KAPSEL ADVIES

Be-Uniek Kapsel advies

Lang haar, kort, blond of donker,

je kapsel zegt veel over wie je bent, en wie je wil zijn

De eerste indruk over jou wordt gebaseerd op jouw totale uiterlijk. Een kapsel is daar dus onlosmakend mee verbonden. Je kan nog zo’n mooi outfit aan hebben, als je haar niet goed zit, dan heeft dat effect op je uiterlijk en hoe jij je voelt. Mijn advies stopt niet bij kleding, kleur en accessoires. Ik kijk naar jouw totale uiterlijk en zorg ervoor dat jij straalt van top tot teen!

Wat kun je verwachten van een kapseladvies? 

Tijdens het Kapseladvies:

 

Bespreken we jouw wensen, je persoonlijkheid en de kwaliteit van je haren.

Welk kapsel bij je gezichtsvorm aansluit. Of je haarkleur, (indien geverfd), overeenkomst met de kleur van je huid. (het haar wordt niet geverfd)

Aansluitend kan je haar in het gewenste kapsel geknipt worden.

Na het knippen besteden we tijd aan de dagelijkse verzorging van het haar. Hoe jij je haren het beste zelf kunt stylen. En, welke producten maken het stylen gemakkelijker.

 

Zodat jij straalt van top tot teen 🙂 

Lees de reacties van anderen…

RECENSIE KAPSELADVIES

Dankjewel voor alle aanvullende informatie en de foto’s. Heel leuk! Ik wilde je al mailen dat ik heel blij ben met mijn kapsel. Voor het eerst in lange tijd valt mijn haar vanzelf al prettig. Ik hoef er, als ik daar geen zin in heb, niet veel aan te doen. Je hebt volgens mij ook heel erg gekeken naar hoe mijn haar van nature valt. Daardoor zit het ook meteen goed voor m’n gevoel. En het voelt mijn dunne haar voller aan. Kortom, ik ben er heel erg blij mee! Ook omdat het meer karakter toont. Nogmaals bedankt.

Evelien, Utrecht

RECENSIE KAPSELADVIES

Na 20 jaar was ik wel toe aan een nieuw kapsel, maat toch ook wel bang dat iets anders me niet zou staan. In overleg hebben we voor een nieuw model gekozen wat me prima bevalt. Goed geknipt waardoor mijn haar dikker lijkt en ook een kapsel wat mooi bij me past. Trudy ik ben blij dat ik de stap genomen heb en bij je langs gekomen ben. Je straalt rust en vertrouwen uit zodat ik me meteen op mijn gemak voelde bij je! Hartstikke bedankt!

Sara, Amersfoort

RECENSIES KAPSELADVIES

Het kapsel bevalt heel goed. Het föhnen gaat ook vlot (gelukkig). En de reacties zijn heel leuk. Iedereen is enthousiast en geeft aan dat dit veel beter bij me past. Opzet geslaagd dus, een vlot makkelijk kapsel. Heel erg bedankt. Ik kom zeker nog eens terug.

Mark, Utrecht

“WOUW – Dit had ik veel eerder moeten doen!”

We can help you in any project

Gratis intakegesprek