Garderobe & Personal Shoppen

 

Kom langs voor een dag vol mode en profiteer van geweldige deals en kortingen op mijn kledingcollectie en stijlvolle accessoires.

 

 

Kies je tijdsblokReserveer

Shop Your True Style

Trudy Nabuurs kapsel kleding en garderobe advies

Hé lieve vrouw, welkom bij ‘Be-Uniek’  een plek waar jouw unieke stijl en persoonlijkheid volledig tot hun recht komen.

Bij ‘Be-Uniek’ willen we dat elk kledingstuk een verhaal vertelt, of het nu gloednieuw is of al een geschiedenis heeft. In onze collectie vind je een toffe mix van hedendaagse stijl en unieke vintage vondsten.

Ik geloof heilig in de kracht van jouw individuele kledingstijl. Kleding moet niet alleen de buitenkant weerspiegelen, maar ook de innerlijke schoonheid van wie je bent. Daarom gaat het bij ons niet alleen om kleding; het gaat om het ontwikkelen van jouw eigen stijl, het omarmen van duurzaamheid en effectiviteit, en het waarderen van tijdloze, duurzame elegantie.

Omdat ik weet dat iedere vrouw een uniek lichaam heeft, lanceer ik binnenkort mijn eigen exclusieve collectie, waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Elk kledingstuk in onze winkel wordt met zorg gekozen of met liefde gemaakt, met aandacht voor detail en een persoonlijke touch.

Voel je vrij om onze winkel te bezoeken en ontdek een wereld van zelfexpressie en comfort, waar je vrijetijdskleding kunt combineren met kleding voor je werk, precies zoals jij dat wilt. Samen creëren we een stijlvolle en tijdloze ervaring.

Met liefde en in stijl!

Klaar met saaie en voorspelbare outfits?

Hangt je kledingkast vol met kleding die allemaal een beetje op elkaar lijkt? Ben je op zoek naar een creatieve uitweg uit je eentonige kledingkast? Je garderobe een oppepper geven kan op verschillende manieren!

Met de online training ga je zelf aan de slag, op jouw tempo en wanneer het jou uitkomt. Tijdens een 1-op-1 sessie kom ik persoonlijk bij je langs en toveren we samen jouw kledingkast om. Maar als je meer flexibiliteit wilt, is een vraag-maar-raak-strippenkaart misschien wel perfect voor jou! Snap je het idee? Je maakt gewoon foto’s van je outfit en kledingstukken, stuurt ze via whatsapp naar me en ik sta virtueel naast je om je van advies te voorzien. Klinkt goed, toch? Met deze drie verschillende mogelijkheden kun je altijd kiezen wat perfect aansluit bij jouw leefstijl, tijdschema en budget. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen die droomgarderobe realiseren!

Een garderobe planning geeft rust en overzicht!

Ik laat je zien hoe je je kleding reorganiseert en transformeert naar een droomgarderobe. Kledingstukken die niet meer bij jou passen gaan de deur uit en ik laat je zien hoe je basics en mode-items kunt combineren. Het gevolg is dat jij blij wordt als je je kledingkast opendoet. Dat je de juiste balans kunt zien tussen privé- en werkkledingstukken en meteen allemaal mooie setjes ziet hangen voor jouw outfit van die dag. En nog een mooi voordeel: geen miskopen meer! Als jij in de toekomst de winkel inloopt, zie je meteen welke kleding voor jou is en welke niet.

Neem de controle terug over je garderobe en kledingkast!

Garderobe opties

Klaar met saaie

en voorspelbare outfits?

Online Training Kledingkast opruimen

Profiteer van geweldige kortingen op onze nieuwste kledingcollecties. Van elegante jurken tot stijlvolle accessoires, je vindt alles wat je nodig hebt om het hele jaar door stralend voor de dag te komen.

Samen jouw Kledingkast opruimen

Tijdens de Sale kun je ook op zoek gaan naar unieke tweedehands vondsten. Perfect voor jou als bewuste shopper die op zoek is naar kledingstukken met karakter en geschiedenis, die jouw garderobe net dat beetje extra geven.

Vraag-maar-raak aan de expert Strippenkaart

De winkel wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items en tijdloze klassiekers, perfect om jouw garderobe een frisse upgrade te geven. Ontdek de items die jouw persoonlijke stijl versterken en je laten stralen, ongeacht het seizoen.

Peronal Shoppen

Shop je Stijl en Bespaar!

Shop Sale Items

Profiteer van geweldige kortingen op onze nieuwste kledingcollecties. Van elegante jurken tot stijlvolle accessoires, je vindt alles wat je nodig hebt om het hele jaar door stralend voor de dag te komen.

Tweede Hands Kleding

Tijdens de Sale kun je ook op zoek gaan naar unieke tweedehands vondsten. Perfect voor jou als bewuste shopper die op zoek is naar kledingstukken met karakter en geschiedenis, die jouw garderobe net dat beetje extra geven.

Nieuwste Collectie

De winkel wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items en tijdloze klassiekers, perfect om jouw garderobe een frisse upgrade te geven. Ontdek de items die jouw persoonlijke stijl versterken en je laten stralen, ongeacht het seizoen.

14

Juni

Het Sale Event

Vrij 14 juni // 9.30 – 18.30 // Utrecht

vrijdag 9. 30 – 11.00 uur
vrijdag 11.15 – 12.45 uur
vrijdag 13.30 – 15.00 uur
vrijdag 15.15 – 16.45 uur
vrijdag 17.00 – 18.30 uur

20

March

Garderobe Planning

Vrij 1 maart // 10.00 – 12.00 // €45

Ontdek hoe je slim kunt combineren. Het resultaat: Beleef je de perfecte mix tussen casual en zakelijke kleding, waardoor je keer op keer een glimlach op je gezicht krijgt.

20

March

Verkorte kleurcheck

Woe 14 febr // 10.00 – 15.00 // €75

Met speciale doeken laat ik je ontdekken of de warme of koele kleuren jou een frissere en stralendere uitstraling geven.

ONLINE TRAINING

stap voor stap zelf jouw droomgarderobe creëren

Altijd al een kijkje willen nemen in de kledingkast van een stylist? Dit is je kans! In deze online training zie je hoe ik stap voor stap mijn eigen kledingkast reorganiseer. Elke stap is gefilmd zodat jij het alleen maar na hoeft te doen. Met deze aanpak weet je welke kleding weg kan, hierdoor wordt opruimen zelfs leuk en kies je ondanks je ondanks het overweldigende aanbod in de winkel, precies wat bij jou past.

Deze online training is nu tijdelijk verkrijgbaar van €325 voor slechts

€75,-

1-op-1 SAMENWERKEN

stap voor stap samen jouw droomgarderobe creëren

We gaan 1-op-1 aan de slag waardoor ik alle aandacht heb voor jou en jij alles met mij kunt bespreken. Kledingstukken die niet meer bij je passen gaan de deur uit. Vervolgens maken setjes met je eigen kledingstukken en kijken we welke waardevolle items je nu nog mist. Na dit advies krijg je een maand lang (gratis) toegang tot een digitale kledingkast waar je jouw nieuwe aankopen en twijfelgevalletjes met mij kunt bespreken, zodat de  opgedane kennis beklijft en je geen miskopen doet.

Dit mooie cadeau aan jezelf is

€333,-

*Locatie: Bij jou thuis of  bij mij op kantoor
  (Atoomweg 100 in Utrecht)
*Zakelijk aftrekbaar

Dit is wat je krijgt

Je ziet ongekende mogelijkheden voor je kledingstukken en accessoires

Je kunt oneindig mixen en matchen en hebt altijd de juiste kledingcombinaties voor handen

Je ziet de juiste balans tussen basic items en mode items

Je voelt je comfortabel en mooi en draagt alle kledingstukken met trots en plezier

In de winkel zie je meteen welke kleding voor jou is en welke niet

Je koopt alleen kleding die bij je garderobe past en doet geen miskoop meer, gegarandeerd!

Je bespaart kostbare tijd want je staat NIET meer ellenlang voor de spiegel en je kledingkast

Deze dames gingen jou voor!

“Een kast vol kleren en toch niets om aan te trekken, wie kent dat niet! Ik kende dat dus ook. Het niet kunnen combineren en al die kledingstukken die er in de winkel zo leuk uitzagen maar die ik nooit droeg. Er was iets mee, maar wat?  Eindelijk kreeg ik antwoord op de vragen die ik had. Dank je wel voor de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!”

“Volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden”.

“Het samenstellen van setjes heb ik zeer waardevol gevonden. Door het maken van kledingcapsules kan ik veel meer combinaties maken. Het is ongelooflijk tof dat je je daar ook zeker over voelt, omdat je weet dat het allemaal bij elkaar matcht”

“Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm”.

Vraag maar raak aan de expert strippenkaart

Advies op afstand en toch dichtbij

Krijg antwoord op al jouw kledingvragen. Staat dit nou wel of niet? Of het nou in de winkel is, voor je kledingkast of als je vooruitdenkt over een outfit voor een belangrijke afspraak of presentatie voor je werk of voor een bruiloft, soms heb je een extra paar ogen nodig. Mijn ogen staan tot je beschikking. Je hoeft alleen even een selfie te maken en die (met je vraag) te sturen naar mij en ik geef je eerlijke feedback.

Geen miskopen waar je achteraf spijt van hebt.

Hoe werkt het

Stuur me een appje met je foto en je vraag

1 vraag = 1 strip: Stuur gerust meerdere foto’s over dezelfde vraag, dan kijk ik met je mee!

1 personal shop verzoek = 3 strippen: Laat me weten wat je zoekt, en ik ga online voor je shoppen. Je krijgt de link met de items, zodat je zelf kunt zien of het een match is!

 

Dit zijn de vragen die ik vaak krijg

 • Staat deze broek bij mijn figuur? Hoe zit het met mijn benen, billen en buik?
 • Past deze outfit bij mijn sollicitatie, meeting, netwerkevent, diner, feestje, of bruiloft?
 • Is dit een mooie combinatie?
 • Welke outfit staat me beter, 1 of 2?
 • Is deze blazer, trui of vest de juiste lengte voor mijn figuur?
 • Ik kijk met je mee bij online aankopen: passen ze bij je? Kun je ze houden of beter terugsturen?
 • Past deze kleur goed bij mijn teint en haar?
 • Welke accessoires passen het beste bij deze outfit?
 • Is deze jurk geschikt voor een formele gelegenheid of juist voor casual draag?
 • Hoe kan ik deze look een moderne twist geven?
 • Welke schoenen passen het beste bij deze outfit?
 • Is deze jas een goede aanvulling op mijn garderobe?
 • Hoe kan ik dit kledingstuk op verschillende manieren combineren?

Laat me weten hoe ik je kan helpen. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken aan je perfecte look! ✨

 

vragen over kleding stijl kleur garderobe en shoppen

Voorbeeld en ervaring van Linda

“Handig bij het online shoppen! Trudy kijkt naar mijn online aankopen en geeft feedback welke kleding goed staat. Ik weet precies welke kleding ik moet retourneren en heb sindsdien geen miskoop meer gedaan. Een absolute aanrader, want je verdient je investering dubbel en dwars terug!”

- Linda

Ervaringen en verhalen van abonnees

“Iedereen kent wel de momenten dat je voor de kledingkast staat en je echt niet weet wat je aan moet trekken. In mijn beroep ben ik het ene moment aanwezig bij een vergadering, een cursus, CAO- onderhandelingen, in de rechtbank of op een middelbare school. Het voelt enorm fijn om dan een stukje zekerheid uit mijn kleding te halen. Er zijn veel zaken waar ik rekening mee moet houden. Als mijn kledingkeuze goed is, hoef ik me daar niet druk om te maken. Het is super fijn dat Trudy op afstand, via whatsapp met mij meedenkt voor een passend outfit. Dat geeft rust en zelfvertrouwen en dat straal ik dan ook uit.”

- Liesbeth

“Vanwege mijn drukke baan bestel ik mijn kleding meestal online. Het is super tof dat je met mij meekijkt en ook echt meedenkt of ik de kledingstukken wel of niet terugstuur. Sinds ik jou om advies vraag heb ik geen spijt gehad van een aankoop. Dat is echt heel waardevol!”

- Tineke

“Ondanks dat je mij niet kent en ik niet eerder een advies bij je heb gehad stel je de juiste vragen en probeer je echt te kijken wat bij mij als persoon past.”

- Judith

“You have questions.

I have answers”

Persoonlijke advies, maximale stijl!

Aanmelden is eenvoudig

Kies je tijdsblok en meld je aan

Geef je voorkeur voor de dag, het tijdstip en het aantal personen door. Dat doe je door te klikken op de button hieronder. Na je aanvraag kijk ik in de agenda of jouw voorkeursplekje en tijdstip vrij is.

BELANGRIJK: je shop afspraak wordt definitief als je van mij een berichtje hebt ontvangen via mail of whatsapp met daarin de bevestiging van je dag en tijdstip.

Kom Gezellig Shoppen Op Onze Sale Dag

Vrijdag 14 juni 2024

vrijdag 9. 30 – 11.00 uur
vrijdag 11.15 – 12.45 uur
vrijdag 13.30 – 15.00 uur
vrijdag 15.15 – 16.45 uur
vrijdag 17.00 – 18.30 uur

IN CONTACT

Stuur me een berichtje met je vraag erbij en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

BEL ME OP

06 22 60 54 52

ADRES KLEDING & STIJL

Atoomweg 100

Utrecht

ADRES KAPSELADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten

Kleding

winkel

Be-Uniek

Duurzaam, Stijlvol, Authentiek.

Persoonlijke advies, maximale stijl!

Shop Your True Style

Trudy Nabuurs kapsel kleding en garderobe advies

Hé lieve vrouw, welkom bij ‘Be-Uniek’  een plek waar jouw unieke stijl en persoonlijkheid volledig tot hun recht komen.

Bij ‘Be-Uniek’ willen we dat elk kledingstuk een verhaal vertelt, of het nu gloednieuw is of al een geschiedenis heeft. In onze collectie vind je een toffe mix van hedendaagse stijl en unieke vintage vondsten.

Ik geloof heilig in de kracht van jouw individuele kledingstijl. Kleding moet niet alleen de buitenkant weerspiegelen, maar ook de innerlijke schoonheid van wie je bent. Daarom gaat het bij ons niet alleen om kleding; het gaat om het ontwikkelen van jouw eigen stijl, het omarmen van duurzaamheid en effectiviteit, en het waarderen van tijdloze, duurzame elegantie.

Omdat ik weet dat iedere vrouw een uniek lichaam heeft, lanceer ik binnenkort mijn eigen exclusieve collectie, waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Elk kledingstuk in onze winkel wordt met zorg gekozen of met liefde gemaakt, met aandacht voor detail en een persoonlijke touch.

Voel je vrij om onze winkel te bezoeken en ontdek een wereld van zelfexpressie en comfort, waar je vrijetijdskleding kunt combineren met kleding voor je werk, precies zoals jij dat wilt. Samen creëren we een stijlvolle en tijdloze ervaring.

Met liefde en in stijl!

Eerlijk & Oprecht

Wat ik echt belangrijk vind? Eerlijk & Persoonlijk advies!

Eerlijk advies! Niet lukraak het ene bloesje na het andere in je winkelmandje gooien, maar echt nadenken of die nieuwe kleding niet alleen bij je past, maar ook je huidige garderobe een boost geeft.

Persoonlijk advies! Zodat je alleen kiest en draagt waar je echt happy van wordt. Het draait om toffe outfits die passen bij jou en waarin je je gewoon lekker voelt.

Kom langs en ontdek de plek waar bewuste kledingkeuzes en tijdloze stijl hand in hand gaan, en waar eerlijkheid en jezelf zijn de basis vormen voor een garderobe en look die écht voor jou werken.

IN CONTACT

Stuur me een berichtje met je vraag erbij en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

BEL ME OP

06 22 60 54 52

ADRES KLEDING & STIJL

Atoomweg 100

Utrecht

ADRES KAPSELADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten

Het eindresultaat

De dagelijkse ochtendworsteling van ‘wat moet ik nu weer aan’ is een feestje geworden. De transformatie is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar ook zeker voelbaar aan de binnenkant. Het klopt. Je ziet nu goede matches in je kast hangen en ziet ongekende mogelijkheden voor jouw kledingstukken en accessoires. Je straalt.