Service

Innerlijk & uiterlijk congruent

INNERLIJK

kernkwaliteiten en persoonlijkheid zichtbaar maken in je kleding en uitstraling

€377

INNERLIJK GROEIEN

DISC analyse – innerlijk kompas – coaching – kledingadvies – innerlijk & uiterlijk congruent

€555

ALLES IN ÉÉN TRAJECT

figuur- en kleur analyse – kledingstijl – innerlijk kompas – kernkwaliteiten en persoonlijkheid zichtbaar maken – garderobe check – wensenlijstje maken – online personals shoppen

€1999

Samen gaan we op zoek naar jouw authentieke (communicatie) stijl

Wil jij jezelf zijn in een zakelijke omgeving, maar voel je dat je je te veel aanpast in gedrag en kleding? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Ik spiegel je, zowel letterlijk als figuurlijk.

Samen gaan we op zoek naar jouw authenticiteit. Wie ben je echt? Wat is jouw kern en welk gedrag laat je zien? Wat straal je momenteel uit en hoe kun je dat aanpassen naar wat je werkelijk wilt uitstralen?

Aan de ene kant ontdekken we jouw kledingstijl en krijg je stijladvies. Aan de andere kant krijg je handvatten om te zijn wie jij bent en te mogen zijn wie je bent. Gewoon zoals je bent!

De spiegel zal jouw zelfbewustzijn vergroten en je laten zien dat je met jouw authentieke zelf krachtiger bent dan wanneer je je aanpast. Kom naar een van de workshops en ontdek hoe je jezelf kunt laten zien in een zakelijke omgeving, zonder jezelf te verliezen.

“Kleding is niet alles, maar het kan wel alles veranderen.

Maak de juiste keuze!”

“Trudy weet in korte tijd al wat je nodig hebt, qua uiterlijk, om jezelf zekerder te voelen. Zij heeft oog voor het gehele plaatje. Als je bij Trudy bent geweest, voel je je niet alleen een ander mens doordat zij wat moois met je haar, kleding of stijl heeft gedaan. Je voelt je ook een ander mens omdat je het gevoel hebt dat al je kwaliteiten gezien mogen worden!”

– Monique

“Dank je wel voor je geweldige tips! Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm. Ongelofelijk veel heb ik opgestoken en volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden. Nogmaals heel erg bedankt!””

– Hetty

“Trudy ziet dingen snel. Ik vind het prettig en mooi om te merken dat je desondanks de tijd neemt om de ander, mij in dit geval, op mijn eigen wijze ook tot herkenning, inzicht en een goed/tevreden gevoel te laten komen.”

– Carlijn

“Bij Trudy kreeg ik eindelijk een antwoord op de vragen die ik had, een reden waarom kleding soms niet lekker voelde. Mijn kast bleek een schatkist waar ik, met duidelijke tips, eindelijk mee uit de voeten kon. Het benadrukken van mijn pluspunten en wat meer lef in de ochtend zorgen ervoor dat ik de dag goed gekleed en vol zelfvertrouwen begin. Dank je wel voor de veilige sfeer, de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!”

– Sylvia

kapsel kleding kledingstijl garderobe en online shoppen

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Adres Kantoor Be-Uniek

Europalaan 44
3526 KS Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel Me Op

06-22605452

Zijn we al geconnect op social media?

    Voor en achternaam *

    E-mail *

    Telefoonnummer*