Holistisch Kapsel, Kleding & Branding advies

Verbind je met je kern, ontwikkel je eigen kledingstijl en vertel jouw unieke verhaal. Want het is jouw tijd om elke dag vol enthousiasme te beginnen, vol vertrouwen je werk te doen en de successen te behalen die je werkelijk verdient.

Investeer in jezelf, want zelfvertrouwen en een sterke eerste indruk onbetaalbaar.

View Our Menus

Holistisch Kapsel, Kleding & Branding advies

Verbind je met je kern, ontwikkel je eigen kledingstijl en vertel jouw unieke verhaal. Want het is jouw tijd om elke dag vol enthousiasme te beginnen, vol vertrouwen je werk te doen en de successen te behalen die je werkelijk verdient.

Investeer in jezelf, want zelfvertrouwen en een sterke eerste indruk onbetaalbaar.

View Our Menus

He hallo,

geweldig dat je hier bent!

Jij begrijpt als geen ander dat mensen het verschil maken. Daarom wil je het beste van jezelf laten zien. Je hebt de inhoud al op orde, maar je weet dat jouw uitstraling en kledingkeuze het verschil kunnen maken tussen een triomfantelijk ‘ja’ en een teleurstellend ‘nee’. Het kan het verschil betekenen tussen geld verdienen en geld verliezen, tussen een gevoel van vertrouwen en comfort, en een gevoel van ongemak en twijfel.

Je beseft ook dat het creëren van een uitstraling en garderobe die perfect past bij jou en die goed voelt, helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Toch stel je het uit, omdat het momenteel niet bovenaan jouw prioriteitenlijst staat.

Maar diep van binnen zou je het ontzettend waardevol vinden als iemand jou precies kan laten zien, hoe je impact maakt door trouw aan jezelf te blijven, welke kledingstukken jouw figuur flatteren, hoe je s’ochtends tijd bespaart door meteen een geschikt outfit te kiezen voor de dag, en hoe je voorkomt dat je geld verspilt aan kledingstukken die er zo veelbelovend uitzagen bij aankoop, maar uiteindelijk ongedragen in jouw kast blijven hangen.

Holisitsch imago en stijltraject

Voel je dat er meer uit jezelf en je prestaties te halen valt? Jij begrijpt dat mensen het verschil maken en wilt het beste van jezelf laten zien.

Dit traject brengt alles samen: ik coach je om je ideale zelf te worden. We kijken naar je gedrag, communicatiestijl, kapsel, kleding, stijl, garderobe, aankopen en hoe anderen op jou reageren.

Vertel me meer over dit holistisch imago en stijltraject

Kapsel advies

Ken je dat gevoel van onzekerheid bij de kapper? Je hebt al zoveel kapsels geprobeerd, maar je haar zit nooit helemaal zoals je wilt.

Na een kapsel advies heb je een kapsel dat jou doet stralen en je zelfvertrouwen een flinke boost geeft, zelfs op die drukke ochtenden, wanneer tijd schaars is en als je denkt dat je niet handig bent met je haar?

Vertel me meer over dit kapsel advies

Kleding- kleur- en stijladvies

Ben jij vaker dan je wilt ontevreden over hoe je eruit ziet? Kleding valt niet zoals het moet vallen of accentueert de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken, Je vraagt je af of je de juiste kleur draagt en je hebt het gevoel dat je geen eigen kledingstijl hebt, je doet maar wat.

Ontdek dat kleding, kleur en stijl een makkelijk middel is om je weer leuker, comfortabeler en mooier te voelen!

Vertel me meer over dit kleding-, kleur- en stijladvies

Slim Shoppen, Top Garderobe

Je hebt het gevoel dat je op zich best leuke kleding in je kast hebt hangen, maar gaat het ergens mis? Je probeert je kledingstukken te combineren, maar het is het nét niet. Ook heb je het gevoel dat je niet altijd de juiste kleding bijkoopt.

Na een garderobecheck weet je precies hoe je tijdens het shoppen de pareltjes van de miskopen onderscheidt, zodat de ochtend worsteling van ‘wat moet ik nu weer aan’ een feestje wordt!

Vertel me meer over een garderobecheck en shop advies

Branding & Imago

Of je nou, man, vrouw, slim, geordend, oplossingsgericht of analytisch bent, in het bedrijfsleven wordt het steeds belangrijker om jezelf te laten zien. Mensen en bedrijven selecteren niet meer alleen op skills, maar meer en meer op persoonlijkheid.

Die persoonlijheid heb jij zeker! Ik zorg ervoor dat jouw persoonlijkheid doorstraalt in je hele presentatie!

Investeer in jezelf, want een sterke eerste indruk is onbetaalbaar!

Vertel me meer over branding- en imago advies

KAPSEL – KLEDING – STIJL – BRANDING – IMAGO – GARDEROBE – PERSONAL SHOPPEN

Liever online kennis opdoen

Met mijn online trainingen kun je jouw tempo volgen en je eigen route bepalen.  Alles over Kleding, Kapsel, Kleur, Stijl en Imago, inclusief garderobe en shoppen, is ontworpen om jouw unieke stijl te laten schitteren. Kennis en inspiratie opdoen vanuit je luie stoel, en het is ook vriendelijk voor je portemonnee. Laten we samen jouw stijl stap voor stap tot leven brengen. Je hebt alles al in huis! Let’s go!”

Vertel me meer over de online trainingen

Verbind met je essentie

ontwikkel een kenmerkende kledingstijl

ga voor een memorabele uitstraling

ga voor een totaalplaatje dat klopt

vereenvoudig je garderobe

maak slimme keuzes, koop bewust

leer succesvol verbinden

verfijn en verbeter je communicatiekracht

ga voor een betekenisvol contact

Testimonials

“Trudy weet in korte tijd al wat je nodig hebt, qua uiterlijk, om jezelf zekerder te voelen. Zij heeft oog voor het gehele plaatje. Als je bij Trudy bent geweest, voel je je niet alleen een ander mens doordat zij wat moois met je haar, kleding of stijl heeft gedaan. Je voelt je ook een ander mens omdat je het gevoel hebt dat al je kwaliteiten gezien mogen worden!”

– Monique

“Je hebt een goed en duidelijk verhaal, over de binnenkant, hoe je dingen ervaart, opslaat en vertaalt en wat je uiterlijke communicatie daarin betekent. Heel fijn zijn de tips over lijnen in kleding (wat die benadrukken) en welke vormen het beste zijn vind ik een uitkomst! Echt een aanrader voor vrouwen die veel kleding hebben of kopen maar niet het juiste bij elkaar kunnen combineren. Het lijkt misschien kostbaar maar dankzij het advies weet ik dat ik geen miskopen meer doe en heel veel geld bespaar.”

– Bianca Visscher

“Ik ben een ‚mensenmens’ en ik denk dat jij dat ook bent. Dat kan ik merken in de manier waarop je zoekt, aftast en terugvraagt bij mij om goed aan te sluiten bij en te achterhalen wat ik precies bedoel of waar ik naar zoek. Ik merk dat jij binnen dit werk dingen snel ziet, en vind het prettig en mooi om te merken dat je desondanks de tijd neemt om de ander, mij in dit geval, op mijn eigen wijze ook tot herkenning, inzicht of een goed/tevreden gevoel te laten komen.”

– Carlijn

“Ik vond het moeilijk om goede combinaties te maken, waarin ik me sterk en op mijn gemak voelde. Ik twijfel over mijn uitstraling en bij sollicitatiegesprekken liep ik vast. Ik was onzeker over mijn outfit en zat daardoor niet goed in mijn vel en kwam niet goed over. Ik vond het advies heel prettig en nuttig. Ik heb veel geleerd over lijnen  en waar ik op moet letten bij aanschaf van nieuwe kledingstukken. Ik kan makkelijker combineren en heb zelfs verschillende combinaties ontdekt van kleding die ik al in huis had. Het advies is niet alleen leuk maar ook echt ideaal voor mensen die werk zoeken,  promotie willen maken of net hebben gemaakt en twijfelen of hun kledingstijl past bij de rol die ze bekleden of ambiëren.”

– Hanneke

Iedereen kent wel de momenten dat je voor de kledingkast staat en je echt niet weet wat je aan moet trekken. In mijn beroep ben ik het ene moment aanwezig bij een vergadering, een cursus, CAO- onderhandelingen, in de rechtbank of op een middelbare school. Het voelt enorm fijn om dan een stukje zekerheid uit mijn kleding te halen. Er zijn veel zaken waar ik rekening mee moet houden. Als mijn kledingkeuze goed is, hoef ik me daar niet druk om te maken. Dat geeft rust en zelfvertrouwen en dat straal ik dan ook uit. In het begin moest ik een beetje wennen aan de garderobetool, maar ik ben echt blij dat ik de keuze heb gemaakt, want Trudy is spontaan en enthousiast. Ze laat je op een open en eerlijke manier zien wat eigenlijk niet kan en wat goede kledingkeuzes zijn, zonder dat het vervelend voelt, dat is een waardevolle eigenschap in haar vak!”

– Liesbeth

“Ik had behoefte aan een frisse blik en en eerlijk haaradvies. Wat is het dan fijn om rustig de tijd te hebben met Trudy. Met haar professionele blik geeft ze eerlijk antwoord op al je vragen. Ik kan weer vooruit met de tips en trucs en ben van m’n haarlak verslaving af.” 🙂

– Maaike

“Ik kwam bij jouw training terecht omdat ik aan het solliciteren ben. In het begin twijfelde ik of de training iets zou toevoegen aan wat ik al weet over kleding. Maar ik ben positief verrast en blij met de tips en de manier waarop het uitgelegd wordt met video en voorbeelden. Volgende week op gesprek en een goede gelegenheid om je tips toe te passen! Deze online training is ideaal voor dames die professioneler over willen komen, of representatief willen zijn. Voor mij als impuls aan mijn carrière, het helpt om ´dressed for succes´te zijn.”

– Irene

Training en workshop voor bedrijven en teams

Geef je team een boost aan positiviteit. Versterk de sterke punten, het zelfvertrouwen en de kledingkeuzes van je team. Moedig echtheid aan en investeer in beter en succesvoller contact tussen mensen.

Tijdens een incompany training laat ik jouw team inzien, wat kleding, kleur en stijl kan doon voor je zelfvertrouwen en welke boodschap je hiermee in verschillende werksituaties uitstraalt. Ze begrijpen hoe ze in zakelijke outfits zichzelf kunnen blijven en hoe belangrijk hun authenticiteit is voor de relatie met mensen waar ze mee (samen)werken. Kortom, jouw team heeft een mooie stap gezet in een stukje bewustwording en zelfvertrouwen en kan daardoor zakelijk groeien.

Kleine greep aan opdrachtgevers

Be-Uniek Training & Coaching in authenticiteit en zichtbaarheid. Kleding, Kapsel, Kleur, Sijl en imago advies.
OranjeFonds samenwerking Be-Uniek Utrecht

“Echte resultaten bereik je pas als er verbinding, de klik, een goed gevoel is”

Mijn opleidingen

 • DISC & Drijfveren
 • Kleur- en stijlconsulent
 • Master Integraal Imago expert
 • Het innerlijk kompas
 • De taal van kleding
 • Online personal shopper
 • NLP practitioner
 • Life coach
 • Hairstylist (dames & heren)
 • CRKBO docent/trainer

Mijn kennis & kunde

Wanneer we samenkomen voor mijn coachingsessies, adviezen, trajecten of incompany trainingen, zie je mijn kennis en vaardigheden in actie. Ik geloof sterk in maatwerk en pas mijn expertise en ervaring toe om jouw specifieke behoeften te vervullen. Werk je in loondienst? Goed nieuws! Veel van mijn klanten krijgen het advies vergoed door hun werkgever. En als je een zelfstandig professional bent en BTW-plichtig, dan heb je zelfs een extra voordeel. De kosten kunnen namelijk worden opgenomen, als communicatietraining, in je aangifte inkomstenbelasting of als bedrijfskosten worden afgetrokken. Hoe handig is dat?

Mijn kernkwaliteiten zijn: oog voor detail . verbinden . wijsheid . passie . creatief. Deze kwaliteiten zie je in elk outfit terug, 

Afhankelijk waar ik naartoe ga, wat de gelegenheid vraagt, wat het doel van mijn afspraak is, bepaal ik welk kernkwaliteit het meest zichtbaar is. Je kunt je voorstellen dat het kernwoord ‘oog voor detail’ minder zichtbaar is als ik een wandeling maak met mijn man en meer zichtbaar is op het moment dat ik een incompany training geef.

Mijn ontwikkelingsreis

Ik ben geen modepopje die de hele tijd aan het winkelen is en altijd maar in de spiegel kijkt. Sterker nog: ik vond shoppen helemaal niet zo leuk! Ik probeerde wel altijd onderscheidend en authentiek te zijn met mijn kleding. Dat komt natuurlijk niet uit het niets. Wil je meer weten over wie ik ben en waarom ik doe wat ik nu doe?

Hallo, ik ben Trudy Nabuurs

crkbo docent kapsel kleding kledingstijl garderobe en online shoppen

Testimonials

“Ons team, bestaande uit heel veel enthousiaste leerkrachten, mocht een workshop volgen bij Trudy. Wij leerden wat kleur, stof en lijn kan doen voor je voorkomen. Je communiceert met je kleding. Zakelijk of juist casual. Wat is je doel en wat kun je inzetten om het doel te behalen. En zo sta je plotseling heel anders voor je kledingkast. Ik kan iedereen zo’n inspirerende workshop aanbevelen. Individueel of juist in teamverband; doen!!!”

Quirien

“Trudy heeft op een inspirerende en spontane wijze de studenten van Academy Vitaedis ingevoerd in de communicatie van kleding. Met enkele toevoegingen aan bestaande kledingstukken weet zij iemand volledig in zijn kracht te zetten. Zo mooi en bijzonder om te zien. Wat een vakvrouw! Handelend vanuit eigen kwetsbaarheid, met een degelijk stukje professionaliteit. Geheel passend binnen onze organisatie en branche. We gaan haar dan ook zeker weer vragen.”
*inmiddels is be-uniek al sinds 2015 verbonden aan de opleiding ‘Academy Apres la vie

Apres la vie

directeur

“Afgelopen maanden met Trudy Nabuurs van Be-Uniek een aantal trajecten doorlopen om het belang van kleding en uitstraling aan te tonen.
In dit kader is Trudy ook met collega’s wezen ‘shoppen’ hetgeen tot leuke successen heeft geleidt. Recent mooie bedrijfskleding uitgezocht en de details door Trudy laten bepalen. De finishing touch die het allemaal nog mooier en professioneler maakt.

We hebben de aanpak van Trudy als uiterst professioneel ervaren.”

Ron

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Trudy Nabuurs Be-Uniek
Adres Kantoor Be-Uniek

Europalaan 44
3526 KS Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel Me Op

06-22605452

  Voor en achternaam *

  E-mail *

  Telefoonnummer*

  Kom in verbinding met mij en laat je inspireren

  “You have questions.

  I have answers”

  Career Coaching

  Shaping Your Career

  Fermentum nulla non justo aliquet, quis vehicula quam consequat duis ut hendrerit. Curabitur non bibendum ligula.
  Trudy Nabuurs Be-Uniek Holistisch kapsel en kleding advies Utrecht

  Growing

  Grow In Your Role

  Transitioning

  Transition Your Career

  Your Success Begins Here

  Vivamus id gravida mi, nec ullamcorper purus. Suspendisse ut nibh sagittis lacus viverra aliquam. Praesent ac lobortis mauris, non imperdiet quam. Praesent laoreet elit nisi, id feugiat ante accumsan sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae.

  What to Expect

  Evaluate

  Goal Set

  Unlock Your Potential

  Shaping Your Career

  Fermentum nulla non justo aliquet, quis vehicula quam consequat duis ut hendrerit. Curabitur non bibendum ligula.

  Goal Setting

  Career Planning

  Goal Setting

  Career Planning

  Goal Setting

  Career Planning

  Goal Setting

  Career Planning

  Your Success Begins Here

  Curabitur fermentum nulla non justo aliquet, quis vehicula quam consequat. Duis ut hendrerit tellus, elementum lacinia elit. Maecenas at consectetur ex, vitae consequat augue. Vivamus eget dolor vel quam condimentum sodales. In bibendum odio urna, sit amet fermentum purus venenatis amet.

  Success Stories

  "Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere. Morbi tortor nibh, fringilla sed pretium sit amet. Vitae consequat augue. Vivamus eget dolor vel quam condimentum sodales in bibendum odio urna sit amet."

  Kenny Sing

  "Vivamus id gravida mi, nec ullamcorper purus. Suspendisse ut nibh sagittis lacus viverra aliquam. Praesent ac lobortis mauris, non imperdiet quam. Praesent laoreet elit nisi, id feugiat ante accumsan sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae."

  Ishtiaq Parag

  "In non pulvinar purus. Curabitur nisi odio, blandit et elit at, suscipit pharetra efficitur elit. Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere. Morbi tortor nibh, fringilla sed pretium sit amet."

  Zaib Ali

  Ready to start your growth journey?

  Excelling In Your Current Role

  Setting Yourself Apart

  Setting The Right Goals

  What Is Career Coaching?

  Lorem ipsum dolor sit amet?
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sed finibus nisi, sed dictum eros.
  Donec sed finibus nisi?
  Quisque aliquet velit sit amet sem interdum faucibus. In feugiat aliquet mollis etiam tincidunt ligula. Quisque aliquet velit sit amet.
  Quisque aliquet velit sit amet?
  Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere. Morbi tortor nibh, fringilla sed pretium sit amet.

  My Approach

  Suspendisse sagittis lorem accumsan convallis pharetra. Praesent ex ante, placerat quis purus a, tempor consectetur lorem. Integer accumsan pharetra orci nec tempor. Quisque mollis vel enim a facilisis. Aliquam ornare nunc nibh, sit amet porta diam pretium in. Cras et velit faucibus, dignissim tellus at.

  Donec ullamcorper libero nisl, nec blandit dolor tempus feugiat. Aenean neque felis, fringilla nec placerat eget, sollicitudin a sapien. Maecenas at consectetur ex, vitae consequ egestas nisl.

  How It Works?

  Schedule a Free 1:1
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sed finibus nisi, sed dictum eros.
  Choose a Coaching Plan
  Quisque aliquet velit sit amet sem interdum faucibus. In feugiat aliquet mollis etiam tincidunt ligula. Quisque aliquet velit sit amet.
  Reach Your Goals
  Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere. Morbi tortor nibh, fringilla sed pretium sit amet.

  Success Stories

  "Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere. Morbi tortor nibh, fringilla sed pretium sit amet. Vitae consequat augue. Vivamus eget dolor vel quam condimentum sodales in bibendum odio urna sit amet."

  Kenny Sing

  "Vivamus id gravida mi, nec ullamcorper purus. Suspendisse ut nibh sagittis lacus viverra aliquam. Praesent ac lobortis mauris, non imperdiet quam. Praesent laoreet elit nisi, id feugiat ante accumsan sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae."

  Ishtiaq Parag

  "In non pulvinar purus. Curabitur nisi odio, blandit et elit at, suscipit pharetra efficitur elit. Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere. Morbi tortor nibh, fringilla sed pretium sit amet."

  John Teh

  Get In Touch

  Copyright © 2023 Divi. All Rights Reserved.