Branding en Imago

Succesvol jezelf zijn

Wil jij je know-like-trust factor vergroten?

one-stop shop

uiterlijke vormgever

Je bent slim, gevat, geordend, een teamspeler, oplossingsgericht, ambitieus, rationeel of maatschappelijk betrokken, als professional wordt het steeds belangrijker om jezelf te laten zien. Mensen en bedrijven selecteren niet meer alleen op skills, maar meer en meer op persoonlijkheid. Die persoonlijkheid heb jij zeker, maar hoe zorg je dat die persoonlijkheid doorstraalt in je hele presentatie?

Branding en Imago

Ik help je graag ontdekken hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert. Dat doe ik door de binnen- en buitenkant met elkaar te verbinden. We zoomen in op wie jij echt bent en wat je kernwaarden zijn. Vervolgens kijken we hoe we die mooie binnenkant kunnen vertalen naar buiten toe, zodat iedereen ziet hoe geweldig jij bent. Daarbij gebruik ik mijn NLP-communicatietechnieken.

Je ‘wins’

Z

je krijgt een andere kijk op communicatie

Z

hoe het brein werkt (en hoe je dat voor je kunt laten werken)

Z

je leert je kwaliteiten kennen

Z

je creëert een totaalplaatje van jezelf dat tot de verbeelding spreekt

Z

je straalt zelfvertrouwen uit

Z

je vergroot je geloofwaardigheid en je gun-factor

Z

je wordt de beste gesprekspartner ooit!

Het eindresultaat

Je straalt uit wie je bent. Jouw innerlijke kracht is nu ook door anderen te zien. Mensen plaatsen je niet meer in het verkeerde hokje en waarderen de vrouw die ze voor zich zien. Je komt geloofwaardiger en betrouwbaarder over, omdat het totaalplaatje klopt. En een plus: je hebt jezelf ook beter leren kennen. Dat geeft je zelfvertrouwen en ook dat is weer te zien aan de buitenkant.

Hoe het werkt

 

Individueel advies

We gaan 1-op-1 aan de slag waardoor ik alle aandacht heb voor jou en we alles open kunnen bespreken in een veilige omgeving. Je krijgt inzicht in hoe je zelf naar kleding, vormen, kleuren en jezelf kijkt. We zoeken uit hoe we jouw innerlijke kracht naar buiten kunnen vertalen. Alles wat we tijdens deze sessie bespreken blijft tussen jou en mij.

Dit mooie cadeau aan jezelf kost

€ 345

Inclusief fotoshoot

Nadat we jouw nieuwe ‘IK’ vorm hebben gegeven kun je dit meteen vastleggen met een authentieke en professionele foto door ‘mensenfotograaf’ Bianca de Wit. Met dit speciale aanbod vertel je ook via je (profiel)foto het juiste verhaal.

Dit mooie cadeau aan jezelf kost

€ 129

Omdat ik mezelf een boost in mijn voorkomen gunde heeft Trudy mij in een middag meegenomen naar de wereld van communicatie met je uiterlijk. Aan de hand van een doeltreffend model laat Trudy je inzien dat je met kleding, make-up en haar dat grote verschil kan maken. Dat je elke dag kan lezen welke indruk & impact je gaat maken en hoe je uiterlijk daarbij kan helpen. Hoe je kan aansluiten -of juist niet- bij de mensen die je ontmoet. Daarbij is Trudy ook nog eens een ontzettend aardig mens. Overigens staat ze ook briljant voor groepen. Een (positieve) waarschuwing is op zijn plek: na een sessie met Trudy kijk je anders naar je spiegelbeeld en anderen! ”

- Willeke

“Ik werk regelmatig met Trudy samen tijdens de maatwerk mediatrainingen die ik geef aan bestuurders en directieleden. Deze boegbeelden van organisaties willen tijdens mediaoptredens hun eigen verhaal goed neerzetten. Bij een geloofwaardig verhaal hoort de juiste uitstraling en Trudy helpt daarbij. Na een intake en enige theorie stelt ze passende kledingsets die bijdragen aan een duidelijke en transparante profilering. Ook geeft ze tips voor toekomstige keuzes. Dit doet ze op een discrete en toegankelijke manier. Erg fijn om met haar samen te werken.”

- Adwin

Let’s work together to impress

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons?  Voel je vrij om direct contact met me op te nemen.

BEZOEKADRES

Burg Verderlaan 9

3544 AD Utrecht

+31 6 22 60 54 52

ADRES KAPSEL ADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten

info@be-uniek.nl

Let’s work together to impress

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt tussen ons?  Voel je vrij om direct contact met me op te nemen.

BEZOEKADRES

Burg Verderlaan 9 

3544 AD Utrecht

ADRES KAPSEL ADVIES

Hoornbloemlaan 2

3452 BM Vleuten

+31 6 22 60 54 52

info@be-uniek.nl