Het is tijd voor een speciaal cadeau voor alle vrouwen uit mijn netwerk, want vandaag is het Cyber Monday!

Je krijgt een vette korting op mijn training waarin ik de meest briljantste kledingtips met je deel.

Mijn hoogste doel is namelijk dat alle Nederlandse vrouwen blij zijn wanneer zij zichzelf in de spiegel zien.

Wil jij dat ook?

Super tof!

Omdat ik zoveel mogelijk dames wil helpen deel ik dit cadeau nu voor slechts €37. (normaal  kost het 87 euro)
Wees er snel bij want binnenkort gaat de prijs weer flink omhoog.
Dit is wat deelnemers over de training zeggen…‘Erg leuk en inspirerend, ik krijg echt zin om er mee aan de slag te gaan. Ik heb een hekel aan winkelen, maar ga toch binnenkort eens kijken:)‘Ik kwam bij jouw training terecht omdat ik aan het solliciteren ben. Volgende week op gesprek en een goede gelegenheid om je tips over belijningen in kleding toe te passen! Ik voel me zelfverzekerder!‘Leuk om te zien hoe je met passie je kennis overbrengt. Ik ben blij met alle tips en de manier waarop het uitgelegd wordt met video en voorbeeldenJe legt alles goed en duidelijk uit. Het motiveert mij om kledingcapsules te maken zodat ik rust in mijn hoofd en mijn kledingkast krijg’‘Ideaal vooral mensen die onzeker zijn of ze wel de juiste keuzes maken, of onzeker zijn over hoe ze eruit zien’

Klik hier voor de Cyber Monday deal Online training voor slechts €37
Op deze pagina lees je meer over de inhoud van de training:
www.be-uniek.nl/online-cursus-met-kleding-optisch-slanker-lijken/


Let op!
Deze deal is alleen vandaag en morgen geldig. Na vandaag zal ik het nooit meer zo goedkoop aanbieden.


Ben je tevreden over jouw uiterlijk. Dan ben ik super blij voor jou! Deze training is dan ook niets voor jou.

Heb je een vriendin of zus die onzeker is over haar lichaam? Ken je iemand die kilo´s lichter wil lijken zonder te sporten? Of heb je een collega die meer zichtbaar (zichzelf) wil zijn tijdens een belangrijke meeting of presentatie?

Stuur deze mail dan naar haar, zodat zij ook kan profiteren en genieten van deze speciale actie.

Zodat er steeds meer dames blij worden van hun spiegelbeeld.
Want elke vrouw is het waard om te stralen van top tot teen en van binnenuit!


See you on the other side!


Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies. Geef aan welke cookies je wilt accepteren of bekijk de privacyverklaring.

Privacy policy | Sluiten
Cookie instelingen
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly