Holistisch kapsel, kleding en imago traject

Verbind je innerlijke en uiterlijke zelf

kennismaken met mij

Waar ligt jouw ware verlangen?

 

Je weet dat je geen onaantrekkelijke vrouw bent, en toch ben je vaker dan je wilt ontevreden over hoe je eruit ziet. Je hebt op zich best leuke kleding in je kast hangen, maar ergens gaat het mis: het is het nét niet. Kleding valt niet zoals het moet vallen of accentueert de plekken die je juist wat minder zou willen benadrukken. Ook lukt het niet om een eigen kledingstijl te vinden. Doordat alles merk je dat je onzeker bent over hoe je eruitziet en dat straalt weer door naar hoe jij je van binnen voelt.

Kortom, je bent ontevreden of gefrustreerd zelfs en hebt concrete tips nodig!

Ga je mee op reis?

⇒ Wil je de kracht uitstralen die je in je voelt?

⇒ Wil je dat mensen jou zien zoals je bent?

⇒ Wil je dat mensen jou zien en denken: wow, dat is een inspirerend persoon!

Maar hoe doe je dat? Dat is allemaal veel makkelijker dan je denkt.

Jij weet namelijk als geen ander dat de mensen het verschil maken. Daarom wil je ook zo goed mogelijk voor de dag komen. Inhoudelijk sta je er, maar je weet ook dat je gedrag, je manier van communiceren en hoe je je presenteert het verschil kan maken tussen een ‘ja’ en een ‘nee’, tussen geld verdienen en geld verliezen, tussen een goed en vertrouwd gevoel en een gevoel van onbehagen en twijfel.

Tijdens dit traject ontdek je wie je bent, wat je kernwaarden zijn, hoe je aan je mindset kunt werken en dat je kapsel, kleding en stijl een makkelijk middel is om je weer leuker, comfortabeler en mooier te voelen.

Do something today that your future self will thank you for

Ondek wat er in het verschiet ligt op je avontuurlijke reis

Persoonlijke groei

 • Ontdek je ware zelf
 • Visualiseer je Ideale IK
 • Overwin innerlijke obstakels

Krachtige gedachten

 • Inzicht in je DISC-profiel
 • Ontrafel je Basis- en Responsstijl
 • Voorkom energieverlies door balans

Stijl & Uiterlijk

 • Kapsel, figuur en kleuranalyse
 • Make-up en Kledingstijl advies
 • Jouw totaalplaatje met een Innerlijk kompas

Eigen Branding & Imago

 • Bouw je unieke uitstraling
 • Meester in communiceren en kledingtaal
 • Betekenisvol en succesvol verbinden

Kledingkast & Shoppen

 • Effectieve garderobe, maximale stijl
 • Voorkom foute aankopen
 • Je karakter schittert in je kledingkast

Coaching & begeleiding

 • Individuele coachsessies
 • Whatsapp ondersteuning op werkdagen
 • Na afloop, 2 extra maanden begeleiding

“The Best Is Yet To Come”

Deze ambitieuze vrouwen gingen je voor!

“Vooraf twijfelde ik of ik voldoende geschikte kleding zou hebben waardoor ik misschien veel geld zou moeten investeren om een passende garderobe aan te schaffen. Ik had me kunnen schamen voor mijn kledingkeuze maar dat is niet gebeurd.
Je bent vriendelijk, meevoelend, rustig en enthousiast. Ik voelde me geen moment beschaamd. Je bent positief en dat is heel prettig.
Je hebt een goed en duidelijk verhaal, over de binnenkant, hoe je dingen ervaart, opslaat en vertaalt en wat je uiterlijke communicatie daarin betekent. Heel fijn zijn de tips over lijnen in kleding (wat die benadrukken) en welke vormen het beste zijn en ook capsules maken vind ik een uitkomst!
Echt een aanrader voor vrouwen die veel kleding hebben of kopen maar niet het juiste bij elkaar kunnen combineren. Het lijkt misschien kostbaar maar dankzij het advies weet ik dat ik geen miskopen meer doe en heel veel geld bespaar.”

Bianca Visscher

“Wat ik heel erg leuk vond is dat de hoeveelheid kleur en prints en of ik het op mijn bovenlichaam of onderlichaam draag zoveel zegt over mijn persoonlijkheid. Ik denk dat we daar het meest duidelijk boven water kregen welke woorden mijn karakter omschrijven. Het krachtige zit ‘m  in de meer zakelijke uitstraling, met als tegenhangers het speelse en zachte (intuïtieve).”

- Carola

Trudy haalt het beste in mensen naar boven doordat ze oprechte belangstelling heeft!

“Omdat ik mezelf een boost in mijn voorkomen gunde heeft Trudy mij in een middag meegenomen naar de wereld van communicatie met je uiterlijk. Aan de hand van een doeltreffend model laat Trudy je inzien dat je met kleding, make-up en haar dat grote verschil kan maken. Dat je elke dag kan lezen welke indruk & impact je gaat maken en hoe je uiterlijk daarbij kan helpen. Hoe je kan aansluiten -of juist niet- bij de mensen die je ontmoet. Daarbij is Trudy ook nog eens een ontzettend aardig mens. Overigens staat ze ook briljant voor groepen. Een (positieve) waarschuwing is op zijn plek: na een sessie met Trudy kijk je anders naar je spiegelbeeld en anderen!”

Willeke

Klaar voor ontdekking?

Kies jouw route.

ONLINE TRAINING

Stap in de wereld van geïnspireerde stijl. Verbind je met je kern, ontwikkel je eigen kledingstijl en vertel jouw unieke verhaal. Want het is jouw tijd om elke dag vol enthousiasme te beginnen, vol vertrouwen je werk te doen en de successen te behalen die je werkelijk verdient. Met dit online programma ontdek je hoe jouw kleding en stijl een weerspiegeling worden van je diepste zelf!

Dit mooie cadeau aan jezelf is:

€333

INDIVIDUEEL

Wil jij gewoon lekker alle aandacht voor jezelf? Vind je het moeilijk om je kledingissues in de groep te delen. Dan gaan we 1-op-1 aan de slag waardoor ik alle aandacht heb voor jou en we alles open kunnen bespreken.

Dit mooie cadeau aan jezelf is:

€1555

Extra Bonus

Ook na het advies ben ik er voor je. Je kunt mij tot twee maanden na onze sessie kosteloos feedback vragen, twijfelgevalletjes delen en je nieuwste aankopen showen. Zo haal je alles uit het advies, jezelf én je kledingkast en straal je als nooit tevoren.

 

“Woman who invest in themselves

go further

Deze ambitieuze vrouwen gingen je voor!

“Het niet kunnen combineren en al die kledingstukken die er in de winkel zo leuk uitzagen maar die ik nooit droeg. Er was iets mee, maar wat? Bij Trudy heb ik een Kledingadvies en een garderobe check gedaan. Echt geweldig! Mijn kast bleek een schatkist waarvan ik met duidelijk tips eindelijk uit de voeten kon. Los van mijn kleding werden ook mijn accessoires er bij betrokken. Het benadrukken van mijn pluspunten en wat meer lef in de ochtend zorgen er voor dat ik de dag goed gekleed en vol zelfvertrouwen begin. Dank je wel voor de veilige sfeer, de geweldige tips en geen gedoe meer voor de kledingkast!”

- Sylvia

“Dank je wel voor je geweldige adviezen! Ik kijk nu heel anders tegen mijn kleding(kast) aan en snap nu pas waarom sommige dingen heel goed werken en sommige absoluut niet. Ik ben dus druk aan het passen, setjes aan het maken. en (in beschaafde mate) aan het shoppen om dingen compleet te maken. Leuk overigens dat goed kleden niets te maken heeft met de hoeveelheid kleding die in je kast hangt, maar met het goed toepassen en combineren van kleuren, stijlen en vorm. Ongelofelijk veel heb ik opgestoken tijdens onze sessies. En volgens mij ga ik heel veel geld besparen, want ik denk dat ik miskopen in het vervolg kan vermijden. Nogmaals heel erg bedankt!”

- Hetty

Creëer een persoonlijke stijl die voor je werkt!

Trudy Nabuurs
Be-Uniek
Adres Kantoor Be-Uniek

Europalaan 44
3526 KS Utrecht

Adres Kapsel Advies

Hoornbloemlaan 2
3452 BM Vleuten

Bel Me Op

06-22605452

  Voor en achternaam *

  E-mail *

  Telefoonnummer*

  Kom in verbinding met mij en laat je inspireren