juiste, passende outfit. Dat is heel goed gelukt. Ik voelde mij heel fijn en zeker over mijn uiterlijk tijdens de sollicitatie. Ik kon mij daardoor volledig focussen op de inhoud van het gesprek. Dus super bedankt Trudy voor de gezellige uurtjes en de goede tips voor een eventuele volgende sollicitatie. Peter, Zeist
RECENSIES INNERLIJK & UITERLIJK IN BALANS Ik ben een ‚mensenmens’ en ik denk dat jij dat ook bent. Dat kan ik merken in de manier waarop je zoekt, aftast en terugvraagt bij mij om goed aan te sluiten bij en te achterhalen wat ik precies bedoel of waar ik naar zoek. Dank daarvoor! Carlijn, Vleuten

“WOUW – Dit had ik veel eerder moeten doen!”

   We can help you in any project to Be-Uniek!