Branding en

Imago

Trudy Nabuurs | Be-Uniek | Trainer | Coach | Docent |

Kapsel | Kleding | Stijl | Garderobe | Personal Shoppen

Als ondernemer wil je de kracht uitstralen die je in je voelt

Als professional wil je dat mensen JOU zien, want je hebt zoveel te bieden. Maar, dat gebeurt niet altijd. Mensen zijn vaak (blij) verrast als ze je wat beter leren kennen. Weet je wat dat betekent? Dat je innerlijk en uiterlijk niet overeenkomen. In de zakelijke wereld wordt het steeds belangrijker om die congruentie wél te hebben. 

Wie jij bent, is en wordt steeds belangrijker dan wat je kunt, want wat jij kan, kunnen ook heel veel concurrenten.

Ga voor een totaalplaatje dat tot de verbeelding spreekt

Ben je al even ondernemer en toe aan een professionalisringsslag? Of begin je net met ondernemen en wil je het meteen goed doen? Als je anderen wilt overtuigen dat jij de expert bent die zij nodig hebben, is het belangrijk om te weten hoe je overkomt. Mensen doen zaken met mensen die ze vertrouwen en die ze aardig vinden. De gunfactor is ‘key’ in het laten slagen of mislukken van een samenwerking. Je komt geloofwaardig en betrouwbaar over als je verbaal en non-verbaal dezelfde taal spreekt.

Ook is de kans groter dat mensen je sympathiek vinden.

 

Met dit speciale aanbod

Helpen we jou om de beste versie van jezelf te laten zien. Wij brengen jouw menselijke aspecten in beeld, zodat anderen zien wat je kan, waar je goed in bent maar bovenal ook wie jij bent als persoon.

QUICKSCAN & PORTRETFOTO KOST NU SAMEN €199

EXCL STYLING TIJDENS DE SHOOT. 

INCL STYLING TIJDENS DE SHOOT EN POSES, EN FOTO KLAARMAKEN HAAR EN MAKE-UP  €345

 

Wat als ik je vertel dat het allemaal veel makkelijker kan

Je hebt een website, logo, huisstijl en je bent actie op social media, maar je wilt meer mensen aanspreken. Je wilt mensen triggeren. Je wilt dat ze reageren op je social media berichten en producten bij je kopen of een dienst afnemen.

Met de juiste foto’s op je website en social media trek je mensen als vanzelf naar je toe. Mensen die bij jou, je bedrijf en product of dienst passen. Want met de foto’s op je website en social media vertel je een verhaal, en dat verhaal gaat over jou en jouw bedrijf. Dat is branding.

Met branding laat je mensen zien, voelen en ervaren wie je bent en trek je als vanzelf de personen aan die bij jou en jouw bedrijf passen.

BRANDING SHOOT EN ADVIES

HIGH LEVEL PRODUCT

FOTOSHOOT OP VETTE LOCATIE EN HELE BRANDING STYLING.

INSPIRATIEPLAATJES, MOODBOARD, INCL GARDERBETOOL, FOTO’S UPLOADEN SHOWEN KLEDING EN SAMEN STJES MAKEN.

INCL KAPSEL EN MAKE-UP. WEL WAT BIJ JOU PAST,

PASSEND BIJ WIE JIJ BENT ZODAT MENSEN TIJDENS DE EERSTE LIVE ONTMOETING NIET DE CASUAL OUT OF BED LOOK ZIEN.

INCL STYLING TIJDENS DE SHOOT EN POSES, EN FOTO KLAARMAKEN HAAR EN MAKE-UP  €345

TUSSEN €1500 – €2500

 

Je hebt een website, logo, huisstijl en je bent actie op social media, maar je wilt meer mensen aanspreken. Je wilt mensen triggeren. Je wilt dat ze reageren op je social media berichten en producten bij je kopen of een dienst afnemen.

Met de juiste foto’s op je website en social media trek je mensen als vanzelf naar je toe. Mensen die bij jou, je bedrijf en product of dienst passen. Want met de foto’s op je website en social media vertel je een verhaal, en dat verhaal gaat over jou en jouw bedrijf. Dat is branding.

Met branding laat je mensen zien, voelen en ervaren wie je bent en trek je als vanzelf de personen aan die bij jou en jouw bedrijf passen.

“Do you want your brand

to have greater reach?”

SMALL
MEDIUM
LARGE
Branding & Kernwaarden bedrijf
Imago & Kernkwaliteiten
Innerlijk kompas & Persoonlijkheid
Neuro Marketing
Verbaal & Non-verbaal
Kleding & Kleur
Kleding & Eigen stijl
Kleding & Uitstraling
Outfits Samenstellen
2 outfits
Shop Suggesties
Feedback na sessie
2 weken
LinkedIn Profielfoto
Branding fotoshoot
Styling haar & make-up Fotoshoot
INVESTERING
vanaf €555
vanaf €777
vanaf €2500

*scrol naar rechts om het hele tabel te zien

Als ambitieuze vrouw wil je de kracht uitstralen die je in je voelt

Je haar zit nooit zoals het moet, of zoals het die ene dag bij de kapper zit. Je hebt verschillende kappers en kapsels geprobeerd, maar elke dag is het weer een worsteling om het in het gewenste model te krijgen. En dan nog ben je niet altijd even tevreden: het kan er mee door, zeg maar. Je kan je mooiste jurk aanhebben, als je haar niet goed zit heeft dat effect op hoe jij je van binnen voelt.

Wat als ik je vertel dat het allemaal veel makkelijker kan

Mijn missie is om je te helpen ontdekken welk kapsel bij je gezichtsvorm, en haarstructuur past. Je hoeft geen uren voor de spiegel te staan om je haar te modelleren. Ik kijk naar je leefstijl en leg je uit hoe jij het zelf het best kunt stylen en welke producten je kunt gebruiken om het lekker snek in het gewenste model te brengen. 

Ben je ondernemer en wil je graag de kracht uitstralen die je in je voelt?

Of begin je net met ondernemen en wil je dat meteen goed doen? Mensen doen zaken met mensen, of eigenlijk doen mensen zaken met mensen met wie ze een klik hebben. Maar hoe zorg je ervoor dat ze een klik met je ervaren als het eerste contact vooral online is (social media, website, e.d.)

Door jezelf te laten zien natuurlijk!

Je hebt een logo en een huisstijl en je bent actief op social media. Maar je wilt meer mensen aanspreken, je wilt mensen triggeren, je wilt dat mensen reageren op je social media berichten.

Zorg dan ook dat je je branding in orde hebt! Branding is in mijn ogen de uitstraling van je bedrijf, je product en van jouwzelf (als zzp-er). Het zorgt ervoor dan men je producten gaan herkennen als iets wat bij jou hoort, omdat alles een eenduidige uitstraling heeft.

Eigenlijk is branding hoe anderen jouw bedrijf zien.

De zakelijke branding is de uitstraling van het bedrijf, van het merk, en de producten. En hoe jij jezelf presenteert is je persoonlijke branding. Voor een ZZP-er liggen deze twee zaken in mijn ogen heel dicht bij elkaar. Als ZZP-er ben jij je bedrijf, men associeert jou met je producten en met jouw vakgebied.

Eigenheid

Kleding is niet alleen functioneel of mooi om te dragen. Kleding communiceert, het zendt een boodschap uit. Iedere kleur en vorm heeft een eigen uitstraling en communiceert op zijn eigen manier. De een is niet beter of slechter dan de ander maar wel anders. Een rode blouse straalt iets anders uit dan een gele, bruine of groene blouse.

Wil jij jouw authentieke ‘IK’ zichtbaar maken in je uitstraling en performance?

Door middel van NLP communicatie technieken en de master methodiek ‘de taal van kleding’ help ik je met kiezen van de kleuren en vormen die ‘eigen’ voelen, zodat je straalt van binnenuit!

Drie experts

En hier kunnen wij je bij helpen met het Be Remarkeble Branding Pakket. Drie experts die je gaan helpen om de beste versie van jezelf te laten zien.

in verbinding zijn

Lisette Rusman

Onder begeleiding van life coach Lisette Rusman neem je je bedrijf onder de loep en met name je kernwaarden. Deze zeggen namelijk heel veel over jou als persoon, maar ook over je bedrijf. Aan het eind van deze sessie heb je jouw kernwaarden duidelijk.

authentiek kleden

Trudy Nabuurs

Samen met imago expert Trudy Nabuurs kijken we hoe je deze kernwaarden kunt vertalen naar je innerlijke en uiterlijke communicatie. Welke kleding en kleuren passen daarbij. Hoe zorg je ervoor dat je jezelf blijft, maar ook je doelgroep aanspreekt.

Be-Uniek kleding advies uiterlijk

Bianca de Wit

En het kan niet anders dan dat dit afgesloten moet worden met een professioneel portret door mensen fotograaf Bianca de Wit. Een portret waarop je de beste versie van jezelf bent.

Ready To Get Started?

Sommige datums zijn al ingepland. Andere worden nog ingepland. Heb je vragen over de Be Remarkable pakketten, over aanmelden of wil je als een van de eerste op de wachtlijst? Blijf er niet mee zitten! Stuur een mailtje via het contactformulier. We helpen je graag!

Adres training & advies

Burg Verderlaan 9
3544 AD Utrecht

Bel me op

(+31) 6 22 60 54 52

Adres kapsel advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Laten we kennismaken