GARDEROBE PLANNING

Be-Uniek Garderobe Planning

 Jouw persoonlijkheid als een rode draad  door jouw kledingkast 

Waarom een Garderobe planning?

Een garderobe planning bespaard geld en creëert balans en overzicht in jouw kledingkast

Herken jij dit? 

 • Weet jij niet welke kleding past bij jouw persoonlijkheid?
 • Welk outfit aansluit bij je werk, je functie of een bepaalde gelegenheid?
 • Ervaar jij wel eens stress wanneer jij voor je kledingkast staat?
 • Je kledingkast hangt vol met kleding en toch heb je niets om aan te trekken?
 • Dat leuke rokje, broek of bloesje, waarom draag je ze niet? Misschien omdat je niet weet met welk kledingstuk je het kan combineren.

Na een garderobe planning:

 

 • Weet jij HOE je kleding capsules samenstelt
 • Maak je nieuwe COMBINATIES met jouw eigen kleding
 • Creëer je RUST en OVERZICHT in je kledingkast
 • Koop je in de toekomst EFFICIËNTER kleding
 • Waardoor je ook nog eens GELD BESPAART,
 • NOOIT meer MISKOPEN hebt
 • en er ALTIJD LEUK UITZIET!

Maak de mooiste combinaties met je eigen kleding!

RECENSIE GARDEROBE PLANNING 

Dank je wel voor je geweldige adviezen! Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm. Ongelofelijk veel heb ik opgestoken in die paar uurtjes. En volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden. Nogmaals heel erg bedankt!

Suzanne, Amsterdam

RECENSIES GARDEROBE PLANNING 

Iedereen kent wel de momenten dat je voor de kledingkast staat en je echt niet weet wat je aan moet trekken. In mijn beroep ben ik het ene moment aanwezig bij een vergadering, een cursus, CAO- onderhandelingen, in de rechtbank of op een middelbare school. Het voelt enorm fijn om dan een stukje zekerheid uit mijn kleding te halen, er zijn veel zaken waar ik rekening mee moet houden. Als mijn kledingkeuze goed is, hoef ik me daar niet druk om te maken. Dat geeft rust en zelfvertrouwen en dat straal ik dan ook uit. In het begin voelt het wat ongemakkelijk… er komt wel iemand in je kledingkast kijken, maar ik ben echt blij dat ik de keuze heb gemaakt voor een kleding- en stijl advies bij Be-Uniek. Trudy is spontaan en enthousiast. Ze laat je op een open en eerlijke manier zien wat eigenlijk niet kan en wat goede kledingkeuzes zijn, zonder dat het vervelend voelt, dat is een waardevolle eigenschap in haar vak!

Liesbeth, Zaltbommel

RECENSIES GARDEROBE PLANNING 

Een kast vol kleren en toch niets om aan te trekken, wie kent dat niet! Ik kende dat dus ook. Het niet kunnen combineren en al die kledingstukken die er in de winkel zo leuk uitzagen maar die ik nooit droeg. Er was iets mee, maar wat? Bij Trudy heb ik een stijlanalyse gedaan. Echt geweldig! Eindelijk een antwoord op de vragen die ik had, een reden waarom kleding soms niet lekker voelde. Mijn kast bleek een schatkist waarvan ik met duidelijk tips eindelijk uit de voeten kon. Los van mijn kleding werden ook mijn accessoires er bij betrokken en make-up. Het benadrukken van mijn pluspunten en wat meer lef in de ochtend zorgen er voor dat ik de dag goed gekleed en vol zelfvertrouwen begin. Dank je wel voor de veilige sfeer, de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!

Sylvia, Vleuten/Utrecht

“WOW – Dit had ik veel eerder moeten doen!”

                    We can help you in any project to Be-Uniek!

» Maak een afspraak

Verbeter de wereld, begin bij jezelf.., BE-UNIEK!

ContactTarieven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.