Het Sale Event

 

Kom langs voor een dag vol mode en profiteer van geweldige deals en kortingen op mijn kledingcollectie en stijlvolle accessoires.

 

 

Kies je tijdsblokReserveer

Persoonlijke stijl, maximale genieten!

Aanmelden is eenvoudig

Kies je tijdsblok en meld je aan

Geef je voorkeur voor de dag, het tijdstip en het aantal personen door. Dat doe je door te klikken op de button hieronder. Na je aanvraag kijk ik in de agenda of jouw voorkeursplekje en tijdstip vrij is.

BELANGRIJK: je shop afspraak wordt definitief als je van mij een berichtje hebt ontvangen via mail of whatsapp met daarin de bevestiging van je dag en tijdstip.

28

Juni

Het Sale Event

Vrij 28 juni // 9.30 – 18.30 // Utrecht

vrijdag 9. 30 – 11.00 uur
vrijdag 11.15 – 12.45 uur
vrijdag 13.30 – 15.00 uur
vrijdag 15.15 – 16.45 uur
vrijdag 17.00 – 18.30 uur

Speciaal Shop Event

Shop je Stijl en Bespaar!

Shop Sale Items

Profiteer van geweldige kortingen op onze kledingcollectie en accessoires. Van elegante jurken tot eigentijdse accessoires,  je vindt alles wat je nodig hebt om het hele jaar door stralend voor de dag te komen.

Tweede Hands Kleding

Tijdens de Sale kun je ook op zoek gaan naar unieke tweedehands vondsten voor vaste lagen prijzen. Perfect voor jou als bewuste shopper die op zoek is naar kledingstukken met karakter en geschiedenis, die jouw garderobe net dat beetje extra geven.

Nieuwste Collectie

De winkel wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items en tijdloze klassiekers, perfect om jouw garderobe een frisse upgrade te geven. Ontdek de nieuwste items die jouw persoonlijke stijl versterken en je laten stralen, ongeacht het seizoen.

Shop Your True Style

Trudy Nabuurs kapsel kleding en garderobe advies

Hé lieve vrouw, welkom bij ‘Be-Uniek’  een plek waar jouw unieke stijl en persoonlijkheid volledig tot hun recht komen.

Bij ‘Be-Uniek’ willen we dat elk kledingstuk een verhaal vertelt, of het nu gloednieuw is of al een geschiedenis heeft. In onze collectie vind je een toffe mix van hedendaagse stijl en unieke vintage vondsten.

Ik geloof heilig in de kracht van jouw individuele kledingstijl. Kleding moet niet alleen de buitenkant weerspiegelen, maar ook de innerlijke schoonheid van wie je bent. Daarom gaat het bij ons niet alleen om kleding; het gaat om het ontwikkelen van jouw eigen stijl, het omarmen van duurzaamheid en effectiviteit, en het waarderen van tijdloze, duurzame elegantie.

Omdat ik weet dat iedere vrouw een uniek lichaam en een eigen kledingstijl heeft, ben ik bezig met het ontwikkelen van mijn eigen exclusieve collectie, waarin pasvorm en duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Elk kledingstuk in onze winkel wordt met zorg gekozen of met liefde gemaakt, met aandacht voor detail en een persoonlijke touch.

Voel je vrij om onze winkel te bezoeken en ontdek een wereld van zelfexpressie en comfort, waar je vrijetijdskleding kunt combineren met kleding voor je werk, precies zoals jij dat wilt. Samen creëren we een stijlvolle en tijdloze ervaring.

Met liefde en in stijl!

Kom Gezellig Shoppen Op Onze Sale Dag

Vrijdag 14 juni 2024

vrijdag 9. 30 – 11.00 uur
vrijdag 11.15 – 12.45 uur
vrijdag 13.30 – 15.00 uur
vrijdag 15.15 – 16.45 uur
vrijdag 17.00 – 18.30 uur

IN CONTACT

Stuur me een berichtje met je vraag erbij en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

BEL ME OP

06 22 60 54 52

ADRES KLEDING & STIJL

Atoomweg 100

Utrecht

ADRES KAPSELADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten