Team Be-Uniek

Team Be-Uniek

Trudy Nabuurs

Directeur Be-Uniek

Master Integraal Imago expert  

NLP Life coach

De unieke stijl van Trudy

Haar kernkwaliteiten zijn: Gepassioneerd – Creatief – Empatisch – Zorgvuldig – Ingetogen kracht. 

Zij is het creatieve brein achter Be-Uniek. Zij coacht, traint en geeft advies op het gebied van innerlijke & uiterlijke presentatie en communicatie, aan professionals en zzp-ers en ook bij bedrijven. 

Waarom doe ik wat ik doe: In een tijd dat de buitenwereld razend snel veranderd, groeit de behoefte om een vaste binnenkant te hebben. Authentiek, jezelf zijn. 

Steeds meer bedrijven en instellingen willen authentieke medewerkers omdat zij dicht bij zichzelf staan, weten wat ze willen en dit ook uitdragen richting hun omgeving. Dat maakt ze succesvoller en dus interessant voor bedrijven. Ze zijn een inspiratiebron en voorbeeld voor anderen.

Wat mij fascineert en intrigeert is de wisselwerking tussen binnenkant (het innerlijk) en buitenkant (het uiterlijk). Als je weet wie je bent, wat je drijft, wat je passie is. Hoe je talenten en kernkwaliteiten zichtbaar maakt en in balans brengt met het doel, de gelegenheid en je inhoudelijke boodschap dan spreek je verbaal en non-verbaal dezelfde taal en is je innerlijk en uiterlijk congruent aan elkaar. Hierdoor ben je authentiek, zichtbaar, kom je echt en betrouwbaar over en maak je verbinding met je baas, collega of klant. 

Zet jouw uiterlijk in als communicatiemiddel en vergroot je geloofwaardigheid, je GUN-factor en je omzet, BE-UNIEK!

Margreet Jacobs

Presentatie trainer

Sprekerscoach 

De unieke stijl van Margreet

Zij coacht en traint mensen op het gebied van storytelling en pitchen

Waarom doe ik wat ik doe: “De mooiste momenten van mijn vak zijn wanneer ik iemand letterlijk en figuurlijk zie groeien tijdens een training. Soms lijkt iemand wel een halve meter groter. Het zelfvertrouwen groeit en daarmee het plezier in het presenteren. Als het mij lukt om deelnemers te laten zien wat authenticiteit doet tijdens het presenteren, dan is mijn dag geslaagd!”

Iris Barzilay

Storytelling

Sprekerscoach 

De unieke stijl van Iris

Zij coacht en traint mensen op het gebied van storytelling en pitchen. 

Waarom doe ik wat ik doe: “Ik vind het heerlijk om mensen iets te leren, hen te helpen de woorden te vinden om pakkend en concreet te zijn in hun pitch, speech of presentatie. Een verhaal is een spel, een ritme, en dat probeer ik mensen in te laten zien. Als iemand zijn of haar missie, passie of doel ook echt daadwerkelijk kan overbrengen op het publiek, dan ben ik trots.”

Evelien Bonebakker

CTI coach & trainer

De unieke stijl van Evelien

Zij coacht en help mensen bij de zoektocht naar wat in je kracht staat betekent, zowel privé als zakelijk. Je neemt jezelf tenslotte overal mee naar toe. Zij zorgt er voor dat mensen geraakt en betrokken worden. 

Waarom doe ik wat ik doe: Ik geloof dat als je doet wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar je voldoening uit haalt, je in je kracht staat en dus het beste uit jezelf haalt.

Mensen in beweging krijgen is de rode draad in mijn loopbaan.

 

Elisa Schipper

Coach & Love your body specialist

De unieke stijl van Elisa

Elisa heeft het Love Your body afvalplan ontwikkeld en leert je zonder te pijnigen en op een liefde volle manier af te vallen.

Waarom doe ik wat ik doe: Your mind will always believe everytihing you tell it. Feed it faith, feed it truth and feed it with love!

Recensies Be-Uniek

Hier lees je de ervaringen van mensen die je voor gingen, zo krijg je een goede indruk wat wij voor jou kunnen betekenen…

Trudy heeft voor een groep van negen studenten in het kader van hun opleiding tot uitvaartbegeleider een prachtige les verzorgd over uiterlijke communicatie in relatie tot je innerlijk. Zij liet ieder in haar/zijn eigen waarde en nam dat als uitgangspunt om suggesties te doen voor verbetering. De les was vakkundig, energiek, interactief, sfeervol, concreet, praktisch toepasbaar en heel leerzaam. Aanbevolen! Phillippe, Tilburg

“WOUW – Dit had ik veel eerder moeten doen!”