Agenda

Binnenkort komen er nieuwe datums voor het najaar. Kom gerust later een kijkje nemen of volg me op social media.

Verzekerd zijn van een plekje?

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht en verzekerd zijn van een plekje voor je favoriete workshop of kledingruil event? Stuur een mailtje naar info@be-uniek.nl en geef je voorkeur en interesse door, zodat je er zeker bij bent!

Kledingruil event

Kom gezellig shoppen zonder portemonnee. Terwijl jij samen met alle andere vrouwen kleding past, sta ik bij de spiegel en kun je jouw kleding showen, Ik geef eerlijke feedback (gratis) over je outfit. 

Vrij 30 sept ’22

19.00 – 21.30 uur

€ 20

Deze dag is al volgeboekt

Zat 1 okt ’22

10.00 – 14.00 uur

€ 18

voor dames met maat 34 tot 44

Vrij 7 okt ’22

19.00 – 21.30 uur

€ 20

speciaal voor dames met maat 46 of meer

Workshop – open inschrijving

Kom alleen of samen met een vriendin, zus, collega of buurvrouw naar een van onze workshops. Samen leren is veel leuker dan alleen. 

26

oktober

Kleding & figuur

Toveren met kleding  //  Woensdag 26 oktober  // 19.30 – 21.45 uur

Wil je afrekenen met die ontevredenheid over je kleding? Deze avond weet je welke kleding en modellen goed doen voor je figuur. Hoe je door middel van je kleding je minpunten camoufleert en je pluspunten accentueert, waardoor je je mooier, lichter en comfortabeler voelt en blij bent als je in de spiegel naar jezelf kijkt.

04

november

Innerlijk kompas

Kies kleding die bij je persoonlijkheid past  //  Vrijdag 4 november  // 10.00 – 16.00 uur

Binnen één dag breng jij je innerlijk en uiterlijk in harmonie. Door het maken van een innerlijk kompas ontdek je wie je echt bent en creëer je een uitstraling die tot de verbeelding spreekt. Geef kleur en vorm aan je persoonlijkheid en straal van binnenuit!

09

november

Eigen kledingstijl

Ontwikkel je eigen kledingstijl  //  Woensdag 9 november  // 19.30 – 21.45 uur

Tijd om je eigen en unieke kledingstijl te ontdekken en te ontwikkelen. Na vanavond weet jij hoe je jouw eigen stijl vormgeeft en zie je in de winkel meteen welke kleding bij jouw stijl past en welke niet. 

All-in-One-Traject

Heb jij het gevoel dat er meer uit jezelf en uit je performance te halen valt? Dan is dit voor jou! Tijdens dit ‘Je toekomstige IK’ traject ga je samen met andere gelijkgestemde vrouwen op ontdekkingsreis binnen in jezelf.

In een paar maanden ontdek je stap voor stap:

  • Hoe je jouw mooie binnenkant vertaalt naar buiten toe.
  • Hoe je niet langer gefrustreerd voor de spiegel en je kledingkast staat.
  • Hoe je jouw pluspunten accentueert en je minpunten camoufleert.
  • Wat je mooiste kleuren zijn.
  • Met welke kleuren jij er stralender, frisser en jeugdiger eruit ziet.
  • Hoe je een eigen kledingstijl creëert.
  • Hoe je met eigen kleding oneindig veel verschillende combinaties maakt.
  • Hoe je in de winkel meteen ziet welke kleding voor jou is en welke niet.
  • Hoe je Wat je kernwaarden en je verlangens zijn.
  • Hoe je aan je mindset kunt werken en dat je kleding en stijl een makkelijk middel is om je leuker, mooier en succesvoller voelt.

Q & A live sessie

Wil je eerst kennismaken en kijken of het klikt tussen ons? Tijdens de inloopavonden kun je jouw twijfelgevalletjes showen. Je krijgt eerlijke feedback en antwoord op de vraag of deze kleding je goed staat of dat je het beter weg kunt doen, zodat je rust en ruimte krijgt in je hoofd en je kledingkast.

Woe 31 aug ’22

19.30 – 21.00 uur

€ 44

Woe 14 sept ’22

19.30 – 21.00 uur

€ 44

Woe 2 nov ’22

19.30 – 21.00 uur

€ 44

Woe 11 jan ’23

19.30 – 21.00 uur

€ 44

Woe 22 feb ’23

19.30 – 21.00 uur

€ 44

Woe 5 april ’23

19.30 – 21.00 uur

€ 44

Deze ambitieuze vrouwen gingen jou voor!

“Eerlijk gezegd wist ik voor het advies niet dat bepaalde kleding me een meer afstandelijke uitstraling gaven. Soms is dat wat je wilt, maar vaak ook niet. Nu kies ik bewuster kleding en krijg ruim 2 jaar later nog altijd complimenten als ik kleding of een kleur draag die goed bij mij past! Handig bij het shoppen en goed voor het zelfvertrouwen. Een absolute aanrader!”

- Mireille

“Vooraf twijfelde ik of ik voldoende geschikte kleding zou hebben waardoor ik misschien veel geld zou moeten investeren om een passende garderobe aan te schaffen. Ik had me kunnen schamen voor mijn kledingkeuze maar dat is niet gebeurd.
Je bent vriendelijk, meevoelend, rustig en enthousiast. Ik voelde me geen moment beschaamd. Je bent positief en dat is heel prettig.

- Bianca

“Trudy weet in korte tijd al wat je nodig hebt, qua uiterlijk, om jezelf zekerder te voelen. Zij heeft oog voor het gehele plaatje. Als je bij Trudy bent geweest, voel je je niet alleen een ander mens doordat zij wat moois met je haar, kleding of stijl heeft gedaan. Je voelt je ook een ander mens omdat je het gevoel hebt dat al je kwaliteiten gezien mogen worden!”

- Monique

Mijn ontwikkelingsreis

Ik ben geen modepopje die de hele tijd aan het winkelen is en altijd maar in de spiegel kijkt. Sterker nog: ik vond shoppen helemaal niet zo leuk! Ik probeerde wel altijd onderscheidend en authentiek te zijn met mijn kleding. Ik kan me nog een roze gordijnenbroek herinneren, gewoon omdat die ‘eigen’ voelde. Waarom dan toch mijn fascinatie met uiterlijk? Omdat het uiterlijk zoveel kan betekenen voor hoe je je van binnen voelt.

Dat komt natuurlijk niet uit het niets.

Meer weten over wie ik ben en waarom ik doe wat ik nu doe?

Deze kernkwaliteiten laat ik in mijn kleding en uitstraling:

verbindend | oog voor detail | gepassioneerd | waardig | creatief

Adres training & advies

Burg Verderlaan 9
3455 AD Utrecht

Bel me op

(+31) 6 22 60 54 52

Adres kapsel advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Van A via Be-uniek naar Zichtbaarheid en Zelfvertouwen