Branding en Imago

Succesvol jezelf zijn

Wil jij je know-like-trust factor vergroten?

one-stop shop

uiterlijke vormgever

Je bent slim, gevat, geordend, een teamspeler, oplossingsgericht, ambitieus, rationeel of maatschappelijk betrokken, als zakenvrouw wordt het steeds belangrijker om jezelf te laten zien. Mensen en bedrijven selecteren niet meer alleen op skills, maar meer en meer op persoonlijkheid. Die persoonlijkheid heb jij zeker, maar hoe zorg je dat die persoonlijkheid doorstraalt in je hele presentatie?

Branding en Imago

Ik help je graag ontdekken hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert. Dat doe ik door de binnen- en buitenkant met elkaar te verbinden. We zoomen in op wie jij echt bent en wat je kernwaarden zijn. Vervolgens kijken we hoe we die mooie binnenkant kunnen vertalen naar buiten toe, zodat iedereen ziet hoe geweldig jij bent. Daarbij gebruik ik mijn NLP-communicatietechnieken.

Je ‘wins’

Z

je krijgt een andere kijk op communicatie

Z

hoe het brein werkt (en hoe je dat voor je kunt laten werken)

Z

je leert je kwaliteiten kennen

Z

je creëert een totaalplaatje van jezelf dat tot de verbeelding spreekt

Z

je straalt zelfvertrouwen uit

Z

je vergroot je geloofwaardigheid en je gun-factor

Z

je wordt de beste gesprekspartner ooit!

Het eindresultaat

Je straalt uit wie je bent. Jouw innerlijke kracht is nu ook door anderen te zien. Mensen plaatsen je niet meer in het verkeerde hokje en waarderen de vrouw die ze voor zich zien. Je komt geloofwaardiger en betrouwbaarder over, omdat het totaalplaatje klopt. En een plus: je hebt jezelf ook beter leren kennen. Dat geeft je zelfvertrouwen en ook dat is weer te zien aan de buitenkant.

Hoe het werkt

 

Samen staan we sterk

In de groepstrajecten gaan we in kleine groepjes een ochtend of middag aan de slag met jouw uitdagingen en leren we van elkaar. Dit alles in een veilige omgeving waar we samen leren en samen groeien.

Je investering voor een dagdeel is

€ 147 p.p.

Individueel advies

Wil jij gewoon lekker alle aandacht voor jezelf? Of vind je het moeilijk om je kledingissues in de groep te delen. Dan kun je kiezen voor een individueel advies. Alles wat we tijdens deze ochtend of middag bespreken blijft tussen jou en mij.

Dit mooie cadeau aan jezelf kost

€ 297

Inclusief fotoshoot

Wil je een authentieke en professionele foto? Dan is dit iets voor jou. Boek een quickscan (verkort kledingadvies) in combinatie met een fotoshoot door mensen fotograaf Bianca de Wit. Met dit speciale aanbod vertel je ook via je (profiel)foto het juiste verhaal. 

Dit mooie cadeau aan jezelf kost tijdelijk

€ 129

Let’s work together to impress

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons?  Voel je vrij om direct contact met me op te nemen.

BEZOEKADRES

Park Voorn 6

3544 AC Utrecht

+31 6 22 60 54 52

ADRES KAPSEL ADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten

info@be-uniek.nl

Let’s work together to impress

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons?  Voel je vrij om direct contact met me op te nemen.

BEZOEKADRES

Park Voorn 6

3544 AC Utrecht

ADRES KAPSEL ADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten

+31 6 22 60 54 52

info@be-uniek.nl