gratis challenge

van klerezooi

naar retemooi

Neem de controle terug over je kledingkast

Het voorjaar en het najaar is bij uitstek, de periode om je kledingkast op te ruimen.

Maar ja, waar begin je? Wat kan weg? Welke kleding blijft?

Lastige keuzes, waar veel vrouwen mee worstelen.

Binnen één week de controle terug over je garderobe & kledingkast

Hangt je kast ook vol met kleding in verschillende maten?

Laat je kleding die te klein is geworden in de kast hangen in de hoop dat je het ooit weer past?

Ben je bang om kleding weg te doen en er later spijt van krijgt?

Heb je een aparte zomer- en wintergarderobe?

Of weet je niet goed hoe en waar te beginnen met opruimen?

“Wil je rust en ruimte in je kledingkast èn je hoofd?”

kapsel kleding kledingstijl garderobe en online shoppen
garderobecheck

“Dank je wel voor je geweldige tips! Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Bedankt, het was erg eluk en inspirerend!””

“Je challenge kwam als geroepen want telkens als ik de deur van mijn kledingkast opendeed viel er vanalles uit! Ik heb dankzij je tips met een gerust hart afscheid kunnen nemen van kleding die ik nooit droeg en geniet elke keer als ik voor mijn kast sta en alle mooie kledingstukken zie die echt bij mij passen! Dank je wel!

“Dank je wel voor alle inzichten, de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!”

– Sylvia

dan is dit voor jou!

Ik deel met jou een stappenplan zodat je kostbare tijd en energie bespaart en eenvoudig kiest welke kleding weg kan en welke kleding blijft.

Binnen één week heb jij de controle terug over je garderobe en kledingkast en hangt er alleen kleding in je kast waar jij je comfortabel en mooi in voelt.

Zet vandaag de eerste stap in het creëren van een kledingkast met alleen kledingstukken waar je blij van wordt en die je ook echt draagt.

Hier bekijk je de video
Meld je aan via de link en start vandaag met het realiseren van je droomgarderobe.

kapsel- kleding- stijl- kleur- garderobe- shoppen- branding- imago

Snel en Effectief je kledingkast opruimen

Meld je aan via de link hieronder en begin vandaag nog met het creëren van rust en ruimte in je kledingkast. 

Inhoud Challenge

De tips en trucs die je krijgt;

  • snel en makkelijk zen welke kleding weg kan
  • 10 garderobemissers en hoe jij ze voorkomt
  • je mooiste broeken, blazer, blouses, rokken, jurken, tops, vesten en truien
  • kledingkeuzes maken die goed voelen en die bij je passen
  • wat te doen met twijfelgevalletjes en kleding die weg kan

snel

makkelijk

effectief

Adres training & advies

Europalaan 44
3526 KS Utrecht

Bel me op

(+31) 6 22 60 54 52

Adres kapsel advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Twijfel je of dit bij je past?

Blijf er niet mee zitten! Stuur een mailtje en ik help je met het maken van de juiste keuze.

Twijfel je nog? Blijf er niet mee zitten! Neem contact met me op

Deze ambitieuze vrouwen gingen je voor!

“Omdat ik mezelf een boost in mijn voorkomen gunde heeft Trudy mij in een middag meegenomen naar de wereld van communicatie met je uiterlijk. Aan de hand van een doeltreffend model laat Trudy je inzien dat je met kleding, make-up en haar dat grote verschil kan maken. Dat je elke dag kan lezen welke indruk & impact je gaat maken en hoe je uiterlijk daarbij kan helpen. Hoe je kan aansluiten -of juist niet- bij de mensen die je ontmoet. Een (positieve) waarschuwing is op zijn plek: na het volgen van het programma kijk je anders naar je spiegelbeeld en anderen!”

- Willeke

“Ik vroeg me af of het iets voor mij zou zijn en of ik er iets mee kan. Maar het is een leuke, duidelijke training met goede en bruikbare adviezen. Leuk ook om te zien hoe je met passie je kennis overbrengt. Ik ben meer gaan letten op de verticale lijnen in mijn kleding en het benadrukken van het smallere gedeelten van mijn lijf. Aanrader voor iedere vrouw in elke leeftijdscategorie.”

- Carmen

“Ik kwam bij jouw training terecht omdat ik aan het solliciteren ben. In het begin twijfelde ik of de training iets zou toevoegen aan wat ik al weet over kleding. Maar ik ben positief verrast en blij met de tips en de manier waarop het uitgelegd wordt met video en voorbeelden. Volgende week op gesprek en een goede gelegenheid om je tips toe te passen! Deze online training is ideaal voor dames die professioneler over willen komen, of representatief willen zijn. Voor mij als impuls aan mijn carrière, het helpt om ´dressed for succes´te zijn.”

“Ontzettend leerzaam, leuk verteld en goed en toepasbaar uitgelegd! Het meest verrassend vond ik de persoonlijke uitleg over de contrasten die bij jou als persoon passen en hoe die toe te passen bij welke gelegenheid.”

Uitgangspunten

Authenticiteit

Blijf dicht bij jezelf. Dat is de allerbelangrijkste regel voor een succesvolle outfit. Met je kleding communiceer je en laat je een stukje van jezelf zien. Ik leer je hoe je innerlijk overeenkomt met je uiterlijk.

Verbinding

Mensen doen zaken met mensen die ze vertrouwen en die ze aardig vinden. De gunfactor is ‘key’ in het laten slagen of mislukken van een samenwerking. Je komt geloofwaardig en betrouwbaar over als je verbaal en non-verbaal dezelfde taal spreekt. Ook is de kans groter dat mensen je sympathiek vinden.

Zichtbaarheid

Wil jij met je kleding meer autoriteit uitstralen? Powerdressing heeft alles te maken met communiceren. Wat communiceer je bewust of onbewust met je kledingkeuze? In de training gaan we aan de slag met het verhaal wat je wilt vertellen. Vertel je verhaal op de juiste manier en begint met 1-0 voorsprong.

 

Kleine greep aan opdrachtgevers

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.
Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.
Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.

Eindresultaat

Jouw teamleden begrijpen hoe en wat je kan communiceren met kleding. Die kennis kunnen jouw mensen toepassen in de verschillende werksituaties waar zij zich in begeven. Ze begrijpen hoe ze in zakelijke outfits zichzelf kunnen blijven en hoe belangrijk hun authenticiteit is voor de relatie met mensen waar ze mee (samen)werken. Kortom, jouw team heeft een mooie stap gezet in een stukje bewustwording en zelfvertrouwen en kan daardoor zakelijk en privé groeien.

Vertrouwen is de basis voor iedere samenwerking.

Vertrouwen is de basis voor iedere samenwerking

“Trudy heeft op een inspirerende en spontane wijze de studenten van Apres la Vie ingevoerd in de communicatie van kleding. Met enkele toevoegingen aan bestaande kledingstukken weet zij iemand volledig in zijn kracht te zetten. Zo mooi en bijzonder om te zien. Wat een vakvrouw! Handelend vanuit eigen kwetsbaarheid, met een degelijk stukje professionaliteit. Geheel passend binnen onze organisatie en branche.”

Anja van Wingerden

Aprés la Vie

“Heel erg inspirerend, maar vooral ook erg gezellig. Trudy is bijzonder enthousiast en weet waar zij over spreekt. Verder gaat Trudy flexibel om met vragen uit de groep waardoor de training extra dynamisch en leerzaam wordt.”

Ingrid

Professional KPMG

“Ons team, bestaande uit heel veel enthousiaste leerkrachten, mocht een workshop volgen bij Trudy. Wij leerden wat kleur, stof en lijn kan doen voor je voorkomen. Je communiceert met je kleding. Zakelijk of juist casual. Wat is je doel en wat kun je inzetten om het doel te behalen. En zo sta je plotseling heel anders voor je kledingkast. Ik kan iedereen zo’n inspirerende workshop aanbevelen. Individueel of juist in teamverband; doen!!!”

Quirien van der Mark

Docent

“Afgelopen maanden met Trudy Nabuurs van Be-Uniek een aantal trajecten doorlopen om het belang van kleding en uitstraling aan te tonen.
In dit kader is Trudy ook met collega’s wezen ‘shoppen’ hetgeen tot leuke successen heeft geleidt. Recent mooie bedrijfskleding uitgezocht en de details door Trudy laten bepalen. De finishing touch die het allemaal nog mooier en professioneler maakt.

We hebben de aanpak van Trudy als uiterst professioneel ervaren.”

Ron de Bruijn

Directeur , Riskonet

Let’s connect!

Ik omring me graag met enthousiaste en ondernemende mensen, want samen kom je nou eenmaal verder dan alleen.

Een stralend

uiterlijk 

Je weet dat je geen onaantrekkelijke vrouw bent,

En toch ben je vaker dan je wilt ontevreden over hoe je eruit ziet. Je haar zit nooit zoals het moet. Je hebt op zich best leuke kleding in je kast hangen, maar ergens gaat het mis: het is het nét niet. Kleding valt niet zoals het moet vallen of accentueert de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken. Ook lukt het je niet om een eigen kledingstijl te vinden. Doordat alles merk je dat je onzeker bent over hoe je eruitziet en dat straalt weer door naar hoe jij je van binnen voelt.

 

kapsel- kleding- stijl- kleur- garderobe- shoppen- branding- imago

Training voor bedrijven & teams

De mensen maken het verschil! Dat weet je als geen ander. Daarom wil je je team alles meegeven om zo goed mogelijk voor de dag te komen bij klanten en cliënten. Inhoudelijk staan ze er, maar wist je dat het ook erg belangrijk is om je uiterlijk af te stemmen op wat je inhoudelijk wilt bereiken? Wist je dat hoe je je kleedt het verschil kan maken tussen een ‘ja’ en een ‘nee’, tussen geld verdienen en geld verliezen, tussen een goed en vertrouwd gevoel en een gevoel van onbehagen en twijfel.

Echte resultaten bereik je pas als er verbinding, de klik, een goed gevoel is!

 

Team presentatie & prestatie

De mensen maken het verschil! Dat weet je als geen ander. Daarom wil je je team alles meegeven om zo goed mogelijk voor de dag te komen bij klanten en cliënten. Inhoudelijk staan ze er, maar wist je dat het ook erg belangrijk is om je uiterlijk af te stemmen op wat je inhoudelijk wilt bereiken? Wist je dat hoe je je kleedt het verschil kan maken tussen een ‘ja’ en een ‘nee’, tussen geld verdienen en geld verliezen, tussen een goed en vertrouwd gevoel en een gevoel van onbehagen en twijfel.

Echte resultaten bereik je pas als er verbinding, de klik, een goed gevoel is!

 

welke kleding doet goed voor je figuur

Wil jij langer en slanker ogen? Een cupmaatje meer of minder? Je vrouwelijke rondingen benadrukken of juist camoufleren? Ik leer je toveren met kleding. Je leert welke lijnen, pasvormen en modellen goed doen voor je figuur. Na het advies weet je welk model broek, blazer, shirt, blouse, rok en jurk bij jouw figuur past en welke absoluut niet.

welke kleuren laten jou stralen

Krijg je wel eens te horen dat je er vermoeid uitziet terwijl jij je fit voelt? Grote kans dat je een kleur draagt die je er vermoeid uit laat zien. JIj hebt van nature een combinatie van kleur (huid, haar, ogen) die jou UNIEK maakt. Ik laat je met speciale doeken zien met welke kleuren jij er fris en stralend uitziet. En als je wilt dan kijk ik ook of je de juiste make-up kleuren gebruikt.

Een eigen kledingstijl waar jij knetterblij van wordt

Heb je geen eigen kledingstijl en doe je maar wat? Zonde! Ik leer je in een paar uurtjes hoe je een kledingstijl ontwikkelt. En een plus, je hoeft geen nieuwe garderobe aan te schaffen. Bewustwording en een paar kleine veranderingen zorgen voor een persoonlijke stijl waar jij knetterblij van wordt.

In drie simpele stappen 

Z

je creëert een minimalistische garderobe

Je herkent het vast bij jezelf. Je staat voor je kledingkast te wikken en wegen wat je moet aantrekken. Je probeert verschillende kledingstukken met elkaar te combineren maar het is het net niet. De kleuren matchen niet, het model valt niet zoals het moet vallen, je bent niet tevreden over het eindresultaat, dus kies je voor veilig en trek je een setje aan dat je afgelopen week en de week ervoor ook al aanhad.

Wanneer je kleding capsules maakt is dat verleden tijd!

De voordelen van kleding capsules

Z

je creëert een minimalistische garderobe

Z

je krijgt extra ruimte in je kledingkast en grijpt niet mis

Z

geen keuzestress maar altijd een leuke combinatie voor handen

Z

je staat niet meer verloren voor je kast

Z

je ziet ongekende mogelijkheden voor je eigen kledingstukken

Z

kleding capsules zijn duurzaam en goed voor het milieu

Z

je koopt minder kleding en houdt geld over voor andere leuke dingen

nu met gratis inpak checklist

Yes, kom maar door met die tips

Super tof dat je meteen aan de slag wilt. Na het aanschaffen van dit unieke aanbod krijg je meteen toegang tot mijn online leeromgeving. Daar leg ik je ook uit hoe je alle tips via je telefoon kunt lezen. Super handig!

Ik wens je heel veel rust, overzicht en vooral veel plezier voor je kledingkast!