Kleding vragen stellen &

eerlijke feedback op afstand

kapsel- kleding- stijl- kleur- garderobe- shoppen- branding- imago

Vraag maar raak aan de expert

Je hebt het gevoel dat je op zich best leuke kleding in je kast hebt hangen, maar ergens gaat het is: het is het nét niet. Kleding valt niet zoals het moet vallen of accentueert de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken. Ook heb je het gevoel dat je niet altijd de juiste kleding bijkoopt. Vaak sta je voor je kledingkast te wikken en wegen over wat je nu weer moet aantrekken.

Nooit ben je echt tevreden met het eindresultaat.

 

 

vragen over kleding stijl kleur garderobe en shoppen

Antwoord op je kledingvragen

Staat dit nou wel of niet? Of het nou in de winkel is , voor je kledingkast of als je vooruitdenkt over een outfit voor een belangrijke afspraak of presentatie voor je werk of voor een bruiloft, soms heb je een extra paar ogen nodig. Mijn ogen staan tot je beschikking. Je hoeft alleen even een selfie te maken en die (met je vraag) te sturen naar mij en ik geef je eerlijke feedback.

Geen miskopen waar je achteraf spijt van hebt.

Advies op afstand en toch dichtbij

Ik kijk over je schouder mee en geef advies. Jij hoeft alleen een selfie en je vraag naar mij te sturen. Dit doe je via WHATSAPP en/of de GARDEROBETOOL (dit is een digitale inloopkledingkast waar jouw kledingstukken hangen en je jouw selfies plaatst). Er zijn verschillende abonnementen, dus je kunt het zo ‘gek’ maken als je zelf wilt. Kies het abonnement dat bij jouw wensen past!

MAANDELIJKS FEEDBACK

VRAAG-MAAR-RAAK-AAN-DE-EXPERT

€15,-

per maand

*of betaal €170 per jaar

ELKE WEEK FEEDBACK

VRAAG-MAAR-RAAK-AAN-DE-EXPERT

€25,-

per maand

*of betaal €275 per jaar

ONBEPERKT FEEDBACK

VRAAG-MAAR-RAAK-AAN-DE-EXPERT

€75,-

per maand

*EXTRA VOORDELIG: betaal slechts €550 per jaar

Deze ambitieuze vrouwen gingen je voor

“Iedereen kent wel de momenten dat je voor de kledingkast staat en je echt niet weet wat je aan moet trekken. In mijn beroep ben ik het ene moment aanwezig bij een vergadering, een cursus, CAO- onderhandelingen, in de rechtbank of op een middelbare school. Het voelt enorm fijn om dan een stukje zekerheid uit mijn kleding te halen. Er zijn veel zaken waar ik rekening mee moet houden. Als mijn kledingkeuze goed is, hoef ik me daar niet druk om te maken. Het is super fijn dat Trudy met mij meedenkt voor een passend outfit. Dat geeft rust en zelfvertrouwen en dat straal ik dan ook uit.”

- Liesbeth

“Handig bij het online shoppen! Trudy kijkt naar mijn online aankopen en geeft feedback welke kleding goed staat. Ik weet precies welke kleding ik moet retourneren en heb sindsdien geen miskoop meer gedaan. Een absolute aanrader, want je verdient je investering dubbel en dwars terug!”

- Cindy

Het eindresultaat

Je bespaart tijd, geld en frustratie; dat is de grootste winst wanneer je een abonnement neemt. Je hebt mij als expert altijd binnen handbereik voor vragen over je garderobe en je aankopen. Je staat niet meer te peinzen voor de kledingkast. De worsteling van ‘wat moet ik nu weer aan’ is een feestje geworden. De transformatie is niet alleen zichtbaar aan de buitenkant, maar ook zeker voelbaar aan de binnenkant.

 

 

“You have questions.

I have answers”

Deze ambitieuze vrouwen gingen je voor

“Vanwege mijn drukke baan bestel ik mijn kleding meestal online. Het is super tof dat je met mij meekijkt en ook echt meedenkt of ik de kledingstukken wel of niet terugstuur. Sinds ik jou om advies vraag heb ik geen spijt gehad van een aankoop. Dat is echt heel waardevol!”

- Tineke

“Ondanks dat je mij niet kent en ik niet eerder een advies bij je heb gehad stel je de juiste vragen en probeer je echt te kijken wat bij mij als persoon past.”

- Judith

Veelgestelde vragen

Kan ik één maand lid zijn om het eens te proberen?

Jazeker! Je mag elke maand opzeggen. Wanneer je kiest voor maandelijks afschrijven betaal dus je nooit meer dan de daadwerkelijke maanden dat je actief lid bent. Probeer het dus gewoon.

Hoe kan ik een abonnement afsluiten?

Stap 1: Kies het abonnement dat bij je wensen past. (het jaarabonnement is uiteraard het meest voordelig)

Stap 2: Klik op de button en je abonnement wordt aan je winkelmandje toegevoegd.

Stap 3: Vul je gegevens in en rond je bestelling af. De betaling gaat via Ideal en Mollie, super veilig dus!

Hoe kan ik opzeggen?

Je kunt elke maand opzeggen middels een simpele e-mail. Het mailadres is: info@be-uniek.nl Je krijgt een bevestiging dat we je mail goed hebben ontvangen. Je abonnement en automatische betaling worden direct stopgezet.

Moet ik eerst een advies bij je boeken?

Nee, dat is niet nodig! Heb je geen advies bij mij gehad en wil je toch weten of een kleur wel of niet bij je past? Geen probeem, ik doe geen uitspraken of je een zomer-, lente-, herfst, of wintertype bent, maar zal zeker aangeven of de kleur wel of niet flatteert.

Veel gestelde vragen zijn:

 • Past deze rok, broek, jurk, blazer bij mijn figuur?
 • Ik wil een goed eerste indruk maken, is dit oufit te afstandelijk? Te bloot? Te zakelijk? Te casual? Te mannelijk /Vrouwelijk?
 • Ik twijfel of ik dit shirt past bij deze broek. Wat vind je mooier? De blouse of het shirt?
 • Ik twijfel tussen deze twee kleuren, Welke past het best bij mij?
 • Past deze jeans bij mijn figuur?
EXTRA OPTIE: Personal shoppen

Als styist bij Zalando vond ik het super om kleding suggesties te doen. Dus zie jij tijdens het online shoppen door de bomen het bos niet meer? Vind je het lastig om de parels van de miskopen te scheiden? Ik help je graag!

Ik ga voor jou (online) opzoek naar de missende pareltjes in jouw garderobe. Met deze slimme items breid je de mogelijkheden van je garderobe uit en creëer je combinaties waar je zelf nooit op was gekomen. Ik stuur je de link van de kledingsuggesties en jij bepaalt of je mijn suggesties ook daadwerkelijk koopt. Jij bent de baas natuurlijk!

EXTRA OPTIE: Kleding capsule maken

Kleding capsule maken met jouw eigen kledingstukken.
Wil je met minder kleding betere combinatie maken? Ik maak graag kledingcapsules voor jou! Jij geeft aan met welke kledingstukken jij een capsule wilt maken en ik vul deze kledingset aan tot 8 á 10 kledingstukken en accessoires. Ik verras je en laat je zien wat de ongekende mogelijkheden zijn van de kleding die je al hebt.

Neem contact op via het contactformulier als dit is wat je nu nodig hebt.

Hoe snel krijg ik antwoord op mijn vraag?

Ik reageer gemiddeld binnen de 5 minuten tot 8 uur, maar gegarandeerd binnen 48 uur. Dit is afhankelijk van de invulling van mijn dag. Als ik een incompany training geef duurt het iets langer dan dat je mij appt op een dag dat ik mijn administraite doe.

Tijdens mijn vakantie, een paar weken per jaar, reageer ik in principe niet, maar dit geef ik ruim van te voren aan zodat je jouw vraag tiijdig kunt stellen en antwoord krijgt.

Ben je ondernemer?

Ben je ondernemer? Het abonnement is zakelijk aftrekbaar als coaching. Tijdens het afrekenen kun je jouw bedrijfsgegevens invoeren.

Ik heb een andere vraag

Staat je vraag er niet bij? Stel je vraag via whatsapp of bel 06-22 60 54 52. Je kan ook contact met me opnemen via het contactformulier

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Trudy Nabuurs
Be-Uniek
Adres Kantoor Be-Uniek

Europalaan 44
3526 KS Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel Me Op

06-22605452

Kom in verbinding met mij op social media en laat je inspireren

  Voor en achternaam *

  E-mail *

  Telefoonnummer*